EUROFLEX aktivna likalna deska SMOOTH B1 OR

4.7
Rated 4.7 out of 5
4.7 od 5 zvezdic (skupno ocen: 6)
Excellent67%
Very good33%
Average0%
Poor0%
Terrible0%
Oceni izdelek

Aktivna likalna deska ima veliko odlagalno površino za hitro in nežno likanje. Deska je prilagodljiva, saj ima 7-stopenjsko nastavitev višine od 81 do 93 cm. Primerna je za vse parne postaje in parne likalnike. Funkcija ogrevanja suši perilo in likalno površino med daljšim likanjem ter preprečuje kondenzacijo na likalni deski. Funkcija usesavanja usesa paro globoko v tkanino likalne deske, odvečna para se razprši, tkanina pa je pritrjena za lažje likanje. Likalna deska ima tudi funkcijo pihanja zraka, ki likalno površino napihne in ustvari zračni balon za nežno likanje občutljivih tkanin, osvežuje tudi blago. Ima veliko zložljivo odlagalno polico za parne postaje in parne likalnike do teže 7,5 kg. Likalna deska ima stabilno ogrodje in dve kolesi za enostaven transport. Proizvedeno v Italiji.

VSEBINA PAKETA:

  • Držalo kabla
  • Likalna deska
  • Podloga za likalnik

Garancija: 2+2leti*

>> Izdelek lahko preizkusiš v razstavnem salonu Valuma!

Na zalogi – dostava: 2-3 delovne dni.
Dodatnih 10 % popusta na izbrane artikle s promo kodo LIKANJE10.

269,90 Dodaj v košarico

ali
24,29 € x 12
94,44 € x 3
12,61 € x 24
Obrestno financiranje
24,29 € x 12 mesecev
47,67 € x 6 mesecev
94,44 € x 3 meseci
12,61 € x 24 mesecev

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay. Informativni izračun ne vključuje stroškov ocene tveganja.

LASTNOSTI

FUNKCIJA NAPIHOVANJA

 

  • Preprečuje mehanske poškodbe delikatnih tankih tkanin kot je na primer svila, v primerih ko likalnik pride v direktni kontakt s tkanino, ki je položena na običajno mizo, ki nima funkcije napihovanja. Pritisk roke in same teže likalnika na tkanino, ki jo želimo zlikati je prevelik, v kolikor nismo pazljivi in lahko rezultira v poškodovanju tkanine, pri čemer ni nujno da bo zaradi take pazljivosti uporabnika tkanina brezhibno zlikana.
  • V primeru uporabe funkcije napihovanja se tkanina položi na že napihnjeno likalno podlogo (pod katero se je ustvaril zračni balon…) mize katere “zračni balon” amortizira pritisk likalne plošče likalnika na tkanino, ki jo lahko na ta način brezskrbno likamo, ne da bi pri tem pazili, da bi jo prekomerni pritisk likalne plošče likalnika poškodoval.
  • Z elektronsko regulacijo jakosti napihovanja likalne podloge prilagajamo stopnjo napihnjenosti likalne podloge glede na strukturo vlaken pri različnih tkaninah, kar se dodatno olajša likanje tovrstnih delikatnih tankih tkanin.

FUNKCIJA ODSESOVANJA

 

  • Namen funkcije je odsesovanje odvečne pare, ki se sprošča pri likanju zato da ne uhaja v prostor in v prostoru kondenzira ko temperatura pare upade in para začne prehajati nazaj v tekoče stanje.
  • Omogoča da se tkanina ki jo likamo prisesa na likalno površino mize tako da ne drsi po likalni podlogi in jo ni treba ponovno nameščati v položaj za likanje.

FUNKCIJA OGREVANJA

 

  • Namen je ogrevanje tkanine ki jo likamo tako, da se le ta ogreva in lika od zgoraj navzdol ( z likalnikom) ter ravno tako od spodaj navzgor (s samo likalno površino ki je ogrevana), kar omogoča da tkanina, po likanju ostane suha, ker ogrevana likalna miza dodatno izsuši preostanek pare ki ostane po likanju v sami tkanini.
  • To omogoča, da se tako zlikana tkanina ne zguba potem, ko jo shranimo v omaro ker je le-ta suha v primerjavi z tkanino ki se zlika na običajni likalni mizi ki nima ne funkcije ogrevanja kakor tudi ne funkcije usesavanja

ROBUSTNO ODLOŽIŠČE

Zložljiva odlagalna polica nosilnosti 7,5 kg  in dimenzij 27 x 37 cm je primerna za vse vrste likalnikov in likalnih postaj.

BREZ NEPOTREBNIH KABLOV

SMOOTH B1 ima vgrajeno vtičnico, za priklop vašega likalnika ali likalne postaje brez dodatnih kablov in podaljškov, kar še dodatno olajša pripravo in shranjevanje likalne opreme.

REGULACIJA NAPIHOVANJA

Z elektronsko regulacijo jakosti napihovanja likalne podloge prilagajamo stopnjo napihnjenosti likalne podloge glede na strukturo vlaken pri različnih tkaninah, kar še dodatno olajša likanje tovrstnih delikatnih tankih tkanin.

KOMPAKTNA ZASNOVA

Likalna deska se lahko prilagaja po vaši višini: s 7-stopenjsko nastavitvijo višine od 81 do 93 cm, ki omogoča udobno likanje na vseh višinah. Deska  je enostavna za shranjevanje saj so njene dimezije 117x50x14 cm,  v zloženem stanju samostojno stoji brez opore, kar še dodatno olajša shranitev.

ENOSTAVNO PRENOSLJIVA

Z vgrajenimi kolešči je sistem enostavno prenosljiv in omogoča lahkotno premikanje, ko je likalna deska zložena ali v stoječem stanju.

KVALITETNO, NAREJENO V ITALIJI

Izdelki znamke Euroflex  so zasnovani in popolnoma sestavljeni v Italiji. Vsaka faza proizvodnje je zelo natančna, kar garantira kvaliteto končnega izdelka.

Tehnični podatki

Teža produkta: 11,2 kg

Skupna moč: 250W

Material likalne površine: Eloksirano jeklo

Regulacija napihovanja likalne površine: Elektronska regulacija- 3 stopnje

Dimenzije produkta (DxŠxV): 117x50x14 cm

Dimenzije embalaže: 120x53x16 cm

Garancija: 2+2leti*
* na grelni element likalne površina brez ostalih elektronskih komponent
* uparjalni kotliček z grelnim elementom brez ostalih elektronskih komponent

Postavitev: Primerno za levičarje in desničarje

Dolžina kabla: 2,5 m

Vgrajena vtičnica: Da

EAN: 8007411011764

Šifra produkta: 3130221.0

Želite oceniti izdelek? Kliknite tukaj!

Ocene izdelka

Rated 5 out of 5

Zadovolnja, ne menjam deske za klasično

Helena H.
Rated 4 out of 5

Je dobra a ne najboljša

Bojana
Rated 5 out of 5

Stran z navadno desko, TOP

Mirela I.
Rated 4 out of 5

Solidno, zadovolnja

Ana H.
Rated 5 out of 5

Ni boljše zadeve za likanje srajc!

Angelca J.