Prikazovanje 1–18 od 22 rezultatov

Prikaži stranski stolpec

Razvlažilnik zraka VORNER VDF-0456, 20 l, 420 W

199,99  189,99 

Razvlažilnik zraka VORNER VDF-0456, moči 420 W, zmogljivost odstranjevanja vlage iz zraka: 20 l/dan (30 °C, 80-% RH), primeren za prostore 18–20 m2. Moderen in eleganten zunanji videz, elektronska nadzorna plošča, dvojni sistem odprave kondenzacije, da bi se odstranila zbrana vlaga: neposredno v rezervoar ali neprekinjeno prek montirane cevi (cev je priložena), samodejni izklop, ko je rezervoar poln vode, vidna raven vode, pralni filter, lahko prestavljiv, izvlečni ročaj in kolesa za lažji transport, nizka raven hrupa, časovnik 1–24 h vklop / izklop, higrostat (regulator vlage) za nastavitev želene ravni relativne vlažnosti, funk funkcija sušenja razvlažilnika, cija avtomatskega ponovnega zagona, funkcija ventilatorja, nastavitev za 2 hitrosti ventilatorja.
Zmogljivost odstranjevanja vlage iz zraka: 20 l/dan (30 °C, 80-% RH)
Največji pretok zraka 230 m3/h.
Uporabna površina: 18–20 m2.
Območje delovanja: 5–32 °C
Elektronski nadzor za taljenje ledu (do 2 °C)
Prostornina rezervoarja za vodo: 5 l.
Jakost hrupa: 46 dB(A)
Hladilni medij R134A
Nominalna vhodna moc: 420 W.
Napajanje: 220–240 V~50 Hz.
Dimenzije: 343 x 512 x 240 mm
Teža: 15 kg

Razvlažilnik zraka LINEA LDF-0455, 20 l, 420 W

199,99  189,99 

Razvlažilnik zraka LINEA LDF-0455, moči 420 W, zmogljivost odstranjevanja vlage iz zraka: 20 l/dan (30 °C, 80-% RH), primeren za prostore 18–20 m2. Moderen in eleganten zunanji videz, elektronska nadzorna plošča, dvojni sistem odprave kondenzacije, da bi se odstranila zbrana vlaga: neposredno v rezervoar ali neprekinjeno prek montirane cevi (cev je priložena), samodejni izklop, ko je rezervoar poln vode, vidna raven vode, pralni filter, lahko prestavljiv, izvlečni ročaj in kolesa za lažji transport, nizka raven hrupa, časovnik 1–24 h vklop / izklop, higrostat (regulator vlage) za nastavitev želene ravni relativne vlažnosti, funkcija sušenja razvlažilnika, funkcija avtomatskega ponovnega zagona, funkcija ventilatorja, nastavitev za 2 hitrosti ventilatorja.
Zmogljivost odstranjevanja vlage iz zraka: 20 l/dan (30 °C, 80-% RH)
Največji pretok zraka 230 m3/h.
Uporabna površina: 18–20 m2.
Območje delovanja: 5–32 °C
Elektronski nadzor za taljenje ledu (do 2 °C)
Prostornina rezervoarja za vodo: 5 l.
Jakost hrupa: 46 dB(A)
Hladilni medij R134A
Nominalna vhodna moc: 420 W.
Napajanje: 220–240 V~50 Hz.
Dimenzije: 343 x 512 x 240 mm
Teža:15 kg
Garancija: 1 leto

Lanaform Svetlobna budilka Wake-Up Light

53,19  50,53 
Wake-up Light, ki jo je navdihnil sončni vzhod, uporablja edinstveno kombinacijo svetlobe in zvoka, da vas zbudi čim bolj naravno. Wake-up Light ponuja naravno in nežno bujenje. V svetlobi, ki jo postopno oddaja Wake-up Light, se boste lahko prebudili nežno in naravno. Ob uri, ki ste jo nastavili, začne oddajati zvok narave ali vašo najljubšo radijsko postajo, ki vas prebudi. Poleg tega se zaradi funkcije sončnega zahoda Wake-up Light lahko uporablja kot namizna svetilka, ki vas zvečer uspava s postopnim ugašanjem sončnega zahoda. Garancija 2leti.

Lanaform Razpršilnik eteričnih olj MILI

65,29  62,03 
Razpršilnik eteričnih olj Mili ima tri obroče, s katerimi ga lahko prilagodite notranji opremi in željam. Razpršilnik eteričnih olj Mili združuje dizajn in dobro počutje. Razpršilnik »Mili«, ki ga lahko prilagodite svojim željam in notranji opremi, je pravi okrasni predmet, s katerim boste izkoristili dobrodejne učinke eteričnih olj. • Je preprost za uporabo, zadostuje, da ga napolnite z vodo in dodate nekaj kapljic eteričnega olja neposredno na površino. • Ko je vklopljen, ustvarja hladno paro, ki vaš dom napolni z vonjem eteričnih olj. • Zaradi treh zamenljivih obročev, ki jih lahko dokupite in elegantnega dizajna je Mili pravi okrasni predmet za vaš dom. Garancija 2 leti.

Lanaform Razpršilnik eteričnih olj MOA

65,29  62,03 

Razpršilnik eteričnih olj MOA ustvari zdravo, elegantno in sproščujoče vzdušje v vašem domu. Odličen za spokojno umirjanje. 

Eleganten in pomirjujoč videz razpršilnika eteričnih olj Moa ustvarja zdravo in sproščujoče vzdušje v vašem domu. Moa s spreminjajočimi se barvami ustvarja nežno in prijetno svetlobo, ki skupaj z dobrodejnimi učinki eteričnih olj zagotavlja odlično okolje za sproščanje. • Je preprost za uporabo, zadostuje, da ga napolnite z vodo in dodate nekaj kapljic eteričnega olja neposredno na površino.

• Ko je vklopljen, ustvarja hladno paro, ki vaš dom napolni z vonjem eteričnih olj.

• Spreminjajoče se barve in eleganten dizajn ustvarjajo pomirjujoče vzdušje v vašem domu.

Garancija 2 leti

Lanaform Razpršilnik eteričnih olj JAVA

71,93  68,33 
Java je idealna kombinacija kakovostnega materiala, kot je keramika, in dobrega počutja, ki ga zagotavljajo eterična olja. Odličen za sproščanje. Razpršilnik eteričnih olj Java z luknjičastim keramičnim jajčastim pokrovom in spreminjajočimi se barvami združuje dobro počutje in kakovost. Je zelo tih ter hkrati razpršuje odišavljeno hladno paro in ustvarja mirno in spokojno ozračje za sprostitev. • Je preprost za uporabo, zadostuje, da ga napolnite z vodo in dodate nekaj kapljic eteričnega olja neposredno na površino. • Ko je vklopljen, ustvarja hladno paro, ki vaš dom napolni z vonjem eteričnih olj. • Spreminjajoče se barve in eleganten dizajn ustvarjajo spokojno vzdušje v vašem domu. Garancija 2 leti.

Lanaform Vlažilnik zraka Zephyr

54,39 

Vlažilnik zraka Zephyr s svojo zasnovo in učinkovitostjo zagotavlja optimalno stopnjo vlage v notranjih prostorih in s tem skrbi za vaše zdravje in dobro počutje.

Vlažilnik zraka Zephyr s svojo zasnovo in učinkovitostjo zagotavlja optimalno stopnjo vlage v notranjih prostorih in s tem skrbi za naše zdravje in dobro počutje. Ker so notranji prostori zaradi ogrevanja v zimskih mesecih udobnejši in toplejši, se v njih pojavi suh zrak, ki je neugoden za kožo (dehidracija kože, izsušena sluznica) in dobro počutje (glavoboli, utrujenost). Z vlažilnikom zraka se tem nevšečnostim lahko izognete tako, da ohranjate optimalno stopnjo vlage.* Hkrati lahko še vedno uživate v toploti vašega doma, ne da bi občutili njene stranske učinke. Zaslon za nastavitev na dotik Z zaslonom LED za nastavitev na dotik je uporaba vlažilnika Zephyr preprosta in priročna. Z enim samim pritiskom ga preprosto vklopite in nastavite. Samodejna zaustavitev, ko v vlažilniku zmanjka vode.Ko se rezervar izprazni, zaščitna blokada izklopi vlažilnik zraka in prižge rdečo lučko, ki opozarja, da je vlažilnik zraka ustavljen in da ga je treba ponovno napolniti z vodo. Filter za vodni kamen Vlažilnik zraka Zephyr ima vgrajen filter za demineralizacijo, s katerim iz vode odstrani vse sledi vodnega kamna ali mineralov in tako poskrbi, da vlažilnik zraka prši kar se da čisto paro. Tiho delovanje Vlažilnik zraka Zephyr je poseben zaradi tihega delovanja (< 35 dB), zaradi česar ga lahko v miru uporabljate podnevi ali ponoči.

Garancija 2 leti.

Lanaform Razpršilnik eteričnih olj AROMA NOUMEA – WHITE

66,49  63,17 

Razpršilnik eteričnih olj Noumea oddaja rahlo meglico , ki vaš dom napolni s prijetnimi dišavami, zaradi različnih barv pa je tudi lep okras.

Razpršilnik eteričnih olj Noumea podjetja Lanaform združuje dizajn, izvirnost in kakovost. Zelo tiho razpršuje odišavljeno hladno paro in je zaradi različnih barv lep okras vašega doma.

• Je preprost za uporabo, saj zadostuje, da ga napolnite z vodo in neposredno na površino kapnete nekaj kapljic eteričnih olj.

• Ko je vklopljen, ustvarja rahlo meglico, ki dom napolni z vonjem eteričnih olj.

• Razpršilnik se samodejno izklopi, ko v zbiralniku ni več vode. Utripati začne rdeča lučka LED. 

Garancija 2 leti.

Lanaform Otroški vlažilec zraka z aromaterapijo Pommy

75,20  71,44 

Ker je vaš otrok najdragocenejši član vaše družine, je Lanaform oblikoval vlažilnik zraka in razpršilnik organskih eteričnih olj Pommy.

 Nič ni pomembnejše od dobrega počutja vašega otroka, zato je Lanaform oblikoval vlažilnik zraka Pommy. Ker je oblikovan po formuli dva v enem, postane razpršilnik organskih eteričnih olj, s katerim poskrbite za zdravo okolje v sobi svojega malčka. Zaradi 10-urnega neprekinjenega delovanja mu naprava za vlažilnik zraka Pommy zagotavlja mirno noč. Prijeten dizajn in modra svetloba pomirjata vašega otroka. Ker Pommy deluje tiho in ima nastavljiv pretok pare, bo vašemu otroku zagotovil dolge in mirne noči. Prezračevalni sistem razpršuje vodo v obliki hladne pare in tako zagotavlja želeno stopnjo vlažnosti. 

Garancija 2 leti.

Lanaform Razpršilnik eteričnih olj Aroma Samoa

67,82  64,43 

Ker ima razpršilnik eteričnih olj Samoa dva ločena zbiralnika za vodo, se prilagaja vašemu razpoloženju in ves dan odišavlja zrak v vašem domu.

 Ker ima razpršilnik eteričnih olj Samoa dva ločena zbiralnika za vodo, lahko svoj dom odišavite po svojih željah. Podnevi ali zvečer lahko s samo enim gibom izbirate med priljubljenima vonjavama. Ker je tudi zelo diskreten, se zlahka prilagodi vašemu domu.

• Je preprost za uporabo, saj zadostuje, da zbiralnik(-a) napolnite z vodo in neposredno na površino kapnete nekaj kapljic eteričnih olj po svoji želji.

• Ko je vklopljen, ustvarja rahlo meglico, ki dom napolni z vonjem eteričnih olj.

• Razpršilnik se samodejno izklopi, ko v zbiralniku ni več vode. 

Garancija 2 leti

Lanaform Ultrazvočni vlažilnik in ionizator zraka New Vapo lux

131,52  124,94 

Vlažilnik zraka na hladno paro New Vapolux podjetja Lanaform pomaga pri preprečevanju suhega zraka, saj povečuje vlažnost zraka v prostoru.

 Vlažilnik zraka na hladno paro New Vapolux podjetja Lanaform je bil zasnovan posebej za vzpostavljanje primerne stopnje vlažnosti v vašem domu, ki zagotavlja dobro počutje vse družine. Pomagal bo preprečevati povečanje elektrostatičnega naelektrenja v zraku in zmanjšuje dihalne težave zaradi suhega zraka. Obloga iz črnega kavčuka in modra lučka LED dajeta vlažilniku zelo temen in eleganten videz, zaradi katerega se bo odlično vključil v vaš dom.

• Garancija 2 leti

Lanaform Razpršilnik eteričnih olj Aroma Bali

39,25  37,29 

Razpršilnik eteričnih olj Bali oddaja rahlo meglico, ki vaš dom napolni s prijetnimi dišavami, in nežno modro svetlobo. 

Razpršilnik eteričnih olj Bali podjetja Lanaform združuje tehnologijo, dobro počutje in dizajn. Zelo tiho razpršuje odišavljeno hladno paro in hkrati oddaja nežno prelivajočo se barvno svetlobo.

• Je preprost za uporabo, saj zadostuje, da ga napolnite z vodo in neposredno na površino kapnete nekaj kapljic eteričnih olj.

• Ko je vklopljen, ustvarja rahlo meglico, ki dom napolni z vonjem eteričnih olj.

• Vklopi se tudi sistem razsvetljave, ki oddaja nežno modro svetlobo.

• Razpršilnik se izklopi samodejno, ko ni več dovolj vode ali na podstavku ni pokrova. 

• Garancija 2 leti

Lanaform Ultrazvočni vlažilec in ionizator zraka Notus s toplo in hladno paro

151,50  143,93 

Vlažilnik zraka s toplo in hladno paro NOTUS podjetja Lanaform® vam pomaga v boju proti suhemu zraku. Notus je izredno učinkovit in tehnično dovršen produkt za vlaženje zraka, ki nima konkurence. Področje njegovega delovanja znaša do 80 m2.

 Vlažilnik zraka na toplo in hladno paro NOTUS podjetja Lanaform® je bil posebej zasnovan za vzpostavljanje primerne stopnje vlage v vašem domu, ki zagotavlja dobro počutje cele družine. Pomaga preprečevati povečanje elektrostatičnega naelektrenja v zraku in zmanjšuje dihalne težave zaradi suhega zraka. Sodoben videz in barve ter zaslon LCD na dotik bodo razveselili vse družinske člane. Odlično se bo vključil v vaš dom. 

• Garancija 2 leti

Lanaform Vlažilec zraka in razpršilec eteričnih olj Living

107,91  102,51 

Living Lanaform združuje vlažilec zraka in razpršilec eteričnih olj Vlažilec zraka in razpršilec eteričnih olj Living Lanaform odpravlja neprijetne vonjave in suh zrak s pomočjo aromaterapije. 

Vlažilec zraka in razpršilec eteričnih olj Living Lanaform uporablja sistem prezračevanja, ki mu omogoča razpršitev mrzlih parfumiranih hlapov, kar je načelo aromaterapije. Mrzle hlape je mogoče prepoznati po nežni odišavljeni meglici, ki izhaja iz odprtine v razpršilcu. Ta razpršilna naprava združuje dve funkciji, in sicer se lahko uporablja kot:

• klasični vlažilec zraka za preprečevanje suhega zraka;

• naprava za aromaterapijo, ki prijetno odišavi vaš prostor. Vlažilec zraka in razpršilec eteričnih olj Living Lanaform se čudovito zlije z vašo notranjostjo, saj je videti kot moderen okrasni predmet. 

Garancija: 2 leti

Lanaform Vlažilec zraka in razpršilec eteričnih olj Pure

75,21  71,45 

Pure Lanaform združuje vlažilec zraka in razpršilec eteričnih olj Vlažilec zraka in razpršilec eteričnih olj Pure Lanaform odpravlja neprijetne vonjave in suh zrak s pomočjo aromaterapije.

Vlažilec zraka in razpršilec eteričnih olj Pure Lanaform uporablja sistem prezračevanja, ki mu omogoča razpršitev mrzlih parfumiranih hlapov, kar je načelo aromaterapije. Mrzle hlape je mogoče prepoznati po nežni odišavljeni meglici, ki izhaja iz odprtine v razpršilcu.

Ta razpršilna naprava združuje dve funkciji, in sicer se lahko uporablja kot:

• klasični vlažilec zraka za preprečevanje suhega zraka;

• naprava za aromaterapijo, ki prijetno odišavi vaš prostor. Vlažilec zraka in razpršilec eteričnih olj Pure Lanaform se čudovito zlije z vašo notranjostjo, saj je videti kot moderen okrasni predmet.

Garancija: 2 leti

Lanaform Osvežilec zraka s svetlobno in aroma terapijo Aroma Essence

69,76  66,27 

Aroma Essence Lanaform na podstavku iz bambusa, razprši eterično olje po prostoru Z razpršilcem eteričnih olj Aroma Essence se ustvari fina meglica, ki v dom vnese čudovite dišave in mehek soj barv. 

 Razpršilec eteričnih olj Aroma Essence iz podjetja Lanaform na ličnem podstavku iz bambusa združuje tehnologijo, dizajn in dobro počutje. Je izredno tih, prostor pa obogatita hladna aromatična para in soj mehke barvne svetlobe.

• Je povsem enostaven za uporabo – preprosto napolnite ga z vodo in po kapljicah dodate eterično olje neposredno na površino.

• Ko se razpršilec aktivira, vaš dom napolni nežen parfum izbranega eteričnega olja.

• Aktivira pa se tudi svetloba, ki spreminja barve svojega mehkega soja.

• Če je v razpršilcu premalo vode, razpršilec samodejno preneha delovati.

• Garancija 2 leti 

Lanaform Otroški vlažilec zraka Hello Kitty

87,54  83,16 
Presuh zrak slabe kakovosti je lahko izvor številnih težav za naše otroke: problemov z dihali, dehidracijo... Vlažilnik HELLO KITTY je odlična rešitev za ta problem. Je zelo enostaven za uporabo, opremljen s 1,8-litrsko posodo, ki se zlahka napolni in namesti. Samodejno deluje več kot 8 ur in zagotavlja otroku mirno noč. Vlažilnik HELLO KITTY je opremljen z vgrajenim varnostnim sistemom, ki jamči za zanesljivo uporabo. Delovanje je takojšnje in zelo tiho, nastavite lahko pretok pare in čas dovajanja. Garancija 2 leti

Lanaform Otroški ultrazvočni vlažilec zraka Trainy

79,41  75,44 
TRAINY Vlažilec zraka z aromoterapijo je novost letošnje sezone. Njegova atraktivna oblika bo polepšala vsako otroško sobo. Modra svetloba, s katero vlažilec osvetljuje prostor bo vašega malčka umirila, s pomočjo aromaterapije pa boste olajšali otrokovo dihanje in zmanjšali težave pri raznih prehladnih obolenjih. Za človeka je najbolj prijetna in zdrava relativna vlažnost med 45% in 55%. Presuh zrak slabe kakovosti je lahko izvor številnih težav, kot so: problemi z dihali, suha koža, dehidracija, razdraženost, motnje v spanju, otroci so manj odporni proti prehladnim obolenjem…itd. Vlažilnik TRAINY je odlična rešitev za ta problem. TRAINY je enostaven za uporabo, opremljen z 1,8-litrsko posodo, ki se zlahka napolni in namesti. Samodejno deluje več kot 9 ur in zagotavlja otroku mirno noč. TRAINY je opremljen z vgrajenim varnostnim sistemom, ki jamči za zanesljivo uporabo. Vlažilnik, ki je v trenutku sposoben za delovanje, oddaja modro svetlobo, ki pomirja otroka. Njegovo delovanje je takojšnje in tiho, pretok vodne pare pa nastavljiv. Poleg tega je izdelek opremljen s posodico za dišave, ki omogoča razprševanje eteričnih olj. Garancija 2 leti