Showing 1–18 of 24 results

Prikaži stranski stolpec

Razvlažilnik zraka VORNER VDF-0456, 20 l, 420 W

199,99  189,99 

Razvlažilnik zraka VORNER VDF-0456, moči 420 W, zmogljivost odstranjevanja vlage iz zraka: 20 l/dan (30 °C, 80-% RH), primeren za prostore 18–20 m2. Moderen in eleganten zunanji videz, elektronska nadzorna plošča, dvojni sistem odprave kondenzacije, da bi se odstranila zbrana vlaga: neposredno v rezervoar ali neprekinjeno prek montirane cevi (cev je priložena), samodejni izklop, ko je rezervoar poln vode, vidna raven vode, pralni filter, lahko prestavljiv, izvlečni ročaj in kolesa za lažji transport, nizka raven hrupa, časovnik 1–24 h vklop / izklop, higrostat (regulator vlage) za nastavitev želene ravni relativne vlažnosti, funk funkcija sušenja razvlažilnika, cija avtomatskega ponovnega zagona, funkcija ventilatorja, nastavitev za 2 hitrosti ventilatorja.
Zmogljivost odstranjevanja vlage iz zraka: 20 l/dan (30 °C, 80-% RH)
Največji pretok zraka 230 m3/h.
Uporabna površina: 18–20 m2.
Območje delovanja: 5–32 °C
Elektronski nadzor za taljenje ledu (do 2 °C)
Prostornina rezervoarja za vodo: 5 l.
Jakost hrupa: 46 dB(A)
Hladilni medij R134A
Nominalna vhodna moc: 420 W.
Napajanje: 220–240 V~50 Hz.
Dimenzije: 343 x 512 x 240 mm
Teža: 15 kg

Razvlažilnik zraka LINEA LDF-0455, 20 l, 420 W

199,99  189,99 

Razvlažilnik zraka LINEA LDF-0455, moči 420 W, zmogljivost odstranjevanja vlage iz zraka: 20 l/dan (30 °C, 80-% RH), primeren za prostore 18–20 m2. Moderen in eleganten zunanji videz, elektronska nadzorna plošča, dvojni sistem odprave kondenzacije, da bi se odstranila zbrana vlaga: neposredno v rezervoar ali neprekinjeno prek montirane cevi (cev je priložena), samodejni izklop, ko je rezervoar poln vode, vidna raven vode, pralni filter, lahko prestavljiv, izvlečni ročaj in kolesa za lažji transport, nizka raven hrupa, časovnik 1–24 h vklop / izklop, higrostat (regulator vlage) za nastavitev želene ravni relativne vlažnosti, funkcija sušenja razvlažilnika, funkcija avtomatskega ponovnega zagona, funkcija ventilatorja, nastavitev za 2 hitrosti ventilatorja.
Zmogljivost odstranjevanja vlage iz zraka: 20 l/dan (30 °C, 80-% RH)
Največji pretok zraka 230 m3/h.
Uporabna površina: 18–20 m2.
Območje delovanja: 5–32 °C
Elektronski nadzor za taljenje ledu (do 2 °C)
Prostornina rezervoarja za vodo: 5 l.
Jakost hrupa: 46 dB(A)
Hladilni medij R134A
Nominalna vhodna moc: 420 W.
Napajanje: 220–240 V~50 Hz.
Dimenzije: 343 x 512 x 240 mm
Teža:15 kg
Garancija: 1 leto

ROWENTA čistilec zraka PU4020F1 Intense Pure Air XL Auto

219,90  193,90 

Čistilec zraka Rowenta PU4020F1 »Intense Pure Air XL Auto« je visoko zmogljiv z izjemno tiho uporabo in popolno zaščito, ki ustvarja do 99,97% onesnaženosti zraka v zaprtih prostorih. Štiri ravni filtracije varujejo celotno družino iz širokega nabora onesnaževal. Njegova edinstvena patentirana tehnologija NanoCaptur stalno dela na odstranjevanju, da se zagotovi varnejše in bolj zdravo okolje. Največja moč in dolgoročna učinkovitost zahvaljujoč inteligentni filtraciji s HEPA filtrom. Idealen za površine do 35 . Štiri stopnje filtracije odstranjuje kar do 99,95 % najmanjših delcev. Vsaka stopnja je posebej ustvarjena za določeno vrsto onesnaževalnih snovi: 1. predfilter zajame največje delce (prah, človeška in živalska dlaka); 2. filtri z aktivnim ogljem zajemajo vonjave, pline in hlapne organske spojine; 3. HEPA filter ujame 99,95 % najmanjših delcev (plesen, pršice, cvetni prah, drobni delci do 2,5 mikronov v premeru, bakterije, virusi, odmrle celice živali) in 4. edinstveni patentirani filter NanoCaptur trajno odstrani formaldehid, najbolj škodljiv onesnaževalec zraka v prostoru. Čistilec zraka je opremljen z dvema senzorjema, senzorjem delcev in senzorjem plina, ki meri količino onesnaženosti v vašem domu. Nastavljiva smer izpušnega zraka za optimalno delovanje in udobje: orientacija 45 ° za optimalno cirkulacijo zraka in homogenost zraka v čistem prostoru. orientacija 90 ° za največje udobje pri porabi. Pri najnižji hitrosti je raven hrupa samo 22 dB, največja hitrost pa je 45 dB. Če morate zamenjati HEPA filter in filter z aktivnim ogljem, kontrolni lučki „HEPA“ in „ODOR“ pričneta utripati.

Glavne funkcije:
 • Za prostore do 35 m²
 • Patentiran filter NanoCaptur
 • Štiri stopnje filtracije
 • Opremljen z dvema senzorjema onesnaževanja
 • Nastavitev na nočno delovanje
 • Glasnost 45 dB

Zapri

ROWENTA vlažilec zraka HU5220F0 Aqua Perfect

119,90 

Vlažilec zraka Rowenta HU5220F0 »Aqua Perfect« ščiti pred negativnimi vplivi suhega zraka za optimalno vlago v vašem domu. Uživajte močan izpust pare s tremi pametnimi načini, ki prilagodijo vlažnost prostoru, kot tudi antibakterijsko, medtem ko je nastavljiva hitrost in ergonomska zasnova za večje udobje. Vlažilec zagotavlja odlične rezultate zahvaljujoč ultrazvočnemu hladnemu sistemuV ogrevanih zgradbah se pogosto borimo z neugodnim suhim zrakom, ki lahko povzroči kronične bolezniPredvsem pozimi lahko suh zrak prispeva k razvoju okužb dihal. Avtomatski način Auto Comfort pa nadzira vlažnost sobne temperature. Visok izpust pare doseže 9,12 litrov na dan, skupaj s 3 inteligentnimi načini za odlične rezultate, dopolnjuje protibakterijsko rešitev za še čistejšo meglicoTo omogoča samodejno povečanje vlažnosti zraka v okolju in prilagajanje relativne vlažnostiz elektronskim hidrostatom. Delovanje do 30 ur pri najmanjši hitrosti. Poleg tega z delovanjem ne moti ​​drugih dejavnosti, saj je z ravnjo hrupa 40 dB zelo tiha napravaIntegrirani ročaj rezervoarja za vodo omogoča enostavno upravljanje, zaradi česar ga je enostavno prenašati. Prav tako je na voljo enostaven časomer, ki omogoča nastavitev do 12 urnega cikla. Vlažilec zraka idealen za prostore s kvadraturo 53,6 m².

 

 

Glavne funkcije:

 • Raztopina za odstranjevanje vodnega kamna 
 • Snemljiva posoda za vodo prostornine 5,9 l
 • Ultrazvočna tehnologija
 • Primeren za prostore, velike do 53,6 m²
 • Velika moč vlaženja do 380 ml/h
 • Glasnost 40 dB


Zapri

KRUPS vinska vitrina JC400800 za 16 steklenic

319,90 

Vinska vitrina Krups JC400800 za 16 steklenic slastnega vina, ohlajeno do popolnosti v idealnih pogojih. Z dvema temperaturnima conama, ki zagotavljajo idealne pogoje za staranje in takojšnje uživanje. Visoka natančnost regulacije temperature z preprostim digitalnim prikazovalnikom.

Regulacija temperature z izjemno natančnostjo je omogočena z efektom Peltier, ki proizvaja ultra tiho hlajenje z minimalnimi vibracijami. Starinska komora z nastavljivimi temperaturami od 12°C do 18°C ima idealne pogoje za staranje vina, ki zagotavljajo stalno temperaturo, omejene vibracije in zavetje svetlobe.

Hladilna komora z nastavljivimi temperaturami od 8°C do 18°C ohranja vina na popolni temperaturi za takojšnje uživanje. Eleganten dizajn z zrcalnim učinkom.

ROWENTA lovilec komarjev MN4010F0

56,90  52,20 

Lovilec komarjev Rowenta MN4010F0 »Mosquito Trap« pohvali se z ekološkim delovanjem brez kemikalij, strupov in dima. Električni lovilec komarjev in insektov, je nova in učinkovita naprava proti komarjem, insektom in letečim nadležnežem. Je neslišna in deluje na osnovi UV-LED svetlobe in ventilatorskega lovilca. Zdravju varna in ekološka, deluje brez prisotnosti kemikalij, enostavna in neslišna, z nizko porabo energije. Vgrajeno UV-LED svetilo naprave privlači leteče nadležneže, ki jih vsesa zračni tok ventilatorja. Ima zunanjo zaščitno mrežo. Na spodnjem delu naprave je lično oblikovano sito – shranjevalnik, ki se po potrebi odvije in očisti. Za obešanje je poskrbljeno s praktično zanko za obešanje. Primeren je za vikende, koče, vrtove, verande...

    Glavne funkcije:
 • Moč 4 W
 • 7 x bolj učinkovit
 • Premer 20,4 cm
 • Glasnost 28,3 dB(A)
Zapri

ROWENTA namizni ventilator VU6210F0 Compact Tower

69,90 

Namizni ventilator Rowenta VU6210F0 »Compact Tower« združite zmogljivost in dizajn, da se osvežite. Opremljen je s tehnologijo "3D Airflow", ki zagotavlja boljšo porazdelitev zraka in široko nihanje. Omogoča popolno in enostavno kontrolo, je enostavno prenašati in vključuje vrsto praktičnih funkcij. Končno, se bo popolnoma ujemala v vseh notranjostih. Z moderno, tanko in kompaktno zasnovo se popolnoma prilega vsakemu notranjosti. Njegova široka rešetka zagotavlja boljšo difuzijo zraka, tihi način pa nudi občutek svežine. Njegova integrirana ročica olajša transport. Ima tudi priročne funkcije za enostavno uporabo, vključno s preprostim skladiščenjem kabla, 8-urnim časovnikom, samodejnim delovanjem in eko načinom, s samodejnim izklopom po 12 urah.

 

 

Glavne funkcije:

 • Moč 30 W
 • 3 hitrosti delovanje
 • Časovnik do 8 ur
 • Glasnost 45-60 dB(A)


Lanaform Svetlobna budilka Wake-Up Light

53,19  45,21 
Wake-up Light, ki jo je navdihnil sončni vzhod, uporablja edinstveno kombinacijo svetlobe in zvoka, da vas zbudi čim bolj naravno. Wake-up Light ponuja naravno in nežno bujenje. V svetlobi, ki jo postopno oddaja Wake-up Light, se boste lahko prebudili nežno in naravno. Ob uri, ki ste jo nastavili, začne oddajati zvok narave ali vašo najljubšo radijsko postajo, ki vas prebudi. Poleg tega se zaradi funkcije sončnega zahoda Wake-up Light lahko uporablja kot namizna svetilka, ki vas zvečer uspava s postopnim ugašanjem sončnega zahoda. Garancija 2leti.

Lanaform Razpršilnik eteričnih olj MILI

65,29  55,50 
Razpršilnik eteričnih olj Mili ima tri obroče, s katerimi ga lahko prilagodite notranji opremi in željam. Razpršilnik eteričnih olj Mili združuje dizajn in dobro počutje. Razpršilnik »Mili«, ki ga lahko prilagodite svojim željam in notranji opremi, je pravi okrasni predmet, s katerim boste izkoristili dobrodejne učinke eteričnih olj. • Je preprost za uporabo, zadostuje, da ga napolnite z vodo in dodate nekaj kapljic eteričnega olja neposredno na površino. • Ko je vklopljen, ustvarja hladno paro, ki vaš dom napolni z vonjem eteričnih olj. • Zaradi treh zamenljivih obročev, ki jih lahko dokupite in elegantnega dizajna je Mili pravi okrasni predmet za vaš dom. Garancija 2 leti.

Lanaform Razpršilnik eteričnih olj MOA

65,29  55,50 

Razpršilnik eteričnih olj MOA ustvari zdravo, elegantno in sproščujoče vzdušje v vašem domu. Odličen za spokojno umirjanje. 

Eleganten in pomirjujoč videz razpršilnika eteričnih olj Moa ustvarja zdravo in sproščujoče vzdušje v vašem domu. Moa s spreminjajočimi se barvami ustvarja nežno in prijetno svetlobo, ki skupaj z dobrodejnimi učinki eteričnih olj zagotavlja odlično okolje za sproščanje. • Je preprost za uporabo, zadostuje, da ga napolnite z vodo in dodate nekaj kapljic eteričnega olja neposredno na površino.

• Ko je vklopljen, ustvarja hladno paro, ki vaš dom napolni z vonjem eteričnih olj.

• Spreminjajoče se barve in eleganten dizajn ustvarjajo pomirjujoče vzdušje v vašem domu.

Garancija 2 leti

Lanaform Razpršilnik eteričnih olj JAVA

71,93  61,14 
Java je idealna kombinacija kakovostnega materiala, kot je keramika, in dobrega počutja, ki ga zagotavljajo eterična olja. Odličen za sproščanje. Razpršilnik eteričnih olj Java z luknjičastim keramičnim jajčastim pokrovom in spreminjajočimi se barvami združuje dobro počutje in kakovost. Je zelo tih ter hkrati razpršuje odišavljeno hladno paro in ustvarja mirno in spokojno ozračje za sprostitev. • Je preprost za uporabo, zadostuje, da ga napolnite z vodo in dodate nekaj kapljic eteričnega olja neposredno na površino. • Ko je vklopljen, ustvarja hladno paro, ki vaš dom napolni z vonjem eteričnih olj. • Spreminjajoče se barve in eleganten dizajn ustvarjajo spokojno vzdušje v vašem domu. Garancija 2 leti.

Lanaform Razpršilnik eteričnih olj AROMA NOUMEA – WHITE

66,49  56,52 

Razpršilnik eteričnih olj Noumea oddaja rahlo meglico , ki vaš dom napolni s prijetnimi dišavami, zaradi različnih barv pa je tudi lep okras.

Razpršilnik eteričnih olj Noumea podjetja Lanaform združuje dizajn, izvirnost in kakovost. Zelo tiho razpršuje odišavljeno hladno paro in je zaradi različnih barv lep okras vašega doma.

• Je preprost za uporabo, saj zadostuje, da ga napolnite z vodo in neposredno na površino kapnete nekaj kapljic eteričnih olj.

• Ko je vklopljen, ustvarja rahlo meglico, ki dom napolni z vonjem eteričnih olj.

• Razpršilnik se samodejno izklopi, ko v zbiralniku ni več vode. Utripati začne rdeča lučka LED. 

Garancija 2 leti.

Lanaform Otroški vlažilec zraka z aromaterapijo Pommy

75,20  63,92 

Ker je vaš otrok najdragocenejši član vaše družine, je Lanaform oblikoval vlažilnik zraka in razpršilnik organskih eteričnih olj Pommy.

 Nič ni pomembnejše od dobrega počutja vašega otroka, zato je Lanaform oblikoval vlažilnik zraka Pommy. Ker je oblikovan po formuli dva v enem, postane razpršilnik organskih eteričnih olj, s katerim poskrbite za zdravo okolje v sobi svojega malčka. Zaradi 10-urnega neprekinjenega delovanja mu naprava za vlažilnik zraka Pommy zagotavlja mirno noč. Prijeten dizajn in modra svetloba pomirjata vašega otroka. Ker Pommy deluje tiho in ima nastavljiv pretok pare, bo vašemu otroku zagotovil dolge in mirne noči. Prezračevalni sistem razpršuje vodo v obliki hladne pare in tako zagotavlja želeno stopnjo vlažnosti. 

Garancija 2 leti.

Lanaform Razpršilnik eteričnih olj Aroma Samoa

67,82  57,65 

Ker ima razpršilnik eteričnih olj Samoa dva ločena zbiralnika za vodo, se prilagaja vašemu razpoloženju in ves dan odišavlja zrak v vašem domu.

 Ker ima razpršilnik eteričnih olj Samoa dva ločena zbiralnika za vodo, lahko svoj dom odišavite po svojih željah. Podnevi ali zvečer lahko s samo enim gibom izbirate med priljubljenima vonjavama. Ker je tudi zelo diskreten, se zlahka prilagodi vašemu domu.

• Je preprost za uporabo, saj zadostuje, da zbiralnik(-a) napolnite z vodo in neposredno na površino kapnete nekaj kapljic eteričnih olj po svoji želji.

• Ko je vklopljen, ustvarja rahlo meglico, ki dom napolni z vonjem eteričnih olj.

• Razpršilnik se samodejno izklopi, ko v zbiralniku ni več vode. 

Garancija 2 leti

Lanaform Ultrazvočni vlažilnik in ionizator zraka New Vapo lux

131,52  111,79 

Vlažilnik zraka na hladno paro New Vapolux podjetja Lanaform pomaga pri preprečevanju suhega zraka, saj povečuje vlažnost zraka v prostoru.

 Vlažilnik zraka na hladno paro New Vapolux podjetja Lanaform je bil zasnovan posebej za vzpostavljanje primerne stopnje vlažnosti v vašem domu, ki zagotavlja dobro počutje vse družine. Pomagal bo preprečevati povečanje elektrostatičnega naelektrenja v zraku in zmanjšuje dihalne težave zaradi suhega zraka. Obloga iz črnega kavčuka in modra lučka LED dajeta vlažilniku zelo temen in eleganten videz, zaradi katerega se bo odlično vključil v vaš dom.

• Garancija 2 leti

Lanaform Razpršilnik eteričnih olj Aroma Bali

39,25  33,36 

Razpršilnik eteričnih olj Bali oddaja rahlo meglico, ki vaš dom napolni s prijetnimi dišavami, in nežno modro svetlobo. 

Razpršilnik eteričnih olj Bali podjetja Lanaform združuje tehnologijo, dobro počutje in dizajn. Zelo tiho razpršuje odišavljeno hladno paro in hkrati oddaja nežno prelivajočo se barvno svetlobo.

• Je preprost za uporabo, saj zadostuje, da ga napolnite z vodo in neposredno na površino kapnete nekaj kapljic eteričnih olj.

• Ko je vklopljen, ustvarja rahlo meglico, ki dom napolni z vonjem eteričnih olj.

• Vklopi se tudi sistem razsvetljave, ki oddaja nežno modro svetlobo.

• Razpršilnik se izklopi samodejno, ko ni več dovolj vode ali na podstavku ni pokrova. 

• Garancija 2 leti

Lanaform Ultrazvočni vlažilec in ionizator zraka Notus s toplo in hladno paro

151,50  128,78 

Vlažilnik zraka s toplo in hladno paro NOTUS podjetja Lanaform® vam pomaga v boju proti suhemu zraku. Notus je izredno učinkovit in tehnično dovršen produkt za vlaženje zraka, ki nima konkurence. Področje njegovega delovanja znaša do 80 m2.

 Vlažilnik zraka na toplo in hladno paro NOTUS podjetja Lanaform® je bil posebej zasnovan za vzpostavljanje primerne stopnje vlage v vašem domu, ki zagotavlja dobro počutje cele družine. Pomaga preprečevati povečanje elektrostatičnega naelektrenja v zraku in zmanjšuje dihalne težave zaradi suhega zraka. Sodoben videz in barve ter zaslon LCD na dotik bodo razveselili vse družinske člane. Odlično se bo vključil v vaš dom. 

• Garancija 2 leti

Lanaform Vlažilec zraka in razpršilec eteričnih olj Living

107,91  91,72 

Living Lanaform združuje vlažilec zraka in razpršilec eteričnih olj Vlažilec zraka in razpršilec eteričnih olj Living Lanaform odpravlja neprijetne vonjave in suh zrak s pomočjo aromaterapije. 

Vlažilec zraka in razpršilec eteričnih olj Living Lanaform uporablja sistem prezračevanja, ki mu omogoča razpršitev mrzlih parfumiranih hlapov, kar je načelo aromaterapije. Mrzle hlape je mogoče prepoznati po nežni odišavljeni meglici, ki izhaja iz odprtine v razpršilcu. Ta razpršilna naprava združuje dve funkciji, in sicer se lahko uporablja kot:

• klasični vlažilec zraka za preprečevanje suhega zraka;

• naprava za aromaterapijo, ki prijetno odišavi vaš prostor. Vlažilec zraka in razpršilec eteričnih olj Living Lanaform se čudovito zlije z vašo notranjostjo, saj je videti kot moderen okrasni predmet. 

Garancija: 2 leti