Prikaz vseh 11 rezultatov

Prikaži stranski stolpec

Razvlažilnik zraka VORNER VDF-0456, 20 l, 420 W

199,99  189,99 

Razvlažilnik zraka VORNER VDF-0456, moči 420 W, zmogljivost odstranjevanja vlage iz zraka: 20 l/dan (30 °C, 80-% RH), primeren za prostore 18–20 m2. Moderen in eleganten zunanji videz, elektronska nadzorna plošča, dvojni sistem odprave kondenzacije, da bi se odstranila zbrana vlaga: neposredno v rezervoar ali neprekinjeno prek montirane cevi (cev je priložena), samodejni izklop, ko je rezervoar poln vode, vidna raven vode, pralni filter, lahko prestavljiv, izvlečni ročaj in kolesa za lažji transport, nizka raven hrupa, časovnik 1–24 h vklop / izklop, higrostat (regulator vlage) za nastavitev želene ravni relativne vlažnosti, funk funkcija sušenja razvlažilnika, cija avtomatskega ponovnega zagona, funkcija ventilatorja, nastavitev za 2 hitrosti ventilatorja.
Zmogljivost odstranjevanja vlage iz zraka: 20 l/dan (30 °C, 80-% RH)
Največji pretok zraka 230 m3/h.
Uporabna površina: 18–20 m2.
Območje delovanja: 5–32 °C
Elektronski nadzor za taljenje ledu (do 2 °C)
Prostornina rezervoarja za vodo: 5 l.
Jakost hrupa: 46 dB(A)
Hladilni medij R134A
Nominalna vhodna moc: 420 W.
Napajanje: 220–240 V~50 Hz.
Dimenzije: 343 x 512 x 240 mm
Teža: 15 kg

Razvlažilnik zraka LINEA LDF-0455, 20 l, 420 W

199,99  189,99 

Razvlažilnik zraka LINEA LDF-0455, moči 420 W, zmogljivost odstranjevanja vlage iz zraka: 20 l/dan (30 °C, 80-% RH), primeren za prostore 18–20 m2. Moderen in eleganten zunanji videz, elektronska nadzorna plošča, dvojni sistem odprave kondenzacije, da bi se odstranila zbrana vlaga: neposredno v rezervoar ali neprekinjeno prek montirane cevi (cev je priložena), samodejni izklop, ko je rezervoar poln vode, vidna raven vode, pralni filter, lahko prestavljiv, izvlečni ročaj in kolesa za lažji transport, nizka raven hrupa, časovnik 1–24 h vklop / izklop, higrostat (regulator vlage) za nastavitev želene ravni relativne vlažnosti, funkcija sušenja razvlažilnika, funkcija avtomatskega ponovnega zagona, funkcija ventilatorja, nastavitev za 2 hitrosti ventilatorja.
Zmogljivost odstranjevanja vlage iz zraka: 20 l/dan (30 °C, 80-% RH)
Največji pretok zraka 230 m3/h.
Uporabna površina: 18–20 m2.
Območje delovanja: 5–32 °C
Elektronski nadzor za taljenje ledu (do 2 °C)
Prostornina rezervoarja za vodo: 5 l.
Jakost hrupa: 46 dB(A)
Hladilni medij R134A
Nominalna vhodna moc: 420 W.
Napajanje: 220–240 V~50 Hz.
Dimenzije: 343 x 512 x 240 mm
Teža:15 kg
Garancija: 1 leto

Lanaform Razpršilnik eteričnih olj MILI

65,29  62,03 
Razpršilnik eteričnih olj Mili ima tri obroče, s katerimi ga lahko prilagodite notranji opremi in željam. Razpršilnik eteričnih olj Mili združuje dizajn in dobro počutje. Razpršilnik »Mili«, ki ga lahko prilagodite svojim željam in notranji opremi, je pravi okrasni predmet, s katerim boste izkoristili dobrodejne učinke eteričnih olj. • Je preprost za uporabo, zadostuje, da ga napolnite z vodo in dodate nekaj kapljic eteričnega olja neposredno na površino. • Ko je vklopljen, ustvarja hladno paro, ki vaš dom napolni z vonjem eteričnih olj. • Zaradi treh zamenljivih obročev, ki jih lahko dokupite in elegantnega dizajna je Mili pravi okrasni predmet za vaš dom. Garancija 2 leti.

Lanaform Razpršilnik eteričnih olj MOA

65,29  62,03 

Razpršilnik eteričnih olj MOA ustvari zdravo, elegantno in sproščujoče vzdušje v vašem domu. Odličen za spokojno umirjanje. 

Eleganten in pomirjujoč videz razpršilnika eteričnih olj Moa ustvarja zdravo in sproščujoče vzdušje v vašem domu. Moa s spreminjajočimi se barvami ustvarja nežno in prijetno svetlobo, ki skupaj z dobrodejnimi učinki eteričnih olj zagotavlja odlično okolje za sproščanje. • Je preprost za uporabo, zadostuje, da ga napolnite z vodo in dodate nekaj kapljic eteričnega olja neposredno na površino.

• Ko je vklopljen, ustvarja hladno paro, ki vaš dom napolni z vonjem eteričnih olj.

• Spreminjajoče se barve in eleganten dizajn ustvarjajo pomirjujoče vzdušje v vašem domu.

Garancija 2 leti

Lanaform Razpršilnik eteričnih olj JAVA

71,93  68,33 
Java je idealna kombinacija kakovostnega materiala, kot je keramika, in dobrega počutja, ki ga zagotavljajo eterična olja. Odličen za sproščanje. Razpršilnik eteričnih olj Java z luknjičastim keramičnim jajčastim pokrovom in spreminjajočimi se barvami združuje dobro počutje in kakovost. Je zelo tih ter hkrati razpršuje odišavljeno hladno paro in ustvarja mirno in spokojno ozračje za sprostitev. • Je preprost za uporabo, zadostuje, da ga napolnite z vodo in dodate nekaj kapljic eteričnega olja neposredno na površino. • Ko je vklopljen, ustvarja hladno paro, ki vaš dom napolni z vonjem eteričnih olj. • Spreminjajoče se barve in eleganten dizajn ustvarjajo spokojno vzdušje v vašem domu. Garancija 2 leti.

Lanaform Razpršilnik eteričnih olj AROMA NOUMEA – WHITE

66,49  63,17 

Razpršilnik eteričnih olj Noumea oddaja rahlo meglico , ki vaš dom napolni s prijetnimi dišavami, zaradi različnih barv pa je tudi lep okras.

Razpršilnik eteričnih olj Noumea podjetja Lanaform združuje dizajn, izvirnost in kakovost. Zelo tiho razpršuje odišavljeno hladno paro in je zaradi različnih barv lep okras vašega doma.

• Je preprost za uporabo, saj zadostuje, da ga napolnite z vodo in neposredno na površino kapnete nekaj kapljic eteričnih olj.

• Ko je vklopljen, ustvarja rahlo meglico, ki dom napolni z vonjem eteričnih olj.

• Razpršilnik se samodejno izklopi, ko v zbiralniku ni več vode. Utripati začne rdeča lučka LED. 

Garancija 2 leti.

Lanaform Razpršilnik eteričnih olj Aroma Samoa

67,82  64,43 

Ker ima razpršilnik eteričnih olj Samoa dva ločena zbiralnika za vodo, se prilagaja vašemu razpoloženju in ves dan odišavlja zrak v vašem domu.

 Ker ima razpršilnik eteričnih olj Samoa dva ločena zbiralnika za vodo, lahko svoj dom odišavite po svojih željah. Podnevi ali zvečer lahko s samo enim gibom izbirate med priljubljenima vonjavama. Ker je tudi zelo diskreten, se zlahka prilagodi vašemu domu.

• Je preprost za uporabo, saj zadostuje, da zbiralnik(-a) napolnite z vodo in neposredno na površino kapnete nekaj kapljic eteričnih olj po svoji želji.

• Ko je vklopljen, ustvarja rahlo meglico, ki dom napolni z vonjem eteričnih olj.

• Razpršilnik se samodejno izklopi, ko v zbiralniku ni več vode. 

Garancija 2 leti

Lanaform Razpršilnik eteričnih olj Aroma Bali

39,25  37,29 

Razpršilnik eteričnih olj Bali oddaja rahlo meglico, ki vaš dom napolni s prijetnimi dišavami, in nežno modro svetlobo. 

Razpršilnik eteričnih olj Bali podjetja Lanaform združuje tehnologijo, dobro počutje in dizajn. Zelo tiho razpršuje odišavljeno hladno paro in hkrati oddaja nežno prelivajočo se barvno svetlobo.

• Je preprost za uporabo, saj zadostuje, da ga napolnite z vodo in neposredno na površino kapnete nekaj kapljic eteričnih olj.

• Ko je vklopljen, ustvarja rahlo meglico, ki dom napolni z vonjem eteričnih olj.

• Vklopi se tudi sistem razsvetljave, ki oddaja nežno modro svetlobo.

• Razpršilnik se izklopi samodejno, ko ni več dovolj vode ali na podstavku ni pokrova. 

• Garancija 2 leti

Lanaform Vlažilec zraka in razpršilec eteričnih olj Living

107,91  102,51 

Living Lanaform združuje vlažilec zraka in razpršilec eteričnih olj Vlažilec zraka in razpršilec eteričnih olj Living Lanaform odpravlja neprijetne vonjave in suh zrak s pomočjo aromaterapije. 

Vlažilec zraka in razpršilec eteričnih olj Living Lanaform uporablja sistem prezračevanja, ki mu omogoča razpršitev mrzlih parfumiranih hlapov, kar je načelo aromaterapije. Mrzle hlape je mogoče prepoznati po nežni odišavljeni meglici, ki izhaja iz odprtine v razpršilcu. Ta razpršilna naprava združuje dve funkciji, in sicer se lahko uporablja kot:

• klasični vlažilec zraka za preprečevanje suhega zraka;

• naprava za aromaterapijo, ki prijetno odišavi vaš prostor. Vlažilec zraka in razpršilec eteričnih olj Living Lanaform se čudovito zlije z vašo notranjostjo, saj je videti kot moderen okrasni predmet. 

Garancija: 2 leti

Lanaform Vlažilec zraka in razpršilec eteričnih olj Pure

75,21  71,45 

Pure Lanaform združuje vlažilec zraka in razpršilec eteričnih olj Vlažilec zraka in razpršilec eteričnih olj Pure Lanaform odpravlja neprijetne vonjave in suh zrak s pomočjo aromaterapije.

Vlažilec zraka in razpršilec eteričnih olj Pure Lanaform uporablja sistem prezračevanja, ki mu omogoča razpršitev mrzlih parfumiranih hlapov, kar je načelo aromaterapije. Mrzle hlape je mogoče prepoznati po nežni odišavljeni meglici, ki izhaja iz odprtine v razpršilcu.

Ta razpršilna naprava združuje dve funkciji, in sicer se lahko uporablja kot:

• klasični vlažilec zraka za preprečevanje suhega zraka;

• naprava za aromaterapijo, ki prijetno odišavi vaš prostor. Vlažilec zraka in razpršilec eteričnih olj Pure Lanaform se čudovito zlije z vašo notranjostjo, saj je videti kot moderen okrasni predmet.

Garancija: 2 leti

Lanaform Osvežilec zraka s svetlobno in aroma terapijo Aroma Essence

69,76  66,27 

Aroma Essence Lanaform na podstavku iz bambusa, razprši eterično olje po prostoru Z razpršilcem eteričnih olj Aroma Essence se ustvari fina meglica, ki v dom vnese čudovite dišave in mehek soj barv. 

 Razpršilec eteričnih olj Aroma Essence iz podjetja Lanaform na ličnem podstavku iz bambusa združuje tehnologijo, dizajn in dobro počutje. Je izredno tih, prostor pa obogatita hladna aromatična para in soj mehke barvne svetlobe.

• Je povsem enostaven za uporabo – preprosto napolnite ga z vodo in po kapljicah dodate eterično olje neposredno na površino.

• Ko se razpršilec aktivira, vaš dom napolni nežen parfum izbranega eteričnega olja.

• Aktivira pa se tudi svetloba, ki spreminja barve svojega mehkega soja.

• Če je v razpršilcu premalo vode, razpršilec samodejno preneha delovati.

• Garancija 2 leti