Showing all 3 results

Prikaži stranski stolpec
Zapri

KRUPS vinska vitrina JC400800 za 16 steklenic

319,90 

Vinska vitrina Krups JC400800 za 16 steklenic slastnega vina, ohlajeno do popolnosti v idealnih pogojih. Z dvema temperaturnima conama, ki zagotavljajo idealne pogoje za staranje in takojšnje uživanje. Visoka natančnost regulacije temperature z preprostim digitalnim prikazovalnikom.

Regulacija temperature z izjemno natančnostjo je omogočena z efektom Peltier, ki proizvaja ultra tiho hlajenje z minimalnimi vibracijami. Starinska komora z nastavljivimi temperaturami od 12°C do 18°C ima idealne pogoje za staranje vina, ki zagotavljajo stalno temperaturo, omejene vibracije in zavetje svetlobe.

Hladilna komora z nastavljivimi temperaturami od 8°C do 18°C ohranja vina na popolni temperaturi za takojšnje uživanje. Eleganten dizajn z zrcalnim učinkom.

ROWENTA lovilec komarjev MN4010F0

56,90  52,20 

Lovilec komarjev Rowenta MN4010F0 »Mosquito Trap« pohvali se z ekološkim delovanjem brez kemikalij, strupov in dima. Električni lovilec komarjev in insektov, je nova in učinkovita naprava proti komarjem, insektom in letečim nadležnežem. Je neslišna in deluje na osnovi UV-LED svetlobe in ventilatorskega lovilca. Zdravju varna in ekološka, deluje brez prisotnosti kemikalij, enostavna in neslišna, z nizko porabo energije. Vgrajeno UV-LED svetilo naprave privlači leteče nadležneže, ki jih vsesa zračni tok ventilatorja. Ima zunanjo zaščitno mrežo. Na spodnjem delu naprave je lično oblikovano sito – shranjevalnik, ki se po potrebi odvije in očisti. Za obešanje je poskrbljeno s praktično zanko za obešanje. Primeren je za vikende, koče, vrtove, verande...

    Glavne funkcije:
  • Moč 4 W
  • 7 x bolj učinkovit
  • Premer 20,4 cm
  • Glasnost 28,3 dB(A)

Lanaform Svetlobna budilka Wake-Up Light

53,19  45,21 
Wake-up Light, ki jo je navdihnil sončni vzhod, uporablja edinstveno kombinacijo svetlobe in zvoka, da vas zbudi čim bolj naravno. Wake-up Light ponuja naravno in nežno bujenje. V svetlobi, ki jo postopno oddaja Wake-up Light, se boste lahko prebudili nežno in naravno. Ob uri, ki ste jo nastavili, začne oddajati zvok narave ali vašo najljubšo radijsko postajo, ki vas prebudi. Poleg tega se zaradi funkcije sončnega zahoda Wake-up Light lahko uporablja kot namizna svetilka, ki vas zvečer uspava s postopnim ugašanjem sončnega zahoda. Garancija 2leti.