Prikaz vseh 12 rezultatov

Prikaži stranski stolpec

Lanaform Vlažilnik zraka Zephyr

54,39 

Vlažilnik zraka Zephyr s svojo zasnovo in učinkovitostjo zagotavlja optimalno stopnjo vlage v notranjih prostorih in s tem skrbi za vaše zdravje in dobro počutje.

Vlažilnik zraka Zephyr s svojo zasnovo in učinkovitostjo zagotavlja optimalno stopnjo vlage v notranjih prostorih in s tem skrbi za naše zdravje in dobro počutje. Ker so notranji prostori zaradi ogrevanja v zimskih mesecih udobnejši in toplejši, se v njih pojavi suh zrak, ki je neugoden za kožo (dehidracija kože, izsušena sluznica) in dobro počutje (glavoboli, utrujenost). Z vlažilnikom zraka se tem nevšečnostim lahko izognete tako, da ohranjate optimalno stopnjo vlage.* Hkrati lahko še vedno uživate v toploti vašega doma, ne da bi občutili njene stranske učinke. Zaslon za nastavitev na dotik Z zaslonom LED za nastavitev na dotik je uporaba vlažilnika Zephyr preprosta in priročna. Z enim samim pritiskom ga preprosto vklopite in nastavite. Samodejna zaustavitev, ko v vlažilniku zmanjka vode.Ko se rezervar izprazni, zaščitna blokada izklopi vlažilnik zraka in prižge rdečo lučko, ki opozarja, da je vlažilnik zraka ustavljen in da ga je treba ponovno napolniti z vodo. Filter za vodni kamen Vlažilnik zraka Zephyr ima vgrajen filter za demineralizacijo, s katerim iz vode odstrani vse sledi vodnega kamna ali mineralov in tako poskrbi, da vlažilnik zraka prši kar se da čisto paro. Tiho delovanje Vlažilnik zraka Zephyr je poseben zaradi tihega delovanja (< 35 dB), zaradi česar ga lahko v miru uporabljate podnevi ali ponoči.

Garancija 2 leti.

Lanaform Otroški vlažilec zraka z aromaterapijo Pommy

75,20  71,44 

Ker je vaš otrok najdragocenejši član vaše družine, je Lanaform oblikoval vlažilnik zraka in razpršilnik organskih eteričnih olj Pommy.

 Nič ni pomembnejše od dobrega počutja vašega otroka, zato je Lanaform oblikoval vlažilnik zraka Pommy. Ker je oblikovan po formuli dva v enem, postane razpršilnik organskih eteričnih olj, s katerim poskrbite za zdravo okolje v sobi svojega malčka. Zaradi 10-urnega neprekinjenega delovanja mu naprava za vlažilnik zraka Pommy zagotavlja mirno noč. Prijeten dizajn in modra svetloba pomirjata vašega otroka. Ker Pommy deluje tiho in ima nastavljiv pretok pare, bo vašemu otroku zagotovil dolge in mirne noči. Prezračevalni sistem razpršuje vodo v obliki hladne pare in tako zagotavlja želeno stopnjo vlažnosti. 

Garancija 2 leti.

Lanaform Ultrazvočni vlažilnik in ionizator zraka New Vapo lux

131,52  124,94 

Vlažilnik zraka na hladno paro New Vapolux podjetja Lanaform pomaga pri preprečevanju suhega zraka, saj povečuje vlažnost zraka v prostoru.

 Vlažilnik zraka na hladno paro New Vapolux podjetja Lanaform je bil zasnovan posebej za vzpostavljanje primerne stopnje vlažnosti v vašem domu, ki zagotavlja dobro počutje vse družine. Pomagal bo preprečevati povečanje elektrostatičnega naelektrenja v zraku in zmanjšuje dihalne težave zaradi suhega zraka. Obloga iz črnega kavčuka in modra lučka LED dajeta vlažilniku zelo temen in eleganten videz, zaradi katerega se bo odlično vključil v vaš dom.

• Garancija 2 leti

Lanaform Ultrazvočni vlažilec in ionizator zraka Notus s toplo in hladno paro

151,50  143,93 

Vlažilnik zraka s toplo in hladno paro NOTUS podjetja Lanaform® vam pomaga v boju proti suhemu zraku. Notus je izredno učinkovit in tehnično dovršen produkt za vlaženje zraka, ki nima konkurence. Področje njegovega delovanja znaša do 80 m2.

 Vlažilnik zraka na toplo in hladno paro NOTUS podjetja Lanaform® je bil posebej zasnovan za vzpostavljanje primerne stopnje vlage v vašem domu, ki zagotavlja dobro počutje cele družine. Pomaga preprečevati povečanje elektrostatičnega naelektrenja v zraku in zmanjšuje dihalne težave zaradi suhega zraka. Sodoben videz in barve ter zaslon LCD na dotik bodo razveselili vse družinske člane. Odlično se bo vključil v vaš dom. 

• Garancija 2 leti

Lanaform Vlažilec zraka in razpršilec eteričnih olj Living

107,91  102,51 

Living Lanaform združuje vlažilec zraka in razpršilec eteričnih olj Vlažilec zraka in razpršilec eteričnih olj Living Lanaform odpravlja neprijetne vonjave in suh zrak s pomočjo aromaterapije. 

Vlažilec zraka in razpršilec eteričnih olj Living Lanaform uporablja sistem prezračevanja, ki mu omogoča razpršitev mrzlih parfumiranih hlapov, kar je načelo aromaterapije. Mrzle hlape je mogoče prepoznati po nežni odišavljeni meglici, ki izhaja iz odprtine v razpršilcu. Ta razpršilna naprava združuje dve funkciji, in sicer se lahko uporablja kot:

• klasični vlažilec zraka za preprečevanje suhega zraka;

• naprava za aromaterapijo, ki prijetno odišavi vaš prostor. Vlažilec zraka in razpršilec eteričnih olj Living Lanaform se čudovito zlije z vašo notranjostjo, saj je videti kot moderen okrasni predmet. 

Garancija: 2 leti

Lanaform Vlažilec zraka in razpršilec eteričnih olj Pure

75,21  71,45 

Pure Lanaform združuje vlažilec zraka in razpršilec eteričnih olj Vlažilec zraka in razpršilec eteričnih olj Pure Lanaform odpravlja neprijetne vonjave in suh zrak s pomočjo aromaterapije.

Vlažilec zraka in razpršilec eteričnih olj Pure Lanaform uporablja sistem prezračevanja, ki mu omogoča razpršitev mrzlih parfumiranih hlapov, kar je načelo aromaterapije. Mrzle hlape je mogoče prepoznati po nežni odišavljeni meglici, ki izhaja iz odprtine v razpršilcu.

Ta razpršilna naprava združuje dve funkciji, in sicer se lahko uporablja kot:

• klasični vlažilec zraka za preprečevanje suhega zraka;

• naprava za aromaterapijo, ki prijetno odišavi vaš prostor. Vlažilec zraka in razpršilec eteričnih olj Pure Lanaform se čudovito zlije z vašo notranjostjo, saj je videti kot moderen okrasni predmet.

Garancija: 2 leti

Lanaform Otroški vlažilec zraka Hello Kitty

87,54  83,16 
Presuh zrak slabe kakovosti je lahko izvor številnih težav za naše otroke: problemov z dihali, dehidracijo... Vlažilnik HELLO KITTY je odlična rešitev za ta problem. Je zelo enostaven za uporabo, opremljen s 1,8-litrsko posodo, ki se zlahka napolni in namesti. Samodejno deluje več kot 8 ur in zagotavlja otroku mirno noč. Vlažilnik HELLO KITTY je opremljen z vgrajenim varnostnim sistemom, ki jamči za zanesljivo uporabo. Delovanje je takojšnje in zelo tiho, nastavite lahko pretok pare in čas dovajanja. Garancija 2 leti

Lanaform Otroški ultrazvočni vlažilec zraka Trainy

79,41  75,44 
TRAINY Vlažilec zraka z aromoterapijo je novost letošnje sezone. Njegova atraktivna oblika bo polepšala vsako otroško sobo. Modra svetloba, s katero vlažilec osvetljuje prostor bo vašega malčka umirila, s pomočjo aromaterapije pa boste olajšali otrokovo dihanje in zmanjšali težave pri raznih prehladnih obolenjih. Za človeka je najbolj prijetna in zdrava relativna vlažnost med 45% in 55%. Presuh zrak slabe kakovosti je lahko izvor številnih težav, kot so: problemi z dihali, suha koža, dehidracija, razdraženost, motnje v spanju, otroci so manj odporni proti prehladnim obolenjem…itd. Vlažilnik TRAINY je odlična rešitev za ta problem. TRAINY je enostaven za uporabo, opremljen z 1,8-litrsko posodo, ki se zlahka napolni in namesti. Samodejno deluje več kot 9 ur in zagotavlja otroku mirno noč. TRAINY je opremljen z vgrajenim varnostnim sistemom, ki jamči za zanesljivo uporabo. Vlažilnik, ki je v trenutku sposoben za delovanje, oddaja modro svetlobo, ki pomirja otroka. Njegovo delovanje je takojšnje in tiho, pretok vodne pare pa nastavljiv. Poleg tega je izdelek opremljen s posodico za dišave, ki omogoča razprševanje eteričnih olj. Garancija 2 leti

Lanaform Ultrazvočni vlažilec in ionizator zraka Lanaform Family care

66,16 

Ultrazvočni vlažilec in ionizator zraka z visokofrekvenčnim oscilatorjem vodo razbije na kapljice premera od 1 do 5 μm. Ventilacijski sistem vodo razprši v obliki hladnega pršca, s katerim dosežemo želeno vlažnost. Pršec vidimo kot meglico, ki prihaja iz razpršilne šobe. 

Garancija 2 leti. 

Lanaform Čistilec in ionizator zraka Lanaform Full Tech Filter

316,32  300,50 

Zaradi edinstvene izvedbe lahko čistilec in ionizator zraka Lanaform Full Tech Filter učinkovito očisti zrak in prispeva v boju proti simptomom alergije. Ker proizvaja veliko količino anionov (negativnih ionov) na sekundo, ta naprava učinkovito odstranjuje dim in delce v zraku, kot so pelod in hišni prah. Naprava je opremljena z večslojnim sistemom za filtriranje, ki se nahaja v središču čistilca. Tako naš čistilec zraka stalno dovaja očiščen in čist zrak in iz vašega okolja eliminira “nepovabljene goste” in izboljša kakovost bivanja. Čiščenje zraka v šestih fazah s pomočjo multifiltra Pralni filter: Ta filter za večkratno uporabo zadrži večje delce, kot so pelod, živalske dlake, razni kosmi, itn. Lahko se čisti in je primeren za večkratno uporabo. Filter iz netkanega materiala: Prefilter proti bakterijam in plesni zadrži večje delce, da bi se zagotovila daljša življenjska doba filtrov na sprednji strani naprave. Prestreže prah, pelod, plesen in mikroskopsko majhne organizme. Filter z aktivnim ogljem: Granulat aktivnega oglja uspešno zadrži kemične pline in vonj cigaretnega dima, vonj organskih odpadkov in kuhinjske vonjave. Absolutni filter HEPA: Ta visoko učinkoviti filter zadrži do 99,97% prahu, peloda, plesni, bakterij ali drugih delcev, ki jih prinaša zrak in ki so manjši od 0,3 mikrona. Nizko temperaturni katalitični filter za delce nano velikosti: Ta filter učinkovito razgradi nevarne kemične pline, kot so formaldehid, benzen, amoniak, itn. Ionizator: V zadnjem koraku čiščenja zraka ionizator sprošča v zrak anione za večjo čistost zraka. Absorber vonjav: Samodejno zaznava raven vonjav v prostoru in prilagodi hitrost ventilatorja.

Sesalnik prahu: Samodejno zazna raven zaprašenosti v prostoru in prilagodi hitrost ventilatorja. Vsakodnevno čiščenje tal bo povzročilo močno zmanjšanje alergičnih reakcij.

Tiho delovanje. Čistilec zraka je opremljen z motorjem s 3 hitrostmi, ki lahko deluje brezšumno. Ta funkcija je zelo praktična, kadar napravo uporabljate ponoči. 

Garancija 2 leti.

Lanaform Avtomatski ultrazvočni vlažilec in ionizator zraka Lanaform Vapo lux

131,52 
Samodejno zaznava in prikazuje vlažnost zraka v vašem prostoru. S pomočjo Vapo luxa po želji regulirate vlažnosti od 40% do 80%. LCD zaslon. Daljinski upravljalnik. Vapo lux je ultrazvočna vlažilna naprava, ki s pomočjo visoko frekvenčnega oscilatorja vodo razdeli v kapljice s premerom približno 1 do 5 μm. Ventilacijski sistem vodo razprši v obliki hladne meglice, ki zagotavlja želeno vlažnost. Ta meglica je vidna kot redka megla, ki jo povzroča razpršilec. Garancija: 2 leti

Lanaform Otroški ultrazvočni vlažilec in ionizator zraka Lanaform Charly z aroma terapijo

88,84  84,40 
Otroški ultrazvočni vlažilec in ionizator zraka Lanaform Charly je prvi med otroškimi vlažilci in ionizatorji, ki vam ponuja aroma terapijo. Idealen je za otroške sobe. Vlažilec je izjemno ekonomičen in tih. Prostornina rezervoarja je 5 litrov. Ponuja delovanje do 17 ur s samodejnim izklopom. Posebna značilnost vlažilca je aromaterapija. Garancija 2leti.