Showing 1–18 of 20 results

Prikaži stranski stolpec

Kavni aparat PROFI COOK PC-KA1152, vgrajen mlinček, 900 W

79,98  75,80 

Kavni aparat PROFI COOK PC-KA1152
Filter kavni aparat z vgrajenim mlinčkom PROFI COOK PC-KA1152, idealen za vsakodnevno pripravo aromatične filter kave iz sveže mletih kavnih zrn.
2 v 1 – mletje in kuhanje kave
Kavni aparat z vgrajenim mlinčkom
Prostornina vrča: približno 500 ml za 1 – 5 skodelic kave
2 nastavitvi mletja kave (fino in grobo) za povečanje intenzivnosti in arome kave
Uporabi se lahko tudi mleta kava
Odstranljiv trajni filter iz naylona
Osvetlitev kuhalnika v 2 barvah:
- modra – priprava in mletje kave
- rdeča – kuhanje kave
Kavni mlinček in kuhalna enota se preprosto odstrani za lažje čiščenje
Sprednje ohišje iz nerjavečega jekla, ob strani in zadaj plastično
Zaščita proti kapljanju
Plošča za ogrevanje
Gunijaste nogice proti drsenju
Dodatki: ščetka za čiščenje, permanentni filter iz naylona, dozirna žlička
Moč: 750 – 900 W
Napajanje: 220 – 240 V, 50/60 Hz.

Filter kavni aparat PROFI COOK PC-KA1120, 1000 W

39,98  37,98 

Filter kavni aparat PROFI COOK PC-KA1120 s stekleno posodo prostornine 1,7 litra za pripravo do 15 skodelic kave, sprednji del ohišja iz nerjavečega jekla.
24 urni LCD časovnik z modro osvetlitvijo
Zaščita proti kapljanju
4 kontrolni gumbi
2 barvni indikato
Grelna plošča z avtomatskim izklopom
Indikator nivoja vode.
Moč 1000 W.
Napajanje 220–240 V / 50–60 Hz.

Bosch Aparat za filter kavo TKA6A041

74,90  61,42 
Steklena posoda za 10/15 skodelic kave (1.25 l) Priključna moč: 1000-1200 W Aroma+ gumb za nastavitev arome kave po vašem okusu EasyDescale3: program odstranjevanja vodnega kamna, opozorilo da je potrebno odstraniti vodni kamen, nastavitev trdote vode Samodejni zklop: možnostjo izbire različnih časov izklopa - 20, 40 ali 60 minut Prozoren, snemljiv rezervoar za vodo z vgrajenim ročajem - nivo vode je viden z zunanje strani Odstranljiv filter (1x4) Zapora proti kapljanju Easy storage: predal za navijanje kabla

Bosch Espresso kavni aparat TIS30321RW

599,90  491,92 
Okus
 • SensoFlow System: inovativni sistem gretja zagotavlja popolno aromo zahvaljujoč idealni in konstantni temperaturi pri pripravi kave
 • One-touch funkcija: Espresso, Café Crème, Cappuccino, Latte Macchiato z enim pritiskom na gumb
 • BRITA Inteza vodni filter: zmanjša vsebnost vodnega kamna v vodi ter filtrira snovi, ki vplivajo na vonj in okus
Udobje
 • MilkMagic Pro: enostavna priprava Cappuccina in Latte Macchiata. Nalijte mleko v skodelico, ostalo je poskrbljeno s pritiskom na gumb
 • Po višini nastavljiva izliv za kavo in šoba za mleko: primerno tudi za 13 visoke skodelice za Latte Macchiato
 • Z enostavnim dostopom do servisnih vrat s sprednje strani aparata je vzdrževanje in čiščenje hitro ter enostavno.
 • Snemljiv rezervoar za vodo (prostornina 1.4 l)
Delovanje
 • Keramični mlinček navdušuje s svojo dolgo življenjsko dobo in aromo, iztisnjeno iz vsakega kavnega zrna
 • Mlečna pena na voljo ločeno
 • Skrajšan čas segrevanja: najhitrejša prva skodelica!
 • Vodna črpalka s pritiskom 15 bar
 • Garancija 15.000 skodelic: konstantna visoka kvaliteta aparata od prve do 15.000. skodelice (velja za nekomercialno uporabo v 24 mesecih)
Čiščenje
 • Odstranljiva kuhalna enota
 • Samodejni program hitrega izpiranja ob vklopu, izklopu
 • Snemljiva šoba za mleko: za enostavno čiščenje pod tekočo vodo ali v pomivalnem stroju
 • Snemljiv prestreznik vode s posodo za kavno usedlino
 • Calc'nClean: Avtomatski program za čiščenje in odstranjevanje vodnega kamna
Razno
 • Posoda za zrna s pokrovom za ohranjanje arome do 250 g
 • Prilagodljiva nastavitev mletja (večstopenjsko)
 • Na voljo različni jeziki prikaza
 • Dolžina priključnega kabla: 1 m
 • Priključna moč: največ 1300 W
Dodatni pribor
 • Priloženi dodatki: testni listič za ugotavljanje trdote vode
 • Dodatki na voljo ločeno: čistilne tablete (TZ80001), tablete za odstranjevanje vodnega kamna (TZ80002), BRITA Intenza vodni filter (TZ70003), komplet za vzdrževanje popolnoma avtomatskih espresso kavnih avtomatov (TZ80004), izolirana posoda za mleko (TZ80009N)
Zapri

TEFAL kavni aparat CM360812 Subito 3

43,90 

Kavni aparat Tefal CM360812 »Subito 3« je tradicionalna naprava za pripravo filter kave. Opremljen je s steklenim vrčem prostornine 1,25 litra. Aparat za pripravo 10–15 skodelic. Kavni aparat je opremljen s sistemom proti kapljanju, ki preprečuje neželeno kapljanje na kuhalno ploščo. Cenili boste tudi samodejni izklop po 30 minutah mirovanja, ohranjanje temperature kave še približno 30 minut. Prikaz količine vode na sprednji strani. Preprost dostop do nosilca za filter in posode za vodo.

 

Glavne prednosti:

 • Sistem proti kapljanju 
 • Popolnoma transparenten rezervoar za vodo, viden nivo vode na sprednji strani 
 • Maksimalna kapaciteta do 10-15 skodelic kave/do 1,25 l tople kave
 • Funkcija ohranjanja toplote kave nadaljnih 30 minut, s samodejnim izklopom

KRUPS kavni aparat EA817010 Arabica Happy auto display

449,90  388,10 

Kavni aparat Krups EA817010 "Arabica Happy auto display" z močjo 1450 W in črpalko s tlakom 15 barov, ter rezervoarjem za vodo 1,7 l uporablja sistem Thermoblock za popolno kavo. tehnologija Quattro Force optimizira vsak korak procesa priprave kave od zrna do skodelice: 20% hitrejše mletje, močan pritisk (15 barov), optimalna aroma in kompaktna pena (Thermoblock sistem) ter napredna tehnologija drenaže in samodejnega čiščenja. Intuitiven in praktičen LCD zaslon vam nudi popolno kontrolo nad pripravo kave, z namenom enostavne priprave vseh vaših najljubših napitkov. Kontrola mletja kovinskega natančnega mlinčka (3 stopnje) vam omogoča popolno konsistenco, odvisno od napitka, ki ga želite, od polnega espressa do dolge kave, ob brezmejni kontroli temperature za popolne rezultate. Materiali, iz katerih je izdelan, zagotavljajo trajno in robustno delovanje. Nastavitve lahko moč kave, količino vode in temperaturo (v treh stopnjah). Aparat ima velik LCD zaslon, ter nastavljiv avtomatski vklop in izklop. Poleg tega se ponaša s funkijo za pripravo vroče vode, vodnim filtrom in kovinskim mlinčkom s tremi stopnjami mletja kave. Izdelek ima funkcijo shranjevanja, ki vam omogoča shranjevanje 2 različnih receptov pijač. Tako so optimalne nastavitve za pripravo vaše najljubše pijače vedno na voljo za odlične rezultate.

Zapri

KRUPS Dolce Gusto KP170831 Infinissima črn

104,90 

Kavni aparat Krups Dolce Gusto KP170831 »Infinissima« na kavne kapsule v elegantni obliki je navdihnil simbol neskončnosti. Upravljanje je ročno, samo vstavite vašo najljubšo Nescafé Dolce Gusto kapsulo in izberite toplo ali hladno vodo in napitek je pripravljen. Bi radi kavo, čaj, kakav ali mleko vse to vam lahko pripravi ta sodobno oblikovan aparat. Z zmogljivim tlačnim sistemom, ki zagotavlja kar 15 barov tlaka zaradi tega bo vaš napitek imel debelo in puhasto peno. Ponaša se s funkcijo prihranka energije, ki samodejno izklopi aparat po 5 minutah neuporabe. Aparat vas bo samodejno opozoril, kdaj ga je potrebno očistiti. Takrat gumb zasveti v oranžni barvi. Aparat ima ročico za natančno izbiro različnih količin glede na vrsto napitka (espresso, late macchiato, lungo...) ter rezervoar za vodo z zmogljivostjo 1,2 litra. Z eno potezo ročice pripravite odlično pijačo po vašem okusu. Nastavljive višine pladnja za prestrezanje tekočin. 

KRUPS Dolce Gusto KP170131 Infinissima bel

104,90  89,90 

Kavni aparat Krups Dolce Gusto KP170131 »Infinissima« na kavne kapsule v elegantni obliki je navdihnil simbol neskončnosti. Upravljanje je ročno, samo vstavite vašo najljubšo Nescafé Dolce Gusto kapsulo in izberite toplo ali hladno vodo in napitek je pripravljen. Bi radi kavo, čaj, kakav ali mleko vse to vam lahko pripravi ta sodobno oblikovan aparat. Z zmogljivim tlačnim sistemom, ki zagotavlja kar 15 barov tlaka zaradi tega bo vaš napitek imel debelo in puhasto peno. Ponaša se s funkcijo prihranka energije, ki samodejno izklopi aparat po 5 minutah neuporabe. Aparat vas bo samodejno opozoril, kdaj ga je potrebno očistiti. Takrat gumb zasveti v oranžni barvi. Aparat ima ročico za natančno izbiro različnih količin glede na vrsto napitka (espresso, late macchiato, lungo...) ter rezervoar za vodo z zmogljivostjo 1,2 litra. Z eno potezo ročice pripravite odlično pijačo po vašem okusu. Nastavljive višine pladnja za prestrezanje tekočin.

KRUPS kavni aparat XP320830 Opio

119,90  105,90 

Kavni aparat Krups XP320830 uporablja tehnologijo tehnologijo Thermoblock, ki omogoča hitro predgretje in enako vročo kavo od prve do zadnje skodelice. Samodejno se izklopi po 9 minutah. Ima parno šobo za penjenje, ki se lahko odstrani in čisti. Nastavitev za napitek je ročna, ima odstranljivo posodo za vodo in omogoča segrevanje skodelic. V črpalki je 15 barov pritiska, ki poskrbi za boljšo ekstrakcijo arome brez grenkega priokusa, tu pa je tudi parna šoba za penjenje mleka in segrevanje tekočin – z lahkoto jo odstranimo ter očistimo in je zelo odporna na dolgi rok.

Zapri

KRUPS kavni aparat EA810B70 Espresseria Automatic

399,90 

Kavni aparat Krups EA810B70 "Espresseria Automatic" z močjo 1450 W, črpalko 15 barov in rezervoarjem za vodo 1,7 l uporablja Thermoblock sistem za popolno kavo. Nastavitve lahko moč kave, količino vode in temperaturo. Ima kovinski mlinček za mletje kave v treh stopnjah, 500 g kavni rezervoar in vodni filter. Poleg tega se ponaša še z programom za odstranjevanje vodnega kamna, samočistilno funkcijo in nastavkom za paro in penjenje mleka. Možnost avtomatskega izklopa. 

Zapri

KRUPS Dolce Gusto KP130531 Lumio rdeč

109,90 

Kavni aparat Krups Lumio KP130531 priznanega proizvajalca Krups je kompakten aparat, ki je zasnovan v sodobnem minimalističen dizajnu in je primeren za prav vsako kuhinjo. Za pripravo kave, uporablja aparat kapsule Dolce Gusto NESCAFÉ. Upravljanje zelo preprosto, hitro in ročno, zaradi česar vam dopušča pripravo napitka po točno določenih željah. Primeren je za pripravo toplih in hladnih napitkov. Za pripravo prave skodelice espresso kave bo poskrbela 15-barska črpalka, ki ima vgrajen termo blok. Aparat ima tudi pladenj za prestrezanje tekočin. Funkcija Play & Select za poljubno velikost napitka. Ponaša se s funkcijo prihranka energije, ki samodejno izklopi aparat po 1 minuti neuporabe. Prostornina rezervoarja za vodo pa je 1 lDržalo za kapsule Easy Clean. 

Zapri

KRUPS Dolce Gusto KP130831 Lumio črn

109,90 

Kavni aparat Krups Lumio KP130831 priznanega proizvajalca Krups je kompakten aparat, ki je zasnovan v sodobnem minimalističen dizajnu in je primeren za prav vsako kuhinjo. Za pripravo kave, uporablja aparat kapsule Dolce Gusto NESCAFÉ. Upravljanje zelo preprosto, hitro in ročno, zaradi česar vam dopušča pripravo napitka po točno določenih željah. Primeren je za pripravo toplih in hladnih napitkov. Za pripravo prave skodelice espresso kave bo poskrbela 15-barska črpalka, ki ima vgrajen termo blok. Aparat ima tudi pladenj za prestrezanje tekočin. Funkcija Play & Select za poljubno velikost napitka. Ponaša se s funkcijo prihranka energije, ki samodejno izklopi aparat po 1 minuti neuporabe. Prostornina rezervoarja za vodo pa je 1 lDržalo za kapsule Easy Clean. 

KRUPS Dolce Gusto KP130131 Lumio bel

109,90  95,55 

Kavni aparat Krups Lumio KP130131 priznanega proizvajalca Krups je kompakten aparat, ki je zasnovan v sodobnem minimalističen dizajnu in je primeren za prav vsako kuhinjo. Za pripravo kave, uporablja aparat kapsule Dolce Gusto NESCAFÉ. Upravljanje zelo preprosto, hitro in ročno, zaradi česar vam dopušča pripravo napitka po točno določenih željah. Primeren je za pripravo toplih in hladnih napitkov. Za pripravo prave skodelice espresso kave bo poskrbela 15-barska črpalka, ki ima vgrajen termo blok. Aparat ima tudi pladenj za prestrezanje tekočin. Funkcija Play & Select za poljubno velikost napitka. Ponaša se s funkcijo prihranka energije, ki samodejno izklopi aparat po 1 minuti neuporabe. Prostornina rezervoarja za vodo pa je 1 l. Držalo za kapsule Easy Clean.

Zapri

KRUPS Dolce Gusto KP350B31 Drop srebrn

159,90 

Kavni aparat Krups Dolce Gusto KP350B31 navdušuje z edinstveno obliko, opremljen z intuitivnim vmesnikom na dotik. Glava, ki se avtomatsko zapira-brez ročke. Ima 0,8 litrski odstranljivi rezervoar za vodo s pokazateljem ravni vode. zmogljivim tlačnim sistemom, ki zagotavlja kar 15 barov tlaka. Možnost priprave toplih ali hladnih napitkov. Dodatna prednost aparata je avtomatsko ustavljanje, za varčevanje z energijo pa skrbi samodejni izklop aparata. Aparatvas bo navdušil s prilagodljivim nastavkom, ki omogoča uporabo različno velikih skodelic, opremljen pa je tudi s posodo za kapsule

TEFAL kavni mlinček GT110838

29,90  25,43 

Kavni mlinček Tefal GT110838 s kapaciteto mletja 50 g (9 skodelic). Enostavna uporaba s pritiskom na pokrov. Moč 180 W. Primeren tudi za mletje začimb, oreščkov in zelišč.

Zapri

KRUPS kavni aparat EA815070

499,90 

Kavni aparat Krups EA815070 "Espresseria Automatic" z močjo 1450 W in črpalko s tlakom 15 barov, ter rezervoarjem za vodo 1,7 l uporablja sistem Thermoblock za popolno kavo. Nastavitve lahko moč kave, količino vode in temperaturo (v treh stopnjah). Aparat ima velik LCD zaslon, ter nastavljiv avtomatski vklop in izklop. Poleg tega se ponaša s funkijo za pripravo vroče vode, vodnim filtrom in kovinskim mlinčkom s tremi stopnjami mletja kave. 

Zapri

KRUPS kavni aparat XP344010

169,90 

Kavni aparat Krups XP344010 "Calvi" z močjo 1460 W in pritiskom 15 barov ima odstranljiv rezervoar za vodo s prostornino 1,1 l. Patentiran kompaktni grelni sistem Thermoblock iz nerjavnega jekla omogoča hitrejše predgretje, manj vodnega kamna, boljše uravnavanje temperature in manj zastajanja vode. Primeren je za pripravo 1 ali 2 skodelic kave in za mleto kavo, deluje na blazinice ali ESE blazinice. Ima univerzalno ročko za filtre, ki je združljiva z mleto kavo za espresso in vsemi vrstami mehkih ter ESE tablet. Ima edinstveno ročko za filtre, ki omogoča čist in enostaven izmet kavnega ostanka. Filter je prilagojen na število skodelic, napitek pa izberete ročno. Uporablja sistem Compact thermoblock za hitrejše segrevanje aparata. Po koncu uporabe se samodejno izklopi.

KRUPS kavni aparat XP562030

219,90  169,25 

Kavni aparat Krups XP562030 uporablja tehnologijo tehnologijo Thermoblock, ki omogoča hitro predgretje in enako vročo kavo od prve do zadnje skodelice. Samodejno se izklopi po 9 minutah. Ima parno šobo za penjenje, ki se lahko odstrani in čisti. Nastavitev za napitek je ročna, ima odstranljivo posodo za vodo in omogoča segrevanje skodelic. Tehnologija Krups Tamping System omogoča enakomerno tlačenje kavnih ostankov s postopnim privijanjem ročke za filter – zaradi enotne ekstrakcije arom, pa je vsebina vaše skodelice vsakič popolna. V črpalki je 15 barov pritiska, ki poskrbi za boljšo ekstrakcijo arome brez grenkega priokusa, tu pa je tudi parna šoba za penjenje mleka in segrevanje tekočin – z lahkoto jo odstranimo ter očistimo in je zelo odporna na dolgi rok.