Showing all 10 results

Prikaži stranski stolpec
Zapri

Salamoreznica CLATRONIC MA3585, 150 W

59,99 

Salamoreznica CLATRONIC MA3585, moči 150 W, z velikim 190 mm nazobčenim rezilom, kovinskim ohišjem in nastavljivo debelino reza od 0 – 15 mm.
Veliko 190 mm rezilo iz nerjavečega jekla
Univerzalno nazobčeno rezilo
Nastavljiva debelina reza od 0 – 15 mm
Ohišje motorja aluminijasta zlitina
Stikalo za vklop / izklop
Nagnjena miza
Kovinska tirnica
Snemljiv oprijem z zaščito prstov
Vakuumske nogice za popolno stabilnost
Moč 150 W
Napajanje 220 - 240 V, 50 / 60 Hz
Garancija: 1 leto

RITTER vsestranski rezalnik Unica 3

219,90  186,92 

Ritterwerk je nemško podjetje ustanovljeno leta 1905 in specializirano za izdelavo kvalitetnih vsestranskih rezalnikov. Vsestranski rezalnik Ritter Unica 3 lahko uporabljamo za rezanje različnih salam, klobas, sirov, kruha in vseh vrst zelenjave. Celotna kovinska konstrukcija rezila nudi visoko stopnjo rezalne zmogljivosti, njegove kovinske noge z gumiranimi čepki pa skrbijo še za stabilnost.

 

Rezalnik je v celoti izdelan v Nemčiji, pohvali se s kovinsko konstrukcijo in odličnimi nazobčanim rezilom premera 17 cm, ki jih za Ritter izdelujejo priznano nemško podjetje SolingenRezilo iz nerjavečega jekla je elektrolitsko polirano s posebnim postopkom, kar ima za posledico izjemno gladko površino. Tako so rezultati rezanja še natančnejši in jih lažje očistite.Rezalnik odlikuje tudi poseben komutirani Eco motor, ki ima pri 65 W, 20% manjšo porabo energije in kar 50% večjo učinkovitost v primerjavi s klasičnim motorjem.

 

Glavne funkcije:

 • Nastavljiva širina rezanja do 20 mm
 • Varnostni gumb za občasno ali neprekinjeno delovanje
 • Rezalna dolžina cca. 18 cm
 • Obratovalni cikel cca. 5 minut

RITTER vsestranski rezalnik Arcus 3

149,90  127,42 

Ritterwerk je nemško podjetje ustanovljeno leta 1905 in specializirano za izdelavo kvalitetnih vsestranskih rezalnikov. Vsestranski rezalnik Ritter Arcus 3 lahko uporabljamo za rezanje različnih salam, klobas, sirov, kruha in vseh vrst zelenjave. Kovinska in nagnjena konstrukcija rezila nudi visoko stopnjo rezalne zmogljivosti. Njegova kompaktna in priročna oblika pa je primerna za vsako vrsto rezanja.

 

Rezalnik je v celoti izdelan v Nemčiji, pohvali se s kovinsko konstrukcijo in odličnimi nazobčanim rezilom premera 17 cm, ki jih za Ritter izdelujejo priznano nemško podjetje SolingenRezilo iz nerjavečega jekla je elektrolitsko polirano s posebnim postopkom, kar ima za posledico izjemno gladko površino. Tako so rezultati rezanja še natančnejši in jih lažje očistite. Rezalnik odlikuje tudi poseben komutirani Eco motor, ki ima pri 65 W, 20% manjšo porabo energije in kar 50% večjo učinkovitost v primerjavi s klasičnim motorjem.

 

Glavne funkcije:

 • Nastavljiva širina rezanja do 20 mm
 • Varnostni gumb za občasno ali neprekinjeno delovanje
 • Pladenj za zbiranje hrane
 • Rezalna dolžina cca. 18 cm
 • Obratovalni cikel cca. 5 min

RITTER vsestranski rezalnik Amido 3

259,90  220,91 

Ritterwerk je nemško podjetje ustanovljeno leta 1905 in specializirano za izdelavo kvalitetnih vsestranskih rezalnikov. Vsestranski rezalnik Ritter Amido 3 lahko uporabljamo za rezanje različnih salam, klobas, sirov, kruha in vseh vrst zelenjave. Kovinska konstrukcija rezila nudi visoko stopnjo rezalne zmogljivosti. Pladenj za zbiranje hrane je nagnjen pod kotom 25° in nudi optimalno in udobno pozicijo za rezanje.

 

Rezalnik je v celoti izdelan v Nemčiji, pohvali se s kovinsko konstrukcijo in odličnimi nazobčanim rezilom premera 17 cm, ki jih za Ritter izdelujejo priznano nemško podjetje SolingenRezilo iz nerjavečega jekla je elektrolitsko polirano s posebnim postopkom, kar ima za posledico izjemno gladko površino. Tako so rezultati rezanja še natančnejši in jih lažje očistite. Rezalnik odlikuje tudi poseben komutirani Eco motor, ki ima pri 65 W, 20% manjšo porabo energije in kar 50% večjo učinkovitost v primerjavi s klasičnim motorjem. Rezalnik je zmagovalec Reddot Design Award.

 

Glavne funkcije:

 • Nastavljiva širina rezanja do 23 mm
 • Snemljivo vodilo
 • Nagnjen pladenj za zbiranje hrane
 • Rezalna dolžina cca. 24 cm
 • Obratovalni cikel cca. 5 min

TEFAL električni nož 8523.31

29,90  25,41 

Električni nož Tefal 8523.31 »Prep'line« ima samobrusilna rezila iz nerjavečega jekla, poseben gumb za odstranjevanje noža ter varnostni gumb na rezilih za varno odstranjevanje le-tega. Deluje z močjo 100 W.

KRUPS vsestranski rezalnik TR522341

223,55  199,90 

Vsestranski rezalnik Krups TR522341 "Aoste" z močjo 140 W. Nastavljiva širina rezanja do 22 mm lahko uporabljamo za rezanje različnih salam, klobas, sirov, kruha in vseh vrst zelenjave. Rezalnik se lahko pohvali z nagnjeno konstrukcijo 15°, varnostnim pokrivalom rezila in odličnim nazobčanim rezilom premera 19 cm. Možnost občasnega ali neprekinjenega delovanja ter mehansko nastavljanje hitrosti rezanja, kar zagotavlja še bolj natančne rezultate. Je namenjen zahtevnejšim uporabnikom, primeren tudi za polprofesionalno rabo. V celoti je izdelan iz kovine z univerzalnim rezilom visoke kakovosti, s čimer natančno režemo veliko različnih vrst hrane.

Glavne funkcije:  
 • Nastavljiva širina rezanja do 22 mm
 • Premer rezila cca. 19 cm
 • Varnostno stikalo za občasno ali neprekinjeno delovanje
 • Varnostno pokrivalo rezila
 • PVC pladenj za hrano

RITTER vsestranski rezalnik Elexa 7

269,90  237,51 

Ritterwerk je nemško podjetje ustanovljeno leta 1905 in specializirano za izdelavo kvalitetnih vsestranskih rezalnikov. Vsestranski rezalnik Ritter Elexa 7 lahko uporabljamo za rezanje različnih salam, klobas, sirov, kruha in vseh vrst zelenjave. Elexa 7 je prvi zložljiv polno kovinski rezalnik, poudarek je na funkcionalnosti saj lahko napravo zložite, da prihranite prostor po uporabi. Zložen, rezalnik za hrano je širok 10 cm in se lahko zlahka shrani v omari - praktično in prostorsko varčevanje, če v kuhinji ni veliko prostora.

 

Rezalnik je v celoti izdelan v Nemčiji, pohvali se s kovinsko konstrukcijo in odličnimi nazobčanim rezilom premera 17 cm, ki jih za Ritter izdelujejo priznano nemško podjetje Solingen. Rezalnik odlikuje tudi poseben komutirani Eco motor, ki ima pri 65 W, 20% manjšo porabo energije in kar 50% večjo učinkovitost v primerjavi s klasičnim motorjem. Ostale prednosti rezalnika Ritter Elexa 7:

 

 

Glavne funkcije:

 

 • Nastavljiva širina rezanja do 14 mm
 • Rezalna dolžina cca. 17 cm
 • Varnostno stikalo za občasno ali neprekinjeno delovanje
 • Obratovalni cikel cca. 5 minut (šteje se samo čas rezanja)
 • Pladenj za zbiranje hrane
 • Zložljiv za shranjevanje

 

RITTER vsestranski rezalnik Secura 9

339,90  299,11 

Ritterwerk je nemško podjetje ustanovljeno leta 1905 in specializirano za izdelavo kvalitetnih vsestranskih rezalnikov. Vsestranski rezalnik Ritter Secura 9 je namenjen zahtevnejšim uporabnikom, primeren tudi za polprofesionalno rabo. V celoti je izdelan iz kovine, kar garantira najboljše rezalne rezultate, odlično stabilnost in dolgo življensko dobo. Rezalnik lahko uporabljamo za rezanje različnih salam, klobas, sirov, kruha in vseh vrst zelenjave. Rezalnik je v celoti izdelan v Nemčiji, pohvali se z nagnjeno konstrukcijo, varnostnim pokrivalom rezila in odličnim nazobčanim rezilom premera 17 cm, ki jih za Ritter izdelujejo priznano nemško podjetje Solingen. Rezalnik odlikuje močan 130 W motor, možnost občasnega ali neprekinjenega delovanja ter elektronsko nastavljanje hitrosti rezanja, kar zagotavlja še bolj natančne rezultate. Ostale prednosti rezalnika Ritter Secura 9:

 

Glavne funkcije:

 

 • Nastavljiva širina rezanja do 23 mm
 • Rezalna dolžina cca. 24 cm
 • Varnostno stikalo za občasno ali neprekinjeno delovanje
 • Obratovalni cikel cca. 10 minut (šteje se samo čas rezanja)
 • Elektronska nastavitev vrtljajev
 • Varnostno pokrivalo rezila

RITTER vsestranski rezalnik Sinus 5

219,90  193,51 

Ritterwerk je nemško podjetje ustanovljeno leta 1905 in specializirano za izdelavo kvalitetnih vsestranskih rezalnikov. Vsestranski rezalnik Ritter Sinus 5 lahko uporabljamo za rezanje različnih salam, klobas, sirov, kruha in vseh vrst zelenjave. Celotna kovinska konstrukcija rezila nudi visoko stopnjo stabilnosti in rezalne zmogljivosti. Vgrajena talna plošča je izdelana iz visokokakovostnega stekla odpornega na udarce daje rezalniku eleganten videz. Sinus 5 je s svojo izjemno oblikovanim rezalnikom zmagal na Red Dot Award: Product Design 2015. 

Viseča konstrukcija omogoča, da narezano hrano položimo neposredno na ploščo ali krožnikRezalnik je v celoti izdelan v Nemčiji, pohvali se s kovinsko konstrukcijo in odličnimi nazobčanim rezilom premera 17 cm, ki jih za Ritter izdelujejo priznano nemško podjetje SolingenRezilo iz nerjavečega jekla je elektrolitsko polirano s posebnim postopkom, kar ima za posledico izjemno gladko površino. Tako so rezultati rezanja še natančnejši in jih lažje očistite. Rezalnik odlikuje tudi poseben komutirani Eco motor, ki ima pri 65 W, 20% manjšo porabo energije in kar 50% večjo učinkovitost v primerjavi s klasičnim motorjem. Ostale prednosti rezalnika Ritter Sinus 5:

 

 

Glavne funkcije:

 

 • Nastavljiva širina rezanja do 23 mm
 • Rezalna dolžina cca. 24 cm
 • Varnostno stikalo za občasno ali neprekinjeno delovanje
 • Obratovalni cikel cca. 5 minut (šteje se samo čas rezanja)
 • Varnostno pokrivalo rezila

RITTER vsestranski rezalnik Fino 1

109,90  96,71 

Ritterwerk je nemško podjetje ustanovljeno leta 1905 in specializirano za izdelavo kvalitetnih vsestranskih rezalnikov. Vsestranski rezalnik Ritter Fino 1 lahko uporabljamo za rezanje različnih salam, klobas, sirov, kruha in vseh vrst zelenjave. Rezalnik je v celoti izdelan v Nemčiji, pohvali se s kovinsko konstrukcijo in odličnimi nazobčanim rezilom premera 17 cm, ki jih za Ritter izdelujejo priznano nemško podjetje Solingen. Rezalnik odlikuje tudi poseben komutirani Eco motor, ki ima pri 65 W, 20% manjšo porabo energije in kar 50% večjo učinkovitost v primerjavi s klasičnim motorjem. Ostale prednosti rezalnika Ritter Fino 1:

 

 

Glavne funkcije:

 

 • Nastavljiva širina rezanja do 20 mm
 • Rezalna dolžina cca. 18 cm
 • Varnostno stikalo za občasno ali neprekinjeno delovanje
 • Obratovalni cikel cca. 5 minut (šteje se samo čas rezanja)
 • Pladenj za zbiranje hrane