Prikaz vseh 4 rezultatov

Prikaži stranski stolpec

KASNER espresso kavni aparat CM1420_B

112,40 
Popoln espresso avtomat za prave ljubitelje kave, primeren za vse priložnosti. Kavni aparat Kasner s hitrim ogrevalnim sistemom Thermo-Block s skupno močjo 1350W in zmogljivo črpalko do 20 Barov za pripravo okusnega espressa z veliko pene. Touch-control plošča za enostavno upravljanje in izbiro želene funkcije. Parna cev za penjenje mleka in vročo vodo za vse ljubitelje čaja in drugih toplih napitkov.

KASNER aparat za peko kruha BM8515_W

119,50 
Kasner aparat za peko kruha z dvojno posodo, za pravo domačo pekarno. Izbirate lahko med 15 različnimi programi za peko, 3 različni stopnjami zapečenosti skorje in 3 velikostmi kruha (2X 0,5kg, 1,25kg ali 1,5kg). Pripravite sestavine, nastavite časovnik in pustite, da aparat poskrbi za vse ostalo. Moderni dizajn v beli barvi z dodatki nerjavečega jekla, LCD zaslonom in mehkimi tipkami se prilega vsakemu gospodinjstvu.  Strokovnjak v proizvajanju polnozrnatega kruha, brezglutenskega kruha, peciva ali marmelade bo postala nepogrešljiv pomočnik v vašem domu. >> Izdelek lahko preizkusiš v razstavnem salonu Valuma!

KASNER kuhinjski robot KA1865_PRO

349,00 
Kasner kuhinjski robot KA1865_PRO se ponaša z močjo 1800W in kar 6,5 L veliko posodo, tremi kovinskimi nastavki za mešanje in plastično zaščito posode z odprtino. Visokokakovosten mešalec je v celotni izdelan iz kovine, kar mu zagotavlja stabilnost pri delovanju in dolgo življenjsko dobo. Gumijaste nogice varujejo delovno površino in skrbijo za uravnoteženost aparata. Pogon je zelo tih, predvsem pa zanesljiv. Glede na vrsto uporabljenih sestavin lahko izbirate med 6 delovnimi hitrostmi, elektronska regulacija hitrosti poskrbi za enakomerne rezultate pri vsakem opravilu. >> Izdelek lahko preizkusiš v razstavnem salonu Valuma!

KASNER blender KB8651_PRO

139,90 
Zmogljiv mešalnik je naložba, ki bo močno vplivala na vašo kuhinjo in še pomembneje na vaše zdravje! Blender KB8651_PRO narejen po merilih profesionalne kuhinjske opreme zagotavlja popolne rezultate pri vsakem opravilu. S 8 rezili iz ojačanega nerjavečega jekla 304, motorjem moči 2000W in kar 30,000 vrtljaji na minuto v samo nekaj sekundah spremeni sestavine s popoln napitek, koktail, smoothie,… Spremenljiv nadzor hitrosti vam omogoča, da s kulinarično natančnostjo izboljšate teksturo od najbolj gladkih pirejev do najboljših juh. >> Izdelek lahko preizkusiš v razstavnem salonu Valuma!