Prikaz vseh 13 rezultatov

Prika┼żi stranski stolpec
Prika┼żi 9 24 36

FOPPAPEDRETTI likalna deska ASSO + Likalna postaja

Od: 356,54 
Lesena likalna deska ASSO je zgodovinska likalna deska iz masivnega bukovega lesa, ki jo je mogo─Źe zlo┼żiti v majhnen format. Pravi adut italijanskih gospodinj ┼że od osemdesetih let. Zasnovana za zagotavljanje najve─Źjega udobja, je Asso odli─Źna zaveznica za vzdr┼żevanje reda v hi┼íi. Ko ni v uporabi se popolnoma zapre, zavzame minimalno prostora, likalnik pa ostane na svojem mestu. Dve gumijasti kolesi vam omogo─Źata, da jo premikate z lahkoto. Likalna deska z odprtinami za prezra─Źevanje, ki prepre─Źujejo kondenzacijo pri likanju, je podlo┼żena z vzor─Źasto bomba┼żno prevleko z aluminijastim prahom, "laCopertina", ki je odporna na visoke temperature, medtem ko je podloga iz 100% poliestra.

FOPPAPEDRETTI likalna deska ASSAI + Likalna postaja

Od: 289,54 
Lesena likalna deska ASSAI znamke Foppapedretti s strukturo iz masivnega lesa zavzame zelo malo prostora. Ko je zaprta, stoji samostojno in se zlahka premika zahvaljujo─Ź kolesom, ki ne povzro─Źajo prask. Je zelo prakti─Źna in funkcionalna, ki se prilagaja vsaki potrebi: likalna deska z zra─Źnimi odprtinami, ki prepre─Źujejo kondenzacijo, je nastavljiva na tri vi┼íine Likalna deska z odprtinami za prezra─Źevanje, ki prepre─Źujejo kondenzacijo┬ápri likanju, je podlo┼żena z vzor─Źasto bomba┼żno prevleko z┬áaluminijastim prahom, ÔÇťlaCopertinaÔÇŁ, ki je odporna na visoke temperature, medtem ko je podloga iz 100% poliestra.

POLTI likalna deska Vaporella Essential + Likalna postaja

Od: 163,54 
Vaporella Essential je idealna likalna deska, ─Źe i┼í─Źete prvo izku┼ínjo s parnim likalnikom s kotlom. Zaradi oja─Źanega okvirja je lahka in stabilna, odlagalna polica pa vam omogo─Źa varno odlaganje likalnika. Mre┼żasti okvir in bomba┼żna prevleka omogo─Źata prehod pare in prepre─Źujeta, da bi se obla─Źila zmo─Źila. Ko kon─Źate z likanjem, je Vaporella Essential izjemno kompaktna za shranjevanje, varnostni sistem pa prepre─Źuje nenamerno odpiranje. >> Izdelek lahko preizkusi┼í v razstavnem salonu Valuma!

POLTI parni ─Źistilnik Vaporetto Smart 100_T + Pokon─Źni sesalnik

Od: 301,68 
Vaporetto Smart 100_T je parni ─Źistilec z neomejeno delovno avtonomijo popoln za vsakodnevno ─Źi┼í─Źenje. Pripravljen v samo 2 minutah, ima odstranljiv rezervoar za neomejeno polnjenje vode in je zahvaljujo─Ź kompaktnim dimenzijam popoln spremljevalec pri ─Źi┼í─Źenju. Posebna Vaporforce krta─Źa dose┼że tudi najte┼żje dostopna mesta, za hitro in u─Źinkovito ─Źi┼í─Źenje. Parni ─Źistilnik z neomejeno delovno avtonomijo za razku┼żevanje va┼íega doma. >> Izdelek lahko preizkusi┼í v razstavnem salonu Valuma!

POLTI parni ─Źistilnik Vaporetto SV660_Style + Pokon─Źni sesalnik

Od: 277,68 
Polti Vaporetto SV660_Style je nov parni mop 2 v 1 z u─Źinkovitim, zmogljivim in elegantnim italijanskim dizajnom: stil pare za ─Źi┼í─Źenje in dezinfekcijo vseh pralnih povr┼íin in vseh tal, vklju─Źno s preprogami. Parni mop 2 v 1 z vgrajenim prenosnim ─Źistilnikom za popolno ─Źi┼í─Źenje celotnega doma. Izdelek lahko preizkusi┼í v razstavnem salonu Valuma!

Polti parni ─Źistilnik Vaporetto SV450_Double + Pokon─Źni sesalnik

Od: 237,68 
Vaporetto SV450_Double je 2 v 1 parni mop, namenjen ─Źi┼í─Źenju vseh gospodinjskih povr┼íin: z eno potezo postane ro─Źni ─Źistilec za u─Źinkovito in hitro obdelavo vseh povr┼íin, ki odstrani in uni─Źi 99,9% mikrobov in bakterij. * ┼áiroka paleta dodatkov in posebna Vaporforce krta─Źa, omogo─Źajo ─Źi┼í─Źenje tudi te┼żje dostopnih vogalov in zagotavljajo popolno higieno zaradi naravne mo─Źi pare. Super opremljen 2 v 1 parni mop za vse gospodinjske povr┼íine. >> Izdelek lahko preizkusi┼í v razstavnem salonu Valuma!

POLTI parni ─Źistilnik Moppy Black Premium + Pokon─Źni sesalnik

Od: 237,68 
Polti Moppy je sestavljen iz podstavka za polnjenje, ki krpo tretira s paro ter lahkega in okretnega mopa iz eloksiranega aluminija, s katerim dose┼żete tudi najte┼żje dostopna mesta. Krpa, napolnjena z vro─Źo paro, opere in globinsko o─Źisti vse vrste tal in navpi─Źnih povr┼íin ter odstrani in uni─Źi 99,9% mikrobov in bakterij* brez uporabe detergentov. Moppy je takoj┼íen, prakti─Źen in hiter, saj zdru┼żuje u─Źinkovitost pare s preprostostjo lahkega in okretnega mopa, ki odpravlja vedro, mote─Źe in te┼żko premikaje, poleg tega pa ohranja va┼íe roke vedno ─Źiste in suhe. Maskota ─Źisto─Źe z dodatno opremo: ─Źisti in dezifincira z mo─Źjo pare! > Izdelek lahko preizkusi┼í v razstavnem salonu Valuma!

POLTI parni ─Źistilnik Moppy Red + Pokon─Źni sesalnik

Od: 222,38 
Polti Moppy je sestavljen iz podstavka za polnjenje, ki krpo tretira s paro ter lahkega in okretnega mopa iz eloksiranega aluminija, s katerim dose┼żete tudi najte┼żje dostopna mesta. Krpa, napolnjena z vro─Źo paro, opere in globinsko o─Źisti vse vrste tal in navpi─Źnih povr┼íin ter odstrani in uni─Źi 99,9% mikrobov in bakterij* brez uporabe detergentov. Moppy je takoj┼íen, prakti─Źen in hiter, saj zdru┼żuje u─Źinkovitost pare s preprostostjo lahkega in okretnega mopa, ki odpravlja vedro, mote─Źe in te┼żko premikaje, poleg tega pa ohranja va┼íe roke vedno ─Źiste in suhe. S Polti Moppy v eni potezi u┼żivajte v novi izku┼ínji ─Źistosti. > Izdelek lahko preizkusi┼í v razstavnem salonu Valuma!

POLTI parni ─Źistilnik Moppy White + Pokon─Źni sesalnik

Od: 222,38 
Moppy je takoj┼íen, prakti─Źen in hiter, saj zdru┼żuje u─Źinkovitost pare s preprostostjo lahkega in okretnega mopa, ki odpravlja vedro, mote─Źe in te┼żko premikanje, z dodatno prednostjo, da so roke vedno ─Źiste in suhe. Moppy je sestavljen iz podstavka za polnjenje, ki krpo tretira s paro ter lahkega in okretnega brez┼żi─Źnega mopa iz eloksiranega aluminija, ki se┼że do vseh vogalov in deluje okoli ovir. Krpa, napolnjena z vro─Źo paro, opere in globinsko o─Źisti vse vrste tal in navpi─Źnih povr┼íin ter odstrani in unui─Źi 99,9% mikrobov in bakterij * brez uporabe detergentov. Z Moppyjem u┼żivate v naravni u─Źinkovitosti pare, brez┼żi─Źno. Izdelek lahko preizkusi┼í v razstavnem salonu Valuma!

POLTI parni ─Źistilnik Moppy Black Premium +ALL INCLUSIVE

152,00 

+POLTI MOPPY KIT, 2 krpi iz mikrovlaken za steklo in okna. +POLTI MOPPY KIT, 2 krpi za ob─Źutljive povr┼íine, les in parket.

Polti Moppy je sestavljen iz podstavka za polnjenje, ki krpo tretira s paro ter lahkega in okretnega mopa iz eloksiranega aluminija, s katerim dose┼żete tudi najte┼żje dostopna mesta. Krpa, napolnjena z vro─Źo paro, opere in globinsko o─Źisti vse vrste tal in navpi─Źnih povr┼íin ter odstrani in uni─Źi 99,9% mikrobov in bakterij* brez uporabe detergentov. Moppy je takoj┼íen, prakti─Źen in hiter, saj zdru┼żuje u─Źinkovitost pare s preprostostjo lahkega in okretnega mopa, ki odpravlja vedro, mote─Źe in te┼żko premikaje, poleg tega pa ohranja va┼íe roke vedno ─Źiste in suhe. >> Izdelek lahko preizkusi┼í v razstavnem salonu Valuma!  

POLTI parni ─Źistilnik Moppy White +EXTRA

136,00 

+POLTI MOPPY KIT, 2 krpi iz mikrovlaken za steklo in okna. +POLTI MOPPY KIT, 2 krpi za ob─Źutljive povr┼íine, les in parket.

Moppy je takoj┼íen, prakti─Źen in hiter, saj zdru┼żuje u─Źinkovitost pare s preprostostjo lahkega in okretnega mopa, ki odpravlja vedro, mote─Źe in te┼żko premikanje, z dodatno prednostjo, da so roke vedno ─Źiste in suhe. Moppy je sestavljen iz podstavka za polnjenje, ki krpo tretira s paro ter lahkega in okretnega brez┼żi─Źnega mopa iz eloksiranega aluminija, ki se┼że do vseh vogalov in deluje okoli ovir. Krpa, napolnjena z vro─Źo paro, opere in globinsko o─Źisti vse vrste tal in navpi─Źnih povr┼íin ter odstrani in unui─Źi 99,9% mikrobov in bakterij * brez uporabe detergentov. Na voljo tudi v rde─Źi barvi. Na voljo tudi v ─Źrni barvi. >> Izdelek lahko preizkusi┼í v razstavnem salonu Valuma!

POLTI parni ─Źistilnik Moppy Red +EXTRA

136,00 

+POLTI MOPPY KIT, 2 krpi iz mikrovlaken za steklo in okna. +POLTI MOPPY KIT, 2 krpi za ob─Źutljive povr┼íine, les in parket.

Polti Moppy je sestavljen iz podstavka za polnjenje, ki krpo tretira s paro ter lahkega in okretnega mopa iz eloksiranega aluminija, s katerim dose┼żete tudi najte┼żje dostopna mesta. Krpa, napolnjena z vro─Źo paro, opere in globinsko o─Źisti vse vrste tal in navpi─Źnih povr┼íin ter odstrani in uni─Źi 99,9% mikrobov in bakterij* brez uporabe detergentov. Moppy je takoj┼íen, prakti─Źen in hiter, saj zdru┼żuje u─Źinkovitost pare s preprostostjo lahkega in okretnega mopa, ki odpravlja vedro, mote─Źe in te┼żko premikaje, poleg tega pa ohranja va┼íe roke vedno ─Źiste in suhe. >> Izdelek lahko preizkusi┼í v razstavnem salonu Valuma!

POLTI Moppy kit +PLUS KRPICE

47,80 

+POLTI MOPPY KIT, 2 krpi iz mikrovlaken za steklo in okna. +POLTI MOPPY KIT, 2 krpi za ob─Źutljive povr┼íine, les in parket. +POLTI MOPPY KIT, 2 univerzalni krpi za vse povr┼íine

Komplet vsebuje dve mehki krpi iz mikrovlaken za u─Źinkovito ─Źi┼í─Źenje, tudi na najbolj ob─Źutljivih povr┼íinah,┬ádve visoko vpojnih krp iz mikrovlaken za ─Źi┼í─Źenje stekla, ogledal in vertikalnih povr┼íin in┬ádve krpi iz mikrovlaken, primerni za vse vrste tal in pralnih povr┼íin. Zdru┼żljiv z Moppy, nova brez┼żi─Źna re┼íitev, ki ─Źisti z vro─Źo paro in brez detergentov. >> Izdelek lahko preizkusi┼í v razstavnem salonu Valuma!