Prikaz vseh 3 rezultatov

Prika┼żi stranski stolpec
Prika┼żi 9 24 36

FOPPAPEDRETTI likalna deska ASSO + Likalna postaja

Od: 356,54 
Lesena likalna deska ASSO je zgodovinska likalna deska iz masivnega bukovega lesa, ki jo je mogo─Źe zlo┼żiti v majhnen format. Pravi adut italijanskih gospodinj ┼że od osemdesetih let. Zasnovana za zagotavljanje najve─Źjega udobja, je Asso odli─Źna zaveznica za vzdr┼żevanje reda v hi┼íi. Ko ni v uporabi se popolnoma zapre, zavzame minimalno prostora, likalnik pa ostane na svojem mestu. Dve gumijasti kolesi vam omogo─Źata, da jo premikate z lahkoto. Likalna deska z odprtinami za prezra─Źevanje, ki prepre─Źujejo kondenzacijo pri likanju, je podlo┼żena z vzor─Źasto bomba┼żno prevleko z aluminijastim prahom, "laCopertina", ki je odporna na visoke temperature, medtem ko je podloga iz 100% poliestra.

FOPPAPEDRETTI likalna deska ASSAI + Likalna postaja

Od: 289,54 
Lesena likalna deska ASSAI znamke Foppapedretti s strukturo iz masivnega lesa zavzame zelo malo prostora. Ko je zaprta, stoji samostojno in se zlahka premika zahvaljujo─Ź kolesom, ki ne povzro─Źajo prask. Je zelo prakti─Źna in funkcionalna, ki se prilagaja vsaki potrebi: likalna deska z zra─Źnimi odprtinami, ki prepre─Źujejo kondenzacijo, je nastavljiva na tri vi┼íine Likalna deska z odprtinami za prezra─Źevanje, ki prepre─Źujejo kondenzacijo┬ápri likanju, je podlo┼żena z vzor─Źasto bomba┼żno prevleko z┬áaluminijastim prahom, ÔÇťlaCopertinaÔÇŁ, ki je odporna na visoke temperature, medtem ko je podloga iz 100% poliestra.

POLTI likalna deska Vaporella Essential + Likalna postaja

Od: 163,54 
Vaporella Essential je idealna likalna deska, ─Źe i┼í─Źete prvo izku┼ínjo s parnim likalnikom s kotlom. Zaradi oja─Źanega okvirja je lahka in stabilna, odlagalna polica pa vam omogo─Źa varno odlaganje likalnika. Mre┼żasti okvir in bomba┼żna prevleka omogo─Źata prehod pare in prepre─Źujeta, da bi se obla─Źila zmo─Źila. Ko kon─Źate z likanjem, je Vaporella Essential izjemno kompaktna za shranjevanje, varnostni sistem pa prepre─Źuje nenamerno odpiranje. >> Izdelek lahko preizkusi┼í v razstavnem salonu Valuma!