Prikaz vseh 4 rezultatov

Prikaži stranski stolpec
Zapri

POLTI parni čistilnik Moppy Black Premium +ALL INCLUSIVE

189,70 

+POLTI MOPPY KIT, 2 krpi iz mikrovlaken za steklo in okna. +POLTI MOPPY KIT, 2 krpi za občutljive površine, les in parket.

Polti Moppy je sestavljen iz podstavka za polnjenje, ki krpo tretira s paro ter lahkega in okretnega mopa iz eloksiranega aluminija, s katerim dosežete tudi najtežje dostopna mesta. Krpa, napolnjena z vročo paro, opere in globinsko očisti vse vrste tal in navpičnih površin ter odstrani in uniči 99,9% mikrobov in bakterij* brez uporabe detergentov. Moppy je takojšen, praktičen in hiter, saj združuje učinkovitost pare s preprostostjo lahkega in okretnega mopa, ki odpravlja vedro, moteče in težko premikaje, poleg tega pa ohranja vaše roke vedno čiste in suhe. > Izdelek lahko preizkusiš v razstavnem salonu Valuma!
Zapri

POLTI parni čistilnik Moppy White +EXTRA

169,70 

+POLTI MOPPY KIT, 2 krpi iz mikrovlaken za steklo in okna. +POLTI MOPPY KIT, 2 krpi za občutljive površine, les in parket.

Moppy je takojšen, praktičen in hiter, saj združuje učinkovitost pare s preprostostjo lahkega in okretnega mopa, ki odpravlja vedro, moteče in težko premikanje, z dodatno prednostjo, da so roke vedno čiste in suhe. Moppy je sestavljen iz podstavka za polnjenje, ki krpo tretira s paro ter lahkega in okretnega brezžičnega mopa iz eloksiranega aluminija, ki seže do vseh vogalov in deluje okoli ovir. Krpa, napolnjena z vročo paro, opere in globinsko očisti vse vrste tal in navpičnih površin ter odstrani in unuiči 99,9% mikrobov in bakterij * brez uporabe detergentov. Na voljo tudi v rdeči barvi. Na voljo tudi v črni barvi. Izdelek lahko preizkusiš v razstavnem salonu Valuma!
Zapri

POLTI parni čistilnik Moppy Red +EXTRA

169,70 

+POLTI MOPPY KIT, 2 krpi iz mikrovlaken za steklo in okna. +POLTI MOPPY KIT, 2 krpi za občutljive površine, les in parket.

Polti Moppy je sestavljen iz podstavka za polnjenje, ki krpo tretira s paro ter lahkega in okretnega mopa iz eloksiranega aluminija, s katerim dosežete tudi najtežje dostopna mesta. Krpa, napolnjena z vročo paro, opere in globinsko očisti vse vrste tal in navpičnih površin ter odstrani in uniči 99,9% mikrobov in bakterij* brez uporabe detergentov. Moppy je takojšen, praktičen in hiter, saj združuje učinkovitost pare s preprostostjo lahkega in okretnega mopa, ki odpravlja vedro, moteče in težko premikaje, poleg tega pa ohranja vaše roke vedno čiste in suhe. Izdelek lahko preizkusiš v razstavnem salonu Valuma!
Zapri

POLTI Moppy kit +PLUS KRPICE

59,70 

+POLTI MOPPY KIT, 2 krpi iz mikrovlaken za steklo in okna. +POLTI MOPPY KIT, 2 krpi za občutljive površine, les in parket. +POLTI MOPPY KIT, 2 univerzalni krpi za vse površine

Komplet vsebuje dve mehki krpi iz mikrovlaken za učinkovito čiščenje, tudi na najbolj občutljivih površinah, dve visoko vpojnih krp iz mikrovlaken za čiščenje stekla, ogledal in vertikalnih površin in dve krpi iz mikrovlaken, primerni za vse vrste tal in pralnih površin. Združljiv z Moppy, nova brezžična rešitev, ki čisti z vročo paro in brez detergentov. >> Izdelek lahko preizkusiš v razstavnem salonu Valuma!