Prikazovanje 1–18 od 24 rezultatov

Prikaži stranski stolpec
Zapri

POLTI držalo iz nerjavečega jekla La Vaporella

9,90 
  • Enostavna montaža: pritrdi se neposredno na likalno postajo. Parno cev drži stran od likalne površine Olajša likanje, saj preprečuje, da bi se parna cev zapletla in motila likanje. Združljivo z vsemi modeli Polti La Vaporella.
Zapri

POLTI podloga za odlaganje likalnika

10,90 
  • Podlogo za likalnik Polti Vaporella lahko namestite neposredno na likalno desko ali na likalno površino, kar vam omogoča hitro in popolnoma varno shranjevanje likalnika. Podloga je nedrseča in izolacijska.

POLTI univerzalna likalna prevleka

24,10 
  • Univerzalna likalna prevleka za strojno pranje. S praktično vrvico za prilagajanje profilu velikosti prevleke (največja velikost 120 x 45 cm)

POLTI prevleka za likalno desko XL

25,70 
  • Strojno pralna XL likalna prevleka iz 100% bombaža.
  • Iz mehko podloženega bombaža za učinkovitejše likanje in optimalno gladkost.
  • Primerno za površine z največjo velikostjo 124 x 48,5 cm.
  • Vsebina: 1 krpa velikosti 126 x 50,5 cm

POLTI parni likalnik Vaporella Quick & Comfort QC110

69,00 
Parni likalnik z mehko ploščico na dotik in ročnim uravnavanjem temperature. Polti Vaporella Quick & Comfort je parni likalnik, ki vam omogoča udobno likanje vseh tkanin. Ročaj likalnika je zaradi mehke podloge v notranjosti zelo udoben. Deluje z vodo iz pipe, kar zagotavlja enostavno uporabo. >> Izdelek lahko preizkusiš v razstavnem salonu Valuma!

POLTI parni likalnik Vaporella Quick & Slide QS220

82,90 
Praktično in hitro, z lahkoto zlikate vse tkanine Polti Vaporella Quick & Slide ustreza potrebam tistih, ki iščejo PRAKTIČNE, HITRE in UDOBNE izdelke za nego svojih oblačil. Inovativni vrtljivi izbirnik temperature – vrtljivi nadzor – in digitalni zaslon vam omogočata enostavno izbiro 4 programov likanja. Likalna plošča PRO-STEAM s 485 luknjami omogoča odlično porazdelitev pare, poleg tega keramični premaz zagotavlja maksimalno gladkost za enostavno likanje vseh vrst tkanin. >> Izdelek lahko preizkusiš v razstavnem salonu Valuma!

POLTI Fluid Curve likalnik za Polti Vaporetto Lecoaspira

79,40 
Fluid Curve pripomoček za likanje za Polti Vaporetto Lecoaspira Fluid Curve pripomoček za likanje je idealen pripomoček za pretvorbo vašega parnega čistilnika v zmogljiv likalnik s kotlom za vaša oblačila. Zahvaljujoč moči pare, ena poteza zadostuje za nežno glajenje gub tudi najzahtevnejših tkanin. Priključen na združljive modele je pripomoček za likanje idealen za vse tkanine, tudi za najbolj občutljive. Inovativna in patentirana 360 ° FLUID CURVE tehnologija aluminijaste plošče z dvojno keramično prevleko zagotavlja odlične rezultate: likanje brez napora v vse smeri. Prav tako lahko likate navpično, osvežite zavese, plašče, jakne in odpravite neprijetne vonjave. Priložena je železna počivalna podloga. >> Izdelek lahko preizkusiš v razstavnem salonu Valuma!

POLTI likalna deska Vaporella Essential

89,00 
Vaporella Essential je idealna likalna deska, če iščete prvo izkušnjo s parnim likalnikom s kotlom. Zaradi ojačanega okvirja je lahka in stabilna, odlagalna polica pa vam omogoča varno odlaganje likalnika. Mrežasti okvir in bombažna prevleka omogočata prehod pare in preprečujeta, da bi se oblačila zmočila. Ko končate z likanjem, je Vaporella Essential izjemno kompaktna za shranjevanje, varnostni sistem pa preprečuje nenamerno odpiranje. >> Izdelek lahko preizkusiš v razstavnem salonu Valuma!

POLTI likalna deska Vaporella Top

169,00 
Profesionalna likalna deska za parno likanje. Vaporella Top je idealna likalna deska za hitro in enostavno likanje. Izjemno velika delovna površina omogoča hitrejše likanje, kovinska mreža pod bombažnim pokrovom paro pa prepušča brez močenja oblačil. Celo likanje rokavov srajc bo zaradi priložene deske za rokave enostavno. Ojačan okvir s 4 nogami daje veliko stabilnost, zaradi česar je likanje udobno in varno. V kompletu z vgrajenim držalom likalne postaje, polico za perilo, držalom za kabel in dvema priročnima kolesoma za premikanje. >> Izdelek lahko preizkusiš v razstavnem salonu Valuma!

POLTI likalna postaja Vaporella Forever 657 Eco_Pro

129,10 
Vaporella Forever 657 Eco_Pro je likalna postaja z vgrajenim kotlom z neomejeno avtonomijo likanja. Idealna rešitev za likanje več ur skupaj brez prekinitev in za preprečevanje izgube energije. Ko izberete funkcijo Eco, postaja samodejno nastavi optimalni tlak pare, da prihrani do 20% * električne energije in vode. Kakovost rezultatov zagotavlja moč pare do 5 barov in luknje, skoncentrirane na konici, tipična lastnost Vaporelle, ki usmerjajo paro tako, da v enem prehodu zgladi gube. >> Izdelek lahko preizkusiš v razstavnem salonu Valuma!

POLTI likalna postaja Vaporella Super Pro

179,00 
Parna likalna postaja z vgrajenim uparjalnim kotličkom, varnostnim čepom in profesionalnim likalnikom katera je enostavna za uporabo in shranjevanje. Vaporella Super Pro ima praktični drsni pokrov, ki nudi popolno zaščito pred padci  in prahom. Tako kot profesionalni likalniki, ki se uporabljajo v pralnicah, ima tudi Vaporella Super Pro likalnik z visoko aluminijasto ploščo z luknjami, skoncentriranimi na konici in ročajem iz plute, za vedno brezhibne rezultate. Trden ročaj za nošenje olajša prenašanje. Temperaturo in količino pare lahko nastavite za popolno likanje katere koli tkanine. >> Izdelek lahko preizkusiš v razstavnem salonu Valuma!

POLTI potovalni likalnik Vaporella Vertical Styler GSM20

56,90 
Vaporella Vertical Styler GSM20 je prenosen, lahek in kompakten parnik za oblačila, ki je pripravljen za uporabo v manj kot minuti in je idealen za ohranjanje urejenosti oblačil v samo nekaj minutah. Ogrevana plošča s keramično prevleko vam omogoča, da z eno potezo odstranite majhne gube; za optimalne rezultate tudi na odpornih tkaninah, kot sta bombaž ali perilo. Vrtljiva glava omogoča udobno likanje tako vodoravno kot navpično. Zaslon na dotik vam omogoča, da z enim samim dotikom izberete do 3 različne stopnje temperature in pare, inovativna SMART SENSOR TECHNOLOGY pa prepozna kontakt in aktivira paro samo, ko izdelek uporabljate. Zaradi praktične potovalne torbe je Vaporella Vertical Styler nepogrešljiv spremljevalec, za brezhiben videz ob vsaki priložnosti. >> Izdelek lahko preizkusiš v razstavnem salonu Valuma!

POLTI teflonska podloga proti sijaju- Vaporella

16,10 
Zaščitite občutljva oblačila med likanjem! Podloga nameščena na ploščo likalnika preprečuje kakršen koli sijaj na temnih tkaninah in ščiti občutljive tkanine. Združljiv z modeli Vaporella s profesionalnim likalnikom, razen Vaporella Pro 3100R, Prof 1100 in Vaporella Easy.

POLTI Kalstop Natural ampule proti vodnemu kamnu

10,40 
Naravni izdelek za preprečevanje nastajanja vodnega kamna, ki podaljša življenjsko dobo aparata. Kalstop je naraven in biološko razgradljiv izdelek, zasnovan tako, da prepreči nastanek vodnega kamna in izboljša dovod pare v napravah s kotli. Dosledna uporaba Kalstopa podaljša življenjsko dobo naprave.

EUROFLEX- Prevleka likalne deske

26,10 
Nadomestna prevleka za aktivne likalne deske in likalne sistem znamke Euroflex, Euroflex by Batagel in Stirea. Dimenzije prevleke: 107x43cm

POLTI pokončni likalnik Vaporella Vertical Styler GSF60

159,60 
Vaporella Vertical Style navpični parni likalnik, pripravljen v manj kot minuti, idealen za osvežitev tkanin, odstranjevanje gub in odpravljanje vonjav iz domačega tekstila. Večnamenski obešalnik z nastavljivo višino vam pomaga pri udobni obdelavi različnih vrst oblačil in tkanin. Velik odstranljivi rezervoar za vodo prostonine 2 litra vam nudi neomejeno delovno avtonomijo; 6 nastavitev pare pa vam omogoča, da je Vaporella Vertical Styler primeren za vse tkanine, od najbolj občutljivih do najbolj odpornih. Dodatna krtača prav tako pomaga pari, da prodre tudi v najtežje tkanine. >> Izdelek lahko preizkusiš v razstavnem salonu Valuma!

POLTI likalna parna postaja Vaporella 505_PRO

119,00 

Parna likalna postaja v vgrajenim visokotlačnim uparjalnim kotličkom, za pravo profesionalno likanje.

Parna likalna postaja s kotlom z varnostnim pokrovom in s profesionalnim likalnikom, ki je enostavna za shranjevanje. Zahvaljujoč visokotlačnemu kotlu, Vaporella 505 Pro ustvarja močno, suho, konstantno paro, ki zagotavlja brezhibno likanje vseh tkanin. Brez parnega gumba za prilagajanje: samo "klik", da napravo vklopite in v samo nekaj minutah ste pripravljeni za likanje katerega koli oblačila. Luknje, koncentrirane na vrhu aluminijaste likalne površine, usmerjajo močan curek pare na najbolj trdovratne gube za popolne rezultate v eni potezi.

>> Izdelek lahko preizkusiš v razstavnem salonu Valuma!

POLTI likalna parna postaja Vaporella Simply VS10.12

111,50 

Parni likalnik z neomejeno avtonomijo in velikim ločenim rezervoarjem za enostavno in hitro likanje.

V primerjavi s tradicionalnimi likalniki, zagotavlja odlične rezultate v zelo kratkem času, saj se segreje v samo 2 minutah, ter ima velik 1,5 L snemljiv rezervoar, ki ga lahko napolnite kadarkoli. Njegova kompaktna zasnova zagotavlja najenostavnejšo uporabo. Močno povečanje pare v enem prehodu zgladi zahtevne gubice in s funkcijo ECO lahko zmanjšate porabo električne energije in vode. Vaporella Simply: preprosto in hitro!

>> Izdelek lahko preizkusiš v razstavnem salonu Valuma!