Prikaz vseh 11 rezultatov

Prikaži stranski stolpec

OLENTIMA vlažilnik zraka ULTIMO

134,90 
V prostorih z nizko relativno vlažnostjo zraka je vlažilnik praktično obvezen dodatek. ULTIMO  bo pri tem opravilu zadovoljil tudi najzahtevnejše uporabnike. Odlikuje ga kar 5.0L prostornina vodnega zbiralnika, kar vam omogoča do 17 ur vlaženja, s samodejnim izklopom ob pomanjkanju vode. Zbiralnik je velik in vam zato omogoča enostavno čiščenje, pri katerem vam bo pomagala tudi priložena namenska krtačka. Pretok pare znaša 100-250 mL na uro delovanja, kar pomeni, da je vlažilnik primeren za prostore med 15m2 in 35m2. Z ločenim gumbom se mnastavi časovno delovanje, ki je nastavljivo od ene do osmih ur vlaženja. >> Izdelek lahko preizkusiš v razstavnem salonu Valuma!
Beri dalje

Dodajte vaš e-poštni naslov na seznam za obveščanje o zalogi.

OLENTIMA vlažilnik zraka MISTIC

124,90 
Vlaženje in sterilizacija, zanesljivo in varno. Ultrazvočni vlažilnik zraka MISTIC vas bo navdušil z enostavnim delovanjem, modernim dizajnom in funkcionalnostjo. 3L velik vodni zbiralnik, vam bo omogočal dolgotrajno vlaženje. Pretok pare znaša 100-200 mL na uro delovanja, kar pomeni, da je vlažilnik primeren za prostore med 10m2 in 30m2. Delovanje poteka v treh nastavljivih stopnjah. Z ločenim gumbom lahko nastavljate tudi časovno delovanje. >> Izdelek lahko preizkusiš v razstavnem salonu Valuma!
Beri dalje

Dodajte vaš e-poštni naslov na seznam za obveščanje o zalogi.

OLENTIMA vlažilnik zraka DOMINO

114,90 
Ultrazvočni vlažilnik zraka DOMINO je nenadomestljiv dodatek v vašem domu. Kvaliteto zraka v prostoru izboljša tako, da dvigne relativno vlažnost zraka na primeren nivo in s tem pripomore k vašemu boljšemu počutju in zdravju. Z dodano funkcijo parnega tretmaja obraza pomete z vso konkurenco. To je edinstvena funkcija vlažilnika Domino, ki vaš dom spremeni v Spa Center! Hvaležne pa bodo tudi vaše sobne rastline, Domino namreč s svojo napredno tehnologijo skrbi za relativno vlažnost zraka, ki je pogosto pogoj za uspešno rast sobnih rastlin. Vodni zbiralnik s prostornino 2.5L in s samodejnim izklopom ob izpraznitvi, vam bo omogočal do 12 ur vlaženja prostora.  Pretok pare znaša 100-200 mL na uro delovanja, kar pomeni, da je vlažilnik primeren za prostore med 10 m2 in 30 m2. Poleg učinkovitega vlaženja ponuja tudi način ogrevanja pare, ki se aktivira z enostavnim pritiskom gumba. Prav tako lahko v namenski prostor dodate eterična olja in s tem poleg vlaženja dodate prostoru tudi prijeten vonj. >> Izdelek lahko preizkusiš v razstavnem salonu Valuma!
Beri dalje

Dodajte vaš e-poštni naslov na seznam za obveščanje o zalogi.

OLENTIMA vlažilnik zraka NERO

114,70 
NERO je enostaven vlažilnik z naprednimi funkcijami. Enostavno ga napolnite z vrha, vklopite in pozabite, ali pa nastavite vlaženje, kot je specifično potrebno za vaš dom. Odlikuje ga 4.0L prostornina vodnega zbiralnika, s samodejnim izklopom ob izpraznitvi. Pretok pare znaša 150-300 mL na uro delovanja, kar pomeni, da je vlažilnik primeren za prostore do  35m2. V treh nastavljivih stopnjah se vlažilnik prilagodi danemu okolju oziroma potrebi po vlaženju. Z ločenim gumbom lahko nastavljate  časovno delovanje od ene do šestih ur. Poleg učinkovitega vlaženja ponuja tudi način gretja z enostavnim pritiskom gumba. Prav tako lahko v namenski prostor dodate eterična olja in s tem poleg vlaženja dodate prostoru tudi prijeten vonj. >> Izdelek lahko preizkusiš v razstavnem salonu Valuma!

OLENTIMA čistilnik zraka TERSO

97,60 
Terso je minimalističen in pameten čistilec zraka, ki zagotavlja čist zrak v prostorih vse do 35 m². Odpravlja cvetni prah, neprijetne vonjave in prašne delce. Njegova oblika in dizajn se prilagajata vsakemu prostoru: dnevni sobi, hodniku, spalnici… Odlikuje ga tehnologija ionizacije, ki v zrak sprošča negativne ione, ključne za celični metabolizem in druge vitalne funkcije. Poleg elegantnega dizajna v beli barvi vam bo zavzel zelo malo prostora in vam nudil tudi brezžično polnjenje mobilnega aparata. Čistilec nudi natančen sistem tristopenjskega filtriranja, funkcijo ionizacije in LED zaslon za enostavno upravljanje. >> Izdelek lahko preizkusiš v razstavnem salonu Valuma!

OLENTIMA difuzor eteričnih olj in svetilka AURA

59,90 
ROČNO IZDELAN KERAMIČNI porcelan in difuzor iz 100% naravnega lesa – umetniško delo, ki se lepo poda v vaš dom, pisarno, studio ali spa. Eleganten in zelo enostaven za uporabo. 180 ml difuzor, ki lahko neprestano deluje kar 9 ur podnevi ali ponoči in nežno/tiho napolni sobo s paro in prijetnimi vonjavami dodanega naravnega eteričnega olja. Z dodajanjem naravnih eteričnih olj lahko naravno očistite zrak in uživate v terapevtskih prednostih aromaterapije. Popoln spremljevalec za koncentracijo, učenje, dvig energije in razpoloženja, pisanje dnevnika, meditacijo, jogo, sprostitev in spanje. >> Izdelek lahko preizkusiš v razstavnem salonu Valuma!
Beri dalje

Dodajte vaš e-poštni naslov na seznam za obveščanje o zalogi.

OLENTIMA difuzor eteričnih olj in svetilka SHIVA

42,00 
ROČNO IZDELAN KERAMIČNI porcelan in difuzor iz 100% naravnega lesa – umetniško delo, ki se lepo poda v vaš dom, pisarno, studio ali spa. Vaš dom bo nežno odišavil, hkrati pa v zrak dodajal vlago. Združuje starodavno orientalsko kulturo s sodobno ultrazvočno znanostjo za izboljšanje vašega počutja na več različnih načinov. Preprosto dodajte vodo in nekaj kapljic izbranega naravnega eteričnega olja in dvignite razpoloženje, povečati energijo, izboljšati spanec, zmanjšati stres ali preprosto odišavite zrak. Popoln vonj se bo v nekaj minutah razpršil po zraku in oddajal hladne, vlažne kapljice oz. dišečo meglico. Oddaja toplo žarečo svetlobo z več nastavitvami, ki dopolnjujejo ambient v prostoru, ki ga želite poživeti. S časovnikom lahko nastavite tako, da deluje do 9 ur neprekinjeno. Postavite ga v dnevni sobi, na nočni omarici ali na pultu v kuhinji. Za vse priložnosti: v službi, med spanjem, meditaciji, jogi, kozmetičnem salonu, službi… ⁃ Podstavek iz bambusa, “bučka” iz keramike >> Izdelek lahko preizkusiš v razstavnem salonu Valuma!

OLENTIMA difuzor eteričnih olj in budilka NEELI

37,10 
Difuzor budilka Neeli: difuzor, ki ni le difuzor arome ampak tudi budilka. >> Izdelek lahko preizkusiš v razstavnem salonu Valuma!

OLENTIMA difuzor in nočna svetilka Koala MOTI

34,90 
Aroma difuzor in nočna lučka v enem je najboljše darilo za vse, ki imajo radi aromaterapijo in naravne zdrave dišave. >> Izdelek lahko preizkusiš v razstavnem salonu Valuma!
Beri dalje

Dodajte vaš e-poštni naslov na seznam za obveščanje o zalogi.

OLENTIMA filter za čistilnik zraka Terso

9,20 
  • 3-stopenjski filter: predfilter + visoko učinkovit HEPA filter + filter z aktivnim ogljem
  • Učinkovitost HEPA filtra: 99,7%

Adapter 5V, 2A

3,30 
Univerzalni omrežni adapter  primeren za uporabno z napravami napetosti 5V, 2A. Poskrbi za varno deloavnje vaše naprave, saj ima vgrajeno zaščito proti previsokem tokunapetostitemperaturi in kratkemu stiku. Kompatibilno s: OLENTIMA razpršilnik eteričnih olj MOTI  
Beri dalje

Dodajte vaš e-poštni naslov na seznam za obveščanje o zalogi.