Prikaz vseh 4 rezultatov

Prikaži stranski stolpec

OLENTIMA vlažilnik zraka ULTIMO

134,90 
V prostorih z nizko relativno vlažnostjo zraka je vlažilnik praktično obvezen dodatek. ULTIMO  bo pri tem opravilu zadovoljil tudi najzahtevnejše uporabnike. Odlikuje ga kar 5.0L prostornina vodnega zbiralnika, kar vam omogoča do 17 ur vlaženja, s samodejnim izklopom ob pomanjkanju vode. Zbiralnik je velik in vam zato omogoča enostavno čiščenje, pri katerem vam bo pomagala tudi priložena namenska krtačka. Pretok pare znaša 100-250 mL na uro delovanja, kar pomeni, da je vlažilnik primeren za prostore med 15m2 in 35m2. Z ločenim gumbom se mnastavi časovno delovanje, ki je nastavljivo od ene do osmih ur vlaženja. >> Izdelek lahko preizkusiš v razstavnem salonu Valuma!
Beri dalje

Dodajte vaš e-poštni naslov na seznam za obveščanje o zalogi.

OLENTIMA vlažilnik zraka MISTIC

124,90 
Vlaženje in sterilizacija, zanesljivo in varno. Ultrazvočni vlažilnik zraka MISTIC vas bo navdušil z enostavnim delovanjem, modernim dizajnom in funkcionalnostjo. 3L velik vodni zbiralnik, vam bo omogočal dolgotrajno vlaženje. Pretok pare znaša 100-200 mL na uro delovanja, kar pomeni, da je vlažilnik primeren za prostore med 10m2 in 30m2. Delovanje poteka v treh nastavljivih stopnjah. Z ločenim gumbom lahko nastavljate tudi časovno delovanje. >> Izdelek lahko preizkusiš v razstavnem salonu Valuma!
Beri dalje

Dodajte vaš e-poštni naslov na seznam za obveščanje o zalogi.

OLENTIMA vlažilnik zraka DOMINO

114,90 
Ultrazvočni vlažilnik zraka DOMINO je nenadomestljiv dodatek v vašem domu. Kvaliteto zraka v prostoru izboljša tako, da dvigne relativno vlažnost zraka na primeren nivo in s tem pripomore k vašemu boljšemu počutju in zdravju. Z dodano funkcijo parnega tretmaja obraza pomete z vso konkurenco. To je edinstvena funkcija vlažilnika Domino, ki vaš dom spremeni v Spa Center! Hvaležne pa bodo tudi vaše sobne rastline, Domino namreč s svojo napredno tehnologijo skrbi za relativno vlažnost zraka, ki je pogosto pogoj za uspešno rast sobnih rastlin. Vodni zbiralnik s prostornino 2.5L in s samodejnim izklopom ob izpraznitvi, vam bo omogočal do 12 ur vlaženja prostora.  Pretok pare znaša 100-200 mL na uro delovanja, kar pomeni, da je vlažilnik primeren za prostore med 10 m2 in 30 m2. Poleg učinkovitega vlaženja ponuja tudi način ogrevanja pare, ki se aktivira z enostavnim pritiskom gumba. Prav tako lahko v namenski prostor dodate eterična olja in s tem poleg vlaženja dodate prostoru tudi prijeten vonj. >> Izdelek lahko preizkusiš v razstavnem salonu Valuma!
Beri dalje

Dodajte vaš e-poštni naslov na seznam za obveščanje o zalogi.

OLENTIMA vlažilnik zraka NERO

114,70 
NERO je enostaven vlažilnik z naprednimi funkcijami. Enostavno ga napolnite z vrha, vklopite in pozabite, ali pa nastavite vlaženje, kot je specifično potrebno za vaš dom. Odlikuje ga 4.0L prostornina vodnega zbiralnika, s samodejnim izklopom ob izpraznitvi. Pretok pare znaša 150-300 mL na uro delovanja, kar pomeni, da je vlažilnik primeren za prostore do  35m2. V treh nastavljivih stopnjah se vlažilnik prilagodi danemu okolju oziroma potrebi po vlaženju. Z ločenim gumbom lahko nastavljate  časovno delovanje od ene do šestih ur. Poleg učinkovitega vlaženja ponuja tudi način gretja z enostavnim pritiskom gumba. Prav tako lahko v namenski prostor dodate eterična olja in s tem poleg vlaženja dodate prostoru tudi prijeten vonj. >> Izdelek lahko preizkusiš v razstavnem salonu Valuma!