Prikaz vseh 4 rezultatov

Prikaži stranski stolpec
Zapri

POLTI Kalstop Natural ampule proti vodnemu kamnu

12,90 
Naravni izdelek za preprečevanje nastajanja vodnega kamna, ki podaljša življenjsko dobo aparata. Kalstop je naraven in biološko razgradljiv izdelek, zasnovan tako, da prepreči nastanek vodnega kamna in izboljša dovod pare v napravah s kotli. Dosledna uporaba Kalstopa podaljša življenjsko dobo naprave.

POLTI držalo iz nerjavečega jekla La Vaporella

Original price was: 9,90 €.Current price is: 6,93 €.
  • Enostavna montaža: pritrdi se neposredno na likalno postajo. Parno cev drži stran od likalne površine Olajša likanje, saj preprečuje, da bi se parna cev zapletla in motila likanje. Združljivo z vsemi modeli Polti La Vaporella.

POLTI teflonska podloga proti sijaju- Vaporella

19,90 
Zaščitite občutljva oblačila med likanjem!Podloga nameščena na ploščo likalnika preprečuje kakršen koli sijaj na temnih tkaninah in ščiti občutljive tkanine. Združljiv z modeli Vaporella s profesionalnim likalnikom, razen Vaporella Pro 3100R, Prof 1100 in Vaporella Easy.
Beri dalje

Dodajte vaš e-poštni naslov na seznam za obveščanje o zalogi.

POLTI podloga za odlaganje likalnika

10,90 
  • Podlogo za likalnik Polti Vaporella lahko namestite neposredno na likalno desko ali na likalno površino, kar vam omogoča hitro in popolnoma varno shranjevanje likalnika. Podloga je nedrseča in izolacijska.
Beri dalje

Dodajte vaš e-poštni naslov na seznam za obveščanje o zalogi.