Prikaz vseh 18 rezultatov

Prikaži stranski stolpec

Lanaform Elektrostimulator Stim Mass

43,59  41,41 

Elektrostimulator Stim Mass z dvema kanaloma in štirimi samolepilnimi elektrodami omogoča različne načine masaže, ki izboljšujejo počutje, vas ohranjajo v fizični pripravljenosti, sproščajo, obnavljajo vaše mišice in blažijo znake utrujenosti, pri tem pa sta občutek in učinkovitost primerljiva s pravo masažo. Načina delovanja naprav za elektrostimulacijo temelji na posnemanju električnih impulzov, ki se iz elektrode skozi kožo prenašajo do živčnih in mišičnih vlaken. Elektrode, nameščene na različna območja na telesu, nudijo celovito masažo. Njihovi električni dražljaji so neškodljivi in neboleči. Učinkovitost elektrostimulacije je vidna že po nekaj uporabah in omogoča sprostitev in masažo mišic po vsaki fizični aktivnosti ter hkrati blaži znake mišične utrujenosti. 

Garancija 2 leti.

Lanaform Masažna blazina Massage Mattress

87,18  82,82 

Masažna vzmetnica Massage Mattress podjetja Lanaform vam pomaga pri sproščanju ob masaži z vibracijami in sistemom ogrevanja.

Kakovostna masažna blazina, opremljena z desetimi motorji, vam omogoča, da masažo z vibracijami prilagodite svojim željam. Motorji lahko masirajo vaše telo samostojno ali skupaj glede na prednastavljene kombinacije. 

Garancija 2 leti 

Lanaform Masažna blazina Excellence

401,93 
Masažni fotelj Excellence iz Lanaforma je narejen popolno in povezuje vse funkcije in masažne tehnike, potrebne za doživetje trenutka oddiha in sprostitve, kar do sedaj ni bilo mogoče. Zaradi različnih masažnih tehnik pa tudi zaradi razpoložljivih možnosti, se boste počutili sproščene tako v predelu hrbta, tilnika, ramen, kot tudi križa in stegen. Zaradi njegove edinstvene masažne tehnologije v 3D, Excellence nudi masažo tilnika in ramen s stiskanjem. Je nastavljiv po višini na približno deset centimetrov in prilagodljiv na 90 stopinj, zato je masaža vratu popolnoma prilagojena morfologiji vsakega posameznika. Excellence iz Lanaforma ponovno razvršča dve svetovno znani masažni tehniki : Shiatsu masaža, ki se začne z raztegovanjem in stiskanjem določenih točk telesa na način, ki odstranjuje stres in napetost. Naj bo prakticirana na celotnem hrbtu ali določenem delu, je masaža shiatsu hkrati sproščujoča in poživljajoča. Masaža s stiskanjem na nivoju križa pa tudi ramen in vratu nudi občutek sprostitve. Delovanje masažnega naslanjača Excellence iz Lanaforma je še boljše zaradi pomirjujoče toplote, ki pripomore k omilitvi togosti in napetosti mišic v hrbtu. Masažni naslanjač vam nudi tudi masažo z vibriranjem v višini stegen. Garancija 2 leti.

Lanaform Masažna blazina HOME MASS

238,34  226,42 

Nova masažna blazina Home Mass, belgijskega proizvajalca Lanaform vaš običajen sedež ali pisarniški stol v trenutku spremeni v masažni stol. Masažna blazina Home mass ponuja vse, kar ima vrhunski masažni stol. S tem, da je cenovno veliko ugodnejša in zaleže malo prostora.

Uporabljate jo lahko sede, leže v postelji, na potovanjih ali v službi. Nudi 3 tipe masaže (shiatsu, masaža z valjčkanjem in pritiskanjem). S svojimi 4 vrtljivimi masažnimi glavami učinkovito zmanjšuje napetost, bolečine v mišicah in utrujenost. 

Garancija 2 leti

Lanaform Masažna kartača za kopanje relaxation

38,52  36,59 

Če si želite krepilne ali sproščujoče masaže, bo masažna krtača Lanaform prava za vas. Krtača ima 3 izmenljive glave: ščetka za čiščenje, masažna glava z Luffa gobo in akupresurno masažno glavo. Ima ločljiv ročaj za večjo možnost manevriranja. 

Garancija 2 leti.

Lanaform Masažna banjica za stopala Bubble Foot care

75,85  72,06 

Masažna banjica Bubble footcare s funkcijo gretja – za popolno nego vaših stopal Masažna banjica Bubble footcare vam bo s svojim sproščujočim, vzpodbudnim in poživljajočim delovanjem pomagala odpraviti stres, utrujenost in bolečine v mišicah. Ker je opremljena s snemljivimi masažnimi valjčki in z akupresurnimi točkami, vam bo zanesljivo omogočila kakovostno masažo. Masažni banjici je dodana še pedikurna oprema, ki vam bo omogočila nego stopal pred ali po masaži. 

• Garancija 2 leti

Lanaform Pisarniški masažni stol OFFICE MASSAGE CHAIR z grelno funkcijo

618,21 

"OFFICE MASSAGE CHAIR" je kvaliteten masažni pisarniški stol, opremljen s štirimi masažnimi glavami, ki vam bodo omogočile zmanjšanje napetosti in odpravo bolečin v mišicah ter sprostitev utrujenih mišic. Vaš delovni dan bo tako bolj sproščen in zato bolj produktiven. Udoben in dovršen pisarniški stol vam ponuja zelo prijetno masažo ‘shiatsu’ in ‘rolling’ po vsem hrbtu. Masažni stol je opremljen je z vibracijsko funkcijo za sedež in samodejno funkcijo, ki vam nudi harmonično zaporedje različnih možnosti masaže. Še več, deluje s pomočjo enostavnega upravljalnika, ki je vdelan neposredno v naslonjalo sedeža. Masažni stol lahko uporabljate v pisarni, doma,... 

Garancija 2 leti

Lanaform Aparat za odpravo celulita Beauty aspect

361,01  342,96 

BEAUTY ASPECT – VEČNO MLADA KOŽA Komplet Beauty Aspect je posebej zasnovan za odpravljanje celulita in pomoč pri pomlajevanju, obnavljanju, oživljanju in harmonizaciji tkiv na telesu in obrazu. Zaradi svoje sposobnosti vakuma in funkcij « LIFT and ROLL » (dviganje-valjčkanje) boste lahko izvajali stimulacijo tkiv v najglobljih plasteh kože. Aparat je identičen aparatom, ki jih uporabljajo v kozmetičnih salonih, namenjen za domačo uporabo. Z njegovo pomočjo boste dosegli zavidljive rezultate. Priporočamo uporabo anticelulitne kreme Slimming gel, za boljši učinek, lažje ter bolj optimalno izvajanje masažnih tehnik. 

Garancija 2 leti

Lanaform Masažni aparat za odpravo celulita Skin mass

58,55  55,62 

Masažni aparat Skin Mass bo postal vaš nepogrešljiv pripomoček za oblikovanje postave, odpravljanje pomarančaste kože in odvečne maščobe. Vaša koža bo po uporabi postala bolj gladka in sveža. Pozitiven učinek masaže s Skin Mass aparatom namreč izhaja iz tehnike « palper rouler » (stiskanje- valjčkanje), poznani tudi po imenu limfna drenaža. Ta masažna tehnika zagotavlja najboljše rezultate, če se izvaja daljše obdobje. Z Lanaformovim « Skin Mass » lahko to masažo izvajate, kadar želite, odvisno od vašega urnika. « Skin Mass » smo posebej razvili za območja, kjer se hitro nabira maščoba, npr. za stegna, zadnjico in trebuh. V začetku priporočamo uporabo « Skin Mass » in shujševalne kreme (ni dobavljena) vsak dan okoli 10 minut. Ko zaznate prve rezultate, ga uporabljajte približno trikrat na teden.

Garancija 2 leti.

Lanaform Masažna blazina Relax mass

124,82  118,58 

RELAX MASS« je masažno sedežno pokrivalo, opremljeno z dvema masažnima glavama, ki vam omogočata zmanjšanje napetosti, bolečin in sprostitev utrujenih mišic. Udoben in tehnično dovršen RELAX MASS vam ponuja prijetno, globinsko 'shiatsu' masažo. Opremljen je z vibracijsko funkcijo za sedež in funkcijo 'demo', ki vam nudi harmonično zaporedje različnih možnosti masaže. Ta funkcija je zanimiva zaradi možnosti spreminjanja masaže. Še več, deluje s pomočjo enostavnega upravljalnika, ki se udobno prilega dlani roke. RELAX MASS lahko uporabljate v pisarni, doma, na potovanju...

Garancija 2 leti

Lanaform Masažni aparat Full mass

98,34  93,42 

FULL MASS je kakovosten masažni aparat, z vibracijsko tehnologijo. Priročen in praktičen FULL MASS vam bo omogočil blagodejno masažo v kateremkoli času. Ponuja 6 različnih hitrosti delovanja, programirani upravljalnik pa omogoča prilagajanje masaže vašim željam. Ta aparat bo pripomogel k znatnem izboljšanju vašega počutja: zmanjšanju utrujenosti, mišične napetosti in otrdelosti. Še več, zaradi svoje posebno premišljene zasnove se FULL MASS ne prilagaja samo trebuhu, ampak tudi hrbtu, ritnicam, stegnom in mečam in je zato koristen pripomoček za oblikovanje postave, zmanjševanje maščobnih oblog in celulita. 

Lanaform Masažni aparat za stopala Lanaform Foot tapping

90,37  85,85 

Aparat za masažo stopal, ki pospešuje cirkulacijo krvi in sprošča napete mišice.

Dve intenzivnosti tapping masaže.

Tri hitrosti masaže.

Dva načina delovanja: - samodejni - ročni Lahek

Garancija 2 leti

Lanaform Masažni copati Lanaform Foot massager

34,73  32,99 

Topli copati, ki razvajajo vaša stopala in jih ohranjajo topla. Blagodejna masaža pospešuje prekrvavitev nog in ugodno vpliva na splošno počutje. Masažni copati prično z masažo takoj ko jih nadenete. Sestavlja jih debela blazina za nežen in prijeten občutek. Copati delujejo na batarije.

Garancija 2 leti.

Lanaform Ročni masažni aparat Lana form Shiatsu Mass

58,28  55,37 
Osebni masažni aparat Krožno gibanje masažnih glav odlično simulira maserjeve prste in nudi pravo shiatsu masažo! Le ta izhaja iz Japonske in temelji na teoriji kitajske tradicionalne medicine, ki je stara preko 4000 let. S pomočjo te metode se uravnoteži pretok energije, ki izboljša naše počutje. Pripomoček je posebej primeren za vse tiste, ki vas pestijo težave z vratom oziroma vratnimi vretenci, hkrati pa je tovrstna masaža odlična rešitev za odpravo stresa. Vrsta masaže: pritiskanje palcev, gnetenje, stiskanje, drgnjenje na območju večih akupunkturnih točk. Prilagodljivo nastavljanje hitrosti krožnega gibanja nastavkov za shiatsu masažo . Garancija 2 leti.

Lanaform Ročni masažni aparat Lanaform Finger Mass

62,61 
Prstni masažni aparat Finger Massager simulira prstno tehniko shiatsu masaže. Umetni prsti na napravi so zasnovani tako, da posnemajo pritisk konic maserjevih prstov (lahen pritisk/močan pritisk/sprostitev). Tehnične podrobnosti Vrsta masaže: ročni masažni aparat Infrardeča luč: (gretje) da Hitrost masaže: 2 hitrosti Štirje mikro motorji, nameščeni v štirih umetnih konicah prstov, omogočajo energično, pomirjujočo in sproščujočo masažo, zaradi prožnega vratu z blažilcem pa v masaži uživate brez občutka nelagodja. Nemudoma blaži mišično utrujenost in bolečine. Masažni aparat simulira tehniko vtiranja, gnetenje in stiskanje ter glajenje, kot tudi shiatsu masažo in ga lahko uporabljamo na vseh delih telesa. Namestitev masažnih glav natančno ustreza akupunkturnim točkam. Garancija 2 leti

Lanaform Masažni komplet Lanaform Beauty & massage center

129,97  123,47 
Masažni komplet Lanaform Beauty & Massage Center je idealen za domačo uporabo in vam omogoča da se sproščate in razvajate kar doma. V kompletu najdete vse kar potrebujete za nego in sprostitev vašega telesa. Zaprite oči in se sprostite. Beauty & Massage Center komplet vam ponuja štiri različne naprave. Vključuje: - masažno savno, za inhalacijo ob prehladih ali kot pripomoček za čiščenje por, - masažno krtačo, s katero boste uživali v banji ali pod tušem, - komplet za manikuro/pedikuro, - masažno banjo za noge. Garancija 2 leti.

Lanaform Masažna blazina LANAFORM Turbo mass

67,05  63,70 

Turbo Mass blazina je praktična in enostavno za uporabo bodisi doma ali v avtu. Vibracijski učinek naprave Turbo Mass odpravlja napetost, bolečino in pomaga izboljšati cirkulacijo krvi. Uporabljate jo lahko za masažo vratu, hrbtenice, stegen, meč in stopal, v različnih položajih. Preizkusite blagodejni učinek sproščujoče vibracijske masaže. Privoščite si razvajanje po zelo ugodni ceni! Parametri Napetost: 12 V Električni tok: 1500 mA

Garancija 2 leti. 

Masažna blazina LANAFORM New back massager

53,81  51,12 
Primerna za uporabo v avtu! Nov model masažne blazine sedaj ponuja magnetno in suho terapijo zunanjih mišic od vratnih vretenc, hrbtenice, križa, kolkov do kolen. Masažna blazina Lanaform New back massager bo spremenila vaš stol v osebnega maserja. Pomaga v boju s stresom, sprošča in blaži napetost vašega telesa. Lastnosti: Ponuja masažo z gretjem ali brez gretja. Pet točk masiranja. Nastavite lahko tri hitrosti in tri intenzivnosti. Možnost upravljanja z daljinskim upravljalcem. Blazino lahko priključite na električno omrežje, če jo želite uporabljati na stolu. Lahko pa jo polnite tudi s katerimkoli adapterjem v kateremkoli vozilu.