Prikaz vseh 4 rezultatov

Prikaži stranski stolpec

Lanaform INHALATOR CN-100P

65,29  62,03 

Inhalator CN-100P je kompresorski inhalator za vsakodnevno zdravljenje bolezni zgornjih in spodnjih dihal.

Pripomoček za inhaliranje CN-100P združuje tehniko in preprosto uporabo ter tako omogoča preprečevanje bolezni zgornjih in spodnjih dihal, omejevanje njihovih sekundarnih učinkov in hitrejšo ozdravitev. Zaradi kompresije in visoke zmogljivosti razprševanja CN-100P zdravilo spremeni v aerosol mikroskopskih kapljic, ki se zlahka vdihnejo, da se zdravilo potisne v del dihal, ki ga je treba zdraviti. Ker inhalator CN-100P oddaja malo hrupa, zagotavlja tiho in udobno uporabo. Zaradi priročne oblike in delovanja na baterije ali USB je inhalator zelo praktičen za uporabo zlasti na potovanju ali poti. 

Garancija 2 leti.

Lanaform PULSE OXIMETER S1

65,16  61,90 

Pulzni oksimeter S1 podjetja Lanaform omogoča preprosto spremljanje srčne frekvence in nasičenosti krvi s kisikom (SP02).

Pulzni oksimeter S1 se lahko uporablja za merjenje nasičenosti hemoglobina s kisikom (SpO2) in srčne frekvence. Oksimeter, ki ga namestite na prst, lahko uporabljate doma in v športu. Prikaz na zaslonu pulznega oksimetra se lahko samodejno zavrti v štiri smeri glede na parametre, ki jih zazna, in tako ponuja šest načinov prikaza. 

Garancija 2 leti.

Lanaform Novi nosni aspirator Baby nose vacum

53,75  51,06 

Novi nosni aspirator iz Lanaforma za odmaševanje otrokovega nosu Nosni aspirator Baby Nose Vacuum iz Lanaforma omogoča čiščenje nosu vašega otroka in odstranjevanje nosnih izločkov na preprost in neboleč način.

 Nosni aspirator Baby Nose Vacuum iz Lanaforma omogoča čiščenje nosu vašega otroka na preprost in učinkovit način.

• Baby Nose Vacuum deluje z močnim vsesavanjem ter vzdržuje čist nos in proste poti pri vašem otroku.

• Uporaba električnega aspiratorja je preprosta, tiha, lahko pa ga je tudi očistiti.

• Garancija 2 leti

Lanaform Fototerapevtska naprava Lanaform Allergolux

49,85  47,36 

Zelo koristen pripomoček za alergijke. Na preprost, učinkovit in praktičen način pomaga pri zaščiti in zdravljenju simptomov alergij dihal. AllergoLux lahko uporabljate brez medicinskih kontraindikacij in brez tveganja negativne interakcije s kakršnimikoli zdravili, ki vsebujejo antihistamine ali kortikosteroide. AllergoLux tudi po daljši uporabi nima negativnih učinkov na nosno sluznico. Allergolux učinkovito pomaga pri lajšanju simptomov dihalnih alergij: Senena mrzlica Dihalne alergije (pršice, živalske dlake, prah…) Omogoča vam naravno zdravljenje brez stranskih učinkov.Priporočamo uporabo 1-3 krat na dan po 4 minute.Naprava AllergoLux deluje s pomočjo kvadratne baterije 6LR61 9V. Klinični testi so pokazali, da se ob uporabi AllergoLux naprave občutno zmanjšajo alergijski simptomi pri reakciji na cvetni prah. Nekateri simptomi se zmanjšajo ali pa popolnoma izginejo v le nekaj urah. Pri večini pacientov je bilo občutno izboljšanje pri splošnem stanju opazovano po največ dveh tednih. V nekaterih primerih lahko na začetku zdravljenja iz nosa priteče gnojni izloček, vendar ta kmalu izgine.

Uporaba naprave AllergoLuxNosni pripomoček vključite tako, da vtičnico vstavite v odprtino na zadnji strani naprave AllergoLux.Razširite veje pripomočka in vstavite diode globoko v nosnici. Pripomoček ne povzroča nikakršnega občutka bolečine ali neugodja.

Garancija 2 leti.