Prikaz vseh 15 rezultatov

Prikaži stranski stolpec

Grelna odeja IMETEC Relaxy 69996M, 150 x 90 cm,

56,99 

Visokokakovostna grelna odeja IMETEC Realxy 6996M dimenzije 150 x 90 cm, s tehnologijo INTELLISENSE, ki samodejno prilagodi temperaturo in ohranja udobje. Edinstven patentiran ELECTRO BLOCK sistem za popolno varnost uporabnika. Ima odstranljivo digitalno stikalo s 6 nastavitvami temperature. Gretje se samodejno izklopi po 3 urah. Nizka poraba energije.
Barva svetlo rjava, bordo.
Material zgornja površina mikropliš.
Dimenzije: 150 × 90 cm
Pranje: ročno ali strojno na 40 °C.
Dolžina kabla: 3,6 m
Vhodna moč: 150 W
Napajanje: 220–240 V / 50 Hz.

Grelna blazina IMETEC Relaxy 6114C, 150 x 80 cm, volna

54,99 

Visokokakovostna grelna blazina IMETEC Relaxy 6114C iz 100% volne + merino, primerna za enojno posteljo, dimenzija grelne blazine 150 x 80 cm. Patentiran ELEKTRO BLOCK sistemom za popolno varnost uporabnika. Odlikuje jih visoka kakovost in nizka poraba energije. Elektronski nadzor temperature - 2 nastavitvi temperatur in enakomerna distribucija toplote za gretje in odstranjevanje vlage iz postelje. Enostavno odstranljivo stikalo. Pranje ročno ali strojno na 40 °C. Zagotovljena je nizka poraba energije 52 – 60 W.
Dimenzije grelne blazine: 150 × 80 cm
Material: 100% volna + merino
Pranje: ročno ali strojno na 40 °C.
Dolžina kabla: 2,3 m
Napajanje: 220–240 V / 50 Hz.

Zapri

Prešita grelna blazina IMETEC Relaxy 6113M, 150 x 80 cm

42,98 

Visokokakovostna prešita grelna blazina IMETEC Relaxy 6113M, primerna za enojno posteljo, dimenzija grelne blazine 150 x 80 cm. Patentiran ELEKTRO BLOCK sistemom za popolno varnost uporabnika. Odlikuje jih visoka kakovost in nizka poraba energije. Elektronski nadzor temperature - 2 nastavitvi temperatur in enakomerna distribucija toplote za gretje in odstranjevanje vlage s postelje. Enostavno odstranljivo stikalo. Pranje ročno ali strojno na 40 °C.
Dimenzije blazine: 150 × 80 cm
Material: 100% polyester
Dolžina kabla: 2,3 m
Pranje : ročno ali strojno na 40 °C
Napajanje: 220–240 V / 50 Hz.

Grelni copati IMETEC Relaxy 16061

39,98 

Visokokakovostni grelni copat IMETEC Relaxy 16061 s samodejnim prilagajanjem izbrane temperature. 5 stopenj temperaturnih nastavitev, ultra hitro segrevanje in samodejni izklop. Patentiran Electro Block sistem za popolno varnost uporabnika. Tehnologija INTELLISENSE samodejno prilagaja temperaturo glede na izbrano stopnjo. Zagotavlja neprekinjeno udobje.
Nizka poraba energije 20 W.
Barva svetlo rjava.
Pranje: ročno ali strojno na 30 °C.
Material: mehka mikrotkanina
Samodejni izklop: po 3 urah
Nastavitve temperature: 5 stopenj
Dolžina kabla: 2,1 m
Vhodna moč: 110 W
Napajanje: 220–240 V / 50 Hz

Grelna blazina IMETEC Relaxy 16057, 40 x 35 cm

46,99 

Visokokakovostna univerzalna grelna blazina IMETEC Relaxy 16057 s tehnologijo INTELLISENSE, ki samodejno prilagodi temperaturo glede na uporabo (za noge, hrbet, trebuh, ramena, …) in ohranja udobje. Digitalno odstranljivo stikalo s 5 nastavitvami temperature. Patentiran Electro  Block sistem za popolno varnost uporabnika. Odstranljiva in pralna zunanja prevleka iz mehke, anti-alergene in zračne mikrofibre.
Nizka poraba energije 15 W.
Dimenzije: 40 × 35 cm
Pranje: ročno ali strojno na 30 °C.
Nastavitve temperature: 5 stopenj
Dolžina kabla: 2,1 m
Barva: svetlo rjava, bordo
Vhodna moč: 110 W
Napajanje: 220–240 V / 50 Hz.

Lanaform HAND WARMER

28,33  26,91 

Grelnik Lanaform, ki ga je mogoče napolniti, nudi toploto in udobje ob vsaki uporabi.

Grelnik podjetja Lanaform, ki po samo 10 minutah polnjenja deluje dve do štiri ure, nudi udobje, toploto in mehkobo ves dan. Je priročen in lahek ter zavzame malo prostora, zato ga lahko vzamete s sabo. Grelnik je opremljen z električnim polnilnikom.

Garancija 2 leti

Lanaform Terapevtska luč Luminescence – svetlobna terapija

118,82  112,88 

Luč za svetlobno terapijo Luminescence pomaga pri preprečevanju simptomov sezonske depresije s svetilkami z visoko svetilnostjo.

 Preprečujte simptome sezonske depresije ter pomanjkanja svetlobe v jesenskih in zimskih mesecih z lučjo za svetlobno terapijo Luminescence. Luč za svetlobno terapijo Luminescence uporablja zelo svetlo svetlobo (približno 10.000 luksov*), ki simulira sončne žarke. Ta nebleščeča in topla svetloba pozitivno vpliva na splošno razpoloženje oseb, ki trpijo zaradi zimske depresije, saj so ji lahko izpostavljene vsak dan, ko dnevi postanejo temnejši. * 10.000 luksov na razdalji 17 cm. 

Garancija 2 leti. 

Lanaform Enoposteljna grelna blazina Heating Blanket S1

54,39  51,67 

Grelna električna prevleka za vzmetnico Heating Blanket S1 za enojno posteljo je odlična za hladne in vlažne zimske večere!

 Postelja je zaradi električne grelne prevleke za vzmetnico Heating Blanket S1 podjetja Lanaform topla in mehka ter tako zagotavlja udobje in sprostitev v hladnih zimskih nočeh. Grelna prevleka za vzmetnico podjetja Lanaform je priročna in preprosta za uporabo ter omogoča nastavitev treh stopenj gretja. 

• Garancija 2 leti

Lanaform Terapevtska luč Lumino plus – svetlobna terapija

167,27 

Lumino Plus vam bo pomagal v boju proti utrujenosti, brezvoljnosti in pomanjkanju energije, ki se pogosto pojavi v jesenskih in zimskih dneh, ko je manj sonca in so dnevi turobnejši kar neposredno vpliva na naše psihično stanje. Lumino Plus pomaga pri zdravljenju sezonske čustvene motnje, izboljša spanec, razpoloženje in deluje kot naravni antidepresiv. 

Garancija 2 leti. 

Lanaform Osvežilec zraka s svetlobno terapijo Aroma design

53,05 

Aroma design je osvežilec zraka, ki ga odlikujejo atraktiven videz in vrhunska tehnologija. Vaš prostor bo obogatil s prijetnim ambientom, dobrim počutjem, svežino in prijetnim vonjem. Aroma Decor ne bo le odišavil prostor z vašim najljubšim eteričnim oljem temveč ga bo tudi navlažil s pomočjo hladne meglice in pričaral prijetno vzdušje s pomočjo spreminjajoče se barvne svetlobe. 

Garancija 2 leti

Lanaform Osvežilec zraka s svetlobno terapijo Aroma Decor

50,34  47,82 

Aroma Decor je osvežilec zraka, ki ga odlikujejo atraktiven videz in vrhunska tehnologija. Vaš prostor bo obogatil s prijetnim ambientom, dobrim počutjem, svežino in prijetnim vonjem. Aroma Decor ne bo le odišavil prostor z najljubšim eteričnim oljem temveč ga bo tudi navlažil s pomočjo hladne meglice in pričaral prijetno vzdušje s pomočjo spreminjajoče se barvne svetlobe. 

Lanaform Osvežilec zraka s svetlobno terapijo Aroma Globe

60,94 

Osvežilec zraka Aroma Globe bo v vaš prostor razpršil prijetno hladno meglico, ga odišavil z vašim najljubšim eteričnim oljem in vam s pomočjo spreminjajoče, pomirjajoče barvne svetlobe pričaral poseben, sproščen ambient. 

Lanaform Dvoposteljna grelna blazina Heating blanked Lanaform

97,99  93,09 

Privoščite si prijeten občutek toplote in dobrega počutja! Grelna blazina iz mehkega velurja vas bo prijetno ogrela v hladnih zimskih dneh. Toplo posteljo boste tako le s težka zapustili. Električna blazina znamke LANAFORM je visokokakovosten produkt, ki ponuja dolgoletno zadovoljstvo. Električno vezje je opremljeno z dvojnim zaščitnim slojem, kar vam zagotavlja varnost, dovršenost in udobje. Produkt odlikuje posebna tehnologija, ki preprečuje elektromagnetno sevanje in tako zaščiti telo pred sevanjem električnega vezja. Posebnost grelne blazine je prav tako njena dimenzija, ki je izdelana po meri standardne postelje (160 x 190 cm). Grelna blazina tako v celoti prekrije vašo posteljo, kar omogoča popolno toplino in udobje vseh delov telesa. Mehek velur vam ponuja udobje in zadovoljstvo. Blazina ima nastavljivo kontrolo temperature. Popolna varnost! Vsak produkt je preverjen in usklajen z Evropskimi standardi. Enostavna uporaba. Grelno blazino lahko čistite v pralnem stroju! Dveletna garancija 

Lanaform Grelna ogrinjalo Heating blanked for back Lanaform

37,04  35,19 

Privoščite si prijeten občutek toplote in dobrega počutja! Grelno ogrinjalo znamke LANAFORM je visokokakovosten izdelek, ki nudi uporabniku dolgoletno zadovoljstvo. Grelno ogrinjalo je iz mehkega velurja. Njegova mehkoba vam ponuja prijeten občutek mehkobe in ugodja. Opremljeno je s sistemom za upravljanje temperature, ki deluje na osnovi grelnega vezja z dvojno spiralo, povezanega s stikalom. Ogrinjalo ima garancijo proti prekomernemu segrevanju in nudi dvojno zaščito. Izdelek je zanesljiv, varen, njegova uporaba pa je preprosta. Grelno ogrinjalo je sestavljeno iz dveh delov: blazine in prevleke. Prevleka je snemljiva, kar vam omogoča, da blazino lahko operete v pralnem stroju.

Lanaform Genial light

121,99  115,89 

Izboljšanje počutja s svetlobno terapijo! GENIAL LIGHT je naprava, ki proizvaja svetlobo, ki jo še kako potrebujemo za dobro počutje. Je učinkovito in praktično sredstvo, s pomočjo katerega nadomestimo naravno svetlobo, ki jo v zimskih mesecih znatno primanjkuje. GENIAL LIGHT posnema naravno sončno svetlobo brez škodljivega UV žarčenja (približno 10 000 luksov).

Uporabljate jo lahko med branjem, pisanjem, telefoniranjem, doma ali v službi. Svetlobna terapija je posebej pomembna v manj jasnih dneh in letnih časih. Zadovolji življenjsko potrebo po svetlobi in pozitivno vpliva na naše splošno razpoloženje. GENIAL LIGHT je namenjena vsem tistim, ki se zavedate prednosti in zdravstvenih učinkov svetlobne terapije. S tem produktom ste je deležni celo v najmračnejših zimskih dneh.

Garancija 2 leti