Prikaz vseh 6 rezultatov

Prikaži stranski stolpec

Osebni termometer za uho in čelo AEG FT4925

28,99  25,80 

Osebni termometer AEG FT4925, 4 v 1 za merjenje:
Osebne temperature iz vašega ušesa ali čela, razpon merjenja 32 – 42,9°
Temperaturo v prostoru, v razponu 10 – 40°C
Prikaz ure
Prikaz rezultata v 1 sekundi, zvočni signal ob koncu merjenja, velik številčni zaslon. Zaščita pred termalnim šokom, enostaven za čiščenje, kazalec za menjavo baterije.
Napajanje; baterija gumbna 3V (priložena).
Garancuja: 1 leto

Osebni digitalni termometer AEG FT4904

4,99  4,40 

Digitalni osebni termometer AEG FT4904 meri temperaturo telesa od 34 do 42°C, z natančnostjo do 0,1°C. Termometer ima 3-številčni zaslon, ki je lahek za branje, upravljate pa ga s samo enim gumbom. Z zvokom vas opozori, ko konča z merjenjem.
Merjenje: od 34–42°C
Rezultat: v 90 sek.
Zvočni signal ob koncu merjenja (v intervalu 10 sek.)
Samodejno shranjevanje zadnje meritve v spomin
Samodejni izklop
Prikaz zamenjave baterije
Napajanje: Baterije „gumb“ 1.5 V
Garancija: 1 leto

Lanaform TERMOMETER BABY STONE

32,68  31,05 

Baby Stone podjetja Lanaform je otroški termometer s senzorjem, ki omogoča merjenje telesne temperature oziroma spremljanje vročine pri otroku. 

S tem priročnim in uporabniku prijaznim čelnim termometrom Baby Stone, opremljenim s senzorjem ter posebej zasnovanim za dojenčke in otroke, lahko pravilno izmerite telesno temperaturo otroka. Baby Stone je lahek in preprost za uporabo, saj lahko starši že z rahlim pritiskom na čelo v samo petih sekundah izmerijo telesno temperaturo otroka. Zaslon z osvetlitvijo od zadaj omogoča, da tudi ponoči vidite izmerjeno temperaturo.

• Zaradi zaslona LCD z osvetlitvijo od zadaj je branje meritev preprosto in praktično.

• Zvočni signal vas opozori, ko je merjenje temperature končano.

• Sistem zvočnega opozorila omogoča, da hitro izveste, ali ima otrok vročino ali ne: o če je temperatura višja od 37,8 °C, slišite šest zaporednih piskov.

• Zadnja meritev temperature se pojavi za nekaj trenutkov, kar omogoča takojšnjo primerjavo z novo izmerjeno temperaturo.

• Značilnosti: o Čelni termometer s senzorjem o Telesna temperatura o Način pripravljenosti in prikaz sobne temperature o Zaslon LCD z osvetlitvijo od zadaj.

Garancija 2 leti.

Lanaform NO TOUCH TERMOMETER IR

38,15  36,24 

Ergonomsko oblikovani Termometer IR za merjenje brez stika je preprost za uporabo in omogoča takojšnjo izmero telesne temperature ali temperature drugega predmeta.

 Večnamenski Termometer IR, opremljen s tehnologijo za merjenje brez stika, omogoča merjenje telesne temperature ter temperature prostora in tudi temperature v steklenički ali vode v kopalni kadi. Takojšnje merjenje Ker termometer razloži in prikaže temperaturo v manj kot sekundi, bo merjenje lastne temperature ali temperature otroka preprosto kot še nikoli. Tipalo Termometra IR zgolj približajte čelu in izmerjena temperatura se bo prikazala v sekundi. Preprosta uporaba Termometer IR samodejno zazna pravilno razdaljo in vam pomaga pravilno izmeriti telesno temperaturo. Funkcija za samodejno diagnozo Velik zaslon in funkcija za samodejno diagnozo vročine z barvno lestvico omogočata preprosto in takojšnjo razlago temperature. Funkcija spomina Termometer IR lahko shrani zadnjih 20 meritev temperature. 

Garancija 2 leti. 

Lanaform Scan termometer za odrasle LANAFORM

34,04  32,34 

Zahvaljujoč infrardeči tehnologiji, termometer v nekaj sekundah odčita temperaturo v ušesu ali na površini čela. Prednosti: 2 v 1 je posebna zasnova. Lahko meri temperaturo v ušesu ali na čelu. Temperaturo izmeri v trenutku, brez čakanja, v nekaj sekundah. Pripraven, ekonomičen in enostaven za uporabo. Hitro in natančno vam poda točno meritev. Baterija: 3V CR2032 litijeva baterija Garancija 2 leti

Lanaform Otroški scan termometer LANAFORM 4 v 1

44,31  42,09 
Štiri Funkcije: ušesni termometer termometer za merjenje temperature čela termometer za merjenje temperature okolja ura Praktična oblika omogoča udobno uporabo. Termometer se samodejno ugasne po približno minuti, tako da se ga lahko uporabi vsaj 5000-krat z isto baterijo. Ultra-moderna infrardeča tehnologija zagotavlja dolgo življansko dobo sistema.Natančen: meritvena frekvenca 512/s poda natančno meritev +/- 0,2°C.Kompaktna oblika. Zaradi lahke, kompaktne oblike je ta termometer idealen za uporabo doma ali na potovanju.Prijazen do uporabnika. Ekran iz tekočih kristalov poda razumljive in čitljive informacije. Ni bojazni, da bi se termometer razbil, kot pri klasičnem in bi otrok prišel v stik s strupenim živim srebrom. Baterija: 1x3V CR 2032 litijeva baterija Garancija 2 leti