NAROČILO in PLAČILO

Registracija ni potrebna, saj lahko nakupuješ tudi kot gost.

 • Plačilo po povzetju: Plačilo po povzetju z gotovino ali kartico ob prevzemu
 • Plačilo po predračunu: Predračun pošljemo po e-pošti s potrdilom naročila, rok plačila predračuna je pet (3) dni. Po poteku roka za plačilo ne jamčimo več rezervacije za naročene izdelke in naročilo se samodejno prekliče.
 • Plačilo s plačilnimi karticami:  Plačevanje je mogoče z naslednjimi karticami: Mastercard, Visa, Diners  in Maestro
 • Plačilo s PayPal-om: Plačilo s PayPal-om ali plačilo s kreditnimi karticami preko PayPal spletnega sistema omogoča varno plačevanje s kreditnimi karticami (Mastercard, Visa, Maestro in American Express). Kupcu za uporabo kreditnih kartic ni treba ustvariti svojega PayPal uporabniškega računa. Plačilni sistem PayPal velja za enega od najbolj varnih plačilnih sistemov na svetu.
 • Na obroke z LeanPay (možnost obročnega odplačevanja na do 24 obrokov)

Vzroki za to, da plačilo s kreditno kartico ni bilo uspešno zaključeno, so lahko različni, med drugim: napaka pri vpisu podatkov, prenizko stanje sredstev na kartici, neveljavna ali blokirana kartica, manjkajoča identifikacija ali pa tehnična napaka na naši strani.

Alternativo lahko izbereš tudi med naslednjimi plačilnimi metodami – plačilo po povzetju, PayPal ali plačilo po predračunu.

Zaradi varnostih razlogov morata biti naziv in naslov plačnika enaka lastniku kartice.

Seveda, naročilo lahko plačaš na obroke preko Leanpay platforme. V spletni košarici nakup enostavno razdeli na do 24 obrokov in odplačevanje preloži na ugodnejši čas. Brez odvečne papirologije.

Kako deluje LeanPay?

 • V spletni trgovini ob zaključku naročila izberi Leanpay obročno odplačevanje.
 • Nakup razdeli na do 24 obrokov.
 • Vnesi svoje podatke in počakaj na odobritev obročnega plačevanja, ki ne traja več kot 4 minute.
 • Poravnaj obveznosti.

Tako preprosto. In ne skrbi, o vsakem obroku boš pravočasno obveščen/a.

Osnovni pogoji:

 • državljanstvo Republike Slovenije,
 • stalno bivališče v Republiki Sloveniji,
 • starost ob odobritvi od 18 do 73 let,
 • redni mesečni priliv (razen študentsko delo),
 • pozitivna kreditna ocena.

Kaj potrebujem?

 • mobilni telefon,
 • davčno številko,
 • osebno izkaznico,
 • številko osebnega bančnega računa,

debetno ali kreditno kartico Mastercard ali Visa, ki omogoča plačevanje na spletu.

V potrditvenem e-mailu imaš vse potrebne podatke za nakazilo, če si se odločil/a za plačilo po predračunu, za sklic uporabi številko naročila, model sklica pa naj bo SI00. Rok dobave se šteje od dneva plačila predračuna.

Ko je predračun poravnan na email prejmete obvestilo, da je vaše naročilo v obdelavi.

V polje KODA KUPONA vpiši kodo darilnega bona in potrdi tako, da klikneš na gumb UNOVČI KUPON.

Ko vpišeš kodo, se vrednost darilnih bonov avtomatsko odšteje od cene naročila. Ostane znesek, ki ga je treba še poravnati. Nato samo še oddaš podatke in naročilo je oddano.

Cena poštnine z dostavno službo GLS ali s Pošto Slovenija znaša 3,95 EUR, pri izbiri plačila po povzetju se zaračuna še dodaten strošek provizije, ki znaša 2,00 EUR. Stroški dostave so zaračunani in navedeni na naročilu in računu za izdano blago ter jih poravnaš skupaj z zneskom naročila.

Naslov za dostavo lahko spremeniš, če tvoja pošiljka še ni bila odpremljena.

Podatke za spremembo naslova nam javi preko kontaktnega obrazca ali email [email protected]  in v polje za besedilo napiši nov naslov za dostavo.

Če je pošiljka že bila poslana, si na e-pošto prejel/a sporočilo dostavne službe in se moraš za spremembo naslova obrniti nanje.

Osebni prevzem je možen v trgovini na naslovu Pod jelšami 8, 1218 Komenda – VALUMA.

Delovni čas:
Ponedeljek: 9:00 – 15:00
Torek: 13:00 – 19:00
Sreda: 9:00 – 15:00
Četrtek: 13:00 – 19:00
Petek: 9:00 – 15:00
Sobota: 9:00 – 13:00

Predvideno dobavni rok je v roku 2-3 delovne dni.  Če izdelka ni na zalogi v našem centralnem skladišču, se rok dobave celotnega naročila podaljša. Podatki o dobavljivosti so prikazani v opisu vsakega artikla in pod nazivom artikla v košarici.

Pred dostavo vam kurirska služna pošlje sms ali e-mail, da je paket na poti do vas. Če kurir ne najde ali vas ni doma vas pokliče na telefonsko številko, ki ste jo zapisali pri naročilu. V kolikor vas ni doma bo kurir pustil sporočilo o pošiljki s kontaktnimi podatki in informacijami, kje se vaš paket nahaja. Prevzem je možen tudi v Parcel shopu (paketni trgovini)

Vaš paket bo dostavljen preko hitre pošte GLS ali POŠTA Slovenije.

V kolikor vaš paket ni prispel na vaš naslov nas lahko kontaktirate preko kontaktnega obrazca ali [email protected], da preverimo kje se nahaja vaše naročilo.

V kolikor v vašem paketu manjka naročeni izdelek nas prosimo kontaktirajte preko e-maila ali kontaktnega obrazca.Če bo ugotovljeno, da je bilo naročilo pomanjkljivo odpremljeno, bomo manjkajoči izdelek v najkrajšem možnem času odposlali naknadno, stroške dostave pa krijemo mi.

RAZSTAVNI SALON – TRGOVINA

Naše podjetje poleg spletne trgovine ponuja tudi razstavni salon v katerem je izdelek možno preizkusiti in tudi kupiti.

Razstavni salon se nahaja v Poslovni coni Komenda na naslovu Pod jelšami 8, 1218 Komenda. V enaki stavbi kot Vrvi Perenič.  Stavba omogoča brezplačno parkiranje.

Ponedeljek: 9:00 – 15:00
Torek: 13:00 – 19:00
Sreda: 9:00 – 15:00
Četrtek: 13:00 – 19:00
Petek: 9:00 – 15:00
Sobota: 9:00 – 13:00

Seveda, vse izdelke v razstavnem salonu je možno preizkusiti. V poslovalnici je preizkusna točka z vtičnicami, tako da lahko aparat skupaj priklopimo vam strokovno svetujemo in preizkusimo.

Seveda, z veseljem vam svetujemo pri pravi izbiri izdelka. V kontakti obrazec ali na e-mail nam sporočite telefonsko številko in vas lahko kontaktiramo. Vzeli si bomo čas za vas in vam svetovali glede na vaše potrebe.

Zaloga izdelka je enaka v spletni trgovini in fizični. Na košarico je zabeleženo v kolikor je izdelek na zalogi.

VRAČILA IN REKLAMACIJE

Vračilo je enostavno, sporočite nam na e-mail ali kontakti obrazec, da vam posredujemo obrazec za uveljavljanje pravice potrošnika do odstopa pogodbe sklenjene na daljavo.

Vračilo je mogoče v roku 14 dni po prevzemu pošiljke v primeru, da je izdelek zapakiran v originalni, nepoškodovani embalaži in na njem ni vidnih znakov uporabe.

Če je izdelek že bil uporabljen ali pa so vidni znaki uporabe, oz. se je izdelek poškodoval po tvojem prevzemu, ti kupnine zanj ne moremo vrniti. Stroškov dostave se ne krije.

Ko tvoja pošiljka pride nazaj v naše skladišče in jo preverimo, ti v roku 14 dni vrnemo denar v znesku izdelkov preko načina plačila, ki je bil izbran pri naročilu oz. na naveden bančni račun, če je bilo izbrano plačilo z gotovino po povzetju

Za uveljavljanje garancije lahko kontaktirate pooblaščeni servis [email protected] ali nas kontaktirate preko kontaktnega obrazca.

POOBLAŠČENI SERVIS IN GARANCIJA

Čas garancijske dobe je naveden pri vsakem izdelku posebej.

Pooblaščeni servis za izdelke v naši ponudbi se nahaja na naslovu: POD JELŠAMI 8, 1218 KOMENDA

Aparat lahko dostavite osebno ali pa ga ustrezno zaščitenega pošljete preko dostavne službe.

Servis lahko kontaktirate na e-mail naslov [email protected] ali preko kontaktnega obrazca

Za rezervne dele prosimo kontaktirarjte servis na email [email protected] ali preko kontaktnega obrazca

K izdelku dodajte izpolnjen OBRAZEC ZA UVELJAVLJANJE PRAVIC IZ GARANCIJE

Vse prejete reklamacije se trudimo rešiti v najkrajšem možnem času od prejetja izdelka. V kolikor je rezervni del na zalogi in napaka manjša je rešeno zelo hitro v nasprotnem primeru pa je potrebno počakati dobavo rezervnega dela ki lahko traja približno teden dni.

Zakonski rok za popravilo aparata je 45 dni. V kolikor se popravilo ne izvede v zakonskem določenem roku je podjetje dolžno izdelek zamenjati ali povrniti kupnino v celoti.

Servis in dobavo nadometnih izdelkov zagotavljamo za vse blagovne znamke, ki jih ponujamo v spletni trgovini Valuma.si : Polti, Bugatti, Fopappedretti, Kasner, Olentima in Stelton.

KONTAKTIRAJTE NAS:

TRGOVINA:
E:  [email protected]

SERVIS:
E[email protected]

PIŠETE NAM LAHKO TUDI TUKAJ:

[]
1 Step 1
Vaše ime
Tel. številka
Sporočilo
0 /

Prebral sem in se strinjam s politiko zasebnosti 

reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder