EUROFLEX aktivni likalni sistem SMOOTH B2 MO

5
Rated 5 out of 5
5 od 5 zvezdic (skupno ocen: 2)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%
Oceni izdelek

Sistem SMOOTH B2 je Aktivna likalna deska z vgrajenim parnim kotličkom, profesionalnim likalnikom in s funkcijami napihovanja, odsesovanja in ogrevanja likalne površine katere poskrbijo, da je tkanina brezhibno zlikana in preprečuje mehanske poškodbe delikatnih tkanin. Lahka in kompaktna sestava vam nudi, da likate profesionalno. Proizvedeno v Italiji. *Novejši in naprednejši model likalnega sistema Euroflex by Stirea / Batagel / Monster

VSEBINA PAKETA:

 • Likalna deska
 • Profesionalni likalnik
 • Plastenka AQUA+
 • Torba za shranjevanje
 • Silikonska podloga za likalnik
 • Držalo za kabel
 • Prevleka likalne deske

Garancija: 2+2leti*

>> Izdelek lahko preizkusiš v razstavnem salonu Valuma!

Na zalogi – dostava: 2-3 delovne dni.
Dodatnih 10 % popusta na izbrane artikle s promo kodo LIKANJE10.

639,90 Dodaj v košarico

ali
29,74 € x 24
57,49 € x 12
113,02 € x 6
Obrestno financiranje
29,74 € x 24 mesecev
57,49 € x 12 mesecev
113,02 € x 6 mesecev
224,09 € x 3 meseci
15,90 € x 48 mesecev
20,50 € x 36 meseci

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay. Informativni izračun ne vključuje stroškov ocene tveganja.

LASTNOSTI

FUNKCIJA NAPIHOVANJA

 

 • Preprečuje mehanske poškodbe delikatnih tankih tkanin kot je na primer svila, v primerih ko likalnik pride v direktni kontakt s tkanino, ki je položena na običajno mizo, ki nima funkcije napihovanja. Pritisk roke in same teže likalnika na tkanino, ki jo želimo zlikati je prevelik, v kolikor nismo pazljivi in lahko rezultira v poškodovanju tkanine, pri čemer ni nujno da bo zaradi take pazljivosti uporabnika tkanina brezhibno zlikana.
 • V primeru uporabe funkcije napihovanja se tkanina položi na že napihnjeno likalno podlogo (pod katero se je ustvaril zračni balon…) mize katere “zračni balon” amortizira pritisk likalne plošče likalnika na tkanino, ki jo lahko na ta način brezskrbno likamo, ne da bi pri tem pazili, da bi jo prekomerni pritisk likalne plošče likalnika poškodoval.
 • Z elektronsko regulacijo jakosti napihovanja likalne podloge prilagajamo stopnjo napihnjenosti likalne podloge glede na strukturo vlaken pri različnih tkaninah, kar se dodatno olajša likanje tovrstnih delikatnih tankih tkanin.

FUNKCIJA ODSESOVANJA

 

 • Namen funkcije je odsesovanje odvečne pare, ki se sprošča pri likanju zato da ne uhaja v prostor in v prostoru kondenzira ko temperatura pare upade in para začne prehajati nazaj v tekoče stanje.
 • Omogoča da se tkanina ki jo likamo prisesa na likalno površino mize tako da ne drsi po likalni podlogi in jo ni treba ponovno nameščati v položaj za likanje.

FUNKCIJA OGREVANJA

 

 • Namen je ogrevanje tkanine ki jo likamo tako, da se le ta ogreva in lika od zgoraj navzdol ( z likalnikom) ter ravno tako od spodaj navzgor (s samo likalno površino ki je ogrevana), kar omogoča da tkanina, po likanju ostane suha, ker ogrevana likalna miza dodatno izsuši preostanek pare ki ostane po likanju v sami tkanini.
 • To omogoča, da se tako zlikana tkanina ne zguba potem, ko jo shranimo v omaro ker je le-ta suha v primerjavi z tkanino ki se zlika na običajni likalni mizi ki nima ne funkcije ogrevanja kakor tudi ne funkcije usesavanja

NASTAVITEV VIŠINE

Likalna deska se lahko prilagajo po vaši višini: s 7-stopenjsko nastavitvijo višine od 81 do 93 cm, ki omogoča udobno likanje na vseh višinah.

ENOSTAVNO PRENOSLJIVA

Z vgrajenimi kolešči je sistem enostavno prenosljiv in omogoča lahkotno premikanje, ko je likalna deska zložena ali v stoječem stanju.

KOMPAKTNA ZASNOVA

Likalni sistem je enostaven za shranjevanje saj so njegove dimezije 117x50x14 cm, sistem v zloženem stanju samostojno stoji brez opore, kar še dodatno olajša shranitev. S spodnje strani ima deska vgrajen uparjalni kotliček, ki zagotavlja konstantnen izpust dvojno pregrete suhe pare in bolj minimalistično izvedbo od konkurenčnih sistemov.

Tehnični podatki

Kapaciteta uparjalnega kotlička: 0.8 l

Pritisk pare: 3,5 Bar

Teža produkta:14,6 kg

Skupna moč: 1950W

Material likalne površine: Eloksirano jeklo

Regulacija napihovanja likalne površine: Elektronska regulacija- 3 stopnje

Dimenzije produkta (DxŠxV): 117x50x14 cm

Dimenzije embalaže: 120x53x16 cm

Opozorilne lučke: likalni sistem pripravljen na uporabo / pomankanje vode

Garancija: 2+2leti*
* na grelni element likalne površina brez ostalih elektronskih komponent
* uparjalni kotliček z grelnim elementom brez ostalih elektronskih komponent

Dolžina kabla: 2,5 m

EAN: 8007411011764

Šifra produkta: 3130223.0

Želite oceniti izdelek? Kliknite tukaj!

Ocene izdelka

Rated 5 out of 5

Zelo kvalitetna deska..

Stanislava B.
Rated 5 out of 5

Ravno sem svojo 15 let staro desko od batagela zamenjala za tale nov model, super je!

Magda R.