PARNI ČISTILNIKI
  95_pro1
  Zapri

  POLTI parni čistilnik Vaporetto Pro 95_Turbo Flexi

  399,00 
  Polti Vaporetto Pro 95_Turbo Flexi je izjemno zmogljiv parni čistilec z neomejeno avtonomijo delovanja in kar 5 bar pritiska, proizveden v Italiji.
  • Funkcija Eco omejuje porabo energije in vode.
  • Funkcija Turbo Steam za najbolj trdovratne madeže
  • Krtača Vaporflexi je učinkovita na vseh tleh.
  >> Izdelek lahko preizkusiš v razstavnem salonu Valuma!

  POLTI parni čistilnik Vaporetto Pro 85_Flexi

  284,80 
  Polti Vaporetto Pro 85_Turbo Flexi je izjemno zmogljiv parni čistilec z neomejeno avtonomijo delovanja in kar 4,5 bar pritiska, proizveden v Italiji.
  • Z neomejeno delovno avtonomijo imate prednost dodajanja vode brez prekinitev.
  • Uporablja se lahko tudi za globinsko čiščenje, zahvaljujoč pari, ki jo proizvaja visokotlačen kotliček
  • Krtača Vaporflexi je učinkovita na vseh tleh.
  >> Izdelek lahko preizkusiš v razstavnem salonu Valuma!
  IMG-3971
  Zapri

  POLTI parni čistilnik Vaporetto Smart 100_T

  229,00 
  Vaporetto Smart 100_T je parni čistilec z neomejeno delovno avtonomijo popoln za vsakodnevno čiščenje. Pripravljen v samo 2 minutah, ima odstranljiv rezervoar za neomejeno polnjenje vode in je zahvaljujoč kompaktnim dimenzijam popoln spremljevalec pri čiščenju. Posebna Vaporforce krtača doseže tudi najtežje dostopna mesta, za hitro in učinkovito čiščenje. Parni čistilnik z neomejeno delovno avtonomijo za razkuževanje vašega doma. >> Izdelek lahko preizkusiš v razstavnem salonu Valuma!
  SV660-MAIN-1
  Zapri

  POLTI parni čistilnik Vaporetto SV660_Style

  199,00 
  Polti Vaporetto SV660_Style je nov parni mop 2 v 1 z učinkovitim, zmogljivim in elegantnim italijanskim dizajnom: stil pare za čiščenje in dezinfekcijo vseh pralnih površin in vseh tal, vključno s preprogami. Parni mop 2 v 1 z vgrajenim prenosnim čistilnikom za popolno čiščenje celotnega doma. Izdelek lahko preizkusiš v razstavnem salonu Valuma!
  IMG-2611
  Zapri

  POLTI parni čistilnik Vaporetto Smart 40_Mop

  199,00 
  Vaporetto Smart 40 Mop je parni čistilec, ki združuje moč pare, ki jo ustvarja visokotlačni kotel, s praktično parno krpo, zahvaljujoč krtači Vaporforce. Kompakten in opremljen s celotnim kompletom dodatkov za učinkovito čiščenje številnih površin: od tal do senčil, od kuhalnih plošč do zaves, od kopalniške armature do rastlin in še veliko več. Parni čistilec z visokotlačnim kotlom. >> Izdelek lahko preizkusiš v razstavnem salonu Valuma!
  IMG-2604
  Zapri

  Polti parni čistilnik Vaporetto SV450_Double

  149,00 
  Vaporetto SV450_Double je 2 v 1 parni mop, namenjen čiščenju vseh gospodinjskih površin: z eno potezo postane ročni čistilec za učinkovito in hitro obdelavo vseh površin, ki odstrani in uniči 99,9% mikrobov in bakterij. * Široka paleta dodatkov in posebna Vaporforce krtača, omogočajo čiščenje tudi težje dostopnih vogalov in zagotavljajo popolno higieno zaradi naravne moči pare. Super opremljen 2 v 1 parni mop za vse gospodinjske površine. >> Izdelek lahko preizkusiš v razstavnem salonu Valuma!
  IMG-0984
  Zapri

  POLTI parni čistilnik Moppy Black Premium

  149,00 
  Polti Moppy je sestavljen iz podstavka za polnjenje, ki krpo tretira s paro ter lahkega in okretnega mopa iz eloksiranega aluminija, s katerim dosežete tudi najtežje dostopna mesta. Krpa, napolnjena z vročo paro, opere in globinsko očisti vse vrste tal in navpičnih površin ter odstrani in uniči 99,9% mikrobov in bakterij* brez uporabe detergentov. Moppy je takojšen, praktičen in hiter, saj združuje učinkovitost pare s preprostostjo lahkega in okretnega mopa, ki odpravlja vedro, moteče in težko premikaje, poleg tega pa ohranja vaše roke vedno čiste in suhe. Maskota čistoče z dodatno opremo: čisti in dezifincira z močjo pare! > Izdelek lahko preizkusiš v razstavnem salonu Valuma!
  Moppy_white_MAIN 3
  Zapri

  POLTI parni čistilnik Moppy White

  129,90 
  Moppy je takojšen, praktičen in hiter, saj združuje učinkovitost pare s preprostostjo lahkega in okretnega mopa, ki odpravlja vedro, moteče in težko premikanje, z dodatno prednostjo, da so roke vedno čiste in suhe. Moppy je sestavljen iz podstavka za polnjenje, ki krpo tretira s paro ter lahkega in okretnega brezžičnega mopa iz eloksiranega aluminija, ki seže do vseh vogalov in deluje okoli ovir. Krpa, napolnjena z vročo paro, opere in globinsko očisti vse vrste tal in navpičnih površin ter odstrani in unuiči 99,9% mikrobov in bakterij * brez uporabe detergentov. Z Moppyjem uživate v naravni učinkovitosti pare, brezžično. Na voljo tudi v rdeči barvi. Na voljo tudi v črni barvi. Izdelek lahko preizkusiš v razstavnem salonu Valuma!

  POLTI parni čistilnik Moppy Red

  123,90 
  Polti Moppy je sestavljen iz podstavka za polnjenje, ki krpo tretira s paro ter lahkega in okretnega mopa iz eloksiranega aluminija, s katerim dosežete tudi najtežje dostopna mesta. Krpa, napolnjena z vročo paro, opere in globinsko očisti vse vrste tal in navpičnih površin ter odstrani in uniči 99,9% mikrobov in bakterij* brez uporabe detergentov. Moppy je takojšen, praktičen in hiter, saj združuje učinkovitost pare s preprostostjo lahkega in okretnega mopa, ki odpravlja vedro, moteče in težko premikaje, poleg tega pa ohranja vaše roke vedno čiste in suhe. S Polti Moppy v eni potezi uživajte v novi izkušnji čistosti. Na voljo tudi v beli barvi. Na voljo tudi v črni barvi. > Izdelek lahko preizkusiš v razstavnem salonu Valuma!

  POLTI parni čistilnik Vaporetto First

  74,90 
  Vaporetto First je lahek in enostaven parni čistilec ki zagotavlja močan parni curek za hitro in temeljito čiščenje. Z Vaporetto First lahko parno očistite različne površine v vašem domu, vključno s kuhalnimi ploščami, gorilniki, ploščicami in fugami, umivalniki in kopalniškimi elementi, radiatorji, roletami, zavesami in rastlinami. Je tudi dober prijatelj pri zamenjavi sezonskih oblačil, saj pomaga osvežiti tkanine. Z Vaporetto First, je čist dom na dosegu roke. Ročni parni čistilec z močnim curkom za temeljito čiščenje >> Izdelek lahko preizkusiš v razstavnem salonu Valuma!
  Beri dalje

  Dodajte vaš e-poštni naslov na seznam za obveščanje o zalogi.

  SESALNIKI
   Forzaspira_D-Power_SR510_3-4+accessori
   Zapri

   POLTI pokončni sesalnik Forzaspira D-Power SR550

   329,00 
   Polti Forzaspira D-Power SR550 je brezžični baterijski sesalnik z dvojno funkcijo: pokončni in prenosni sesalnik. Digitalni motor in multiciklonski sistem s 4 stopnjami filtracije zagotavljata visoko sesalno zmogljivost na vseh tleh, preprogah in talnih oblogah.
   • Dolgotrajna litij-ionska baterija
   • Digitalni zaslon z upravljanjem na dotik
   • Dolga avtonomija delovanja
   • D-Power digitalni motor
   >> Izdelek lahko preizkusiš v razstavnem salonu Valuma!

   POLTI pokončni sesalnik Forzaspira D-Power SR500

   284,80 
   Polti Forzaspira D-Power SR500 je brezžični baterijski sesalnik z dvojno funkcijo: pokončni in prenosni sesalnik. Digitalni motor in multiciklonski sistem s 4 stopnjami filtracije zagotavljata visoko sesalno zmogljivost na vseh tleh, preprogah in talnih oblogah.
   • Dolgotrajna litij-ionska baterija
   • Digitalni zaslon z upravljanjem na dotik
   • Dolga avtonomija delovanja
   • D-Power digitalni motor
   >> Izdelek lahko preizkusiš v razstavnem salonu Valuma!
   IMG-6325
   Zapri

   POLTI sesalnik z vodnim fitrom Forzaspira Lecologico Aqua Allergy Turbo Care

   249,90 
   Sesalnik z vodnim filtrirnim sistemom: Forzaspira Aqua Allergy Turbo Care je idealen sesalnik za ljudi, ki trpijo zaradi alergij, saj s skupnim delovanjem filtracije vode in HEPA filtra zadrži tudi najmanjše delce prahu. Je praktičen in enostaven za uporabo: z gumbi za upravljanje na ročaju lahko izberete 4 različne hitrosti, vključno s funkcijo Turbo, za globinsko in učinkovito čiščenje. Za vse vaše potrebe je v paketu široka paleta dodatne opreme. Sesalnik brez vrečk z vodnim filtrom in turbo funkcijo. >> Izdelek lahko preizkusiš v razstavnem salonu Valuma!
   SR100-1
   Zapri

   POLTI pokončni sesalnik Forzaspira Slim SR100

   249,00 
   Brezžični baterijski sesalnik 2 v 1 za sesanje z maksimalno svobodo gibanja. Polti Forzaspira Slim SR100 je praktičen pokončni sesalnik 2-v-1, ki se s preprostim klikom spremeni v prenosni sesalnik za odstranjevanje umazanije in prahu tudi z najtežje dostopnih mest. Zagotavlja visoko zmogljivost in dolgo življenjsko dobo s ciklonsko tehnologijo sesanja in 21,9-voltno litij-ionsko baterijo.

   POLTI pokončni sesalnik Forzaspira Slim SR110

   236,90 
   Lahek in priročen sesalnik, ki seže kamorkoli; ciklonska moč in 21.9 voltna Litij-Ionska baterija garantirata visoko zmogljivost in avtonomijo do 50 minut, za daljše čiščenje brez prekinitev. Opremljen z motorizirano krtačo z LED lučmi, vam pomaga najti tudi najbolj skrito umazanijo, pri čiščenju vseh tal v domu, vključno s preprogami.. Forzaspira Slim SR110 je baterijski multifunkcijski sesalnik za odstranjevanje prahu tudi z najtežje dostopnih površin kot so omare in predali, stoli ter notranjosti avtomobilov. >> Izdelek lahko preizkusiš v razstavnem salonu Valuma!

   POLTI sesalnik z vodnim fitrom Forzaspira Lecologico Aqua Allergy Natural Care

   189,90 
   Polti Forzaspira Lecologico Aqua Allergy Natural Care je sesalnik z vodnim filtrom, ki je primeren za alergike, saj ujame najmanjše prašne delce z manj ponovnega sproščanja v okolje. Sesalnik lahko sesa trdne snovi in tekočine, moč sesanja pa je nastavljiva s 4 hitrostmi. >> Izdelek lahko preizkusiš v razstavnem salonu Valuma!
   IMG-0956
   Zapri

   POLTI pokončni sesalnik Forzaspira Slim SR90B_Plus

   179,00 
   POLTI FORZASPIRA SLIM SR90B_Plus  je vaš novi zaveznik pri vsakodnevnem čiščenju: lahkoten in enostaven za uporabo ter zaradi brezžičnega delovanja doseže povsod. 22.2 V lithium-ionska baterija in ciklonska sesalna tehnologija garantirata visoko zmogljivost čiščenja in do 40 minut delovne avtonomije. Nastavljiv na 2 hitrosti, primeren je za vse vrste tal zahvaljujoč motorizirani krtači z mehkimi ščetinami, ki je posebej zasnovana za zbiranje celo najdrobnejših delcev. Mini turbo krtača je idealna za vse vrste tkanin: vzmetnice, naslonjače, notranjost avtomobila in odstranjevanje živalske dlake. 2v1 baterijski sesalnik, lahek in ergonomičen za maksimalno prilagodljivost med uporabo. >> Izdelek lahko preizkusiš v razstavnem salonu Valuma!
   IMG-0941
   Zapri

   POLTI pokončni sesalnik Forzaspira Slim SR90B

   159,00 
   POLTI FORZASPIRA SLIM SR90B je vaš novi zaveznik pri vsakodnevnem čiščenju: lahkoten in enostaven za uporabo ter zaradi brezžičnega delovanja doseže povsod. 22.2 V lithium-ionska baterija in ciklonska sesalna tehnologija garantirata visoko zmogljivost čiščenja in do 40 minut delovne avtonomije. Nastavljiv na 2 hitrosti, primeren je za vse vrste tal zahvaljujoč motorizirani krtači z mehkimi ščetinami, ki je posebej zasnovana za zbiranje celo najdrobnejših delcev. 2v1 baterijski sesalnik, lahek in ergonomičen za maksimalno prilagodljivost med uporabo. >> Izdelek lahko preizkusiš v razstavnem salonu Valuma!

   POLTI sesalnik Forzaspira C110_PLUS

   113,80 
   Forzaspira C110_PLUS je ciklonski cilindrični sesalnik brez vrečke, ki se ponaša z močjo 800 W in za 45% * zmanjšano porabo. Kompaktne velikosti in z bogatim izbor dodatkov za hitro in učinkovito čiščenje. Dvopozicijska krtača omogoča sesanje preprog in tepihov, s posebno krtačo za parket pa vam ni potrebno skrbeti, da boste opraskali občutljiva tla. Dva majhna dodatka (sesalni in ozek nastavek) omogočata sesanje sedežnih garnitur, naslanjačev, blazin in knjižnih polic. In ko končate, C110_PLUS zavzame zelo malo prostora in ga je enostavno pospraviti. Kompakten ciklonski sesalnik brez vrečk. >> Izdelek lahko preizkusiš v razstavnem salonu Valuma!
   PARNI SESALNIKI
    IMG-2299
    Zapri

    POLTI parni sesalnik Unico MCV85_Total Clean & Turbo

    799,00 
    Unico MCV85_Total Clean & Turbo globinsko čisti vse površine v domu: od tal do sedežnih garnitur, od oken do kopalnic. Kombinira multi-ciklonsko sesalno tehnologijo z naravno močjo pare, kar ga naredi posebnega na tri načine: sesa, parno čisti in suši. Unico je lahek za uporabo in je še enostavnejši s tremi čistilnimi programi, ki samodejno nastavijo pravilno količino pare in čas sušenja pri čiščenju parketov, tepihov in oken. Unico ima specifičen dodatek za vsako površino in funkcijo: “Multibrush” krtačo za sesanje, parno čiščenje in sušenje tal, “Mini turbo” krtačo za odstranjevanje človeških in živalskih dlak iz sedežnih garnitur in vzglavnikov, “2v1” krtačo za parno čiščenje prevlek in oken, zahvaljujoč integriranem dodatku za čiščenje oken. Vertikalno držalo olajša premikanje sesalnika v katerokoli smer, brez potrebe po upogibanju hrbtenice. Unico vključuje funkcije, dodatke in lastnosti s katerimi lahko popolnoma očistite vaš dom. Multifunkcijski sesalnik: sesa, parno čisti in suši >> Izdelek lahko preizkusiš v razstavnem salonu Valuma!
    MCV80_Completo
    Zapri

    POLTI parni sesalnik Unico MCV80_Total Clean & Turbo

    799,00 
    Unico MCV80_Total Clean & Turbo globinsko čisti vse površine v domu: od tal do sedežnih garnitur, od oken do kopalnic. Kombinira multi-ciklonsko sesalno tehnologijo z naravno močjo pare, kar ga naredi posebnega na tri načine: sesa, parno čisti in suši. Unico je lahek za uporabo in je še enostavnejši s tremi čistilnimi programi, ki samodejno nastavijo pravilno količino pare in čas sušenja pri čiščenju parketov, tepihov in oken. Unico ima specifičen dodatek za vsako površino in funkcijo: “Multibrush” krtačo za sesanje, parno čiščenje in sušenje tal, “Mini turbo” krtačo za odstranjevanje človeških in živalskih dlak iz sedežnih garnitur in vzglavnikov, “2v1” krtačo za parno čiščenje prevlek in oken, zahvaljujoč integriranem dodatku za čiščenje oken. Vertikalno držalo olajša premikanje sesalnika v katerokoli smer, brez potrebe po upogibanju hrbtenice. Unico vključuje funkcije, dodatke in lastnosti s katerimi lahko popolnoma očistite vaš dom. Multifunkcijski sesalnik: sesa, parno čisti in suši Izdelek lahko preizkusiš v razstavnem salonu Valuma!

    POLTI parni sesalnik z vodnim filtrom Vaporetto Lecoaspira FAV80_Turbo Intelligence

    664,90 
    Vaporetto Lecoaspira FAV80_Turbo Intelligence je parni sesalnik za sesanje in čiščenje vašega celotnega doma. Dva izdelka v enem pomagata poenostaviti čiščenje z 10 samodejnimi programi, prilagojenimi posameznim površinam: tla, parket, preproge, zofe, pipe, kopalniške elemente, ogledala in okna. Sesa suho in tekočo umazanijo. Poleg tega vodni filter zagotavlja odlično filtriranje prahu, z močjo pare pod visokim pritiskom pa lahko operete, odstranite madeže, razmastite in globinsko očistite celoten dom. Parni sesalnik z vodnim filtrom za temeljito čiščenje doma s paro >> Izdelek lahko preizkusiš v razstavnem salonu Valuma!
    lecoaspira-7
    Zapri

    POLTI parni sesalnik z vodnim filtrom Vaporetto Lecoaspira FAV30

    449,00 
    Polti Vaporetto Lecoaspira FAV30 je poseben parni čistilec z dvojno funkcijo: čisti s paro in sesa z vodnim filtrom. FAV30 z močjo pare očisti vse prostore v hiši, medtem ko s pomočjo obvodnega motorja sesa suho in tekočo umazanijo. Dodatna oprema vam omogoča, da opravite izjemno čiščenje. Dvojna funkcija parnega čistilnika: parni čistilec in sesalnik z vodnim filtrom. >> Izdelek lahko preizkusiš v razstavnem salonu Valuma!
    IMG-6889
    Zapri

    POLTI parni sesalnik Vaporetto 3 Clean

    369,00 
    Polti Vaporetto 3 Clean je revolucioniral vsakodnevno čiščenje: zdaj boste z eno potezo, z njim posesali in parno očistili vsa tla. S prenosnim parnim čistilnikom lahko tudi temeljito sanirate vse pralne površine doma: pipe, kopalniške armature, kuhalne plošče, ogledala, okna in še veliko več. Domači čistilec 3-v-1: sesajte in čistite vsa tla in pralne površine s parnim sesalnikom, ki ima mehko krpo primerno za vse vrste površin. >> Izdelek lahko preizkusiš v razstavnem salonu Valuma!
    DODATKI