Prikaz vseh 9 rezultatov

Prikaži stranski stolpec
Zapri

POLTI Unico MCV80/85 kit, 2 filtra

25,90 
HEPA filter in dvojni filter za zbiralnik umazanije Unico zadržujeta tudi najmanjše nečistoče, cvetni prah in pršice z minimalnimi ponovnimi emisijami v zrak. Čiščenje in zamenjava sta hitra in enostavna. Združljivo z:  

POLTI mini turbo krtača za sesanje

24,90 
Idealno za odstranjevanje dlak hišnih ljubljenčkov in dlak s sedežnih garnitur, vzmetnic in oblazinjenja. V notranjosti ima ščetinasto turbino, ki se zaradi zračnega toka sesanja hitro vrti, odpira vlakna tkanine in učinkovito zbira umazanijo. Združljivo z:  
Beri dalje

Dodajte vaš e-poštni naslov na seznam za obveščanje o zalogi.

Zapri

POLTI Unico MCV80/85 kit, 2 krpi iz mikrovlaken za občutljiva tla

19,90 
Komplet 2 pralnih krp iz mikrovlaken, specifičnih za čiščenje parketa: med vsakim prehodom delujejo nežno in zbirajo umazanijo, ki jo stopi para. Opremljeni so tudi z odbijači in zato zaradi debelejšega, mehkega roba med čiščenjem ne poškodujejo pohištva ali letev. Združljivo z:
Zapri

POLTI Lecosapira/Unico/PRO, Kit 3 medeninastih ščetk

15,90 
Komplet, sestavljen iz 3 ščetk z medeninastimi ščetinami, ki so namenjene globinskemu čiščenju odpornih površin pred nakopičeno in težko odstranljivo umazanijo. Vsebina: 3 ščetke z medeninastimi ščetinami Združljivo z vsemi modeli Polti Vaporetto Lecoaspira in Polti Unico
Zapri

POLTI Unico kit, 2 nogavički

14,90 
Bombažna kapica se nanese na krtačo 2 v 1 za čiščenje tkanin in oblazinjenja: para raztopi umazanijo, gobasta tkanina pa absorbira in zbira ostanke. Krpice so pralne v pralnem stroju na 60°. Združljiv z vsemi modeli Polti Unico.

POLTI Unico MCV80/85 kit, 2 univerzalni krpi iz mikrovlaken

14,90 
Narejene iz mikrovlaken in pralne v stroju, so idealne za čiščenje vseh vrst tal: gladkih ali hrapavih. Poliestrski vložki izboljšajo drsenje, debeli in mehki robovi pa preprečujejo poškodbe pohištva in oblog med čiščenjem. Združljivo z:  
Beri dalje

Dodajte vaš e-poštni naslov na seznam za obveščanje o zalogi.

Zapri

POLTI Kalstop Natural ampule proti vodnemu kamnu

12,90 
Naravni izdelek za preprečevanje nastajanja vodnega kamna, ki podaljša življenjsko dobo aparata. Kalstop je naraven in biološko razgradljiv izdelek, zasnovan tako, da prepreči nastanek vodnega kamna in izboljša dovod pare v napravah s kotli. Dosledna uporaba Kalstopa podaljša življenjsko dobo naprave.
Zapri

POLTI Lecosapira/Unico/PRO, Kit 3 barvnih ščetk

11,90 
Komplet, sestavljen iz 3 barvnih krtač z najlonskimi ščetinami, s katerimi lahko strgate tudi najbolj trdovratno umazanijo. Različne barve so namenjene, da ne zamešamo krtačke z ostalimi prostori za maksimalno higieno. Vsebina: 3 barvni čopiči z najlonskimi ščetinami Združljivo z vsemi modeli Polti Vaporetto Lecoaspira in Polti Unico
Zapri

POLTI Lecosapira/Unico/PRO, Kit 3 ščetk

11,90 
Komplet, sestavljen iz 3 krtač z najlonskimi ščetinami, popoln pripomoček za odstranjevanje najtežjih madežev. Mehčalno delovanje pare v kombinaciji z abrazivnim delovanjem ščetk odstrani vse madeže in razkuži površino. Vsebina: 3 majhne krtače z najlonskimi ščetinami Združljivo z vsemi modeli Polti Vaporetto Lecoaspira in Polti Unico