Prikaz vseh 3 rezultatov

Prikaži stranski stolpec
Zapri

POLTI Vaporetto 3 Clean kit, 2 krpi in 2 nogavički

24,90 
Komplet, sestavljen iz dveh nogavičk in dveh mehkih krp iz mikrovlaken, za hitro in učinkovito čiščenje s Polti Vaporetto 3 Clean.Krpa ima poliestrske vložke za odstranjevanje tudi trdovratne umazanije; pritrjena na ustrezen dodatek, nogavička absorbira in zbira umazanijo, raztopljeno s toploto pare, in jo zadržuje z vlakni tkanine.Združljivo z: POLTI parni sesalnik Vaporetto 3 Clean
Zapri

POLTI kit 3 filtrov za Polti Vaporetto 3 Clean

19,90 
Komplet sestavljata 2 filtra za vodni kamen in 1 sesalni filter, združljiv s Polti Vaporetto 3 Clean. Filter za vodni kamen vam omogoča uporabo vode iz pipe, saj ujame mineralne soli, ki so odgovorne za vodni kamen. Sesalni filter zajame najmanjše delce umazanije.
Zapri

POLTI Kit 3 ščetk za Vaporetto

11,90 
Krtače z najlonskimi ščetinami za globinsko čiščenje.Komplet, sestavljen iz 3 ščetk narejenih iz najlonskih ščetin, idealnimi za odstranjevanje najtežje umazanije, kot so vodni kamen, obloženi madeži in suhe maščobe. Ščetke imajo tri različne oblike za učinkovito delovanje na vseh površinah. VsebinaVelika okrogla krtača Ø 40mmMajhna okrogla krtača Ø 30mmČopič z dolžino ščetin 70 mmZdružljivo z: