PRODUKTI ZA PODJETJA

Polti para je edinstvena rešitev za čiščenje in razkuževanje vašega poklicnega okolja.

PROFESIONALNO ČIŠČENJE
  MV 40.20-1
  Zapri

  POLTI profesionalni parni sesalnik Vaporetto MV 40.20

  Profesionalni parni sesalnik z vodnim filtrom, idealen za čiščenje v hotelskem sektorju.Polti Vaporetto MV 40.20 je naprava za dezinfekcijo s paro, ki ustreza medicinskemu standardu AFNOR NF T72-110* in ima dokazano virucidne, baktericidne, sporicidne, fungicidne in levuricidne učinke.

  Povprašajte za ceno!

  MV 20.20-5
  Zapri

  POLTI profesionalni parni sesalnik Vaporetto MV 20.20

  Profesionalni parni sesalnik s funkcijami sesanja/izčrpavanja/parnega čiščenja in brizganja detergentov.Polti Vaporetto MV 20.20 je naprava za dezinfekcijo s paro, ki ustreza medicinskemu standardu AFNOR NF T72-110* in ima dokazano virucidne, baktericidne, sporicidne, fungicidne in levuricidne učinke.

  Povprašajte za ceno!

  MV60.20-2
  Zapri

  POLTI profesionalni parni sesalnik Vaporetto MV 60.20

  Naprava za dezinfekcijo s paro je idealna za čiščenje in dezinfekcijo velikih površin, kuhinj in bolnišnic.Polti Vaporetto MV 60.20 je naprava za dezinfekcijo s paro, ki ustreza medicinskemu standardu AFNOR NF T72-110* in ima dokazano virucidne, baktericidne, sporicidne, fungicidne in levuricidne učinke.

  Povprašajte za ceno!

  DEZINFEKCIJA

   POLTI dezinfektor Cimex Eradicator Plus

   Original price was: 2.440,00 €.Current price is: 2.318,00 €.
   Polti Cimex Eradicator Plus je parna dezinfekcijska naprava (DDV), skladna s standardom AFNOR NF T72-110 – medicinsko področje, ki dokazano odstrani posteljne stenice in jajčeca brez uporabe insekticidov.Naprava za dezinsekcijo posteljnih stenic in dezinfekcijo proti virusom in bakterijam Patentirana tehnologija pregrete komore za izpust pregrete suhe nasičene pare pri temperaturi do 180 °C Izdelano v Italiji

   POLTI dezinfektor Sani System Business

   Original price was: 799,00 €.Current price is: 559,30 €.
   Patentiran aparat za razkuževanje prostorov in površin.POLTI SANI SYSTEM BUSINESS je aparat za hitro parno razkuževanje, za pogosto uporabo, idealen za vse površine in tkanine in uporablja le vodo in HPMed. V celoti je oblikovan in sestavljen v Italiji, idealen je za manjša okolja kot so pisarne, klinike, kabine, studii, lepotni saloni, avtomobili … Njegove kompaktne dimenzije omogočajo enostavno uporabo tudi v omejenih prostorih. Patentirana “Superheated Chamber” tehnologija dovaja super-vročo, suho nasičeno paro v Polti Sani System Business dozirnik, ki doseže izhodno temperaturo do 180°C. To je dovolj da ubija do 99.999%* virusov, bacilov, bakterij in plesni. Para je skoraj popolnoma brez delčkov tekočine in je izpuščena v obliki oblaka, ki objame površino, ki jo razkužujete in se hitro posuši. Razkuževanje je brezkontaktno in je efektivno tudi na najbolj nedostopnih mestih. Med izpuščanjem je para zmešana s HPMed detergentom, ki dokonča razkuževanje. HPMed deluje kot dodatek k dezinfekcijski moči pare, in je primeren za uporabo v bližini ljudi in živali, prav tako je pa efektiven pri odstranjevanju neprijetnih vonjav.

   POLTI dezinfektor Cimex Eradicator

   Original price was: 732,00 €.Current price is: 512,40 €.
   Polti Cimex Eradicator je naprava, ki lahko uniči stenice in njihova jajčeca brez uporabe insekticidov. Suha nasičena para, pregreta na 180 °C, ubije 100 % jajčec in 90 % odraslih stenic s toplotnim šokom že pri prvem udarcu*.
   IMG-4174
   Zapri

   POLTI dezinfektor Sani System Pro

   Patentirana naprava za parno razkuževanje površinPOLTI SANI SYSTEM PRO je naprava za parno razkuževanje vseh površin, tekstila in predmetov. V celoti je oblikovana in sestavljena v Italiji. Zahvaljujoč patentirani “Superheated Chamber” tehnologiji, suha nasičena super-vroča para pri 180°C skupaj z detergentom HPMed (kot dodatek pri razkuževanju) ubija do 99.999% virusov, bacilov, bakterij, plesni in torej zmanjšuje možnost okužb. Razlika med Polti Sani System Pro in ostalimi parnimi razkuževalniki je to, da je izpuščena para skoraj popolnoma brez kapljic tekočine in izhaja v obliki oblaka. Tako zajema površine brez vlaženja in omogoča hitro izparevanje. Razkuževanje poteka brez stika s površino, saj se para dovaja z razdalje 10 cm. Polti Sani System Pro lahko uporabljate na vseh površinah, tekstilih in predmetih in ga lahko usmerite tudi na najtežje dostopne kotičke.Moderen dizajn dozirnika zagotavlja enostavno in udobno uporabo, tudi večkratno, zahvaljujoč lahkotnosti in enostavnemu upravljanju ter ergonomiji držala. Ojačan transportni sistem s kolesi in okvirjem, skupaj z ročajem iz nerjavečega jekla in stranskimi ročaji, omogočajo enostavno premikanje.

   Povprašajte za ceno!

   KOMPLETI DODATNE OPREME

    POLTI profesionalni nastavek za parno sesanje (MV 60.20 in 40.20)

    Original price was: 353,90 €.Current price is: 247,73 €.
    Različne funkcije naprav se razlikujejo glede na izbiro dodatne opreme, ki se jo odločite namestiti za popolno in učinkovito čiščenje. Cev za parno sesanje omogoča temeljito čiščenje večjih talnih površin.

    Povprašajte za ceno!

     

    POLTI profesionalni nastavek za parno sesanje (MV 20.20 in 10.20)

    Original price was: 292,80 €.Current price is: 204,96 €.
    Različne funkcije naprav se razlikujejo glede na izbiro dodatne opreme, ki se jo odločite namestiti za popolno in učinkovito čiščenje. Cev za parno sesanje omogoča temeljito čiščenje večjih talnih površin. Nastavek za parno sesanje je kompatibilen z modeli:  

    POLTI profesionalni nastavek za parno čiščenje (MV 60.20 in 40.20)

    Original price was: 195,90 €.Current price is: 137,13 €.
    Različne funkcije naprav se razlikujejo glede na izbiro dodatne opreme, ki se jo odločite namestiti za popolno in učinkovito čiščenje. Cev za parno sesanje omogoča temeljito čiščenje večjih talnih površin. Nastavek za parno čiščenje je kompatibilen z modeli:

    Povprašajte za ceno!

     

    POLTI profesionalni nastavek za parno čiščenje (MV 20.20 in 10.20)

    Original price was: 170,80 €.Current price is: 119,56 €.
    Različne funkcije naprav se razlikujejo glede na izbiro dodatne opreme, ki se jo odločite namestiti za popolno in učinkovito čiščenje. Cev za parno sesanje omogoča temeljito čiščenje večjih talnih površin. Nastavek za parno čiščenje je kompatibilen z modeli:

    Povprašajte za ceno!

     

    Uniči do 99,999 %* mikroorganizmov

    Primerno za vse površine in tkanine

    Brez kemikalij

    Pogosta uporaba, tudi v bližini ljudi

    BLOG

    Polti udeležba sejma Interclean Amsterdam 2022

    Letos je Polti sodeloval na Interclean 2022, glavnem dogodku za sektor poklicnega čiščenja, ki je potekal v Amsterdamu od 10. do 13. maja. Podjetje se je predstavilo s svojo ponudbo za profesionalno dezinfekcijo in čiščenje, predvsem z izdelki, ki so...

    Beri naprej

    Polti, prvi v Italiji v skladu s standardom SDD

    Polti je prvo podjetje v Italiji, ki ima izdelke uradno razvrščene kot "naprave za dezinfekcijo s paro" (SDD). Novi testi, uporabljeni na nekaterih referencah, potrjujejo dezinfekcijsko učinkovitost pare na mikrobe, bakterije, spore, glive in viruse,...

    Beri naprej