O PODJETJU – NAŠA ZGODBA

Servis Elektro Čebašek je eden od slovenskih servisov z najdaljšo tradicijo. Ustanovili smo ga leta 1995 v kraju Repnje pri Vodicah, kjer ima še vedno svoj sedež, saj lokacijo odlikujejo lega v središču države, bližina prestolnice in veliko parkirišče. Ponosni smo na svojo več kot četrt stoletno tradicijo, godijo pa nam tudi besede, s katerimi nas opisujejo naše stranke – da nismo le strokovni, temveč tudi prijazni.

V kolektivu Elektro Čebašek kvalitetno in hitro izvedemo popravila ter na podlagi dolgoletnih izkušenj tudi strokovno svetujemo pri nakupih novih aparatov. Naša specialnost je usposobljenost za popravila likalnih sistemov, parnih čistilcev in likalnih postaj, uradno smo pooblaščeni servis kar za 14 blagovnih znamk, servisiramo pa tudi male gospodinjske aparate vseh blagovnih znamk. Poleg osebne dostave pokvarjenega aparata v našo poslovalnico, je ta možna seveda tudi preko dostavne službe GLS, ki prevzeme paket na naslovu stranke.

Sodobnemu času primerno smo v zadnjih nekaj letih poslovanje razširili s spletno prodajo in postali uradni distributer priznanih blagovnih znamk Polti in Euroflex, katerih aparate lahko v razstavnem kotičku na sedežu podjetja v Repnjah tudi osebno testirate. Pri nakupu novih aparatov znamo svetovati ter najti za vas najboljše in najugodnejše rešitve, za vse aparate, ki jih zastopamo, pa zagotavljamo tudi rezervne dele.

Hvala vam za vaše zaupanje!

EC_25letnaTradicija_znak-06

Naziv podjetja:Elektro čebašek servis hišnih aparatov Jure Čebašek s.p.
Sedež podjetja:Repnje 21, 1217 Vodice
Matična številka:6870929000
Davčna številka:SI89733649
TRR:SI56 2900 0005 2027 844
Telefon:041 648 680
E-naslov:info@elektro-cebasek.si