Prikaz vseh 8 rezultatov

Prikaži stranski stolpec
Zapri

POLTI Fluid Curve likalnik za Polti Vaporetto PRO

99,00 
Fluid Curve pripomoček za likanje je idealen pripomoček za pretvorbo vašega parnega čistilnika v zmogljiv likalnik s kotlom za vaša oblačila. Zahvaljujoč moči pare, ena poteza zadostuje za nežno glajenje gub tudi najzahtevnejših tkanin. Priključen na združljive modele je pripomoček za likanje idealen za vse tkanine, tudi za najbolj občutljive. Inovativna in patentirana 360 ° FLUID CURVE tehnologija aluminijaste plošče z dvojno keramično prevleko zagotavlja odlične rezultate: likanje brez napora v vse smeri. Prav tako lahko likate navpično, osvežite zavese, plašče, jakne in odpravite neprijetne vonjave. Priložena je železna počivalna podloga.
Zapri

POLTI kit 2 krp za Vaporflexi krtačo

17,90 
Komplet, sestavljen iz 2 krp iz mikrovlaken za posebno krtačo Vaporflexi. Idealne za čiščenje vseh vrst tal, tudi najbolj občutljivih, zahvaljujoč poliestrskim vložkom pa zlahka drsijo po površini.Združljivo z:
Zapri

POLTI Lecosapira/Unico/PRO, Kit 3 medeninastih ščetk

15,90 
Komplet, sestavljen iz 3 ščetk z medeninastimi ščetinami, ki so namenjene globinskemu čiščenju odpornih površin pred nakopičeno in težko odstranljivo umazanijo. Vsebina:3 ščetke z medeninastimi ščetinamiZdružljivo z vsemi modeli Polti Vaporetto Lecoaspira in Polti Unico
Zapri

POLTI Lecoaspira/PRO kit, 2 nogavičk

14,90 
Komplet, sestavljen iz 2 nogavičk za zbiranje umazanije, ki se stopi med čiščenjem s paro. Z njimi lahko čistite vzmetnice, fotelje, sedežne garniture, notranjost avtomobila, vrata omar in pohištvo.- 2 nogavičke iz mehkih mikrovlaken - Idealno za čiščenje oblazinjenega pohištva - Pralno v pralnem strojuZdružljivo z Polti Vaporetto Lecoaspira.
Zapri

POLTI Kalstop Natural ampule proti vodnemu kamnu

12,90 
Naravni izdelek za preprečevanje nastajanja vodnega kamna, ki podaljša življenjsko dobo aparata. Kalstop je naraven in biološko razgradljiv izdelek, zasnovan tako, da prepreči nastanek vodnega kamna in izboljša dovod pare v napravah s kotli. Dosledna uporaba Kalstopa podaljša življenjsko dobo naprave.
Zapri

POLTI Lecosapira/Unico/PRO, Kit 3 barvnih ščetk

11,90 
Komplet, sestavljen iz 3 barvnih krtač z najlonskimi ščetinami, s katerimi lahko strgate tudi najbolj trdovratno umazanijo. Različne barve so namenjene, da ne zamešamo krtačke z ostalimi prostori za maksimalno higieno. Vsebina: 3 barvni čopiči z najlonskimi ščetinamiZdružljivo z vsemi modeli Polti Vaporetto Lecoaspira in Polti Unico
Zapri

POLTI Lecosapira/Unico/PRO, Kit 3 ščetk

11,90 
Komplet, sestavljen iz 3 krtač z najlonskimi ščetinami, popoln pripomoček za odstranjevanje najtežjih madežev. Mehčalno delovanje pare v kombinaciji z abrazivnim delovanjem ščetk odstrani vse madeže in razkuži površino. Vsebina:3 majhne krtače z najlonskimi ščetinamiZdružljivo z vsemi modeli Polti Vaporetto Lecoaspira in Polti Unico

POLTI tlačna cev Vaporetto PRO

25,90 
  • Tlačna cev dodaja moč pari, ki izhaja iz vašega Polti Vaporetto, in vam omogoča čiščenje v najtesnejših in najtežje dostopnih prostorih s tradicionalnimi sistemi. Vsebina:
Dolga tlačna cev.Združljivo z modeli Polti Vaporetto PRO Series
Beri dalje

Dodajte vaš e-poštni naslov na seznam za obveščanje o zalogi.