Prikazovanje 1–18 od 43 rezultatov

Prikaži stranski stolpec
Zapri

POLTI nadomestna baterija SR500/SR550

109,00 
Nadomestna baterija 29,6 V za pokončni baterijski sesalnik POLTI forzaspira SR500 in SR550.Kompatibilno s:
Zapri

POLTI Fluid Curve likalnik za Polti Vaporetto PRO

99,00 
Fluid Curve pripomoček za likanje je idealen pripomoček za pretvorbo vašega parnega čistilnika v zmogljiv likalnik s kotlom za vaša oblačila. Zahvaljujoč moči pare, ena poteza zadostuje za nežno glajenje gub tudi najzahtevnejših tkanin. Priključen na združljive modele je pripomoček za likanje idealen za vse tkanine, tudi za najbolj občutljive. Inovativna in patentirana 360 ° FLUID CURVE tehnologija aluminijaste plošče z dvojno keramično prevleko zagotavlja odlične rezultate: likanje brez napora v vse smeri. Prav tako lahko likate navpično, osvežite zavese, plašče, jakne in odpravite neprijetne vonjave. Priložena je železna počivalna podloga.
Zapri

POLTI Fluid Curve likalnik za Polti Vaporetto Lecoaspira

99,00 
Fluid Curve pripomoček za likanje za Polti Vaporetto LecoaspiraFluid Curve pripomoček za likanje je idealen pripomoček za pretvorbo vašega parnega čistilnika v zmogljiv likalnik s kotlom za vaša oblačila. Zahvaljujoč moči pare, ena poteza zadostuje za nežno glajenje gub tudi najzahtevnejših tkanin. Priključen na združljive modele je pripomoček za likanje idealen za vse tkanine, tudi za najbolj občutljive. Inovativna in patentirana 360 ° FLUID CURVE tehnologija aluminijaste plošče z dvojno keramično prevleko zagotavlja odlične rezultate: likanje brez napora v vse smeri. Prav tako lahko likate navpično, osvežite zavese, plašče, jakne in odpravite neprijetne vonjave. Priložena je železna počivalna podloga.
Zapri

POLTI Unico MCV80/85 kit, 2 filtra

25,90 
HEPA filter in dvojni filter za zbiralnik umazanije Unico zadržujeta tudi najmanjše nečistoče, cvetni prah in pršice z minimalnimi ponovnimi emisijami v zrak. Čiščenje in zamenjava sta hitra in enostavna.Združljivo z:  
Zapri

POLTI Vaporetto 3 Clean kit, 2 krpi in 2 nogavički

24,90 
Komplet, sestavljen iz dveh nogavičk in dveh mehkih krp iz mikrovlaken, za hitro in učinkovito čiščenje s Polti Vaporetto 3 Clean.Krpa ima poliestrske vložke za odstranjevanje tudi trdovratne umazanije; pritrjena na ustrezen dodatek, nogavička absorbira in zbira umazanijo, raztopljeno s toploto pare, in jo zadržuje z vlakni tkanine.Združljivo z: POLTI parni sesalnik Vaporetto 3 Clean
Zapri

POLTI Vaporetto SV660 kit, 4 ploščatih nogavičk

21,90 
Komplet, sestavljen iz 4 nogavičk, ki se namestijo na ozko poldogovato šobo za zbiranje umazanije, ki se stopi med čiščenjem s paro. Nogavičke so idealne za čiščenje tesnih prostorov, kot so radiatorji, polkna, in špranje.
Zapri

POLTI Vaporetto SV660 kit, 4 nogavičk

21,90 
Komplet, sestavljen iz 4 nogavičk, ki se namestijo na dodatek strgala za zbiranje umazanije, ki se stopi med čiščenjem s paro. Nogavičke v kombinaciji s nastavkom za čiščenje se lahko uporabljajo za čiščenje tkanin, sedežnih garnitur, foteljev, blazin, vzmetnic in nasploh oblazinjenja pohištva.
Zapri

POLTI Lecoaspira kit, 2 krpi iz mikrovlaken za občutljiva tla

20,90 
Komplet, sestavljen iz 2 krp iz mikrovlaken za čiščenje občutljivih tal. Opremljeni z dolgimi in mehkimi vlakni, delujejo nežno in zbirajo umazanijo, ki jo raztopi para.- Primerno za občutljiva tla, kot sta parket in terakota - Enostaven sistem spajanja - Pralno v pralnem strojuZdružljiv z vsemi modeli Polti Vaporetto Lecoaspira.
Zapri

POLTI Lecoaspira Lecologico HEPA Filter H13

19,90 
HEPA filter lahko zadrži tudi najmanjše delce prahu, ne da bi jih ponovno vnesel v okoliški zrak. Razred 13 je jamstvo za visoko moč filtriranja. Združljivo z: Polti Vaporetto Lecoaspira, Polti Forzaspira Lecologico (serija AS in serija Allergy).
Zapri

POLTI kit 3 filtrov za Polti Vaporetto 3 Clean

19,90 
Komplet sestavljata 2 filtra za vodni kamen in 1 sesalni filter, združljiv s Polti Vaporetto 3 Clean. Filter za vodni kamen vam omogoča uporabo vode iz pipe, saj ujame mineralne soli, ki so odgovorne za vodni kamen. Sesalni filter zajame najmanjše delce umazanije.
Zapri

POLTI Unico MCV80/85 kit, 2 krpi iz mikrovlaken za občutljiva tla

19,90 
Komplet 2 pralnih krp iz mikrovlaken, specifičnih za čiščenje parketa: med vsakim prehodom delujejo nežno in zbirajo umazanijo, ki jo stopi para. Opremljeni so tudi z odbijači in zato zaradi debelejšega, mehkega roba med čiščenjem ne poškodujejo pohištva ali letev.Združljivo z:
Zapri

POLTI Moppy Kit, 2 univerzalni krpi iz mikrovlaken

19,90 
Komplet je sestavljen iz dveh krp iz mikrovlaken, primernih za vse vrste tal, pa tudi za navpične površine.Posebna mikrovlakna umazanijo ujamejo v eni potezi in jo zadržijo, kar zagotovi hitro in praktično čiščenje.Združljiv z Moppy, nova brezžična rešitev, ki čisti z vročo paro in brez detergentov.
Zapri

POLTI Moppy kit, 2 krpi iz mikrovlaken za steklo in okna

19,90 
Komplet dveh visoko vpojnih krp iz mikrovlaken za čiščenje stekla, ogledal in vertikalnih površin s Polti Moppy.Komplet, sestavljen iz dveh mehkih krp iz mikrovlaken za hitro in učinkovito čiščenje stekla, vključno z ogledali in vertikalnimi površinami s Polti Moppy. Čistilna krpa odstranjuje umazanijo in prah, sušilna krpa pa pušča površine sijoče in brez lis. Potrebna sta samo dva preprosta koraka, da v trenutku dobite sijajno steklo in okna: tretirajte krpo za čiščenje s paro na podstavku Polti Moppy, da odstranite umazanijo in prah; nato pritrdite sušilno krpo za popoln zaključek brez lis.Združljiv z Moppy, nova brezžična rešitev, ki čisti z vročo paro in brez detergentov.
Zapri

POLTI Moppy Kit, 2 krpi za občutljive površine, les in parket

19,90 
Komplet dveh mehkih krp iz mikrovlaken za učinkovito čiščenje, tudi na najbolj občutljivih površinah.Komplet vsebuje dve mehki krpi iz mikrovlaken s katerimi učinkovito očistite občutljivejša tla iz lesa in parketa z Moppyjem. Primerni sta tudi za vertikalne površine, kot so lesena vrata in omare. Odlikujejo ju dolga in ultra vpojna vlakna, ki združujejo učinkovitost Moppyja z mehkobo posebnih mikrovlaken za nežno, a učinkovito čiščenje.Združljiv z Moppy, nova brezžična rešitev, ki čisti z vročo paro in brez detergentov.
Zapri

POLTI kit 2 krp za Vaporflexi krtačo

17,90 
Komplet, sestavljen iz 2 krp iz mikrovlaken za posebno krtačo Vaporflexi. Idealne za čiščenje vseh vrst tal, tudi najbolj občutljivih, zahvaljujoč poliestrskim vložkom pa zlahka drsijo po površini.Združljivo z:
Zapri

POLTI Lecoaspira kit, 2 univerzalni krpi iz mikrovlaken

17,90 
Komplet, sestavljen iz 2 krp iz mikrovlaken za čiščenje vseh vrst tal in zbiranje umazanije, ki jo raztopi para.- Primerno za vse vrste tal - Enostaven sistem spajanja - Pralno v pralnem strojuZdružljiv z vsemi modeli Polti Vaporetto Lecoaspira
Zapri

POLTI set 2 trikotnik krp za Vaporetto SV660

17,90 
Komplet, sestavljen iz 2 trikotnih krp, ki se naneseta na dodatek trikotne krtače. Trikotne krpe so idealne za čiščenje ravnih površin, kot so stenske ploščice, vrata omar, pohištvo, notranja vrata in kuhinjske nape.