Prikaz vseh 12 rezultatov

Prikaži stranski stolpec
Zapri

POLTI Fluid Curve likalnik za Polti Vaporetto Lecoaspira

99,00 
Fluid Curve pripomoček za likanje za Polti Vaporetto LecoaspiraFluid Curve pripomoček za likanje je idealen pripomoček za pretvorbo vašega parnega čistilnika v zmogljiv likalnik s kotlom za vaša oblačila. Zahvaljujoč moči pare, ena poteza zadostuje za nežno glajenje gub tudi najzahtevnejših tkanin. Priključen na združljive modele je pripomoček za likanje idealen za vse tkanine, tudi za najbolj občutljive. Inovativna in patentirana 360 ° FLUID CURVE tehnologija aluminijaste plošče z dvojno keramično prevleko zagotavlja odlične rezultate: likanje brez napora v vse smeri. Prav tako lahko likate navpično, osvežite zavese, plašče, jakne in odpravite neprijetne vonjave. Priložena je železna počivalna podloga.
Zapri

POLTI Lecoaspira kit, 2 krpi iz mikrovlaken za občutljiva tla

20,90 
Komplet, sestavljen iz 2 krp iz mikrovlaken za čiščenje občutljivih tal. Opremljeni z dolgimi in mehkimi vlakni, delujejo nežno in zbirajo umazanijo, ki jo raztopi para.- Primerno za občutljiva tla, kot sta parket in terakota - Enostaven sistem spajanja - Pralno v pralnem strojuZdružljiv z vsemi modeli Polti Vaporetto Lecoaspira.
Zapri

POLTI Lecoaspira Lecologico HEPA Filter H13

19,90 
HEPA filter lahko zadrži tudi najmanjše delce prahu, ne da bi jih ponovno vnesel v okoliški zrak. Razred 13 je jamstvo za visoko moč filtriranja. Združljivo z: Polti Vaporetto Lecoaspira, Polti Forzaspira Lecologico (serija AS in serija Allergy).
Zapri

POLTI Lecoaspira kit, 2 univerzalni krpi iz mikrovlaken

17,90 
Komplet, sestavljen iz 2 krp iz mikrovlaken za čiščenje vseh vrst tal in zbiranje umazanije, ki jo raztopi para.- Primerno za vse vrste tal - Enostaven sistem spajanja - Pralno v pralnem strojuZdružljiv z vsemi modeli Polti Vaporetto Lecoaspira
Zapri

POLTI Lecosapira/Unico/PRO, Kit 3 medeninastih ščetk

15,90 
Komplet, sestavljen iz 3 ščetk z medeninastimi ščetinami, ki so namenjene globinskemu čiščenju odpornih površin pred nakopičeno in težko odstranljivo umazanijo. Vsebina:3 ščetke z medeninastimi ščetinamiZdružljivo z vsemi modeli Polti Vaporetto Lecoaspira in Polti Unico
Zapri

POLTI Lecoaspira/PRO kit, 2 nogavičk

14,90 
Komplet, sestavljen iz 2 nogavičk za zbiranje umazanije, ki se stopi med čiščenjem s paro. Z njimi lahko čistite vzmetnice, fotelje, sedežne garniture, notranjost avtomobila, vrata omar in pohištvo.- 2 nogavičke iz mehkih mikrovlaken - Idealno za čiščenje oblazinjenega pohištva - Pralno v pralnem strojuZdružljivo z Polti Vaporetto Lecoaspira.
Zapri

POLTI Kalstop Natural ampule proti vodnemu kamnu

12,90 
Naravni izdelek za preprečevanje nastajanja vodnega kamna, ki podaljša življenjsko dobo aparata. Kalstop je naraven in biološko razgradljiv izdelek, zasnovan tako, da prepreči nastanek vodnega kamna in izboljša dovod pare v napravah s kotli. Dosledna uporaba Kalstopa podaljša življenjsko dobo naprave.
Zapri

POLTI Lecosapira/Unico/PRO, Kit 3 barvnih ščetk

11,90 
Komplet, sestavljen iz 3 barvnih krtač z najlonskimi ščetinami, s katerimi lahko strgate tudi najbolj trdovratno umazanijo. Različne barve so namenjene, da ne zamešamo krtačke z ostalimi prostori za maksimalno higieno. Vsebina: 3 barvni čopiči z najlonskimi ščetinamiZdružljivo z vsemi modeli Polti Vaporetto Lecoaspira in Polti Unico
Zapri

POLTI Lecosapira/Unico/PRO, Kit 3 ščetk

11,90 
Komplet, sestavljen iz 3 krtač z najlonskimi ščetinami, popoln pripomoček za odstranjevanje najtežjih madežev. Mehčalno delovanje pare v kombinaciji z abrazivnim delovanjem ščetk odstrani vse madeže in razkuži površino. Vsebina:3 majhne krtače z najlonskimi ščetinamiZdružljivo z vsemi modeli Polti Vaporetto Lecoaspira in Polti Unico
Zapri

POLTI Bioecologico Bor dišava

11,90 
Dišeč dezodorant proti penjenju.Bioecologico je dezodorant proti penjenju, ki preprečuje nastanek pene v vodnem filtru vodnega sesalnika Lecologico in zagotavlja pravilno delovanje. Bioecologico deluje tudi kot učinkovita dišava, saj zaradi svoje sestave naravnih snovi preprečuje neprijetne vonjave v zbiralniku umazanije in sprošča svež čist vonj v okolje.Združljivo z:  
Zapri

POLTI Bioecologico Citrus dišava

11,90 
Dišeč dezodorant proti penjenju.Bioecologico je dezodorant proti penjenju, ki preprečuje nastanek pene v vodnem filtru vodnega sesalnika Lecologico in zagotavlja pravilno delovanje. Bioecologico deluje tudi kot učinkovita dišava, saj zaradi svoje sestave naravnih snovi preprečuje neprijetne vonjave v zbiralniku umazanije in sprošča svež čist vonj v okolje.Združljivo z: