Prikaz vseh 12 rezultatov

Prikaži stranski stolpec

POLTI Fluid Curve likalnik za Polti Vaporetto Lecoaspira

87,00 
Fluid Curve pripomoček za likanje za Polti Vaporetto Lecoaspira Fluid Curve pripomoček za likanje je idealen pripomoček za pretvorbo vašega parnega čistilnika v zmogljiv likalnik s kotlom za vaša oblačila. Zahvaljujoč moči pare, ena poteza zadostuje za nežno glajenje gub tudi najzahtevnejših tkanin. Priključen na združljive modele je pripomoček za likanje idealen za vse tkanine, tudi za najbolj občutljive. Inovativna in patentirana 360 ° FLUID CURVE tehnologija aluminijaste plošče z dvojno keramično prevleko zagotavlja odlične rezultate: likanje brez napora v vse smeri. Prav tako lahko likate navpično, osvežite zavese, plašče, jakne in odpravite neprijetne vonjave. Priložena je železna počivalna podloga.

POLTI mini turbo krtača za sesanje

24,90 
Idealno za odstranjevanje dlak hišnih ljubljenčkov in dlak s sedežnih garnitur, vzmetnic in oblazinjenja. V notranjosti ima ščetinasto turbino, ki se zaradi zračnega toka sesanja hitro vrti, odpira vlakna tkanine in učinkovito zbira umazanijo. Združljivo z:  
Beri dalje

Dodajte vaš e-poštni naslov na seznam za obveščanje o zalogi.

POLTI Lecoaspira kit, 2 krpi iz mikrovlaken za občutljiva tla

19,44 
Komplet, sestavljen iz 2 krp iz mikrovlaken za čiščenje občutljivih tal. Opremljeni z dolgimi in mehkimi vlakni, delujejo nežno in zbirajo umazanijo, ki jo raztopi para. - Primerno za občutljiva tla, kot sta parket in terakota - Enostaven sistem spajanja - Pralno v pralnem stroju Združljiv z vsemi modeli Polti Vaporetto Lecoaspira.

POLTI Lecoaspira Lecologico HEPA Filter H13

18,51 
HEPA filter lahko zadrži tudi najmanjše delce prahu, ne da bi jih ponovno vnesel v okoliški zrak. Razred 13 je jamstvo za visoko moč filtriranja. Združljivo z: Polti Vaporetto Lecoaspira, Polti Forzaspira Lecologico (serija AS in serija Allergy).

POLTI Lecoaspira kit, 2 univerzalni krpi iz mikrovlaken

17,90 
Komplet, sestavljen iz 2 krp iz mikrovlaken za čiščenje vseh vrst tal in zbiranje umazanije, ki jo raztopi para. - Primerno za vse vrste tal - Enostaven sistem spajanja - Pralno v pralnem stroju Združljiv z vsemi modeli Polti Vaporetto Lecoaspira
Beri dalje

Dodajte vaš e-poštni naslov na seznam za obveščanje o zalogi.

POLTI Lecosapira/Unico/PRO, Kit 3 medeninastih ščetk

14,79 
Komplet, sestavljen iz 3 ščetk z medeninastimi ščetinami, ki so namenjene globinskemu čiščenju odpornih površin pred nakopičeno in težko odstranljivo umazanijo. Vsebina: 3 ščetke z medeninastimi ščetinami Združljivo z vsemi modeli Polti Vaporetto Lecoaspira in Polti Unico

POLTI Lecoaspira/PRO kit, 2 nogavičk

13,86 
Komplet, sestavljen iz 2 nogavičk za zbiranje umazanije, ki se stopi med čiščenjem s paro. Z njimi lahko čistite vzmetnice, fotelje, sedežne garniture, notranjost avtomobila, vrata omar in pohištvo. - 2 nogavičke iz mehkih mikrovlaken - Idealno za čiščenje oblazinjenega pohištva - Pralno v pralnem stroju Združljivo z Polti Vaporetto Lecoaspira.
Zapri

POLTI Kalstop Natural ampule proti vodnemu kamnu

12,90 
Naravni izdelek za preprečevanje nastajanja vodnega kamna, ki podaljša življenjsko dobo aparata. Kalstop je naraven in biološko razgradljiv izdelek, zasnovan tako, da prepreči nastanek vodnega kamna in izboljša dovod pare v napravah s kotli. Dosledna uporaba Kalstopa podaljša življenjsko dobo naprave.

POLTI Lecosapira/Unico/PRO, Kit 3 barvnih ščetk

11,07 
Komplet, sestavljen iz 3 barvnih krtač z najlonskimi ščetinami, s katerimi lahko strgate tudi najbolj trdovratno umazanijo. Različne barve so namenjene, da ne zamešamo krtačke z ostalimi prostori za maksimalno higieno. Vsebina: 3 barvni čopiči z najlonskimi ščetinami Združljivo z vsemi modeli Polti Vaporetto Lecoaspira in Polti Unico

POLTI Lecosapira/Unico/PRO, Kit 3 ščetk

11,07 
Komplet, sestavljen iz 3 krtač z najlonskimi ščetinami, popoln pripomoček za odstranjevanje najtežjih madežev. Mehčalno delovanje pare v kombinaciji z abrazivnim delovanjem ščetk odstrani vse madeže in razkuži površino. Vsebina: 3 majhne krtače z najlonskimi ščetinami Združljivo z vsemi modeli Polti Vaporetto Lecoaspira in Polti Unico

POLTI Bioecologico Bor dišava

11,07 
Dišeč dezodorant proti penjenju. Bioecologico je dezodorant proti penjenju, ki preprečuje nastanek pene v vodnem filtru vodnega sesalnika Lecologico in zagotavlja pravilno delovanje. Bioecologico deluje tudi kot učinkovita dišava, saj zaradi svoje sestave naravnih snovi preprečuje neprijetne vonjave v zbiralniku umazanije in sprošča svež čist vonj v okolje. Združljivo z:  

POLTI Bioecologico Citrus dišava

11,07 
Dišeč dezodorant proti penjenju. Bioecologico je dezodorant proti penjenju, ki preprečuje nastanek pene v vodnem filtru vodnega sesalnika Lecologico in zagotavlja pravilno delovanje. Bioecologico deluje tudi kot učinkovita dišava, saj zaradi svoje sestave naravnih snovi preprečuje neprijetne vonjave v zbiralniku umazanije in sprošča svež čist vonj v okolje. Združljivo z: