Prikaz vseh 3 rezultatov

Prikaži stranski stolpec
Zapri

FOPPAPEDRETTI Hojica za otroke BABY PILOT

139,00 
Baby Pilot station znamke Foppapedretti je sprehajalec, center aktivnosti za prve korake. Zasnovan je tako, da spodbuja igro in učne dejavnosti za spodbujanje rasti otroka. Opremljen z velikim pladnjem za hrano z odstranljivo glasbeno igro. Možnost zaklepanja, nastavljiva višina z varnostno napravo, ki jo blokira v bližini stopnic. Nastavljiva glasbena platforma in 4 kolesa, od tega 2 vrtljivi in ​​2 gumirani. Delovanje na baterije (niso priložene).
Zapri

FOPPAPEDRETTI Hojica za otroke PLAYGIO

139,00 
Postaja (Activity Center) z izobraževalnimi igrami in odstranljivo glasbeno napravo Playgiò je nastavljiva na tri višine glede na višino otroka. Primerno za otroke od 6. meseca dalje do največ 12 kg teže oziroma ko otrok že shodi. Ima ergonomsko oblazinjen sedež in vrtljiv za 360 stopinj, z zaklepom. Ima 4 kolesa (2 vrtljivi in ​​2 gumijasti) in nedrsečo napravo, ki zagotavlja blokiranje v bližini stopnic ali stopnic. Delovanje na baterije (baterije niso priložene).
Zapri

FOPPAPEDRETTI Hojica za otroke PEPITO

99,00 
Pepito otroška hojica z interaktivno glasbeno igro Foppapedretti ima po višini nastavljiv sedež in nedrsečo podlago, uporablja se lahko od 6. meseca naprej. Opremljen je z vsem udobjem: ima mehak in udoben sedež, nastavljiv po višini v 3 položaje in odstranljiv za enostavno čiščenje, pladenj z odstranljivo interaktivno glasbeno igro, protizdrsno napravo, ki zagotavlja blokiranje ob stopnicah, gumirana zadnja kolesa, gumirana sprednja vrtljiva kolesa proti praskam. In ko ga ne potrebujete, se zloži in zavzame zelo malo prostora!