Prikaz vseh 5 rezultatov

Prikaži stranski stolpec
Zapri

POLTI Vaporetto SV660 kit, 4 ščetk

16,90 
Komplet, sestavljen iz 4 ščetk z najlonskimi ščetinami za čiščenje fug na ploščicah, kopalne kadi, umivalnika, štedilnika, kuhalne plošče in nasploh koncentrirane umazanije. Vsebina: - Pravokotna krtača z najlonskimi ščetinami - Trikotna ščetka z najlonskimi ščetinami - Okrogla ščetka z zaobljenimi ščetinami - Majhna okrogla ščetka z najlonskimi ščetinami
Zapri

POLTI kit 2 krp za Vaporforce krtačo

16,90 
Rešitev za enostavno čiščenje talKomplet je sestavljen iz dveh krp iz mikrovlaken, namenjenih zajemanju umazanije, ki jo stopi para. Zahvaljujoč praktičnemu jezičku jih je mogoče enostavno nanesti in odstraniti z eno nogo. Tkanina iz mikrovlaken je primerna za čiščenje vseh vrst tal.Združljivo z:
Zapri

POLTI Kalstop Natural ampule proti vodnemu kamnu

12,90 
Naravni izdelek za preprečevanje nastajanja vodnega kamna, ki podaljša življenjsko dobo aparata. Kalstop je naraven in biološko razgradljiv izdelek, zasnovan tako, da prepreči nastanek vodnega kamna in izboljša dovod pare v napravah s kotli. Dosledna uporaba Kalstopa podaljša življenjsko dobo naprave.
Zapri

POLTI Kit 3 ščetk za Vaporetto

11,90 
Krtače z najlonskimi ščetinami za globinsko čiščenje.Komplet, sestavljen iz 3 ščetk narejenih iz najlonskih ščetin, idealnimi za odstranjevanje najtežje umazanije, kot so vodni kamen, obloženi madeži in suhe maščobe. Ščetke imajo tri različne oblike za učinkovito delovanje na vseh površinah. VsebinaVelika okrogla krtača Ø 40mmMajhna okrogla krtača Ø 30mmČopič z dolžino ščetin 70 mmZdružljivo z:
Zapri

POLTI Vaporetto kit, 6 nogavičk

9,90 
Z lahkoto ujemite umazanijo za čistejši in s parno očiščen domKomplet, sestavljen iz 6 nogavičk, namenjenih zbiranju umazanije, raztopljene med čiščenjem s paro. Uporablja se za čiščenje vzmetnic, naslanjačev, sedežnih garnitur, notranjosti avtomobila, vrat omar in pohištva.Združljivo z: