Prikaz vseh 7 rezultatov

Prikaži stranski stolpec

POLTI Vaporetto SV660 kit, 4 ploščatih nogavičk

20,30 
Komplet, sestavljen iz 4 nogavičk, ki se namestijo na ozko poldogovato šobo za zbiranje umazanije, ki se stopi med čiščenjem s paro. Nogavičke so idealne za čiščenje tesnih prostorov, kot so radiatorji, polkna, in špranje.

POLTI Vaporetto SV660 kit, 4 nogavičk

20,30 
Komplet, sestavljen iz 4 nogavičk, ki se namestijo na dodatek strgala za zbiranje umazanije, ki se stopi med čiščenjem s paro. Nogavičke v kombinaciji s nastavkom za čiščenje se lahko uporabljajo za čiščenje tkanin, sedežnih garnitur, foteljev, blazin, vzmetnic in nasploh oblazinjenja pohištva.

POLTI set 2 trikotnik krp za Vaporetto SV660

16,60 
Komplet, sestavljen iz 2 trikotnih krp, ki se naneseta na dodatek trikotne krtače. Trikotne krpe so idealne za čiščenje ravnih površin, kot so stenske ploščice, vrata omar, pohištvo, notranja vrata in kuhinjske nape.

POLTI Vaporetto SV660 kit, 2 talni krpi

16,60 
Komplet, sestavljen iz 2 krp, ki ju nanesete na krtačo za tla za globinsko čiščenje katerega koli domačega okolja. Krpe iz mikrovlaken so idealne za čiščenje vseh vrst tal; pustijo površine čiste, saj se z enim samim prehodom umazanija raztopi in odstrani.

POLTI Vaporetto SV660 kit, 4 ščetk

15,70 
Komplet, sestavljen iz 4 ščetk z najlonskimi ščetinami za čiščenje fug na ploščicah, kopalne kadi, umivalnika, štedilnika, kuhalne plošče in nasploh koncentrirane umazanije. Vsebina: - Pravokotna krtača z najlonskimi ščetinami - Trikotna ščetka z najlonskimi ščetinami - Okrogla ščetka z zaobljenimi ščetinami - Majhna okrogla ščetka z najlonskimi ščetinami

POLTI set 2 filtrov za Vaporetto SV660

14,70 
Komplet, sestavljen iz 2 filtrov proti vodnemu kamnu za parni čistilnik Polti Vaporetto Style. Filter za vodni kamen vsebuje posebne smole, ki lahko zadržijo mineralne soli in zmanjšajo nastajanje vodnega kamna ter tako izboljšajo rezultate čiščenja in podaljšajo življenjsko dobo aparata.

POLTI Frescovapor dišava Vaporetto

12,00 
Čist in dišeč dom z dišavo, ki odpravi vonjave FrescoVapor je dišava, ki vsebuje naravne snovi. V mešanju s paro sprosti svež parfum naokoli in zaradi svoje posebne sestave lahko odpravi neprijetne vonjave. Združljivo z: