Prikaz vseh 8 rezultatov

Prikaži stranski stolpec
Zapri

POLTI Vaporetto SV660 kit, 4 ploščatih nogavičk

21,90 
Komplet, sestavljen iz 4 nogavičk, ki se namestijo na ozko poldogovato šobo za zbiranje umazanije, ki se stopi med čiščenjem s paro. Nogavičke so idealne za čiščenje tesnih prostorov, kot so radiatorji, polkna, in špranje.
Zapri

POLTI Vaporetto SV660 kit, 4 nogavičk

21,90 
Komplet, sestavljen iz 4 nogavičk, ki se namestijo na dodatek strgala za zbiranje umazanije, ki se stopi med čiščenjem s paro. Nogavičke v kombinaciji s nastavkom za čiščenje se lahko uporabljajo za čiščenje tkanin, sedežnih garnitur, foteljev, blazin, vzmetnic in nasploh oblazinjenja pohištva.
Zapri

POLTI set 2 trikotnik krp za Vaporetto SV660

17,90 
Komplet, sestavljen iz 2 trikotnih krp, ki se naneseta na dodatek trikotne krtače. Trikotne krpe so idealne za čiščenje ravnih površin, kot so stenske ploščice, vrata omar, pohištvo, notranja vrata in kuhinjske nape.
Zapri

POLTI Vaporetto SV660 kit, 2 talni krpi

17,90 
Komplet, sestavljen iz 2 krp, ki ju nanesete na krtačo za tla za globinsko čiščenje katerega koli domačega okolja. Krpe iz mikrovlaken so idealne za čiščenje vseh vrst tal; pustijo površine čiste, saj se z enim samim prehodom umazanija raztopi in odstrani.
Zapri

POLTI Vaporetto SV660 kit, 4 ščetk

16,90 
Komplet, sestavljen iz 4 ščetk z najlonskimi ščetinami za čiščenje fug na ploščicah, kopalne kadi, umivalnika, štedilnika, kuhalne plošče in nasploh koncentrirane umazanije. Vsebina: - Pravokotna krtača z najlonskimi ščetinami - Trikotna ščetka z najlonskimi ščetinami - Okrogla ščetka z zaobljenimi ščetinami - Majhna okrogla ščetka z najlonskimi ščetinami
Zapri

POLTI set 2 filtrov za Vaporetto SV660

15,90 
Komplet, sestavljen iz 2 filtrov proti vodnemu kamnu za parni čistilnik Polti Vaporetto Style. Filter za vodni kamen vsebuje posebne smole, ki lahko zadržijo mineralne soli in zmanjšajo nastajanje vodnega kamna ter tako izboljšajo rezultate čiščenja in podaljšajo življenjsko dobo aparata.
Zapri

POLTI Frescovapor dišava Vaporetto SIVKA

14,90 
Čist in dišeč dom z dišavo, ki odpravi vonjaveFrescoVapor je dišava, ki vsebuje naravne snovi. V mešanju s paro sprosti svež parfum naokoli in zaradi svoje posebne sestave lahko odpravi neprijetne vonjave.Združljivo z:
Zapri

POLTI Frescovapor dišava Vaporetto BOR

14,90 
Čist in dišeč dom z dišavo, ki odpravi vonjaveFrescoVapor je dišava, ki vsebuje naravne snovi. V mešanju s paro sprosti svež parfum naokoli in zaradi svoje posebne sestave lahko odpravi neprijetne vonjave.Združljivo z: ➡︎ Na voljo tudi z vonjem sivke!