Prikaz vseh 4 rezultatov

Prikaži stranski stolpec

POLTI Moppy Kit, 2 krpi za občutljive površine, les in parket

Original price was: 19,90 €.Current price is: 13,93 €.
Komplet dveh mehkih krp iz mikrovlaken za učinkovito čiščenje, tudi na najbolj občutljivih površinah.Komplet vsebuje dve mehki krpi iz mikrovlaken s katerimi učinkovito očistite občutljivejša tla iz lesa in parketa z Moppyjem. Primerni sta tudi za vertikalne površine, kot so lesena vrata in omare. Odlikujejo ju dolga in ultra vpojna vlakna, ki združujejo učinkovitost Moppyja z mehkobo posebnih mikrovlaken za nežno, a učinkovito čiščenje.Združljiv z Moppy, nova brezžična rešitev, ki čisti z vročo paro in brez detergentov.

POLTI Moppy Kit, 2 univerzalni krpi iz mikrovlaken

19,90 
Komplet je sestavljen iz dveh krp iz mikrovlaken, primernih za vse vrste tal, pa tudi za navpične površine.Posebna mikrovlakna umazanijo ujamejo v eni potezi in jo zadržijo, kar zagotovi hitro in praktično čiščenje.Združljiv z Moppy, nova brezžična rešitev, ki čisti z vročo paro in brez detergentov.
Beri dalje

Dodajte vaš e-poštni naslov na seznam za obveščanje o zalogi.

POLTI Moppy kit, 2 krpi iz mikrovlaken za steklo in okna

19,90 
Komplet dveh visoko vpojnih krp iz mikrovlaken za čiščenje stekla, ogledal in vertikalnih površin s Polti Moppy.Komplet, sestavljen iz dveh mehkih krp iz mikrovlaken za hitro in učinkovito čiščenje stekla, vključno z ogledali in vertikalnimi površinami s Polti Moppy. Čistilna krpa odstranjuje umazanijo in prah, sušilna krpa pa pušča površine sijoče in brez lis. Potrebna sta samo dva preprosta koraka, da v trenutku dobite sijajno steklo in okna: tretirajte krpo za čiščenje s paro na podstavku Polti Moppy, da odstranite umazanijo in prah; nato pritrdite sušilno krpo za popoln zaključek brez lis.Združljiv z Moppy, nova brezžična rešitev, ki čisti z vročo paro in brez detergentov.
Beri dalje

Dodajte vaš e-poštni naslov na seznam za obveščanje o zalogi.

POLTI Moppy, 20 elektrostatičnih krp za prah

3,99 
Z lahkoto odstranite prah. Elektrostatične krpe nameščene na Moppy široko glavo, lovijo in zadržujejo prah, lase in živalsko dlako, hitro in učinkovito.XXL velikost je združljiva z Moppy široko glavo.
Beri dalje

Dodajte vaš e-poštni naslov na seznam za obveščanje o zalogi.