Prikaz vseh 5 rezultatov

Prikaži stranski stolpec

POLTI kit 2 krp za Vaporforce krtačo

15,72 
Rešitev za enostavno čiščenje tal Komplet je sestavljen iz dveh krp iz mikrovlaken, namenjenih zajemanju umazanije, ki jo stopi para. Zahvaljujoč praktičnemu jezičku jih je mogoče enostavno nanesti in odstraniti z eno nogo. Tkanina iz mikrovlaken je primerna za čiščenje vseh vrst tal. Združljivo z:

POLTI kit 2 filtrov proti vodnemu kamnu za Vaporetto SV450

14,79 
Komplet 2 filtrov proti vodnemu kamnu za serijo parnih mop SV460. Filter omogoča uporabo navadne vode iz pipe, saj se mineralne soli zadržijo zaradi delovanja granulatov, ki jih vsebuje. Upočasni nabiranje vodnega kamna in zagotovi boljšo učinkovitost in življensko dobo aparata. Združljivo z:

POLTI Frescovapor dišava Vaporetto BOR

13,90 
Čist in dišeč dom z dišavo, ki odpravi vonjave FrescoVapor je dišava, ki vsebuje naravne snovi. V mešanju s paro sprosti svež parfum naokoli in zaradi svoje posebne sestave lahko odpravi neprijetne vonjave. Združljivo z:

POLTI Kit 3 ščetk za Vaporetto

11,07 
Krtače z najlonskimi ščetinami za globinsko čiščenje. Komplet, sestavljen iz 3 ščetk narejenih iz najlonskih ščetin, idealnimi za odstranjevanje najtežje umazanije, kot so vodni kamen, obloženi madeži in suhe maščobe. Ščetke imajo tri različne oblike za učinkovito delovanje na vseh površinah. Vsebina Velika okrogla krtača Ø 40mm Majhna okrogla krtača Ø 30mm Čopič z dolžino ščetin 70 mm Združljivo z:

POLTI Vaporetto kit, 6 nogavičk

9,90 
Z lahkoto ujemite umazanijo za čistejši in s parno očiščen dom Komplet, sestavljen iz 6 nogavičk, namenjenih zbiranju umazanije, raztopljene med čiščenjem s paro. Uporablja se za čiščenje vzmetnic, naslanjačev, sedežnih garnitur, notranjosti avtomobila, vrat omar in pohištva. Združljivo z:  
Beri dalje

Dodajte vaš e-poštni naslov na seznam za obveščanje o zalogi.