Prikaz vseh 4 rezultatov

Prikaži stranski stolpec

POLTI kit 2 filtrov proti vodnemu kamnu za Vaporetto SV450

12,80 
Komplet 2 filtrov proti vodnemu kamnu za serijo parnih mop SV460. Filter omogoča uporabo navadne vode iz pipe, saj se mineralne soli zadržijo zaradi delovanja granulatov, ki jih vsebuje. Upočasni nabiranje vodnega kamna in zagotovi boljšo učinkovitost in življensko dobo aparata. Združljivo z:

POLTI Kit 3 ščetk za Vaporetto

9,70 
Krtače z najlonskimi ščetinami za globinsko čiščenje. Komplet, sestavljen iz 3 ščetk narejenih iz najlonskih ščetin, idealnimi za odstranjevanje najtežje umazanije, kot so vodni kamen, obloženi madeži in suhe maščobe. Ščetke imajo tri različne oblike za učinkovito delovanje na vseh površinah. Vsebina Velika okrogla krtača Ø 40mm Majhna okrogla krtača Ø 30mm Čopič z dolžino ščetin 70 mm Združljivo z:

POLTI kit 2 krp za Vaporforce krtačo

13,80 
Rešitev za enostavno čiščenje tal Komplet je sestavljen iz dveh krp iz mikrovlaken, namenjenih zajemanju umazanije, ki jo stopi para. Zahvaljujoč praktičnemu jezičku jih je mogoče enostavno nanesti in odstraniti z eno nogo. Tkanina iz mikrovlaken je primerna za čiščenje vseh vrst tal. Združljivo z:

POLTI Frescovapor dišava Vaporetto

10,50 
Čist in dišeč dom z dišavo, ki odpravi vonjave FrescoVapor je dišava, ki vsebuje naravne snovi. V mešanju s paro sprosti svež parfum naokoli in zaradi svoje posebne sestave lahko odpravi neprijetne vonjave. Združljivo z: