Prikaz vseh 6 rezultatov

Prikaži stranski stolpec
Zapri

POLTI kit 2 krp za Vaporforce krtačo

16,90 
Rešitev za enostavno čiščenje talKomplet je sestavljen iz dveh krp iz mikrovlaken, namenjenih zajemanju umazanije, ki jo stopi para. Zahvaljujoč praktičnemu jezičku jih je mogoče enostavno nanesti in odstraniti z eno nogo. Tkanina iz mikrovlaken je primerna za čiščenje vseh vrst tal.Združljivo z:
Zapri

POLTI kit 2 filtrov proti vodnemu kamnu za Vaporetto SV450

15,90 
Komplet 2 filtrov proti vodnemu kamnu za serijo parnih mop SV460. Filter omogoča uporabo navadne vode iz pipe, saj se mineralne soli zadržijo zaradi delovanja granulatov, ki jih vsebuje. Upočasni nabiranje vodnega kamna in zagotovi boljšo učinkovitost in življensko dobo aparata.Združljivo z:
Zapri

POLTI Frescovapor dišava Vaporetto SIVKA

14,90 
Čist in dišeč dom z dišavo, ki odpravi vonjaveFrescoVapor je dišava, ki vsebuje naravne snovi. V mešanju s paro sprosti svež parfum naokoli in zaradi svoje posebne sestave lahko odpravi neprijetne vonjave.Združljivo z:
Zapri

POLTI Frescovapor dišava Vaporetto BOR

14,90 
Čist in dišeč dom z dišavo, ki odpravi vonjaveFrescoVapor je dišava, ki vsebuje naravne snovi. V mešanju s paro sprosti svež parfum naokoli in zaradi svoje posebne sestave lahko odpravi neprijetne vonjave.Združljivo z: ➡︎ Na voljo tudi z vonjem sivke!
Zapri

POLTI Kit 3 ščetk za Vaporetto

11,90 
Krtače z najlonskimi ščetinami za globinsko čiščenje.Komplet, sestavljen iz 3 ščetk narejenih iz najlonskih ščetin, idealnimi za odstranjevanje najtežje umazanije, kot so vodni kamen, obloženi madeži in suhe maščobe. Ščetke imajo tri različne oblike za učinkovito delovanje na vseh površinah. VsebinaVelika okrogla krtača Ø 40mmMajhna okrogla krtača Ø 30mmČopič z dolžino ščetin 70 mmZdružljivo z:
Zapri

POLTI Vaporetto kit, 6 nogavičk

9,90 
Z lahkoto ujemite umazanijo za čistejši in s parno očiščen domKomplet, sestavljen iz 6 nogavičk, namenjenih zbiranju umazanije, raztopljene med čiščenjem s paro. Uporablja se za čiščenje vzmetnic, naslanjačev, sedežnih garnitur, notranjosti avtomobila, vrat omar in pohištva.Združljivo z: