LIKALNE POSTAJE

  POLTI parna likalna postaja La vaporella XT120C

  Original price was: 399,00 €.Current price is: 379,30 €.
  Polti La Vaporella XT120C je likalna postaja z vgrajenim visokotlačnim kotličkom s najsodobnejšo tehnologijo, razvit in proizveden v Italiji, ki se ne odreka enostavni uporabi, vzdržljivosti in učinkovitosti, tako z vidika energije kot porabljenih virov.Zasnovan za dolgotrajno delovanje: odlična zmogljivost kotla 8,5 barov brez vzdrževanja za varčevanje in dolgotrajno uporabo. Za trajnostno prihodnost.

  POLTI parna likalna postaja La vaporella – XT100C

  Original price was: 349,00 €.Current price is: 331,80 €.
  Zanesljiva, močna in inteligentna: vrhunska zmogljivost brez vzdrževanja, s čimer prihranite čas in trud. La Vaporella od leta 1978 do danes.Do La Vaporelle likanje še nikoli ni bilo tako hitro in enostavno! Novi parni likalnik ’’Made in Italy’’ z zmogljivim kotlom s pritiskom pare do 7,5 BAR in črpalko s 15 BAR, vam omogoča strokovno likanje vseh vrst tkanin, zahvaljujoč popolni kombinaciji temperature in pare s 6 prednastavljenimi programi, vključno z ekskluzivno UNIVERSAL funkcijo.Edinstvena likalna površina z inovativno, patentirano večsmerno 360 ° FLUID CURVE tehnologijo za odstranjevanje težkih gub. La Vaporella ima močan kotel z inovativno NO CALC LONG LIFE BOILER tehnologijo, ki preprečuje negativne učinke vodnega kamna za daljšo življenjsko dobo brez vzdrževanja, kar zagotavlja največjo zanesljivost skozi čas.

  POLTI likalna postaja La Vaporella XM82C

  309,00 
  Polti La Vaporella -  Made in Italy.Zahvaljujoč 4 prednastavljenim programom, ki pametno združujejo paro in temperaturo ter ekskluzivni univerzalni funkciji, boste lahko do popolnosti zlikali katero koli vrsto blaga.
  • Zmogljiv kotliček do 7 barov in črpalka pri 15 barih (maks.)
  • Neomejena avtonomija z odstranljivim 1,5 L rezervoarjem
  • Funkcija Steam Pulse: 450 g
  • 4 prednastavljeni programi likanja
  • Led indikatorji na ročaju likalnika
  • Ročaj z vložkom iz plute, ki diha
  Beri dalje

  Dodajte vaš e-poštni naslov na seznam za obveščanje o zalogi.

  POLTI likalna postaja Vaporella Super Pro

  Original price was: 229,00 €.Current price is: 217,70 €.
  Parna likalna postaja z vgrajenim uparjalnim kotličkom, varnostnim čepom in profesionalnim likalnikom katera je enostavna za uporabo in shranjevanje.Vaporella Super Pro ima praktični drsni pokrov, ki nudi popolno zaščito pred padci  in prahom. Tako kot profesionalni likalniki, ki se uporabljajo v pralnicah, ima tudi Vaporella Super Pro likalnik z visoko aluminijasto ploščo z luknjami, skoncentriranimi na konici in ročajem iz plute, za vedno brezhibne rezultate. Trden ročaj za nošenje olajša prenašanje. Temperaturo in količino pare lahko nastavite za popolno likanje katere koli tkanine.>> Izdelek lahko preizkusiš v razstavnem salonu Valuma!

  POLTI parna likalna postaja Instant VI50.50

  Original price was: 219,84 €.Current price is: 209,00 €.
  Polti Vaporella Instant je inovativen, sodoben in tehnološki likalnik na parni generator z neomejeno avtonomijo in črpalko 8 barov.Takojšnja para, zagotovljeni popolni rezultati. Zasnovana tako, da življenska doba traja in prihrani denar.

  POLTI parna likalna postaja Instant VI50.30

  199,00 
  Inovativna tehnologija Instant Steam podjetja Polti Vaporella Instant omogoča, da para pod pritiskom močno in takoj izstopi brez zamud.
  Beri dalje

  Dodajte vaš e-poštni naslov na seznam za obveščanje o zalogi.

  POLTI likalna postaja Vaporella 2H Professional

  Original price was: 179,90 €.Current price is: 171,00 €.
  Polti Vaporella 2H Professional že od leta 1978 skrbi za vaša oblačila. Vintage dizajn, ročaj iz plute, aluminijasta likalna plošča z luknjami koncentriranimi na konici, in stranski gumb za dovod pare jo ločijo od drugih likalnih postaj.

  POLTI likalna parna postaja Vaporella 535 Eco_Pro

  Original price was: 139,00 €.Current price is: 132,20 €.

  Parna likalna postaja v vgrajenim visokotlačnim uparjalnim kotličkom, za pravo profesionalno likanje.

  Parna likalna postaja s kotlom z varnostnim pokrovom in s profesionalnim likalnikom, ki je enostavna za shranjevanje. Zahvaljujoč visokotlačnemu kotlu, Vaporella 535 Eco_Pro ustvarja močno, suho, konstantno paro, ki zagotavlja brezhibno likanje vseh tkanin. Brez parnega gumba za prilagajanje: samo "klik", da napravo vklopite in v samo nekaj minutah ste pripravljeni za likanje katerega koli oblačila. Luknje, koncentrirane na vrhu aluminijaste likalne površine, usmerjajo močan curek pare na najbolj trdovratne gube za popolne rezultate v eni potezi. Z vklopom Eco funkcije je možno prihraniti 10 % energije in 25 % vode*.

  POLTI likalna parna postaja Vaporella Simply VS10.12

  Original price was: 139,00 €.Current price is: 132,20 €.

  Parni likalnik z neomejeno avtonomijo in velikim ločenim rezervoarjem za enostavno in hitro likanje.

  V primerjavi s tradicionalnimi likalniki, zagotavlja odlične rezultate v zelo kratkem času, saj se segreje v samo 2 minutah, ter ima velik 1,5 L snemljiv rezervoar, ki ga lahko napolnite kadarkoli. Njegova kompaktna zasnova zagotavlja najenostavnejšo uporabo. Močno povečanje pare v enem prehodu zgladi zahtevne gubice in s funkcijo ECO lahko zmanjšate porabo električne energije in vode. Vaporella Simply: preprosto in hitro!

  POLTI likalna parna postaja Vaporella 505_PRO

  119,00 

  Parna likalna postaja v vgrajenim visokotlačnim uparjalnim kotličkom, za pravo profesionalno likanje.

  Parna likalna postaja s kotlom z varnostnim pokrovom in s profesionalnim likalnikom, ki je enostavna za shranjevanje. Zahvaljujoč visokotlačnemu kotlu, Vaporella 505 Pro ustvarja močno, suho, konstantno paro, ki zagotavlja brezhibno likanje vseh tkanin. Brez parnega gumba za prilagajanje: samo "klik", da napravo vklopite in v samo nekaj minutah ste pripravljeni za likanje katerega koli oblačila. Luknje, koncentrirane na vrhu aluminijaste likalne površine, usmerjajo močan curek pare na najbolj trdovratne gube za popolne rezultate v eni potezi.

  Beri dalje

  Dodajte vaš e-poštni naslov na seznam za obveščanje o zalogi.

  LIKALNIKI

   POLTI pokončni likalnik Vaporella Vertical Styler GSF60

   199,00 
   Vaporella Vertical Style navpični parni likalnik, pripravljen v manj kot minuti, idealen za osvežitev tkanin, odstranjevanje gub in odpravljanje vonjav iz domačega tekstila. Večnamenski obešalnik z nastavljivo višino vam pomaga pri udobni obdelavi različnih vrst oblačil in tkanin. Velik odstranljivi rezervoar za vodo prostonine 2 litra vam nudi neomejeno delovno avtonomijo; 6 nastavitev pare pa vam omogoča, da je Vaporella Vertical Styler primeren za vse tkanine, od najbolj občutljivih do najbolj odpornih. Dodatna krtača prav tako pomaga pari, da prodre tudi v najtežje tkanine.
   Beri dalje

   Dodajte vaš e-poštni naslov na seznam za obveščanje o zalogi.

   ferro-stiro-accessorio-pulitore-vapore-vaporetto_1
   Zapri

   POLTI Fluid Curve likalnik za Polti Vaporetto PRO

   99,00 
   Fluid Curve pripomoček za likanje je idealen pripomoček za pretvorbo vašega parnega čistilnika v zmogljiv likalnik s kotlom za vaša oblačila. Zahvaljujoč moči pare, ena poteza zadostuje za nežno glajenje gub tudi najzahtevnejših tkanin. Priključen na združljive modele je pripomoček za likanje idealen za vse tkanine, tudi za najbolj občutljive. Inovativna in patentirana 360 ° FLUID CURVE tehnologija aluminijaste plošče z dvojno keramično prevleko zagotavlja odlične rezultate: likanje brez napora v vse smeri. Prav tako lahko likate navpično, osvežite zavese, plašče, jakne in odpravite neprijetne vonjave. Priložena je železna počivalna podloga.

   POLTI parni likalnik Vaporella Quick & Slide QS220

   99,00 
   Praktično in hitro, z lahkoto zlikate vse tkaninePolti Vaporella Quick & Slide ustreza potrebam tistih, ki iščejo PRAKTIČNE, HITRE in UDOBNE izdelke za nego svojih oblačil. Inovativni vrtljivi izbirnik temperature – vrtljivi nadzor – in digitalni zaslon vam omogočata enostavno izbiro 4 programov likanja. Likalna plošča PRO-STEAM s 485 luknjami omogoča odlično porazdelitev pare, poleg tega keramični premaz zagotavlja maksimalno gladkost za enostavno likanje vseh vrst tkanin.
   Beri dalje

   Dodajte vaš e-poštni naslov na seznam za obveščanje o zalogi.

   IMG_5567
   Zapri

   POLTI Fluid Curve likalnik za Polti Vaporetto Lecoaspira

   99,00 
   Fluid Curve pripomoček za likanje za Polti Vaporetto LecoaspiraFluid Curve pripomoček za likanje je idealen pripomoček za pretvorbo vašega parnega čistilnika v zmogljiv likalnik s kotlom za vaša oblačila. Zahvaljujoč moči pare, ena poteza zadostuje za nežno glajenje gub tudi najzahtevnejših tkanin. Priključen na združljive modele je pripomoček za likanje idealen za vse tkanine, tudi za najbolj občutljive. Inovativna in patentirana 360 ° FLUID CURVE tehnologija aluminijaste plošče z dvojno keramično prevleko zagotavlja odlične rezultate: likanje brez napora v vse smeri. Prav tako lahko likate navpično, osvežite zavese, plašče, jakne in odpravite neprijetne vonjave. Priložena je železna počivalna podloga.

   POLTI parni likalnik Vaporella Quick & Slide QS210

   Original price was: 99,00 €.Current price is: 94,20 €.
   Praktično in hitro, z lahkoto zlikate vse tkaninePolti Vaporella Quick & Slide ustreza potrebam tistih, ki iščejo PRAKTIČNE, HITRE in UDOBNE izdelke za nego svojih oblačil. Inovativni vrtljivi izbirnik temperature – vrtljivi nadzor – in digitalni zaslon vam omogočata enostavno izbiro 4 programov likanja. Likalna plošča PRO-STEAM s 485 luknjami omogoča odlično porazdelitev pare, poleg tega keramični premaz zagotavlja maksimalno gladkost za enostavno likanje vseh vrst tkanin.

   POLTI potovalni likalnik Vaporella Vertical Styler GSM20

   Original price was: 69,90 €.Current price is: 66,50 €.
   Vaporella Vertical Styler GSM20 je prenosen, lahek in kompakten parnik za oblačila, ki je pripravljen za uporabo v manj kot minuti in je idealen za ohranjanje urejenosti oblačil v samo nekaj minutah.Ogrevana plošča s keramično prevleko vam omogoča, da z eno potezo odstranite majhne gube; za optimalne rezultate tudi na odpornih tkaninah, kot sta bombaž ali perilo. Vrtljiva glava omogoča udobno likanje tako vodoravno kot navpično.Zaslon na dotik vam omogoča, da z enim samim dotikom izberete do 3 različne stopnje temperature in pare, inovativna SMART SENSOR TECHNOLOGY pa prepozna kontakt in aktivira paro samo, ko izdelek uporabljate.Zaradi praktične potovalne torbe je Vaporella Vertical Styler nepogrešljiv spremljevalec, za brezhiben videz ob vsaki priložnosti.

   POLTI parni likalnik Vaporella Quick & Comfort QC110

   Original price was: 69,00 €.Current price is: 65,70 €.
   Parni likalnik z mehko ploščico na dotik in ročnim uravnavanjem temperature.Polti Vaporella Quick & Comfort je parni likalnik, ki vam omogoča udobno likanje vseh tkanin. Ročaj likalnika je zaradi mehke podloge v notranjosti zelo udoben. Deluje z vodo iz pipe, kar zagotavlja enostavno uporabo.
   LIKALNE DESKE

    FOPPAPEDRETTI likalna deska ASSO Walnut

    391,00 
    Lesena likalna deska ASSO je zgodovinska likalna deska iz masivnega bukovega lesa, ki jo je mogoče zložiti v majhnen format. Pravi adut italijanskih gospodinj že od osemdesetih let.Zasnovana za zagotavljanje največjega udobja, je Asso odlična zaveznica za vzdrževanje reda v hiši. Ko ni v uporabi se popolnoma zapre, zavzame minimalno prostora, likalnik pa ostane na svojem mestu. Dve gumijasti kolesi vam omogočata, da jo premikate z lahkoto.Likalna deska z odprtinami za prezračevanje, ki preprečujejo kondenzacijo pri likanju, je podložena z vzorčasto bombažno prevleko z aluminijastim prahom, "laCopertina", ki je odporna na visoke temperature, medtem ko je podloga iz 100% poliestra.
    Beri dalje

    Dodajte vaš e-poštni naslov na seznam za obveščanje o zalogi.

    FOPPAPEDRETTI likalna deska ASSO White

    Original price was: 391,00 €.Current price is: 371,70 €.
    Lesena likalna deska ASSO je zgodovinska likalna deska iz masivnega bukovega lesa, ki jo je mogoče zložiti v majhnen format. Pravi adut italijanskih gospodinj že od osemdesetih let.Zasnovana za zagotavljanje največjega udobja, je Asso odlična zaveznica za vzdrževanje reda v hiši. Ko ni v uporabi se popolnoma zapre, zavzame minimalno prostora, likalnik pa ostane na svojem mestu. Dve gumijasti kolesi vam omogočata, da jo premikate z lahkoto.Likalna deska z odprtinami za prezračevanje, ki preprečujejo kondenzacijo pri likanju, je podložena z vzorčasto bombažno prevleko z aluminijastim prahom, "laCopertina", ki je odporna na visoke temperature, medtem ko je podloga iz 100% poliestra.

    FOPPAPEDRETTI likalna deska ASSO

    Original price was: 372,00 €.Current price is: 353,70 €.
    Lesena likalna deska ASSO je zgodovinska likalna deska iz masivnega bukovega lesa, ki jo je mogoče zložiti v majhnen format. Pravi adut italijanskih gospodinj že od osemdesetih let.Zasnovana za zagotavljanje največjega udobja, je Asso odlična zaveznica za vzdrževanje reda v hiši. Ko ni v uporabi se popolnoma zapre, zavzame minimalno prostora, likalnik pa ostane na svojem mestu. Dve gumijasti kolesi vam omogočata, da jo premikate z lahkoto.Likalna deska z odprtinami za prezračevanje, ki preprečujejo kondenzacijo pri likanju, je podložena z vzorčasto bombažno prevleko z aluminijastim prahom, "laCopertina", ki je odporna na visoke temperature, medtem ko je podloga iz 100% poliestra.

    FOPPAPEDRETTI likalna deska STIR8 White

    274,50 
    Lesena likalna deska Stir8 proizvajalca Foppapedretti je omarica z zložljivo likalno desko iz bukve. Z minimalistično in moderno zasnovo se zlahka premika zahvaljujoč kolesom, ki ne povzročajo prask na vaših talnih oblogah.Prednosti Stir8 so:
    • Likalna deska "izgine" in se spremeni v omarico
    • Trdna struktura, a hkrati lahka
    • Enostavno prenosljiva
    • Minimalističen in moderen dizajn
    • Za še udobnejše likanje so tu tudi dodatki, ki jih je Foppapedretti ustvaril za svoje likalne deske
     
    Beri dalje

    Dodajte vaš e-poštni naslov na seznam za obveščanje o zalogi.

    FOPPAPEDRETTI likalna deska STIR8

    274,50 
    Lesena likalna deska Stir8 proizvajalca Foppapedretti je omarica z zložljivo likalno desko iz bukve. Z minimalistično in moderno zasnovo se zlahka premika zahvaljujoč kolesom, ki ne povzročajo prask na vaših talnih oblogah.Prednosti Stir8 so:
    • Likalna deska "izgine" in se spremeni v omarico
    • Trdna struktura, a hkrati lahka
    • Enostavno prenosljiva
    • Minimalističen in moderen dizajn
    • Za še udobnejše likanje so tu tudi dodatki, ki jih je Foppapedretti ustvaril za svoje likalne deske
     
    Beri dalje

    Dodajte vaš e-poštni naslov na seznam za obveščanje o zalogi.

    FOPPAPEDRETTI likalna deska ASSAI Wenge

    248,00 
    Lesena likalna deska ASSAI znamke Foppapedretti s strukturo iz masivnega lesa zavzame zelo malo prostora. Ko je zaprta, stoji samostojno in se zlahka premika zahvaljujoč kolesom, ki ne povzročajo prask.Je zelo praktična in funkcionalna, ki se prilagaja vsaki potrebi: likalna deska z zračnimi odprtinami, ki preprečujejo kondenzacijo, je nastavljiva na tri višineLikalna deska z odprtinami za prezračevanje, ki preprečujejo kondenzacijo pri likanju, je podložena z vzorčasto bombažno prevleko z aluminijastim prahom, “laCopertina”, ki je odporna na visoke temperature, medtem ko je podloga iz 100% poliestra.
    Beri dalje

    Dodajte vaš e-poštni naslov na seznam za obveščanje o zalogi.

    FOPPAPEDRETTI likalna deska ASSAI 4.0

    239,00 
    Nova likalna deska iz lesa Assai 4.0 znamke Foppapedretti je prenovljena različica najbolje prodajanega izdelka Foppapedretti v 40 letih uspehov.Assai 4.0 ima strukturo iz masivnega lesa s certifikatom FSC, z zaobljenimi oblikami in novim odlagalnim mestom za likalnik z lesenim okvirjem in podlogo iz silikonske gume.Assai 4.0 je trdena, a hkrati laheka in enostavna za premikanje zaradi praktičnih koles. Ko je zložen, stoji samostojno in zavzame zelo malo prostora ter ga je mogoče postaviti kamorkoli. Je zelo praktična in funkcionalna, saj se prilagaja vsem potrebam: likalna površina z dihajočimi luknjami, ki preprečujejo kondenzacijo, je nastavljiva na tri višine za maksimalno udobje. Ima priročno spodnjo polico za perilo.Znamko TÜV SÜD potrjuje in certificira varnost izdelkov. Certifikat TÜV SÜD (mednarodna organizacija za preizkušanje in certificiranje, ki zagotavlja varnost in kakovost izdelkov).
    Beri dalje

    Dodajte vaš e-poštni naslov na seznam za obveščanje o zalogi.

    FOPPAPEDRETTI likalna deska ASSAI Walnut

    238,00 
    Lesena likalna deska ASSAI znamke Foppapedretti s strukturo iz masivnega lesa zavzame zelo malo prostora. Ko je zaprta, stoji samostojno in se zlahka premika zahvaljujoč kolesom, ki ne povzročajo prask.Je zelo praktična in funkcionalna, ki se prilagaja vsaki potrebi: likalna deska z zračnimi odprtinami, ki preprečujejo kondenzacijo, je nastavljiva na tri višineLikalna deska z odprtinami za prezračevanje, ki preprečujejo kondenzacijo pri likanju, je podložena z vzorčasto bombažno prevleko z aluminijastim prahom, “laCopertina”, ki je odporna na visoke temperature, medtem ko je podloga iz 100% poliestra.
    Beri dalje

    Dodajte vaš e-poštni naslov na seznam za obveščanje o zalogi.

    FOPPAPEDRETTI likalna deska ASSAI Bela

    Original price was: 238,50 €.Current price is: 226,80 €.
    Lesena likalna deska ASSAI znamke Foppapedretti s strukturo iz masivnega lesa zavzame zelo malo prostora. Ko je zaprta, stoji samostojno in se zlahka premika zahvaljujoč kolesom, ki ne povzročajo prask.Je zelo praktična in funkcionalna, ki se prilagaja vsaki potrebi: likalna deska z zračnimi odprtinami, ki preprečujejo kondenzacijo, je nastavljiva na tri višineLikalna deska z odprtinami za prezračevanje, ki preprečujejo kondenzacijo pri likanju, je podložena z vzorčasto bombažno prevleko z aluminijastim prahom, “laCopertina”, ki je odporna na visoke temperature, medtem ko je podloga iz 100% poliestra.

    FOPPAPEDRETTI likalna deska ASSAI

    220,50 
    Lesena likalna deska ASSAI znamke Foppapedretti s strukturo iz masivnega lesa zavzame zelo malo prostora. Ko je zaprta, stoji samostojno in se zlahka premika zahvaljujoč kolesom, ki ne povzročajo prask.Je zelo praktična in funkcionalna, ki se prilagaja vsaki potrebi: likalna deska z zračnimi odprtinami, ki preprečujejo kondenzacijo, je nastavljiva na tri višineLikalna deska z odprtinami za prezračevanje, ki preprečujejo kondenzacijo pri likanju, je podložena z vzorčasto bombažno prevleko z aluminijastim prahom, “laCopertina”, ki je odporna na visoke temperature, medtem ko je podloga iz 100% poliestra.
    Beri dalje

    Dodajte vaš e-poštni naslov na seznam za obveščanje o zalogi.

    FOPPAPEDRETTI likalna deska STRETCHING

    Original price was: 158,00 €.Current price is: 150,20 €.
    STRETCHING zložljiva lesena likalna deska znamke Foppapedretti s priročno bombažno polico za perilo. Stabilena in funkcionalna oblika zavzame zelo malo prostora. Ko je zaprta le 15 centimetrov.Masivna konstrukcija je iz masivnega bukovega lesa in aluminija.Prednosti likalne deske STRETCHING so:
    • Zložena zavzame le 15 centimetrov
    • Trdna struktura, a hkrati lahka
    • Prostorna bombažna polica za perilo
    • Minimalističen in moderen dizajn

    POLTI likalna deska Vaporella

    129,00 
    Vaporella je idealna likalna deska, če iščete prvo izkušnjo s parnim likalnikom s kotlom. Zaradi ojačanega okvirja je lahka in stabilna, odlagalna polica pa vam omogoča varno odlaganje likalnika. Mrežasti okvir in bombažna prevleka omogočata prehod pare in preprečujeta, da bi se oblačila zmočila. Ko končate z likanjem, je Vaporella  izjemno kompaktna za shranjevanje, varnostni sistem pa preprečuje nenamerno odpiranje.
    Beri dalje

    Dodajte vaš e-poštni naslov na seznam za obveščanje o zalogi.

    FOPPAPEDRETTI prenosna likalna deska STIROFAST

    Original price was: 94,90 €.Current price is: 90,20 €.
    Zložljiva likalna deska Stirofast znamke Foppapedretti je primerna tudi za potovanja. Praktična in funkcionalna se zlahka prenaša v priloženi torbi. Trdna likalna površina iz topolovega lesa z dihajočimi luknjami se zloži in tako zavzame zelo malo prostora. Stirofast ima tudi praktično izvlečno rešetko za odlaganje likalnika in kavelj za obešanje.Prednosti Stirofasta so:
    •  mini likalna deska, ki pa vključuje vso udobje in praktičnost
    • lahka in praktična za prenašanje zahvaljujoč priloženi torbi
    • trdna in trajna zaradi konstrukcije iz lakiranega bukovega lesa
    Znamka TÜV SÜD zagotavlja in certificira varnost izdelkov. Certifikat TÜV SÜD (mednarodna organizacija za preizkuse in certifikate, ki zagotavlja varnost in kakovost izdelkov).Likalna površina iz topolovega lesa z dihajočimi luknjami za preprečevanje kondenzacije pri likanju se zloži in je prekrita z "laCopertina small" iz bombaža in aluminijastega prahu, odpornega na visoke temperature, medtem ko je "ilMollettone small" iz 100% poliestra vstavljen med "laCopertina small" in likalno površino za zaščito pred vročino likalnika.

    POLTI likalna deska Vaporella Essential

    Original price was: 89,00 €.Current price is: 84,70 €.
    Vaporella Essential je idealna likalna deska, če iščete prvo izkušnjo s parnim likalnikom s kotlom. Zaradi ojačanega okvirja je lahka in stabilna, odlagalna polica pa vam omogoča varno odlaganje likalnika. Mrežasti okvir in bombažna prevleka omogočata prehod pare in preprečujeta, da bi se oblačila zmočila. Ko končate z likanjem, je Vaporella Essential izjemno kompaktna za shranjevanje, varnostni sistem pa preprečuje nenamerno odpiranje.

    FOPPAPEDRETTI rokavnik za likanje LOSTIRAGONNE

    Original price was: 47,20 €.Current price is: 45,00 €.
    LoStiragonne znamke Foppapedretti je likalni pripomoček s trdnim zgornjim delom za enostavno likanje kril in drugih majhnih oblačil

    FOPPAPEDRETTI rokavnik za likanje LOSTIRAMANICHE White

    42,50 
    LoStiramaniche znamke Foppapedretti je lesen likalni pripomoček za enostavno likanje rokavov oblačil, kot so srajce.
    Beri dalje

    Dodajte vaš e-poštni naslov na seznam za obveščanje o zalogi.

    FOPPAPEDRETTI rokavnik za likanje LOSTIRAMANICHE

    42,00 
    LoStiramaniche znamke Foppapedretti je lesen likalni pripomoček za enostavno likanje rokavov oblačil, kot so srajce.
    Beri dalje

    Dodajte vaš e-poštni naslov na seznam za obveščanje o zalogi.

    STOJALA IN KOŠI ZA PERILO

     FOPPAPEDRETTI stojalo za sušenje perila ALLUNGO les

     446,00 
     Zložljivo leseno stojalo Allungo proizvajalca Foppapedretti ponuja 30 metrov uporabne žice za sušenje. Idealen je za obešanje perila, rjuh in namiznih prtov.Allungo ima stranska krila, ki se odpirajo tudi ločeno, glede na količino perila, ki ga obesite. Je trden in vzdržljiv skozi čas zahvaljujoč strukturi lakiranega masivnega bukovega lesa, ki je na voljo v dveh barvah: naravni in oreh.Ko je zaprt, stoji sam in zavzame zelo malo prostora: le 19 cm! Prav tako se zlahka premika zahvaljujoč 6 vrtljivim kolesom.
     Beri dalje

     Dodajte vaš e-poštni naslov na seznam za obveščanje o zalogi.

     FOPPAPEDRETTI stojalo za sušenje perila URSUS walnut

     330,00 
     Leseno zložljivo stojalo za perilo Ursus podjetja Foppapedretti je mogoče prilagoditi glede na količino in vrsto perila, ki ga želite obesiti. Pravzaprav je osrednji vrh mogoče namestiti na dve različni višini: na sredini za manj obsežna oblačila ali na vrhu za obešanje rjuh in zaves. Poleg tega se neodvisna stranska krila lahko nagnejo in odprejo celo le delno.Ursus ponuja 33 metrov uporabne žice za obešanje perila, zaprta pa stoji sama in zavzame zelo malo prostora: le 18 centimetrov. Ursus je tudi enostaven za premikanje, tako zaprt kot z obešenim perilom, zahvaljujoč 4 vrtljivim kolesom (dve z zavoro).Masivna lakirana bukova lesena konstrukcija. 
     Beri dalje

     Dodajte vaš e-poštni naslov na seznam za obveščanje o zalogi.

     FOPPAPEDRETTI stojalo za sušenje perila URSUS

     307,00 
     Leseno zložljivo stojalo za perilo Ursus podjetja Foppapedretti je mogoče prilagoditi glede na količino in vrsto perila, ki ga želite obesiti. Pravzaprav je osrednji vrh mogoče namestiti na dve različni višini: na sredini za manj obsežna oblačila ali na vrhu za obešanje rjuh in zaves. Poleg tega se neodvisna stranska krila lahko nagnejo in odprejo celo le delno.Ursus ponuja 33 metrov uporabne žice za obešanje perila, zaprta pa stoji sama in zavzame zelo malo prostora: le 18 centimetrov. Ursus je tudi enostaven za premikanje, tako zaprt kot z obešenim perilom, zahvaljujoč 4 vrtljivim kolesom (dve z zavoro).Masivna lakirana bukova lesena konstrukcija.
     Beri dalje

     Dodajte vaš e-poštni naslov na seznam za obveščanje o zalogi.

     FOPPAPEDRETTI stojalo za sušenje perila SUPERGULLIVER Aluminij

     Original price was: 315,00 €.Current price is: 299,40 €.
     Stojalo za perilo SuperGulliver je idealen za sušenje večjih količin perila: ponuja dobrih 35 metrov uporabne žice za sušenje in ima vdržljivo palico za obešanje obešalnikov, lahka izgine, ko je ne potrebujete.Je zelo stabilen zahvaljujoč strukturi iz masivnega lesa z barvanimi aluminijastimi palicami, hkrati pa je zelo enostaven za premikanje zahvaljujoč 4 vrtljivim kolesom, od katerih sta 2 z zavoro.SuperGulliver je mogoče odpreti glede na potrebe: stranski in sprednji kraki so pravzaprav neodvisni. Ko je zaprt, stoji samostojno in zavzame le 14 cm! SuperGulliver je na voljo tudi v različici z belo lakirano aluminijasto strukturo, primerno za zunanjo uporabo.

     FOPPAPEDRETTI stojalo za sušenje perila SUPERGULLIVER Les

     Original price was: 294,00 €.Current price is: 279,50 €.
     Stojalo za perilo SuperGulliver je idealen za sušenje večjih količin perila: ponuja dobrih 35 metrov uporabne žice za sušenje in ima vdržljivo palico za obešanje obešalnikov, ki zlahka izgine, ko je ne potrebujete.Je zelo stabilen zahvaljujoč strukturi iz masivnega lesa z barvanimi aluminijastimi palicami, hkrati pa je zelo enostaven za premikanje zahvaljujoč 4 vrtljivim kolesom, od katerih sta 2 z zavoro.SuperGulliver je mogoče odpreti glede na potrebe: stranski in sprednji kraki so pravzaprav neodvisni. Ko je zaprt, stoji samostojno in zavzame le 14 cm! SuperGulliver je na voljo tudi v različici z belo lakirano aluminijasto strukturo, primerno za zunanjo uporabo.

     FOPPAPEDRETTI stojalo za sušenje perila GULLIVER Canaletto

     268,00 
     Zložljivo leseno stojalo za sušenje Gulliver podjetja Foppapedretti  je možno prilagoditi glede na količino perila, ki ga želite obesiti. Ko ga ne potrebujete, se zloži na zelo malo prostora, saj zavzame le 14 centimetrov ... in tudi samo stoji!Gulliver ima 27 metrov žice za obešanje perila in se zahvaljujoč neodvisnim stranskim in sprednjim krakom odpira glede na količino perila.Struktura je iz masivnega lesa, obstaja pa tudi različica iz belo barvanega aluminija, ki je primerna za zunanjo uporabo. Gulliver se zlahka premika zahvaljujoč 4 robustnim vrtljivim kolesom (od tega 2 z zavorami) in barvanim aluminijastim palicam, zaradi česar je trden in odporen. Paket vključuje šest barvnih "Cloth" ščipalk za perilo, ki jih lahko shranjujemo v praktičnem pladnju, nameščen na eni strani vrvi za perilo. Ščipalke za perilo Clothy so na voljo tudi ločeno.Gulliverjeve prednosti so:
     • 27 metrov žice  za obešanje perila
     • Trden in stabilen: tudi ko je zaprt stoji samostojno
     • V zaprtem stanju zavzame le 14 centimetrov in zlahka "izgine" tudi za vrati
     • Zahvaljujoč neodvisnim stranskim in sprednjim krakom se odpira glede na količino perila, ki ga želite obesiti
     • Enostavno premikanje zahvaljujoč vrtljivim kolesom
     Beri dalje

     Dodajte vaš e-poštni naslov na seznam za obveščanje o zalogi.

     FOPPAPEDRETTI stojalo za sušenje perila GULLIVER Aluminij

     Original price was: 257,00 €.Current price is: 244,40 €.
     Zložljivo leseno stojalo za sušenje Gulliver podjetja Foppapedretti  je možno prilagoditi glede na količino perila, ki ga želite obesiti. Ko ga ne potrebujete, se zloži na zelo malo prostora, saj zavzame le 14 centimetrov ... in tudi samo stoji!Gulliver ima 27 metrov žice za obešanje perila in se zahvaljujoč neodvisnim stranskim in sprednjim krakom odpira glede na količino perila.Struktura je iz masivnega lesa, obstaja pa tudi različica iz belo barvanega aluminija, ki je primerna za zunanjo uporabo. Gulliver se zlahka premika zahvaljujoč 4 robustnim vrtljivim kolesom (od tega 2 z zavorami) in barvanim aluminijastim palicam, zaradi česar je trden in odporen. Paket vključuje šest barvnih "Cloth" ščipalk za perilo, ki jih lahko shranjujemo v praktičnem pladnju, nameščen na eni strani vrvi za perilo. Ščipalke za perilo Clothy so na voljo tudi ločeno.Gulliverjeve prednosti so:
     • 27 metrov žice  za obešanje perila
     • Trden in stabilen: tudi ko je zaprt stoji samostojno
     • V zaprtem stanju zavzame le 14 centimetrov in zlahka "izgine" tudi za vrati
     • Zahvaljujoč neodvisnim stranskim in sprednjim krakom se odpira glede na količino perila, ki ga želite obesiti
     • Enostavno premikanje zahvaljujoč vrtljivim kolesom

     FOPPAPEDRETTI stojalo za sušenje perila GULLIVER Les

     Original price was: 257,00 €.Current price is: 210,74 €.
     Zložljivo leseno stojalo za sušenje Gulliver podjetja Foppapedretti  je možno prilagoditi glede na količino perila, ki ga želite obesiti. Ko ga ne potrebujete, se zloži na zelo malo prostora, saj zavzame le 14 centimetrov ... in tudi samo stoji!Gulliver ima 27 metrov žice za obešanje perila in se zahvaljujoč neodvisnim stranskim in sprednjim krakom odpira glede na količino perila.Struktura je iz masivnega lesa, obstaja pa tudi različica iz belo barvanega aluminija, ki je primerna za zunanjo uporabo. Gulliver se zlahka premika zahvaljujoč 4 robustnim vrtljivim kolesom (od tega 2 z zavorami) in barvanim aluminijastim palicam, zaradi česar je trden in odporen. Paket vključuje šest barvnih "Cloth" ščipalk za perilo, ki jih lahko shranjujemo v praktičnem pladnju, nameščen na eni strani vrvi za perilo. Ščipalke za perilo Clothy so na voljo tudi ločeno.Gulliverjeve prednosti so:
     • 27 metrov žice  za obešanje perila
     • Trden in stabilen: tudi ko je zaprt stoji samostojno
     • V zaprtem stanju zavzame le 14 centimetrov in zlahka "izgine" tudi za vrati
     • Zahvaljujoč neodvisnim stranskim in sprednjim krakom se odpira glede na količino perila, ki ga želite obesiti
     • Enostavno premikanje zahvaljujoč vrtljivim kolesom
     Beri dalje

     Dodajte vaš e-poštni naslov na seznam za obveščanje o zalogi.

     FOPPAPEDRETTI stojalo za sušenje perila STENDIPIÙ Walnut

     160,00 
     STENDIPIÙ zložljivo leseno stojalo za perilo Foppapedretti ima zložljiv sistem odpiranja na dve višini. Primeren je za manjše količine perila v manjših prostorih.Stendipiù se popolnoma zapre in zavzame minimalno prostora za enostavno shranjevanje, ko ga ne potrebujete. Konstrukcija je iz masivnega lakiranega bukovega lesa.Prednosti Stendipiù so:
     • Primeren za majhne prostore
     • Možnost uporabe na dveh različnih višinah
     • Stabilna in robustna konstrukcija iz masivnega lesa
     Beri dalje

     Dodajte vaš e-poštni naslov na seznam za obveščanje o zalogi.

     FOPPAPEDRETTI stojalo za sušenje perila STENDIPIÙ White

     160,00 
     STENDIPIÙ zložljivo leseno stojalo za perilo Foppapedretti ima zložljiv sistem odpiranja na dve višini. Primeren je za manjše količine perila v manjših prostorih.Stendipiù se popolnoma zapre in zavzame minimalno prostora za enostavno shranjevanje, ko ga ne potrebujete. Konstrukcija je iz masivnega lakiranega bukovega lesa.Prednosti Stendipiù so:
     • Primeren za majhne prostore
     • Možnost uporabe na dveh različnih višinah
     • Stabilna in robustna konstrukcija iz masivnega lesa
     Beri dalje

     Dodajte vaš e-poštni naslov na seznam za obveščanje o zalogi.

     FOPPAPEDRETTI stojalo za sušenje perila STENDIPIÙ

     152,00 
     STENDIPIÙ zložljivo leseno stojalo za perilo Foppapedretti ima zložljiv sistem odpiranja na dve višini. Primeren je za manjše količine perila v manjših prostorih.Stendipiù se popolnoma zapre in zavzame minimalno prostora za enostavno shranjevanje, ko ga ne potrebujete. Konstrukcija je iz masivnega lakiranega bukovega lesa.Prednosti Stendipiù so:
     • Primeren za majhne prostore
     • Možnost uporabe na dveh različnih višinah
     • Stabilna in robustna konstrukcija iz masivnega lesa
     Beri dalje

     Dodajte vaš e-poštni naslov na seznam za obveščanje o zalogi.

     stendibiancheria-ciak-bianco-noce-xl-01_1
     Zapri

     FOPPAPEDRETTI stojalo za sušenje perila CIAK Bela/Oreh

     146,00 
     Zložljivo leseno stojalo za perilo Ciak podjetja Foppapedretti ponuja 14 metrov žice, uporabne za obešanje oblačil. In ko se zapre, zavzame zelo malo prostora: le 11 centimetrov.Struktura iz masivnega bukovega lesa je trdna in lahka zahvaljujoč komponentam iz belo lakiranega ali eloksiranega aluminija.Na voljo v večih barvnih kombinacijah!

     FOPPAPEDRETTI stojalo za sušenje perila OCTOPUS Alluminium

     Original price was: 152,50 €.Current price is: 145,00 €.
     Stojalo za sušenje Octopus znamke Foppapedretti je kompaktno in funkcionalno stojalo. Radialna sušilna sestava ima 18 neodvisnih odstranljivih krakov iz aluminija. Struktura z elegantnim in premišljenim dizajnom je iz belega pvc-ja in naravnega lesa. Razprt je zelo velik, primeren za manjše perilo, zaprt pa se sestavi in zasede zelo malo prostora in je  enostaven za prenašanje in shranjevanje.

     FOPPAPEDRETTI stojalo za sušenje perila OCTOPUS

     Original price was: 147,00 €.Current price is: 139,80 €.
     Stojalo za sušenje Octopus znamke Foppapedretti je kompaktno in funkcionalno stojalo. Radialna sušilna sestava ima 18 neodvisnih odstranljivih krakov iz naravnega lakiranega masivnega bukovega lesa.Struktura z elegantnim in premišljenim dizajnom je iz belega pvc-ja in naravnega lesa. Razprt je zelo velik, primeren za manjše perilo, zaprt pa se sestavi in zasede zelo malo prostora in je  enostaven za prenašanje in shranjevanje.

     FOPPAPEDRETTI stojalo za sušenje perila CIAK Aluminij/Natur

     Original price was: 146,00 €.Current price is: 138,80 €.
     Zložljivo leseno stojalo za perilo Ciak podjetja Foppapedretti ponuja 14 metrov žice, uporabne za obešanje oblačil. In ko se zapre, zavzame zelo malo prostora: le 11 centimetrov.Struktura iz masivnega bukovega lesa je trdna in lahka zahvaljujoč komponentam iz belo lakiranega ali eloksiranega aluminija.Na voljo v večih barvnih kombinacijah!

     FOPPAPEDRETTI koš za perilo ANGEL

     131,00 
     Leseni voziček za perilo Angel podjetja Foppapedretti je zelo kompakten in ko je zložen zavzame malo prostora.Velika bombažna torba (na voljo tudi kot nadometni del) je odstranljiva in pralna. Z lahkoto se premika na gumijastih kolesih, ki ne povzročajo prask.Konstrukcija je iz masivnega bukovega lesa.
     Beri dalje

     Dodajte vaš e-poštni naslov na seznam za obveščanje o zalogi.

     FOPPAPEDRETTI stensko stojalo za sušenje perila TUB8

     Original price was: 84,00 €.Current price is: 79,90 €.
     Stojalo za sušenje perila Tub8 znamke Foppapedretti je stensko stojalo za sušenje perila z 8 kraki, ki jih je mogoče hkrati izvleči. So iz naravnega lakiranega masivnega bukovega lesa. Lesena konstrukcija je prekrita z belim abs materialom, da se prilagodi dekorju vsakega doma.Prednosti Tub8 so:
     • Eleganten in bistven dizajn, enostaven za prilagajanje kateri koli vrsti pohištva
     • Idealno za manjše perilo
     • Ko je zaprt, izgleda kot kos pohištva in ne pripomoček

     FOPPAPEDRETTI stojalo za sušenje perila PLUS

     Original price was: 68,00 €.Current price is: 64,70 €.
     Sušilno stojalo Plus znamke Foppapedretti je radiatorsko sušilno stojalo, opremljeno z odstranljivim rezervoarjem za vlaženje prostora. Izdelano iz belega ABS materiala, s 6 neodvisnimi izvlečnimi kraki iz naravnega lakiranega masivnega bukovega lesa, s kavljem za obešanje na radiator.Prednosti Plusa so:
     • Dvojna funkcija: sušilnik in vlažilnik prostora
     • Eleganten in bistven dizajn, primeren za vse vrste domov
     • Trden in dolgotrajen zaradi kakovosti materialov

     FOPPAPEDRETTI ščipalke za perilo CLOTHY

     5,80 
     Clothy by Foppapedretti je revolucionarna ščipalka za perilo, izdelana v enem kalupu, brez vzmeti, idealna za popolnoma varno obešanje perila.
     Beri dalje

     Dodajte vaš e-poštni naslov na seznam za obveščanje o zalogi.

     DODATKI