Prikaz vseh 4 rezultatov

Prikaži stranski stolpec
Zapri

POLTI sesalnik Forzaspira Light&Clean

139,00 
Polti Forzaspira Light&Clean je sesalnik 3v1, ki se lahko iz električnega sesalnika spremeni v prenosni sesalnik na kabel. Zložljiv ročaj in LED lučke na krtači vam omogočajo, da poiščete in dosežete tudi umazanijo pod pohištvom. >> Izdelek lahko preizkusiš v razstavnem salonu Valuma!

POLTI likalna deska Vaporella

119,90 
Vaporella je idealna likalna deska, če iščete prvo izkušnjo s parnim likalnikom s kotlom. Zaradi ojačanega okvirja je lahka in stabilna, odlagalna polica pa vam omogoča varno odlaganje likalnika. Mrežasti okvir in bombažna prevleka omogočata prehod pare in preprečujeta, da bi se oblačila zmočila. Ko končate z likanjem, je Vaporella  izjemno kompaktna za shranjevanje, varnostni sistem pa preprečuje nenamerno odpiranje. >> Izdelek lahko preizkusiš v razstavnem salonu Valuma!

POLTI sesalnik Forzaspira C115_PLUS

112,50 
Forzaspira C110_PLUS je ciklonski cilindrični sesalnik brez vrečke, ki se ponaša z močjo 800 W in za 45% * zmanjšano porabo. Kompaktne velikosti in z bogatim izbor dodatkov za hitro in učinkovito čiščenje. Dvopozicijska krtača omogoča sesanje preprog in tepihov, s posebno krtačo za parket pa vam ni potrebno skrbeti, da boste opraskali občutljiva tla. Dva majhna dodatka (sesalni in ozek nastavek) omogočata sesanje sedežnih garnitur, naslanjačev, blazin in knjižnih polic. In ko končate, C110_PLUS zavzame zelo malo prostora in ga je enostavno pospraviti. Kompakten ciklonski sesalnik brez vrečk. >> Izdelek lahko preizkusiš v razstavnem salonu Valuma!
Zapri

Polti parni čistilnik Vaporetto SV400_Hygiene

84,90 
Polti parni mop Vaporetto SV400_Hygiene je lahek in enostaven, ki hitro in enostavno skrbi za vaša tla, zagotavlja čistočo in higieno. Vaporetto SV400_Hygiene uničuje in odstranjuje 99,9% bakterij, virusov in mikroorganizmov*, z njim lahko očistite vse vrste tal: od marmornih ploščic, parketa in preprog.   >> Izdelek lahko preizkusiš v razstavnem salonu Valuma!