Prikaz vseh 3 rezultatov

Prikaži stranski stolpec

EUROFLEX – Monster likalna postaja IRON IS7

159,00 
MONSTER IS7 je likalni sistem, ki  zagotavlja da likanje postane enostavno in profesionalno. Dvojno pregreta para pod pritiskom 3,5 Bar omogoča konstanten izpust z izredno nizkim odstotkom vlage v pari. Za uporabo je pripravljen v samo 2 minutah. Likalna postaja ima avtomatsko polnjenje uparjalnega kotlička tako, da vam omogoča NEOMEJENO AVTONOMIJO likanja. Vodo lahko polnite med likanjem ima pa tudi snemljiv rezervoar s  filtrom proti nastajanju vodnega kamna. ADS sistem proti kapljanju zagotavlja izpust popolnoma suhe pare, kar omogoča  tudi vertikalno likanje. Likalnik ima optimalno temperaturno nastavitev likalne plošče primerno za likanje vseh vrst tkanin. Na uporabo pripravljen v 2minutah   Vertikalno likanje   ADS Sistem proti kapljanju      
Zapri

EUROFLEX- Monster likalnik IRON IS60

129,90 

IRON I1 zagotavlja profesionalno likanje in je 10x močnejši kot običajni tovrstni likalniki. Sistem PUMP INJECTION nudi neomejeno avtonomijo likanja. Vključuje visokotlačno črpalko katera zagotavlja konstanten izpust pare, likanje  postane bolj preprosto in hitro. Rezervoar za vodo s kapaciteto 0,3l ima možnost takojšnega dotakanja vode. Direktni vbrizg mikro kapljic na grelni element vam omogoča vertikalno likanje in popolnoma suho paro,  vgrajen pa je tudi varnostni indikator vroče likalne plošče in ADS sistem proti kapljanju.

Proizvedeno v Italiji.

Na uporabo pripravljen v samo 2 minutah. Para je pripravljena v 2 minutah in vodo lahko med likanjem kadarkoli dolijete.

  ADS – ANTI DRIP SYSTEM Sistem proti kapljanju preprečuje zadrževaje vode na tkanini med likanjem   Omogoča vertikalno likanje in popolnoma suho paro.S hitrim segrevanjem in sunkovitim izpustom pare prodre globoko v tkanino in omogoča tudi vertikalno likanje tkanin na obešalnikih.     Vsebina paketa:
 • Profesionalni likalnik
 • Silikonska podloga za likalnik
 • Lijak
Zapri

EUROFLEX aktivna likalna deska SMOOTH B1 RU

299,00 
SMOOTH B1 je aktivna likalna deska, ki olajša delo z vašim likalnikom ali likalno postajo. Funkcije napihovanja, odsesovanja in ogrevanja likalne površine poskrbijo, da je tkanina brezhibno zlikana. Ima veliko zložljivo odlagalno polico za parne likalnike in parne postaje do 7,5 kg. Proizvedeno v Italiji. Enostavno prenosljiva likalna deska na koleščkih   Možnost nastavitve višine na 7 stopenj   Ima funkcijo gretja, usesavanja in napihovanja likalne površine, elektronska regulacija jakosti napihovanja glede na vrsto tkanine: 3 stopnje   Funkcija odsesovanja :
 • Namen funkcije je usesavanja odvečne pare, ki se sprošča pri likanju zato da ne uhaja v prostor in v prostoru kondenzira ko temperatura pare upade in para začne prehajati nazaj v tekoče stanje.
 • Omogoča da se tkanina ki jo likamo prisesa na likalno površino mize tako da ne drsi po likalni podlogi in jo ni treba ponovno nameščati v položaj za likanje.
Funkcija ogrevanja likalne mize :
 • Namen je ogrevanje tkanine ki jo likamo tako, da se le ta ogreva in lika od zgoraj navzdol ( z likalnikom) ter ravno tako od spodaj navzgor (s samo likalno površino ki je ogrevana), kar omogoča da tkanina, po likanju ostane suha, ker ogrevana likalna miza dodatno izsuši preostanek pare ki ostane po likanju v sami tkanini.
 • To omogoča, da se tako zlikana tkanina ne zguba potem, ko jo shranimo v omaro ker je le-ta suha v primerjavi z tkanino ki se zlika na običajni likalni mizi ki nima ne funkcije ogrevanja kakor tudi ne funkcije odsesovanja.
Funkcija napihovanja :
 • Preprečuje mehanske poškodbe delikatnih tankih tkanin kot je na primer svila, v primerih ko likalnik pride v direktni kontakt s tkanino, ki je položena na običajno mizo, ki nima funkcije napihovanja. Pritisk roke in same teže likalnika na tkanino, ki jo želimo zlikati je prevelik, v kolikor nismo pazljivi in lahko rezultira v poškodovanju tkanine, pri čemer ni nujno da bo zaradi take pazljivosti uporabnika tkanina brezhibno zlikana. 
 • V primeru uporabe funkcije napihovanja se tkanina položi na že napihnjeno likalno podlogo (pod katero se je ustvaril zračni balon...) mize katere "zračni balon" amortizira pritisk likalne plošče likalnika na tkanino, ki jo lahko na ta način brezskrbno likamo, ne da bi pri tem pazili, da bi jo prekomerni pritisk likalne plošče likalnika poškodoval.  
 • Z elektronsko regulacijo jakosti napihovanja likalne podloge prilagajamo stopnjo napihnjenosti likalne podloge glede na strukturo vlaken pri različnih tkaninah, kar se dodatno olajša likanje tovrstnih delikatnih tankih tkanin.
VSEBINA PAKETA:
 • Likalna deska
 • Držalo kabla
 • Podloga za likalnik