Za podjetja

Polti na sejmu ISSA Pulire 2021 profesionalno čiščenje in dezinfekcija s paro

Polti se je udeležil 25. izdaje Issa Pulire – sejma, specializiranega za svet čiščenja in higiene, ki je potekal v Veroni od 7. do 9. septembra. Polti, vodilno italijansko podjetje na področju parnih strojev, je bilo prisotno na tem pomembnem dogodku s svojim strokovnim znanjem na področju profesionalnega čiščenja in dezinfekcije, z izborom najboljših izdelkov, vsi z dokazano učinkovitostjo: POLTI SANI SYSTEM, POLTI VAPORETTO in POLTI CIMEX ERADICATOR, ki so že od Marca 2021 naprave za parno dezinfekcijo uradno “SDD” v skladu s francoskim standardom AFNOR NF T72-110 za njihov baktericidni, sporicidni, fungicidni, levuricid in virucidni učinek.

Iz programa POLTI SANI SYSTEM so bili na sejmu razstavljeni naslednji modeli: Polti Sani System Check, patentirana dezinfekcijska naprava z elektronskim sistemom upravljanja in nadzora; Polti Sani System Pro, patentirana naprava za pogosto dezinfekcijo velikih prostorov; Polti Sani System Express, patentirana naprava za pogosto dezinfekcijo manjših in srednje velikih površin.

Iz ponudbe POLTI VAPORETTO so bili razstavljeni: Polti Vaporetto MV 60.20, parna dezinfekcijska naprava, idealna za čiščenje in razkuževanje velikih površin, kuhinj in bolnišnic, zmožna sesanja trdnih snovi in ​​tekočin; Polti Vaporetto MV 40.20, multifunkcijska naprava za parno dezinfekcijo z vgrajenim sesalnikom z vodnim filtrom idealna za čiščenje in razkuževanje hotelskih sob; tudi Polti Vaporetto MV 20.20 in MV 10.20, multifunkcijski napravi za parno dezinfekcijo kompaktnih in posebej priročnih dimenzij, ki sta opremljeni s sesalnim sistemom z vodnim filtrom in se razlikujeta po tem, da ima prvi model dodatno vbrizg/odsesavanje in pranje s funkcijo detergenta.

Končno se je Polti predstavil s posebno napravo: POLTI CIMEX ERADICATOR, namenjeno za dezinsekcijo stenic in za dezinfekcijo proti virusom, klicam in bakterijam.

Vsi izdelki so izdelani v Italiji z visoko kakovostjo in zanesljivostjo. Upoštevajte le, da je Polti poleg tega, da se ponaša z 200 patenti in kvalifikacijo SDD, nedavno pridobil tudi prestižno znanstveno potrditev SIMA, italijanskega združenja za okoljsko medicino, za te izdelke. SIMA skrbi za ohranjanje zdravja ljudi s spodbujanjem ukrepov, ki omejujejo človekove dejavnosti, ki škodujejo okolju.

Sodelovanje pri Issa Pulire v celoti ustreza filozofiji, ki je osnova dejavnosti podjetja Polti, ki je od leta 1978 spremenilo navade potrošnikov v več kot 50 državah in predlagalo sodoben pristop k higieni zahvaljujoč dokazanim čistilnim, močnim in naravnim učinkom pare. Še toliko bolj pa ima danes vprašanje čiščenja in sanitarij temeljno vlogo pri zajezitvi pandemije Covid-19, ki naleti na ponovno zanimanje tako v zasebni, poklicni kot javni sferi.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja