OLENTIMA vlažilnik zraka DOMINO

5,0
5,0 od 5 zvezdic (skupno ocen: 1)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%
Oceni izdelek

Ultrazvočni vlažilnik zraka DOMINO je nenadomestljiv dodatek v vašem domu. Kvaliteto zraka v prostoru izboljša tako, da dvigne relativno vlažnost zraka na primeren nivo in s tem pripomore k vašemu boljšemu počutju in zdravju.

Z dodano funkcijo parnega tretmaja obraza pomete z vso konkurenco.
To je edinstvena funkcija vlažilnika Domino, ki vaš dom spremeni v Spa Center!
Hvaležne pa bodo tudi vaše sobne rastline, Domino namreč s svojo napredno tehnologijo skrbi za relativno vlažnost zraka, ki je pogosto pogoj za uspešno rast sobnih rastlin.

Vodni zbiralnik s prostornino 2.5L in s samodejnim izklopom ob izpraznitvi, vam bo omogočal do 12 ur vlaženja prostora.  Pretok pare znaša 100-200 mL na uro delovanja, kar pomeni, da je vlažilnik primeren za prostore med 10 m2 in 30 m2. Poleg učinkovitega vlaženja ponuja tudi način ogrevanja pare, ki se aktivira z enostavnim pritiskom gumba. Prav tako lahko v namenski prostor dodate eterična olja in s tem poleg vlaženja dodate prostoru tudi prijeten vonj.

  • Parni tretma obraza: Z vlažilnikom zraka Domino  si privoščite parni tretma obraza. Izpuščena para je nežna in topla zato blagodejno vpliva na kož Parni tretma omogoča globinsko čiščenje kože in cirkulacijo krvi, to pa zagotavlja bolj sijočo, zdravo in mladostno kožo.
  • Nočni način: naprava vlaženje opravlja v intervalih in vam tako zagotavlja tiho(20-40dB) in v prvi vrsti varno nenadzorovano delovanje.
  • Praktičnost: Pri snovanju aparata je bila v mislih tudi praktičnost. Vlažilnike je priporočljivo imeti na nočnih omaricah oz. v bližini postelje, torej tam, kjer ponoči odlagamo tudi svoje mobilne naprave. Domino ima zato dodan USB vhodza polnjenje vaših elektronskih naprav.
  • Garancija: 2 leti

>> Izdelek lahko preizkusiš v razstavnem salonu Valuma!

Na zalogi – dostava: 2-3 delovne dni.

114,90 Beri dalje

LASTNOSTI

NAČIN SPANJA
S pritiskom tipke za regulacijo jakosti pare za 3 sekunde aktiviramo nočni način, ki ugasne ambientno osvetljavo in vse lučke na kontrolni plošči.

MODERNA OBLIKA
Moderno zasnovan vlažilnik zraka s dodatki imitacije lesa je pravi modni dodatek, ki bo vaš dom dopolnil in poskrbel za boljše počutje.

OGREVANA PARA
Med delovanjem s pritiskom na gumb za vklop/izklop za 3 sekunde aktiviramo ogrevano paro in prižge se rdeča kontrolna lučka.

VGRAJENA USB VTIČNICA
Na zadnji strani vlažilnika se nahaja USB vtičnica, preko katere lahko polnite vaš mobilni telefon oz. elektronsko napravo.

AMBIENTNA OSVETLJAVA
Ultrazvočni vlažilnik zraka DOMINO poskrbi za magično vzdušje z vgrajeno ambietno osvetljavo modre barve, katera je dokazano barva miru in harmonije.

AROMATERAPIJA

Domino omogoča implikacijo eteričnih olj. Le ta pa dokazano vplivajo na zdravje in psihično počutje. Priporočamo uporabo naravnih rastlinskih eteričnih olj.

Tehnični podatki

Čas neprekinjenega delovanja: 12 ur

Dimenzije (DxŠxV): 29,7 x 21 x 23,7 cm

Kapaciteta rezervoarja: 2,5L

USB izhod za polnjenje: Da

Teža: 1,72 kg

Moč: 25W

Napajanje: 220-240V/50-60Hz

Glasnost delovanja: ≤35dB (A)

Regulacija pare: 3 stopnje

Izpust pare: 100-200mL/H

EAN: 9480201379623

Šifra produkta: DOMINO

Želite oceniti izdelek? Kliknite tukaj!

Priporočamm

Monika K.