OLENTIMA vlažilnik zraka DOMINO

5
5,0 ocena
5 od 5 zvezdic (skupno ocen: 1)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%
Oceni izdelek

Z ultrazvočnim vlažilnikom zraka DOMINO bo za vaše zdravje in dobro počutje poskrbljeno. Skupaj z elegantnim in modernim dizajnom bo poleg vlaženja vaš prostor tudi vizualno popestril.

Prostornina vodnega zbiralnika je 2.5L, zagotavlja samodejni izklop ob zmanjkanju vode in vam tako ponuja do 12 ur brezskrbnega vlaženja. Intenziteto izpuščene pare lahko nastavljate z enostavnim pritiskom gumba, in sicer v treh stopnjah. Poleg učinkovitega vlaženja ponuja tudi način ogrevanja pare. Na voljo imate funkcijo timerja, s katero lahko nastavite samodejni izklop aparata po določenem času delovanja. Vlaženje nastavite in pozabite. Prav tako lahko v namenski prostor dodate eterična olja in s tem poleg vlaženja dodate prostoru tudi prijeten vonj.

  • Z vlažilnikom zraka DOMINO  si privoščite parni tretma obraza. Izpuščena para je nežna in topla in  blagodejno vpliva na kožo.
  • Nočni način, pri kateri naprava vlaženje opravlja v intervalih in vam tako zagotavlja tiho (20-40dB) in v prvi vrsti varno nadzorovano delovanje.
  • Pri snovanju aparata je bila v mislih tudi praktičnost. Zaradi zasedanja vtičnice ima naprava priročno tudi USB vhod za polnjenje vaših elektronskih naprav.
  • Garancija: 2 leti

114,90  102,90 Dodaj v košarico

Na zalogi – dostava: 2-3 delovne dni.

LASTNOSTI

NAČIN SPANJA
S pritiskom tipke za regulacijo jakosti pare za 3 sekunde aktiviramo nočni način, ki ugasne ambientno osvetljavo in vse lučke na kontrolni plošči.

MODERNA OBLIKA
Moderno zasnovan vlažilnik zraka s dodatki imitacije lesa je pravi modni dodatek, ki bo vaš dom dopolnil in poskrbel za boljše počutje.

OGREVANA PARA
Med delovanjem s pritiskom na gumb za vklop/izklop za 3 sekunde aktiviramo ogrevano paro in prižge se rdeča kontrolna lučka.

VGRAJENA USB VTIČNICA
Na zadnji strani vlažilnika se nahaja USB vtičnica, preko katere lahko polnite vaš mobilni telefon oz. elektronsko napravo.

AMBIENTNA OSVETLJAVA
Ultrazvočni vlažilnik zraka DOMINO poskrbi za magično vzdušje z vgrajeno ambietno osvetljavo modre barve, katera je dokazano barva miru in harmonije.

APLIKACIJA ETERIČNIH OLJ
S uporabo eteričnih olj, ki jih apliciramo na temu namenjeno gobico lahko DOMINO poskrbi za pravo aromatično doživetje.

Tehnični podatki

Čas neprekinjenega delovanja: 12 ur

Dimenzije (DxŠxV): 29,7 x 21 x 23,7 cm

Kapaciteta rezervoarja: 2,5L

USB izhod za polnjenje: Da

Teža: 1,72 kg

Moč: 25W

Napajanje: 220-240V/50-60Hz

Glasnost delovanja: ≤35dB (A)

Regulacija pare: 3 stopnje

Izpust pare: 100-200mL/H

EAN: 9480201379623

Šifra produkta: DOMINO

Želite oceniti izdelek? Kliknite tukaj!

Ocene izdelka

5,0 ocena

Priporočamm

Monika K.