OLENTIMA vlažilnik zraka NERO

0,0
0,0 od 5 zvezdic (skupno ocen: 0)
Excellent0%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%
Oceni izdelek

NERO je enostaven vlažilnik z naprednimi funkcijami. Enostavno ga napolnite z vrha, vklopite in pozabite, ali pa nastavite vlaženje, kot je specifično potrebno za vaš dom.

Odlikuje ga 4.0L prostornina vodnega zbiralnika, s samodejnim izklopom ob izpraznitvi. Pretok pare znaša 150-300 mL na uro delovanja, kar pomeni, da je vlažilnik primeren za prostore do  35m2.

V treh nastavljivih stopnjah se vlažilnik prilagodi danemu okolju oziroma potrebi po vlaženju. Z ločenim gumbom lahko nastavljate  časovno delovanje od ene do šestih ur. Poleg učinkovitega vlaženja ponuja tudi način gretja z enostavnim pritiskom gumba. Prav tako lahko v namenski prostor dodate eterična olja in s tem poleg vlaženja dodate prostoru tudi prijeten vonj.

  • Dodatna funkcija tega vlažilnika, ki vam bo zelo olajšala življenje je samodejna regulacija relativne vlažnosti v prostoru, kar pomeni, da po tem ko enkrat nastavite želeno vlažnost, bo aparat sam poskrbel za vzdrževanje in se po potrebi prižigal in ugašal.
  • Nočni način, pri kateri naprava vlaženje opravlja v intervalih in vam tako zagotavlja tiho (20-40dB) in v prvi vrsti varno nadzorovano delovanje.
  • Na modernem prikazovalniku boste videli nastavljene parametre in relativno vlažnost zraka in tako imeli pregled nad delovanjem aparata.
  • Garancija: 2 leti

>> Izdelek lahko preizkusiš v razstavnem salonu Valuma!

Na zalogi – dostava: 2-3 delovne dni.

131,90 Beri dalje

Tehnični podatki

Čas neprekinjenega delovanja: 16 ur

Dimenzije (DxŠxV): 23 x 19 x 27,6 cm

Kapaciteta rezervoarja: 4,0 L

Teža: 1,53 kg

Moč: 25W, s gretjem 110W

Napajanje: 220-240V/50-60Hz

Glasnost delovanja: ≤35dB (A)

Regulacija pare: 3 stopnje

Izpust pare: 150-300mL/H

Šifra produkta: NERO

Želite oceniti izdelek? Kliknite tukaj!

Za ta izdelek še ni mnenj. Bodite prvi in vpišite svoje mnenje o izdelku!