OLENTIMA vlažilnik zraka ORNATO

5
5,0 ocena
5 od 5 zvezdic (skupno ocen: 2)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%
Oceni izdelek

Ultrazvočni vlažilnik zraka ORNATO je nenadomestljiv dodatek v vašem domu. Kvaliteto zraka v prostoru izboljša tako, da dvigne relativno vlažnost zraka na primeren nivo, in vam s tem pomaga pri tako počutju kot zdravju. Vlažilnik ORNATO to nalogo opravlja zanesljivo in varno.

Vodni zbiralnik s prostornino 2.5L in s samodejnim izklopom ob izpraznitvi, vam bo omogočal do 12 ur vlaženja prostora.  Pretok pare znaša 100-200 mL na uro delovanja, kar pomeni, da je vlažilnik primeren za prostore med 10m2 in 30m2. Poleg učinkovitega vlaženja ponuja tudi način ogrevanja pare kateri se aktivira z enostavnim pritiskom gumba. Prav tako lahko v namenski prostor dodate eterična olja in s tem poleg vlaženja dodate prostoru tudi prijeten vonj.

  • Nočni način, pri kateri naprava vlaženje opravlja v intervalih in vam tako zagotavlja tiho (20-40dB) in v prvi vrsti varno nenadzorovano delovanje.
  • Z vlažilnikom zraka ORNATO  si privoščite parni tretma obraza. Izpuščena para je nežna in topla in  blagodejno vpliva na kožo.
  • Pri snovanju aparata je bila v mislih tudi praktičnost. Zaradi zasedanja vtičnice ima naprava priročno tudi USB vhod za polnjenje vaših elektronskih naprav.
  • Garancija: 2 leti

Trenutno ni na zalogi (za rok dobave nas kontaktiraj).

114,90 Beri dalje

LASTNOSTI

NAČIN SPANJA
S pritiskom tipke aktiviramo nočni način, ki ugasne ambientno osvetljavo in vse lučke na kontrolni plošči.

AMBIENTNA OSVETLJAVA
Ultrazvočni vlažilnik zraka ORNATO poskrbi za magično vzdušje z vgrajeno ambietno osvetljavo modre barve, katera je dokazano barva miru in harmonije.

OGREVANA PARA
Med delovanjem s pritiskom na gumb za vklop/izklop za 3 sekunde aktiviramo ogrevano paro in prižge se rdeča kontrolna lučka.

VGRAJENA USB VTIČNICA
Na zadnji strani vlažilnika se nahaja USB vtičnica, preko katerete lahko polnite vaš mobilni telefon oz. elektronsko napravo.

MODERNA OBLIKA
Moderno zasnovan vlažilnik zraka s dodatki imitacije lesa je pravi modni dodatek, ki bo vaš dom dopolnil in poskrbel za boljše počutje.

APLIKACIJA ETERIČNIH OLJ
S uporabo eteričnih olj, ki jih apliciramo na temu namenjeno gobico ORNATO poskrbi za pravo aromatično doživetje.

Tehnični podatki

Čas neprekinjenega delovanja: 12 ur

Dimenzije (DxŠxV): 21 x 21 x 22,3 cm

Kapaciteta rezervoarja: 2,5L

USB izhod za polnjenje: Da

Teža: 1,65kg

Moč: 25W

Napajanje: 220-240V/50-60Hz

Glasnost delovanja: ≤35dB (A)

Regulacija pare: 3 stopnje

Izpust pare: 100-200mL/H

EAN: 9580201379620

Šifra produkta: ORNATO

Želite oceniti izdelek? Kliknite tukaj!

Ocene izdelka

5,0 ocena

Top! Js ga uporabljam za sobne rastline. Nikol še niso ble tolk zadovoljne kot s tem vlažilnikom. Zvečere pa itak najbolj sede vonj eteričnih olj

Simon .
5,0 ocena

Res dobro dela pa še polepša mojo spalnico! Super zadovoljna

Anja .