+PAKETI

Za vas smo pripravili posebne ugodnosti, ki vključujejo dodatke za likanje in čiščenje po znižani ceni.

  POLTI likalna deska Vaporella Essential

  71,20 
  Vaporella Essential je idealna likalna deska, če iščete prvo izkušnjo s parnim likalnikom s kotlom. Zaradi ojačanega okvirja je lahka in stabilna, odlagalna polica pa vam omogoča varno odlaganje likalnika. Mrežasti okvir in bombažna prevleka omogočata prehod pare in preprečujeta, da bi se oblačila zmočila. Ko končate z likanjem, je Vaporella Essential izjemno kompaktna za shranjevanje, varnostni sistem pa preprečuje nenamerno odpiranje.

  POLTI tlačna cev Vaporetto PRO

  25,90 
  • Tlačna cev dodaja moč pari, ki izhaja iz vašega Polti Vaporetto, in vam omogoča čiščenje v najtesnejših in najtežje dostopnih prostorih s tradicionalnimi sistemi. Vsebina:
  Dolga tlačna cev. Združljivo z modeli Polti Vaporetto PRO Series
  Beri dalje

  Dodajte vaš e-poštni naslov na seznam za obveščanje o zalogi.

  FOPPAPEDRETTI nakupovalni voziček GOOD BUY Black

  62,50 
  Nakupovalni voziček GOOD BUY znamke Foppapedretti je kompakten nakupovalni voziček, ima teleskopsko aluminijasto strukturo in prilagodljivo dno, zaradi izvlečne noge ostane sam pokonci. Nakupovalna torba je enostavno odstranljiva. Lahko ga prenašate v priloženi praktični torbi.
  Na voljo v večih barvnih kombinacijah!
  Beri dalje

  Dodajte vaš e-poštni naslov na seznam za obveščanje o zalogi.

  FOPPAPEDRETTI stojalo za sušenje perila STENDIPIÙ Walnut

  156,00 
  STENDIPIÙ zložljivo leseno stojalo za perilo Foppapedretti ima zložljiv sistem odpiranja na dve višini. Primeren je za manjše količine perila v manjših prostorih. Stendipiù se popolnoma zapre in zavzame minimalno prostora za enostavno shranjevanje, ko ga ne potrebujete. Konstrukcija je iz masivnega lakiranega bukovega lesa. Prednosti Stendipiù so:
  • Primeren za majhne prostore
  • Možnost uporabe na dveh različnih višinah
  • Stabilna in robustna konstrukcija iz masivnega lesa
  IMG_1430
  Zapri

  POLTI Vaporetto kit, 6 nogavičk

  9,90 
  Z lahkoto ujemite umazanijo za čistejši in s parno očiščen dom Komplet, sestavljen iz 6 nogavičk, namenjenih zbiranju umazanije, raztopljene med čiščenjem s paro. Uporablja se za čiščenje vzmetnic, naslanjačev, sedežnih garnitur, notranjosti avtomobila, vrat omar in pohištva. Združljivo z:  

  STELTON budilka OKIRU Black

  49,95 
  Dizajn budilke Okiru japonskega oblikovalca Kazushige Miyake je namenoma preprost in diskreten. V japonščini okiru pomeni "prebuditi se". Glede na to, da je budilka prva stvar, ki jo zagledate, ko se zbudite, je oblikovalec želel ustvariti preprost, funkcionalen predmet, s katerim bi dan začeli mirno.  Alarm nastavite s številčnico na hrbtni strani ure - je iste barve kot kazalec budilke na uri in žebljiček, ki je dvignjen, ko je alarm nastavljen. Na voljo v večih barvnih kombinacijah!
  Beri dalje

  Dodajte vaš e-poštni naslov na seznam za obveščanje o zalogi.

  FOPPAPEDRETTI stojalo za sušenje perila CIAK Aluminij/Natur

  138,70 
  Zložljivo leseno stojalo za perilo Ciak podjetja Foppapedretti ponuja 14 metrov žice, uporabne za obešanje oblačil. In ko se zapre, zavzame zelo malo prostora: le 11 centimetrov. Struktura iz masivnega bukovega lesa je trdna in lahka zahvaljujoč komponentam iz belo lakiranega ali eloksiranega aluminija. Na voljo v večih barvnih kombinacijah!

  POLTI likalna parna postaja Vaporella Simply VS10.12

  139,00 

  Parni likalnik z neomejeno avtonomijo in velikim ločenim rezervoarjem za enostavno in hitro likanje.

  V primerjavi s tradicionalnimi likalniki, zagotavlja odlične rezultate v zelo kratkem času, saj se segreje v samo 2 minutah, ter ima velik 1,5 L snemljiv rezervoar, ki ga lahko napolnite kadarkoli. Njegova kompaktna zasnova zagotavlja najenostavnejšo uporabo. Močno povečanje pare v enem prehodu zgladi zahtevne gubice in s funkcijo ECO lahko zmanjšate porabo električne energije in vode. Vaporella Simply: preprosto in hitro!

  Beri dalje

  Dodajte vaš e-poštni naslov na seznam za obveščanje o zalogi.

  FOPPAPEDRETTI stojalo za sušenje perila URSUS walnut

  330,00 
  Leseno zložljivo stojalo za perilo Ursus podjetja Foppapedretti je mogoče prilagoditi glede na količino in vrsto perila, ki ga želite obesiti. Pravzaprav je osrednji vrh mogoče namestiti na dve različni višini: na sredini za manj obsežna oblačila ali na vrhu za obešanje rjuh in zaves. Poleg tega se neodvisna stranska krila lahko nagnejo in odprejo celo le delno. Ursus ponuja 33 metrov uporabne žice za obešanje perila, zaprta pa stoji sama in zavzame zelo malo prostora: le 18 centimetrov. Ursus je tudi enostaven za premikanje, tako zaprt kot z obešenim perilom, zahvaljujoč 4 vrtljivim kolesom (dve z zavoro). Masivna lakirana bukova lesena konstrukcija.  
  Beri dalje

  Dodajte vaš e-poštni naslov na seznam za obveščanje o zalogi.

  POLTI Fluid Curve likalnik za Polti Vaporetto Lecoaspira

  99,00 
  Fluid Curve pripomoček za likanje za Polti Vaporetto Lecoaspira Fluid Curve pripomoček za likanje je idealen pripomoček za pretvorbo vašega parnega čistilnika v zmogljiv likalnik s kotlom za vaša oblačila. Zahvaljujoč moči pare, ena poteza zadostuje za nežno glajenje gub tudi najzahtevnejših tkanin. Priključen na združljive modele je pripomoček za likanje idealen za vse tkanine, tudi za najbolj občutljive. Inovativna in patentirana 360 ° FLUID CURVE tehnologija aluminijaste plošče z dvojno keramično prevleko zagotavlja odlične rezultate: likanje brez napora v vse smeri. Prav tako lahko likate navpično, osvežite zavese, plašče, jakne in odpravite neprijetne vonjave. Priložena je železna počivalna podloga.
  Beri dalje

  Dodajte vaš e-poštni naslov na seznam za obveščanje o zalogi.

  POLTI likalna postaja Vaporella 2H Professional

  179,90 
  Polti Vaporella 2H Professional že od leta 1978 skrbi za vaša oblačila. Vintage dizajn, ročaj iz plute, aluminijasta likalna plošča z luknjami koncentriranimi na konici, in stranski gumb za dovod pare jo ločijo od drugih likalnih postaj.
  Beri dalje

  Dodajte vaš e-poštni naslov na seznam za obveščanje o zalogi.

  IMG_5096
  Zapri

  POLTI Frescovapor dišava Vaporetto BOR

  14,90 
  Čist in dišeč dom z dišavo, ki odpravi vonjave FrescoVapor je dišava, ki vsebuje naravne snovi. V mešanju s paro sprosti svež parfum naokoli in zaradi svoje posebne sestave lahko odpravi neprijetne vonjave. Združljivo z: ➡︎ Na voljo tudi z vonjem sivke!
  IMG-1016
  Zapri

  POLTI teflonska podloga proti sijaju- Vaporella

  19,90 
  Zaščitite občutljva oblačila med likanjem! Podloga nameščena na ploščo likalnika preprečuje kakršen koli sijaj na temnih tkaninah in ščiti občutljive tkanine. Združljiv z modeli Vaporella s profesionalnim likalnikom, razen Vaporella Pro 3100R, Prof 1100 in Vaporella Easy.

  FOPPAPEDRETTI stojalo za sušenje perila SUPERGULLIVER Les

  294,00 
  Stojalo za perilo SuperGulliver je idealen za sušenje večjih količin perila: ponuja dobrih 35 metrov uporabne žice za sušenje in ima vdržljivo palico za obešanje obešalnikov, ki zlahka izgine, ko je ne potrebujete. Je zelo stabilen zahvaljujoč strukturi iz masivnega lesa z barvanimi aluminijastimi palicami, hkrati pa je zelo enostaven za premikanje zahvaljujoč 4 vrtljivim kolesom, od katerih sta 2 z zavoro. SuperGulliver je mogoče odpreti glede na potrebe: stranski in sprednji kraki so pravzaprav neodvisni. Ko je zaprt, stoji samostojno in zavzame le 14 cm! SuperGulliver je na voljo tudi v različici z belo lakirano aluminijasto strukturo, primerno za zunanjo uporabo.
  Beri dalje

  Dodajte vaš e-poštni naslov na seznam za obveščanje o zalogi.

  STELTON termo vrč EM77 Light grey

  79,95 
  Vakumski termo vrč EM77 z edinstvenim zamaškom je ustvaril danski oblikovalec Erik Magnussen in se na Danskem proizvaja od leta 1977. Danes je vakuumski vrč ikona oblikovanja po vsem svetu. Vrč drži 1L in se lahko uporablja za kavo in čaj. Vložek iz izolacijskega stekla ohranja tekočino vročo več ur - ali hladno, če se vrč uporablja za npr. ledeni čaj. Poleg edinstvenega "gugajočega" zamaška ima še navojni pokrovček za piknike in transport.
  Na voljo v večih barvnih kombinacijah!
  Beri dalje

  Dodajte vaš e-poštni naslov na seznam za obveščanje o zalogi.

  IMG-0968
  Zapri

  POLTI Unico MCV80/85 kit, 2 univerzalni krpi iz mikrovlaken

  14,90 
  Narejene iz mikrovlaken in pralne v stroju, so idealne za čiščenje vseh vrst tal: gladkih ali hrapavih. Poliestrski vložki izboljšajo drsenje, debeli in mehki robovi pa preprečujejo poškodbe pohištva in oblog med čiščenjem. Združljivo z:  

  POLTI parni sesalnik z vodnim filtrom Vaporetto Lecoaspira FAV20

  459,00 
  Polti Vaporetto Lecoaspira FAV20 je poseben parni čistilec z dvojno funkcijo: čisti s paro in sesa z vodnim filtrom. FAV20 z močjo pare očisti vse prostore v hiši, medtem ko s pomočjo obvodnega motorja sesa suho in tekočo umazanijo. Dodatna oprema vam omogoča, da opravite izjemno čiščenje. Dvojna funkcija parnega čistilnika: parni čistilec in sesalnik z vodnim filtrom.  
  Beri dalje

  Dodajte vaš e-poštni naslov na seznam za obveščanje o zalogi.

  PAEU0279-filtrohepa-c110
  Zapri

  POLTI Hepa H13 filter za Polti Forzaspira C110

  15,90 
  HEPA filter je zadnja stopnja filtracije in je zaradi razreda H13 sposoben zadržati tudi najfinejše delce prahu in umazanije. Filter preprečuje ponoven vnos umazanije v okolje. Združljivo z: Polti Forzaspira C110

  POLTI parni čistilnik Vaporetto First

  79,90 
  Vaporetto First je lahek in enostaven parni čistilec ki zagotavlja močan parni curek za hitro in temeljito čiščenje. Z Vaporetto First lahko parno očistite različne površine v vašem domu, vključno s kuhalnimi ploščami, gorilniki, ploščicami in fugami, umivalniki in kopalniškimi elementi, radiatorji, roletami, zavesami in rastlinami. Je tudi dober prijatelj pri zamenjavi sezonskih oblačil, saj pomaga osvežiti tkanine. Z Vaporetto First, je čist dom na dosegu roke. Ročni parni čistilec z močnim curkom za temeljito čiščenje!
  Beri dalje

  Dodajte vaš e-poštni naslov na seznam za obveščanje o zalogi.

  POLTI parni čistilnik Moppy White

  124,90 

  Moppy je takojšen, praktičen in hiter, saj združuje učinkovitost pare s preprostostjo lahkega in okretnega mopa, ki odpravlja vedro, moteče in težko premikanje, z dodatno prednostjo, da so roke vedno čiste in suhe. Moppy je sestavljen iz podstavka za polnjenje, ki krpo tretira s paro ter lahkega in okretnega brezžičnega mopa iz eloksiranega aluminija, ki seže do vseh vogalov in deluje okoli ovir. Krpa, napolnjena z vročo paro, opere in globinsko očisti vse vrste tal in navpičnih površin ter odstrani in unuiči 99,9% mikrobov in bakterij * brez uporabe detergentov. Z Moppyjem uživate v naravni učinkovitosti pare, brezžično. Na voljo tudi v rdeči barvi. Na voljo tudi v črni barvi.
  shipped(1)

  DOSTAVA

  Na vašem domu v 1-2 delovnih dneh.

  credit-card(1)

  DO 12 OBROKOV

  Možnost plačila do 12 obrokov s plačilno kartico MasterCard.

  support

  TEHNIČNA POMOČ

  Svetovanje in poprodajna podpora.

  password

  VAREN NAKUP

  Skrbimo za varovanje vaših podatkov in spoštujemo vašo zasebnost.