POLTI Moppy, 20 elektrostatičnih krp za prah

Z lahkoto odstranite prah. Elektrostatične krpe nameščene na Moppy široko glavo, lovijo in zadržujejo prah, lase in živalsko dlako, hitro in učinkovito.

  • 20 elektrostatičnih krp XXL

XXL velikost je združljiva z Moppy široko glavo.

3,99 Beri dalje

Na zalogi – dostava: 2-3 delovne dni.

POPOLNA TLA V ENI POTEZI

Moppy krpe za prah v eni potezi ujamejo prah, živalsko dlako, lase in pajčevine z vseh površin. So priročne in uporabne, in so primerne za dnevno čiščenje vseh vrst tal: z lahkoto jih pritrdite na glavo mopa, tako, da konce zapnete za posebne gumbe na robovih glave. Tako lahko pripravite tla na poznejše čiščenje z vročimi krpami iz mikrovlaken prepojenimi s paro.

UJEMITE SKRITI PRAH

Krpe so značilne s posebno vtisnjeno teksturo, ki naredi tkanino debelo in trpežno; pritrjene na Moppyjevo veliko glavo, vrtljive in ultra-fleksibilne, vam pomagajo ujeti skriti prah, z doseganjem tudi najbolj zahtevnih mest za sedežno garnituro in pod pohištvom.

UJEMITE PRAH IN GA ZADRŽITE

Moppy krpe za prah so elektrostatične, in tako zadržijo prah in umazanijo kot magnet. Med tem ko tradicionalna metla prah le premika po prostoru, ga Moppy elektrostatična krpa učinkovito ujame in zadrži. Po končanem čiščenju lahko krpo z lahkoto odstranite, brez da ujet prah razpršite po prostoru.

KOMPATIBILNOST

Komplet je kompatibilen z vsemi Polti Moppy modeli.

Tehnični podatki

Sestava krpice: viskoza- poliester

Dimenzije embalaže (DxŠxV): 31 x 16 x 1 cm

Teža: 300 gr

EAN: 8007411804373

Šifra produkta: PAEU0346