POLTI pokončni sesalnik Forzaspira Slim SR100

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 od 5 zvezdic (skupno ocen: 0)
Excellent0%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%
Oceni izdelek

Brezžični baterijski sesalnik 2 v 1 za sesanje z maksimalno svobodo gibanja.

Polti Forzaspira Slim SR100 je praktičen pokončni sesalnik 2-v-1, ki se s preprostim klikom spremeni v prenosni sesalnik za odstranjevanje umazanije in prahu tudi z najtežje dostopnih mest.

Zagotavlja visoko zmogljivost in dolgo življenjsko dobo s ciklonsko tehnologijo sesanja in 21,9-voltno litij-ionsko baterijo.

  • 2 v 1 brezžični baterijski sesalnik
  • Delovna avtonomija do 50 minut
  • Ciklonski sistem
  • 3 faze filtriranja
  • Pralen HEPA 10 filter
  • Motorizirana krtača z LED lučkami
  • Vključen set za čiščenje malih površin

 Na zalogi- Dostava 2-3 delovna dni.

249,00 Beri dalje

LASTNOSTI

SVOBODA PRI ČIŠČENJU KJERKOLI

Forzaspira SLIM SR100 je brezžičen sesalnik, osnovan z idejo maksimalne svobode gibanja. Pomaga vam čistiti brez truda tudi najbolj zahtevne kotičke od tal do stropa. Je lahek in vsestranski, saj lahko ozek nastavek ali nastavek z najlonskimi ščetinami povežete neposredno na kovinsko cev in dosežete tudi oddaljenejše točke kot so stopi in omare, za temeljito čiščenje celotnega doma.

ŠE NIKOLI NISTE DOSEGLI TAKO VISOKO

Lahek in vsestranski Forzaspira SLIM SR100 enostavno čisti od tal do stropa: ozek nastavek ali nastavek z najlonskimi ščetinami lahko povežete neposredno na kovinsko cev in dosežete tudi oddaljenejše točke kot so stopi in omare, za temeljito čiščenje celotnega doma.

ZA ČISTEJŠI ZRAK

Ciklonsko delovanje motorja, skupaj s tri stopenjsko filtracijo garantira visoko učinkovitost in čistejši zrak: različne stopnje filtracije ujamejo tudi najdrobnejše delčke prahu. Hepa 10 filter je odstranljiv in pralen, rezervoar za prah pa izpraznite z enim enostavnim klikom, za hitro in enostavno čiščenje aparata.

LED MOTORIZIRANA KRTAČA

Motorizirana krtača na FORZASPIRA SLIM SR110 z mehaničnim delovanjem odstrani tudi najtrdovratnejšo umazanijo, za najvišjo učinkovitost na vseh tleh, vključno s preprogami. LED luči zaznajo skrito umazanijo in omogočijo še bolj temeljito čiščenje.

ZA VSA TLA, TUDI PARKET

Aparat za čiščenje vseh tal: s Forzaspira SLIM SR110 ni potrebno menjati krtač, saj je bil osnovan za prehode s ploščic na preproge in parkete.

PRAKTIČEN IN UDOBEN

Forzaspira SLIM SR110 ima ergonomsko držalo, ki je posebej udobeno tudi po daljšem času uporabe; je brezžičen in lahek (samo 2.6 kg), tako da lahko čistite kjerkoli z malo truda. Po koncu čiščenja, ga lahko enostavno pospravite na stenski nosilec, da ostane pri roki in pripravljen z napolnjeno baterijo za naslednje hitro čiščenje.

BREZ VREČK, ENOSTAVNO PRAZNJENJE

Forzaspira SLIM SR110 ne uporablja vrečk, in ga zato lahko enostavno očistite: za enim klikom izpraznite rezervoar za prah!

DODATKI ZA VSE POVŠINE

Set za čiščenje malih površin je idealen za temeljito čiščenje tudi najtežje dostopnih mest; ozek nastavek je popoln za sedežne garniture, oblazinjenje in notranjosti avtomobilov, med tem ko je sesalni nastavek z najlonskimi ščetinami idealen za odstranjevanje prahu tudi z omar in garderob.

PRENOSEN: ČIŠČENJE VEDNO NA DOSEGU ROKE!

Forzaspira SLIM SR110 hitro postane praktičen in lahek prenosen sesalnik, za udobno čiščenje tudi najtežje dostopnih mest. S povezavo ozkega nastavka ali nastavka z najlonskimi ščetinami, lahko ostranite prah in umazanijo z majhnih površin kot so oblazinjeno pohištvo, police, predali, poličniki in notranjosti avtomobilov.

VSEBINA PAKETA

SESALNI NASTAVEK Z NAJLONSKIMI ŠČETINAMI
Primeren za sesanje oblazinjenega pohištva, polic in omar. Ščetine so rahlo abrazivne, in tako odstranijo najbolj trdovratno umazanijo.

.

OZEK NASTAVEK
Primeren za sesanje oblazinjenega pohištva, polic in omar. Ščetine so rahlo abrazivne, in tako odstranijo najbolj trdovratno umazanijo

 

POSTAJA ZA POLNJENJE
Za pospravljanje Forzaspira SLIM po uporabi tako, da ostane na dosegu roke in z napolnjeno baterijo.

POLNILEC BATERIJE
Polnilec baterije lahko priključite na kateri koli vir napajanja; sesalnik se napolni v le 4 urah.

Tehnični podatki

Delovna avtonomija: Do 50 min

Baterija: 21,9 V Lithium-ion

Kapaciteta rezervoarja za smeti: 0.5 l

Teža: 2,6 kg

dBa: 72

Regulacija sesanja: Da, 2 stopnji

Dodatki vključeni: 3

Način sesanja: Ciklonski

Stopnje filtracije: 3

Čas polnjenja: 4 ure

Krtača: Motoritzirana

Izhodni filter: Hepa 10 Washable

EAN: 8007411012242

Šifra produkta: PBEU0112

Želite oceniti izdelek? Kliknite tukaj!

Za ta izdelek še ni mnenj. Bodite prvi in vpišite svoje mnenje o izdelku!