Novice

NAŠA ZGODBA

Smo iz prejšnjega tisočletja, a naš um je mlad.

Brez skrbi, naslov tega zapisa ni eden od tistih medijskih, ki so napihnjeni zgolj za privabljanje bralcev – zgodba podjetja Valuma v resnici sega v tiste čase.

No, naši predniki niso ravno kovali železnih likalnikov ali v njih menjali žarečega oglja – je bil pa dedek Miha Čebašek znan in zelo spreten električar, ki so mu že v petdesetih letih prejšnjega stoletja ljudje od blizu in daleč nosili v popravilo kavne mlinčke, likalnike, stepalnike za testo in podobne napravice, ki se danes zdijo kot nekakšni prototipi sodobnih gospodinjskih pripomočkov.

Sin Miran je šel po njegovi poti in leta 1995 na domačem naslovu v Repnjah pri Ljubljani ustanovil Servis Elektro Čebašek, ki se je vedno ponašal s kvalitetnimi in hitrimi uslugami svojim strankam, na podlagi dolgoletnih izkušenj pa vse bolj tudi s svetovanjem pri nakupu novih aparatov.

Ko je šlo podjetje v naslednji rod, v roke Jureta in Neže, se je kot njegova gonilna sila oblikovala mlada ekipa. Poslovanje smo razširili s spletno prodajo, postali uradni distributer priznanih blagovnih znamk in tako sledimo potrebam sodobnega časa.

A naj vam zaupamo, da smo tudi pri modernem trendu upoštevali prispodobo o uspehu, ki so jo uporabljale prejšnje generacije – da je treba bika zgrabiti za roge. V našem primeru to pomeni, da zagotovimo našim izdelkom tako kakovost, da obiskovanje servisa, razen izjemoma, ni potrebno.

Obiske pričakujemo iz povsem drugih razlogov in se jih močno veselimo. V razstavnem kotičku na sedežu podjetja, ki se je prav zaradi zagotavljanja te usluge preselilo iz Repenj v industrijsko cono Komenda, lahko namreč aparate tudi osebno testirate. Pri nakupu novih aparatov znamo svetovati ter najti za vas najboljše in najugodnejše rešitve; za vse aparate, ki jih zastopamo, pa zagotavljamo tudi rezervne dele in hiter servis.

Hvala vam za zaupanje – se veselimo srečaj z vami v živo in prek spleta.

Vaša Valuma