Novice

Na testu: Polti pokončni sesalnik Forzaspira Slim

Čist dom je nekaj, kar verjamem, da nam je vsem zelo pomembno, sploh pa tistim, ki imamo doma hišne ljubljenčke. Pred dvema mesecema sem se preselila in v najemniškem stanovanju seveda ni bilo sesalnika, zato sem takoj šla v “iskalno akcijo” oziroma na lov za dobrim sesalnikom.

Preiskala sem cel splet in se na koncu odločila za znamko Polti in njihov pokončni sesalnik Forzaspira Slim SR90B_Plus, ki ga imajo v ponudbi na spletni strani Valuma.

Odkar sem svojega novega hišnega spremljevalca objavila na instagramu sem prejela veliko zanimanja zanj in ker vidim, da vas je tukaj kar nekaj, ki ste ravno tako v iskanju dobrega sesalnika, sem se odločila, da spišem to objavo in komu olajšam odločitev o nakupu.

Moji kriteriji pri iskanju bodočega novega sesalnika so bili:

* Krtača za živalsko dlako in tkanine

* Da je sesalnik baterijski in ne na kabel (ker je iskanje vtičnice in vleka kabla nekaj kar mi resnično gre na živce)

* Kratek čas polnjenja baterije

* Dolg čas sesanja

* Da je pokončni in ročni

* Več različnih nastavkov

* Več stopenj hitrosti

* Ugodna cena

Zakaj sem izbrala Polti Forzaspira sesalnik?

Doma imam kužka, ki pušča res ogromno dlake, tako da moram absolutno sesati vsak dan, včasih celo večkrat dnevno. Pasja dlaka ni samo na tleh, zato mi je bilo pomembno, da ima moj bodoči sesalnik krtačo oz. nastavek, ki je namenjen prav za živalsko dlako, da lahko z njim posesam razne tkanine, kot so dekice na sedežni, preproge, okrasne blazine in rjuho.

Pomembo mi je bilo tudi, da se sesalnik hitro napolni, lahko z njim dlje časa sesam, ga lahko nesem v avto in z drugim nastavkom posesam sedeže ter da ima 2 stopnji hitrosti sesanja.

Polti sesalnik Forzaspira Slim je poleg vsega tega, kar sem iskala tudi vizualno lep, je lahek, ergonomičen in pa enostaven za uporabo. Ima 40 minut delovne avtonomije, kar pomeni, da lahko brezskrbno posesam celo stanovanje.

Za Valumo blog pripravila Cindy → https://www.instagram.com/sabolceccindy/