Prikazovanje 1–18 od 88 rezultatov

Prikaži stranski stolpec
Zapri

POLTI držalo iz nerjavečega jekla La Vaporella

9,90 
  • Enostavna montaža: pritrdi se neposredno na likalno postajo. Parno cev drži stran od likalne površine Olajša likanje, saj preprečuje, da bi se parna cev zapletla in motila likanje. Združljivo z vsemi modeli Polti La Vaporella.
Zapri

POLTI podloga za odlaganje likalnika

10,90 
  • Podlogo za likalnik Polti Vaporella lahko namestite neposredno na likalno desko ali na likalno površino, kar vam omogoča hitro in popolnoma varno shranjevanje likalnika. Podloga je nedrseča in izolacijska.

POLTI univerzalna likalna prevleka

24,10 
  • Univerzalna likalna prevleka za strojno pranje. S praktično vrvico za prilagajanje profilu velikosti prevleke (največja velikost 120 x 45 cm)

POLTI prevleka za likalno desko XL

25,70 
  • Strojno pralna XL likalna prevleka iz 100% bombaža.
  • Iz mehko podloženega bombaža za učinkovitejše likanje in optimalno gladkost.
  • Primerno za površine z največjo velikostjo 124 x 48,5 cm.
  • Vsebina: 1 krpa velikosti 126 x 50,5 cm

POLTI Lecoaspira Lecologico HEPA Filter H13

16,10 
HEPA filter lahko zadrži tudi najmanjše delce prahu, ne da bi jih ponovno vnesel v okoliški zrak. Razred 13 je jamstvo za visoko moč filtriranja. Združljivo z: Polti Vaporetto Lecoaspira, Polti Forzaspira Lecologico (serija AS in serija Allergy).

OLENTIMA filter za čistilnik zraka Terso

9,40 
  • 3-stopenjski filter: predfilter + visoko učinkovit HEPA filter + filter z aktivnim ogljem
  • Učinkovitost HEPA filtra: 99,7%

POLTI Unico kit, 2 nogavički

12,00 
Bombažna kapica se nanese na krtačo 2 v 1 za čiščenje tkanin in oblazinjenja: para raztopi umazanijo, gobasta tkanina pa absorbira in zbira ostanke. Krpice so pralne v pralnem stroju na 60°. Združljiv z vsemi modeli Polti Unico.

POLTI Hepa H13 filter za Polti Forzaspira C110

12,80 
HEPA filter je zadnja stopnja filtracije in je zaradi razreda H13 sposoben zadržati tudi najfinejše delce prahu in umazanije. Filter preprečuje ponoven vnos umazanije v okolje. Združljivo z: Polti Forzaspira C110

POLTI Hepa filter za Forzaspira Slim SR100

12,80 
Filter HEPA zajame in zadrži najmanjše delce umazanije, ki jih ciklon ne filtrira v posodi za zbiranje umazanije, ter preprečuje njihovo ponovno oddajanje v okoliški zrak. Združljivo z pokončni baterijskim sesalnikom Forzaspira Slim SR100.

POLTI Lecoaspira kit, 2 univerzalni krpi iz mikrovlaken

14,40 
Komplet, sestavljen iz 2 krp iz mikrovlaken za čiščenje vseh vrst tal in zbiranje umazanije, ki jo raztopi para. - Primerno za vse vrste tal - Enostaven sistem spajanja - Pralno v pralnem stroju Združljiv z vsemi modeli Polti Vaporetto Lecoaspira

POLTI Lecoaspira kit, 2 krpi iz mikrovlaken za občutljiva tla

16,90 
Komplet, sestavljen iz 2 krp iz mikrovlaken za čiščenje občutljivih tal. Opremljeni z dolgimi in mehkimi vlakni, delujejo nežno in zbirajo umazanijo, ki jo raztopi para. - Primerno za občutljiva tla, kot sta parket in terakota - Enostaven sistem spajanja - Pralno v pralnem stroju Združljiv z vsemi modeli Polti Vaporetto Lecoaspira.

POLTI Lecoaspira kit, 2 nogavičk

12,00 
Komplet, sestavljen iz 2 nogavičk za zbiranje umazanije, ki se stopi med čiščenjem s paro. Z njimi lahko čistite vzmetnice, fotelje, sedežne garniture, notranjost avtomobila, vrata omar in pohištvo. - 2 nogavičke iz mehkih mikrovlaken - Idealno za čiščenje oblazinjenega pohištva - Pralno v pralnem stroju Združljivo z Polti Vaporetto Lecoaspira.

POLTI Lecosapira/Unico, Kit 3 barvnih ščetk

9,60 
Komplet, sestavljen iz 3 barvnih krtač z najlonskimi ščetinami, s katerimi lahko strgate tudi najbolj trdovratno umazanijo. Različne barve so namenjene, da ne zamešamo krtačke z ostalimi prostori za maksimalno higieno. Vsebina: 3 barvni čopiči z najlonskimi ščetinami Združljivo z vsemi modeli Polti Vaporetto Lecoaspira in Polti Unico

POLTI Lecosapira/Unico, Kit 3 ščetk

9,60 
Komplet, sestavljen iz 3 krtač z najlonskimi ščetinami, popoln pripomoček za odstranjevanje najtežjih madežev. Mehčalno delovanje pare v kombinaciji z abrazivnim delovanjem ščetk odstrani vse madeže in razkuži površino. Vsebina: 3 majhne krtače z najlonskimi ščetinami Združljivo z vsemi modeli Polti Vaporetto Lecoaspira in Polti Unico

POLTI Lecosapira/Unico, Kit 3 medeninastih ščetk

12,80 
Komplet, sestavljen iz 3 ščetk z medeninastimi ščetinami, ki so namenjene globinskemu čiščenju odpornih površin pred nakopičeno in težko odstranljivo umazanijo. Vsebina: 3 ščetke z medeninastimi ščetinami Združljivo z vsemi modeli Polti Vaporetto Lecoaspira in Polti Unico

POLTI Vaporetto SV660 kit, 4 ščetk

13,60 
Komplet, sestavljen iz 4 ščetk z najlonskimi ščetinami za čiščenje fug na ploščicah, kopalne kadi, umivalnika, štedilnika, kuhalne plošče in nasploh koncentrirane umazanije. Vsebina: - Pravokotna krtača z najlonskimi ščetinami - Trikotna ščetka z najlonskimi ščetinami - Okrogla ščetka z zaobljenimi ščetinami - Majhna okrogla ščetka z najlonskimi ščetinami

POLTI set 2 filtrov za Vaporetto SV660

12,80 
Komplet, sestavljen iz 2 filtrov proti vodnemu kamnu za parni čistilnik Polti Vaporetto Style. Filter za vodni kamen vsebuje posebne smole, ki lahko zadržijo mineralne soli in zmanjšajo nastajanje vodnega kamna ter tako izboljšajo rezultate čiščenja in podaljšajo življenjsko dobo aparata.

POLTI Vaporetto SV660 kit, 4 ploščatih nogavičk

17,70 
Komplet, sestavljen iz 4 nogavičk, ki se namestijo na ozko poldogovato šobo za zbiranje umazanije, ki se stopi med čiščenjem s paro. Nogavičke so idealne za čiščenje tesnih prostorov, kot so radiatorji, polkna, in špranje.