Prikazovanje 1–18 od 104 rezultatov

Prika┼żi stranski stolpec
Prika┼żi 9 24 36

POLTI parni sesalnik Unico MCV85_Total Clean & Turbo

799,00 
Unico MCV85_Total Clean & Turbo globinsko ─Źisti vse povr┼íine v domu: od tal do sede┼żnih garnitur, od oken do kopalnic. Kombinira multi-ciklonsko sesalno tehnologijo z naravno mo─Źjo pare, kar ga naredi posebnega na tri na─Źine: sesa, parno ─Źisti in su┼íi. Unico je lahek za uporabo in je ┼íe enostavnej┼íi s tremi ─Źistilnimi programi, ki samodejno nastavijo pravilno koli─Źino pare in ─Źas su┼íenja pri ─Źi┼í─Źenju parketov, tepihov in oken. Unico ima specifi─Źen dodatek za vsako povr┼íino in funkcijo: ÔÇťMultibrushÔÇŁ krta─Źo za sesanje, parno ─Źi┼í─Źenje in su┼íenje tal, ÔÇťMini turboÔÇŁ krta─Źo za odstranjevanje ─Źlove┼íkih in ┼żivalskih dlak iz sede┼żnih garnitur in vzglavnikov, ÔÇť2v1ÔÇŁ krta─Źo za parno ─Źi┼í─Źenje prevlek in oken, zahvaljujo─Ź integriranem dodatku za ─Źi┼í─Źenje oken. Vertikalno dr┼żalo olaj┼ía premikanje sesalnika v katerokoli smer, brez potrebe po upogibanju hrbtenice. Unico vklju─Źuje funkcije, dodatke in lastnosti s katerimi lahko popolnoma o─Źistite va┼í dom. Multifunkcijski sesalnik: sesa, parno ─Źisti in su┼íi >> Izdelek lahko preizkusi┼í v razstavnem salonu Valuma!
Beri dalje

Dodajte va┼í e-po┼ítni naslov na seznam za obve┼í─Źanje o zalogi.

POLTI dezinfektor Sani System Business

640,60 
Patentiran aparat za razku┼żevanje prostorov in povr┼íin. POLTI SANI SYSTEM BUSINESS je aparat za hitro parno razku┼żevanje, za pogosto uporabo, idealen za vse povr┼íine in tkanine in uporablja le vodo in HPMed. V celoti je oblikovan in sestavljen v Italiji, idealen je za manj┼ía okolja kot so pisarne, klinike, kabine, studii, lepotni saloni, avtomobili ÔÇŽ Njegove kompaktne dimenzije omogo─Źajo enostavno uporabo tudi v omejenih prostorih. Patentirana ÔÇťSuperheated ChamberÔÇŁ tehnologija dovaja super-vro─Źo, suho nasi─Źeno paro v Polti Sani System Business dozirnik, ki dose┼że izhodno temperaturo do 180┬░C. To je dovolj da ubija do 99.999%* virusov, bacilov, bakterij in plesni. Para je skoraj popolnoma brez del─Źkov teko─Źine in je izpu┼í─Źena v obliki oblaka, ki objame povr┼íino, ki jo razku┼żujete in se hitro posu┼íi. Razku┼żevanje je brezkontaktno in je efektivno tudi na najbolj nedostopnih mestih. Med izpu┼í─Źanjem je para zme┼íana s HPMed detergentom, ki dokon─Źa razku┼żevanje. HPMed deluje kot dodatek k dezinfekcijski mo─Źi pare, in je primeren za uporabo v bli┼żini ljudi in ┼żivali, prav tako je pa efektiven pri odstranjevanju neprijetnih vonjav.

POLTI parni sesalnik Unico MCV80_Total Clean & Turbo

640,60 
Unico MCV80_Total Clean & Turbo globinsko ─Źisti vse povr┼íine v domu: od tal do sede┼żnih garnitur, od oken do kopalnic. Kombinira multi-ciklonsko sesalno tehnologijo z naravno mo─Źjo pare, kar ga naredi posebnega na tri na─Źine: sesa, parno ─Źisti in su┼íi. Unico je lahek za uporabo in je ┼íe enostavnej┼íi s tremi ─Źistilnimi programi, ki samodejno nastavijo pravilno koli─Źino pare in ─Źas su┼íenja pri ─Źi┼í─Źenju parketov, tepihov in oken. Unico ima specifi─Źen dodatek za vsako povr┼íino in funkcijo: ÔÇťMultibrushÔÇŁ krta─Źo za sesanje, parno ─Źi┼í─Źenje in su┼íenje tal, ÔÇťMini turboÔÇŁ krta─Źo za odstranjevanje ─Źlove┼íkih in ┼żivalskih dlak iz sede┼żnih garnitur in vzglavnikov, ÔÇť2v1ÔÇŁ krta─Źo za parno ─Źi┼í─Źenje prevlek in oken, zahvaljujo─Ź integriranem dodatku za ─Źi┼í─Źenje oken. Vertikalno dr┼żalo olaj┼ía premikanje sesalnika v katerokoli smer, brez potrebe po upogibanju hrbtenice. Unico vklju─Źuje funkcije, dodatke in lastnosti s katerimi lahko popolnoma o─Źistite va┼í dom. Multifunkcijski sesalnik: sesa, parno ─Źisti in su┼íi Izdelek lahko preizkusi┼í v razstavnem salonu Valuma!

POLTI parni sesalnik z vodnim filtrom Vaporetto Lecoaspira FAV80_Turbo Intelligence

560,40 
Vaporetto Lecoaspira FAV80_Turbo Intelligence je parni sesalnik za sesanje in ─Źi┼í─Źenje va┼íega celotnega doma. Dva izdelka v enem pomagata poenostaviti ─Źi┼í─Źenje z 10 samodejnimi programi, prilagojenimi posameznim povr┼íinam: tla, parket, preproge, zofe, pipe, kopalni┼íke elemente, ogledala in okna. Sesa suho in teko─Źo umazanijo. Poleg tega vodni filter zagotavlja odli─Źno filtriranje prahu, z mo─Źjo pare pod visokim pritiskom pa lahko operete, odstranite made┼że, razmastite in globinsko o─Źistite celoten dom. Parni sesalnik z vodnim filtrom za temeljito ─Źi┼í─Źenje doma s paro >> Izdelek lahko preizkusi┼í v razstavnem salonu Valuma!

POLTI likalna deska Vaporella Essential + Likalna postaja

Od: 163,54 
Vaporella Essential je idealna likalna deska, ─Źe i┼í─Źete prvo izku┼ínjo s parnim likalnikom s kotlom. Zaradi oja─Źanega okvirja je lahka in stabilna, odlagalna polica pa vam omogo─Źa varno odlaganje likalnika. Mre┼żasti okvir in bomba┼żna prevleka omogo─Źata prehod pare in prepre─Źujeta, da bi se obla─Źila zmo─Źila. Ko kon─Źate z likanjem, je Vaporella Essential izjemno kompaktna za shranjevanje, varnostni sistem pa prepre─Źuje nenamerno odpiranje. >> Izdelek lahko preizkusi┼í v razstavnem salonu Valuma!

POLTI parni ─Źistilnik Vaporetto Smart 100_T + Pokon─Źni sesalnik

Od: 301,68 
Vaporetto Smart 100_T je parni ─Źistilec z neomejeno delovno avtonomijo popoln za vsakodnevno ─Źi┼í─Źenje. Pripravljen v samo 2 minutah, ima odstranljiv rezervoar za neomejeno polnjenje vode in je zahvaljujo─Ź kompaktnim dimenzijam popoln spremljevalec pri ─Źi┼í─Źenju. Posebna Vaporforce krta─Źa dose┼że tudi najte┼żje dostopna mesta, za hitro in u─Źinkovito ─Źi┼í─Źenje. Parni ─Źistilnik z neomejeno delovno avtonomijo za razku┼żevanje va┼íega doma. >> Izdelek lahko preizkusi┼í v razstavnem salonu Valuma!

POLTI parni ─Źistilnik Vaporetto SV660_Style + Pokon─Źni sesalnik

Od: 277,68 
Polti Vaporetto SV660_Style je nov parni mop 2 v 1 z u─Źinkovitim, zmogljivim in elegantnim italijanskim dizajnom: stil pare za ─Źi┼í─Źenje in dezinfekcijo vseh pralnih povr┼íin in vseh tal, vklju─Źno s preprogami. Parni mop 2 v 1 z vgrajenim prenosnim ─Źistilnikom za popolno ─Źi┼í─Źenje celotnega doma. Izdelek lahko preizkusi┼í v razstavnem salonu Valuma!

POLTI parna likalna postaja La vaporella XT120C

399,00 
Polti La Vaporella XT120C je likalna postaja z vgrajenim visokotla─Źnim kotli─Źkom s najsodobnej┼ío tehnologijo, razvit in proizveden v Italiji, ki se ne odreka enostavni uporabi, vzdr┼żljivosti in u─Źinkovitosti, tako z vidika energije kot porabljenih virov. Zasnovan za dolgotrajno delovanje: odli─Źna zmogljivost kotla 8,5 barov brez vzdr┼żevanja za var─Źevanje in dolgotrajno uporabo. Za trajnostno prihodnost. >> Izdelek lahko preizkusi┼í v razstavnem salonu Valuma!
Beri dalje

Dodajte va┼í e-po┼ítni naslov na seznam za obve┼í─Źanje o zalogi.

POLTI parni ─Źistilnik Vaporetto Pro 95_Turbo Flexi

399,00 
Polti Vaporetto Pro 95_Turbo Flexi je izjemno zmogljiv parni ─Źistilec z neomejeno avtonomijo delovanja in kar 5 bar pritiska, proizveden v Italiji.
  • Funkcija Eco omejuje porabo energije in vode.
  • Funkcija Turbo Steam za najbolj trdovratne made┼że
  • Krta─Źa Vaporflexi je u─Źinkovita na vseh tleh.
>> Izdelek lahko preizkusiš v razstavnem salonu Valuma!
Beri dalje

Dodajte va┼í e-po┼ítni naslov na seznam za obve┼í─Źanje o zalogi.

Polti parni ─Źistilnik Vaporetto SV450_Double + Pokon─Źni sesalnik

Od: 237,68 
Vaporetto SV450_Double je 2 v 1 parni mop, namenjen ─Źi┼í─Źenju vseh gospodinjskih povr┼íin: z eno potezo postane ro─Źni ─Źistilec za u─Źinkovito in hitro obdelavo vseh povr┼íin, ki odstrani in uni─Źi 99,9% mikrobov in bakterij. * ┼áiroka paleta dodatkov in posebna Vaporforce krta─Źa, omogo─Źajo ─Źi┼í─Źenje tudi te┼żje dostopnih vogalov in zagotavljajo popolno higieno zaradi naravne mo─Źi pare. Super opremljen 2 v 1 parni mop za vse gospodinjske povr┼íine. >> Izdelek lahko preizkusi┼í v razstavnem salonu Valuma!

POLTI parni ─Źistilnik Moppy Black Premium + Pokon─Źni sesalnik

Od: 237,68 
Polti Moppy je sestavljen iz podstavka za polnjenje, ki krpo tretira s paro ter lahkega in okretnega mopa iz eloksiranega aluminija, s katerim dose┼żete tudi najte┼żje dostopna mesta. Krpa, napolnjena z vro─Źo paro, opere in globinsko o─Źisti vse vrste tal in navpi─Źnih povr┼íin ter odstrani in uni─Źi 99,9% mikrobov in bakterij* brez uporabe detergentov. Moppy je takoj┼íen, prakti─Źen in hiter, saj zdru┼żuje u─Źinkovitost pare s preprostostjo lahkega in okretnega mopa, ki odpravlja vedro, mote─Źe in te┼żko premikaje, poleg tega pa ohranja va┼íe roke vedno ─Źiste in suhe. Maskota ─Źisto─Źe z dodatno opremo: ─Źisti in dezifincira z mo─Źjo pare! > Izdelek lahko preizkusi┼í v razstavnem salonu Valuma!

POLTI parni sesalnik z vodnim filtrom Vaporetto Lecoaspira FAV30

359,90 
Polti Vaporetto Lecoaspira FAV30 je poseben parni ─Źistilec z dvojno funkcijo: ─Źisti s paro in sesa z vodnim filtrom. FAV30 z mo─Źjo pare o─Źisti vse prostore v hi┼íi, medtem ko s pomo─Źjo obvodnega motorja sesa suho in teko─Źo umazanijo. Dodatna oprema vam omogo─Źa, da opravite izjemno ─Źi┼í─Źenje. Dvojna funkcija parnega ─Źistilnika: parni ─Źistilec in sesalnik z vodnim filtrom. >> Izdelek lahko preizkusi┼í v razstavnem salonu Valuma!
Zapri

POLTI profesionalni nastavek za parno sesanje (MV 60.20 in 40.20)

353,90 
Razli─Źne funkcije naprav se razlikujejo glede na izbiro dodatne opreme, ki se jo odlo─Źite namestiti za popolno in u─Źinkovito ─Źi┼í─Źenje. Cev za parno sesanje omogo─Źa temeljito ─Źi┼í─Źenje ve─Źjih talnih povr┼íin.

Povprašajte za ceno!

 

POLTI parni ─Źistilnik Moppy Red + Pokon─Źni sesalnik

Od: 222,38 
Polti Moppy je sestavljen iz podstavka za polnjenje, ki krpo tretira s paro ter lahkega in okretnega mopa iz eloksiranega aluminija, s katerim dose┼żete tudi najte┼żje dostopna mesta. Krpa, napolnjena z vro─Źo paro, opere in globinsko o─Źisti vse vrste tal in navpi─Źnih povr┼íin ter odstrani in uni─Źi 99,9% mikrobov in bakterij* brez uporabe detergentov. Moppy je takoj┼íen, prakti─Źen in hiter, saj zdru┼żuje u─Źinkovitost pare s preprostostjo lahkega in okretnega mopa, ki odpravlja vedro, mote─Źe in te┼żko premikaje, poleg tega pa ohranja va┼íe roke vedno ─Źiste in suhe. S Polti Moppy v eni potezi u┼żivajte v novi izku┼ínji ─Źistosti. > Izdelek lahko preizkusi┼í v razstavnem salonu Valuma!

POLTI parni ─Źistilnik Moppy White + Pokon─Źni sesalnik

Od: 222,38 
Moppy je takoj┼íen, prakti─Źen in hiter, saj zdru┼żuje u─Źinkovitost pare s preprostostjo lahkega in okretnega mopa, ki odpravlja vedro, mote─Źe in te┼żko premikanje, z dodatno prednostjo, da so roke vedno ─Źiste in suhe. Moppy je sestavljen iz podstavka za polnjenje, ki krpo tretira s paro ter lahkega in okretnega brez┼żi─Źnega mopa iz eloksiranega aluminija, ki se┼że do vseh vogalov in deluje okoli ovir. Krpa, napolnjena z vro─Źo paro, opere in globinsko o─Źisti vse vrste tal in navpi─Źnih povr┼íin ter odstrani in unui─Źi 99,9% mikrobov in bakterij * brez uporabe detergentov. Z Moppyjem u┼żivate v naravni u─Źinkovitosti pare, brez┼żi─Źno. Izdelek lahko preizkusi┼í v razstavnem salonu Valuma!

POLTI parni sesalnik Vaporetto 3 Clean

295,80 
Polti Vaporetto 3 Clean je revolucioniral vsakodnevno ─Źi┼í─Źenje: zdaj boste z eno potezo, z njim posesali in parno o─Źistili vsa tla. S prenosnim parnim ─Źistilnikom lahko tudi temeljito sanirate vse pralne povr┼íine doma: pipe, kopalni┼íke armature, kuhalne plo┼í─Źe, ogledala, okna in ┼íe veliko ve─Ź. Doma─Źi ─Źistilec 3-v-1: sesajte in ─Źistite vsa tla in pralne povr┼íine s parnim sesalnikom, ki ima mehko krpo primerno za vse vrste povr┼íin. >> Izdelek lahko preizkusi┼í v razstavnem salonu Valuma!
Zapri

POLTI profesionalni nastavek za parno sesanje (MV 20.20 in 10.20)

292,80 
Razli─Źne funkcije naprav se razlikujejo glede na izbiro dodatne opreme, ki se jo odlo─Źite namestiti za popolno in u─Źinkovito ─Źi┼í─Źenje. Cev za parno sesanje omogo─Źa temeljito ─Źi┼í─Źenje ve─Źjih talnih povr┼íin. Nastavek za parno sesanje je kompatibilen z modeli:  

POLTI parna likalna postaja La vaporella – XT100C

279,80 
Zanesljiva, mo─Źna in inteligentna: vrhunska zmogljivost brez vzdr┼żevanja, s ─Źimer prihranite ─Źas in trud. La Vaporella od leta 1978 do danes. Do La Vaporelle likanje ┼íe nikoli ni bilo tako hitro in enostavno! Novi parni likalnik ÔÇÖÔÇÖMade in ItalyÔÇÖÔÇÖ z zmogljivim kotlom s pritiskom pare do 7,5 BAR in ─Źrpalko s 15 BAR, vam omogo─Źa strokovno likanje vseh vrst tkanin, zahvaljujo─Ź popolni kombinaciji temperature in pare s 6 prednastavljenimi programi, vklju─Źno z ekskluzivno UNIVERSAL funkcijo. Edinstvena likalna povr┼íina z inovativno, patentirano ve─Źsmerno 360 ┬░ FLUID CURVE tehnologijo za odstranjevanje te┼żkih gub. La Vaporella ima mo─Źan kotel z inovativno NO CALC LONG LIFE BOILER tehnologijo, ki prepre─Źuje negativne u─Źinke vodnega kamna za dalj┼ío ┼żivljenjsko dobo brez vzdr┼żevanja, kar zagotavlja najve─Źjo zanesljivost skozi ─Źas. >> Izdelek lahko preizkusi┼í v razstavnem salonu Valuma!