Prikazovanje 1–18 od 109 rezultatov

Prikaži stranski stolpec
Zapri

POLTI dezinfektor Cimex Eradicator Plus

2.440,00 
Polti Cimex Eradicator Plus je parna dezinfekcijska naprava (DDV), skladna s standardom AFNOR NF T72-110 – medicinsko področje, ki dokazano odstrani posteljne stenice in jajčeca brez uporabe insekticidov.Naprava za dezinsekcijo posteljnih stenic in dezinfekcijo proti virusom in bakterijam Patentirana tehnologija pregrete komore za izpust pregrete suhe nasičene pare pri temperaturi do 180 °C Izdelano v Italiji
Zapri

POLTI dezinfektor Sani System Business

799,00 
Patentiran aparat za razkuževanje prostorov in površin.POLTI SANI SYSTEM BUSINESS je aparat za hitro parno razkuževanje, za pogosto uporabo, idealen za vse površine in tkanine in uporablja le vodo in HPMed. V celoti je oblikovan in sestavljen v Italiji, idealen je za manjša okolja kot so pisarne, klinike, kabine, studii, lepotni saloni, avtomobili … Njegove kompaktne dimenzije omogočajo enostavno uporabo tudi v omejenih prostorih. Patentirana “Superheated Chamber” tehnologija dovaja super-vročo, suho nasičeno paro v Polti Sani System Business dozirnik, ki doseže izhodno temperaturo do 180°C. To je dovolj da ubija do 99.999%* virusov, bacilov, bakterij in plesni. Para je skoraj popolnoma brez delčkov tekočine in je izpuščena v obliki oblaka, ki objame površino, ki jo razkužujete in se hitro posuši. Razkuževanje je brezkontaktno in je efektivno tudi na najbolj nedostopnih mestih. Med izpuščanjem je para zmešana s HPMed detergentom, ki dokonča razkuževanje. HPMed deluje kot dodatek k dezinfekcijski moči pare, in je primeren za uporabo v bližini ljudi in živali, prav tako je pa efektiven pri odstranjevanju neprijetnih vonjav.

POLTI parni sesalnik Unico MCV85_Total Clean & Turbo

Original price was: 839,00 €.Current price is: 797,40 €.
Unico MCV85_Total Clean & Turbo globinsko čisti vse površine v domu: od tal do sedežnih garnitur, od oken do kopalnic. Kombinira multi-ciklonsko sesalno tehnologijo z naravno močjo pare, kar ga naredi posebnega na tri načine: sesa, parno čisti in suši. Unico je lahek za uporabo in je še enostavnejši s tremi čistilnimi programi, ki samodejno nastavijo pravilno količino pare in čas sušenja pri čiščenju parketov, tepihov in oken. Unico ima specifičen dodatek za vsako površino in funkcijo: “Multibrush” krtačo za sesanje, parno čiščenje in sušenje tal, “Mini turbo” krtačo za odstranjevanje človeških in živalskih dlak iz sedežnih garnitur in vzglavnikov, “2v1” krtačo za parno čiščenje prevlek in oken, zahvaljujoč integriranem dodatku za čiščenje oken. Vertikalno držalo olajša premikanje sesalnika v katerokoli smer, brez potrebe po upogibanju hrbtenice. Unico vključuje funkcije, dodatke in lastnosti s katerimi lahko popolnoma očistite vaš dom.Multifunkcijski sesalnik: sesa, parno čisti in suši 
Zapri

POLTI dezinfektor Cimex Eradicator

732,00 
Polti Cimex Eradicator je naprava, ki lahko uniči stenice in njihova jajčeca brez uporabe insekticidov. Suha nasičena para, pregreta na 180 °C, ubije 100 % jajčec in 90 % odraslih stenic s toplotnim šokom že pri prvem udarcu*.

POLTI parni sesalnik z vodnim filtrom Vaporetto Lecoaspira FAV80_Turbo Intelligence

Original price was: 739,00 €.Current price is: 702,40 €.
Vaporetto Lecoaspira FAV80_Turbo Intelligence je parni sesalnik za sesanje in čiščenje vašega celotnega doma. Dva izdelka v enem pomagata poenostaviti čiščenje z 10 samodejnimi programi, prilagojenimi posameznim površinam: tla, parket, preproge, zofe, pipe, kopalniške elemente, ogledala in okna. Sesa suho in tekočo umazanijo. Poleg tega vodni filter zagotavlja odlično filtriranje prahu, z močjo pare pod visokim pritiskom pa lahko operete, odstranite madeže, razmastite in globinsko očistite celoten dom.Parni sesalnik z vodnim filtrom za temeljito čiščenje doma s paro 

POLTI parni sesalnik z vodnim filtrom Vaporetto Lecoaspira FAV20

459,00 
Polti Vaporetto Lecoaspira FAV20 je poseben parni čistilec z dvojno funkcijo: čisti s paro in sesa z vodnim filtrom. FAV20 z močjo pare očisti vse prostore v hiši, medtem ko s pomočjo obvodnega motorja sesa suho in tekočo umazanijo. Dodatna oprema vam omogoča, da opravite izjemno čiščenje.Dvojna funkcija parnega čistilnika: parni čistilec in sesalnik z vodnim filtrom. 
Beri dalje

Dodajte vaš e-poštni naslov na seznam za obveščanje o zalogi.

POLTI parni sesalnik z vodnim filtrom Vaporetto Lecoaspira FAV30

Original price was: 479,00 €.Current price is: 455,30 €.
Polti Vaporetto Lecoaspira FAV30 je poseben parni čistilec z dvojno funkcijo: čisti s paro in sesa z vodnim filtrom. FAV30 z močjo pare očisti vse prostore v hiši, medtem ko s pomočjo obvodnega motorja sesa suho in tekočo umazanijo. Dodatna oprema vam omogoča, da opravite izjemno čiščenje.Dvojna funkcija parnega čistilnika: parni čistilec in sesalnik z vodnim filtrom. 

POLTI parni sesalnik Vaporetto 3 Clean Blue

399,00 
Polti Vaporetto 3 Clean je revolucioniral vsakodnevno čiščenje: zdaj boste z eno potezo, z njim posesali in parno očistili vsa tla. S prenosnim parnim čistilnikom lahko tudi temeljito sanirate vse pralne površine doma: pipe, kopalniške armature, kuhalne plošče, ogledala, okna in še veliko več.Domači čistilec 3-v-1: sesajte in čistite vsa tla in pralne površine s parnim sesalnikom, ki ima mehko krpo primerno za vse vrste površin.
Beri dalje

Dodajte vaš e-poštni naslov na seznam za obveščanje o zalogi.

POLTI parni čistilnik Vaporetto Pro 95_Turbo Flexi

Original price was: 419,00 €.Current price is: 398,30 €.
Polti Vaporetto Pro 95_Turbo Flexi je izjemno zmogljiv parni čistilec z neomejeno avtonomijo delovanja in kar 5 bar pritiska, proizveden v Italiji.
 • Funkcija Eco omejuje porabo energije in vode.
 • Funkcija Turbo Steam za najbolj trdovratne madeže
 • Krtača Vaporflexi je učinkovita na vseh tleh.
 

POLTI parna likalna postaja La vaporella XT120C

Original price was: 399,00 €.Current price is: 379,30 €.
Polti La Vaporella XT120C je likalna postaja z vgrajenim visokotlačnim kotličkom s najsodobnejšo tehnologijo, razvit in proizveden v Italiji, ki se ne odreka enostavni uporabi, vzdržljivosti in učinkovitosti, tako z vidika energije kot porabljenih virov.Zasnovan za dolgotrajno delovanje: odlična zmogljivost kotla 8,5 barov brez vzdrževanja za varčevanje in dolgotrajno uporabo. Za trajnostno prihodnost.

POLTI parni sesalnik Vaporetto 3 Clean

Original price was: 389,00 €.Current price is: 369,70 €.
Polti Vaporetto 3 Clean je revolucioniral vsakodnevno čiščenje: zdaj boste z eno potezo, z njim posesali in parno očistili vsa tla. S prenosnim parnim čistilnikom lahko tudi temeljito sanirate vse pralne površine doma: pipe, kopalniške armature, kuhalne plošče, ogledala, okna in še veliko več.Domači čistilec 3-v-1: sesajte in čistite vsa tla in pralne površine s parnim sesalnikom, ki ima mehko krpo primerno za vse vrste površin.
Zapri

POLTI profesionalni nastavek za parno sesanje (MV 60.20 in 40.20)

353,90 
Različne funkcije naprav se razlikujejo glede na izbiro dodatne opreme, ki se jo odločite namestiti za popolno in učinkovito čiščenje. Cev za parno sesanje omogoča temeljito čiščenje večjih talnih površin.

Povprašajte za ceno!

 

POLTI parna likalna postaja La vaporella – XT100C

Original price was: 349,00 €.Current price is: 331,80 €.
Zanesljiva, močna in inteligentna: vrhunska zmogljivost brez vzdrževanja, s čimer prihranite čas in trud. La Vaporella od leta 1978 do danes.Do La Vaporelle likanje še nikoli ni bilo tako hitro in enostavno! Novi parni likalnik ’’Made in Italy’’ z zmogljivim kotlom s pritiskom pare do 7,5 BAR in črpalko s 15 BAR, vam omogoča strokovno likanje vseh vrst tkanin, zahvaljujoč popolni kombinaciji temperature in pare s 6 prednastavljenimi programi, vključno z ekskluzivno UNIVERSAL funkcijo.Edinstvena likalna površina z inovativno, patentirano večsmerno 360 ° FLUID CURVE tehnologijo za odstranjevanje težkih gub. La Vaporella ima močan kotel z inovativno NO CALC LONG LIFE BOILER tehnologijo, ki preprečuje negativne učinke vodnega kamna za daljšo življenjsko dobo brez vzdrževanja, kar zagotavlja največjo zanesljivost skozi čas.

POLTI parni čistilnik Vaporetto Pro 85_Flexi

319,00 
Polti Vaporetto Pro 85_Turbo Flexi je izjemno zmogljiv parni čistilec z neomejeno avtonomijo delovanja in kar 4,5 bar pritiska, proizveden v Italiji.
 • Z neomejeno delovno avtonomijo imate prednost dodajanja vode brez prekinitev.
 • Uporablja se lahko tudi za globinsko čiščenje, zahvaljujoč pari, ki jo proizvaja visokotlačen kotliček
 • Krtača Vaporflexi je učinkovita na vseh tleh.
 
Beri dalje

Dodajte vaš e-poštni naslov na seznam za obveščanje o zalogi.

POLTI parni čistilnik Vaporetto Pro 8X Eco Plus

Original price was: 329,00 €.Current price is: 312,70 €.
Polti Vaporetto Pro 8X Eco Plus je zmogljiv parni čistilnik, ki ga odlikuje visokozmogljiv kotel, ki lahko doseže do 5 BAR in zagotavlja neomejeno delovno avtonomijo. Zahvaljujoč 9 priloženim dodatkom se lahko uporablja na različnih površinah.

POLTI pokončni sesalnik Forzaspira D-Power SR550

Original price was: 329,00 €.Current price is: 312,70 €.
Polti Forzaspira D-Power SR550 je brezžični baterijski sesalnik z dvojno funkcijo: pokončni in prenosni sesalnik. Digitalni motor in multiciklonski sistem s 4 stopnjami filtracije zagotavljata visoko sesalno zmogljivost na vseh tleh, preprogah in talnih oblogah.
 • Dolgotrajna litij-ionska baterija
 • Digitalni zaslon z upravljanjem na dotik
 • Dolga avtonomija delovanja
 • D-Power digitalni motor
 

POLTI likalna postaja La Vaporella XM82C

309,00 
Polti La Vaporella -  Made in Italy.Zahvaljujoč 4 prednastavljenim programom, ki pametno združujejo paro in temperaturo ter ekskluzivni univerzalni funkciji, boste lahko do popolnosti zlikali katero koli vrsto blaga.
 • Zmogljiv kotliček do 7 barov in črpalka pri 15 barih (maks.)
 • Neomejena avtonomija z odstranljivim 1,5 L rezervoarjem
 • Funkcija Steam Pulse: 450 g
 • 4 prednastavljeni programi likanja
 • Led indikatorji na ročaju likalnika
 • Ročaj z vložkom iz plute, ki diha
Beri dalje

Dodajte vaš e-poštni naslov na seznam za obveščanje o zalogi.

Zapri

POLTI profesionalni nastavek za parno sesanje (MV 20.20 in 10.20)

292,80 
Različne funkcije naprav se razlikujejo glede na izbiro dodatne opreme, ki se jo odločite namestiti za popolno in učinkovito čiščenje. Cev za parno sesanje omogoča temeljito čiščenje večjih talnih površin. Nastavek za parno sesanje je kompatibilen z modeli: