Novice

Sesalnik z vodnim filtrom: Njegove prednosti

Sesalnik je danes nepogrešljiv gospodinjski aparat pri vsakodnevnem čiščenju. Je odličen zaveznik za tiste, ki veliko časa posvetijo skrbi za svoj dom, predvsem pa tudi za tiste, ki se jim vedno mudi, in za tiste, ki vedno iščejo priročno rešitev. Med različnimi modeli tega nepogrešljivega gospodinjskega aparata izstopajo sesalniki z vodnimi filtri, ki izkoriščajo dezinfekcijsko moč vode in za razliko od klasičnih sesalnikov lahko sesajo tako trdno kot tekočo umazanijo.

Prednosti uporabe sesalnika z vodnim filtrom so precejšnje.

Prvič, ta aparat je dragocen pripomoček za lažje izvajanje vsakodnevnega čiščenja z uporabo samo naravnih metod in odvračanjem od uporabe kemikalij.

Ne podcenjujte dejstva, da gre za sesalnik brez vrečke: z odpravo vrečk in s tem zmanjšanjem količine odpadkov se umazanija zbira v vedru, ki ga je na koncu čiščenja enostavno izprazniti.

Dober sesalnik z vodnim filtrom je nujen za alergike. Vodni filter, ki ustvarja vrtinec v zbirnem vedru, ujame prah in umazanijo ter se izogne ​​njuni vrnitvi v zrak, kot je to v primeru tradicionalnih sesalnikov.

Kot smo že omenili, vam ta filter omogoča tudi sesanje tekočine.

Na voljo so tudi sesalniki z vodnimi filtri, opremljeni s Hepa filtri: skupno delovanje vodnega filtra in Hepa filtra omogoča, da zadržite tudi najmanjše nečistoče, vključno s cvetnim prahom in pršicami; na ta način je izstopni zrak ne samo čistejši, ker je brez prahu, je tudi bolj zdrav in prečiščen. Zato lahko s tovrstnim sesalnikom tudi alergiki dobijo čist in urejen dom, v katerem lahko dihajo.

Poleg tega, če je sesalnik z vodnim filtrom opremljen z različnimi dodatki, je primeren za vse vrste površin, tudi za najbolj občutljive: za tla in parket, preproge in preproge, pa tudi za ves hišni tekstil, samo zamenjajte krtačo .

Obstajajo tudi parni sesalniki s tehnologijo vodnega filtra. Način delovanja je vedno enak: centrifugalna sila potisne umazanijo na dno vedra, voda pa jo ujame in prepreči, da bi se razpršila. V tem primeru je učinkovitost aspiracije z vodnim filtrom združena s čistilnim delovanjem pare, ki nevtralizira pršice in bakterije ter v okolje vrača čistejši zrak brez nečistoč.

Sesalniki z vodnim filtrom  →  KLIK 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja