Novice

Notranje parno čiščenje avtomobila

Imeti čist in urejen avto ni vedno lahko, še posebej za tiste, ki so nenehno na poti zaradi službe ali imajo veliko družino z hišnimi ljubljenčki. Toda zakaj bi se zatekli k dragim specializiranim avtopralnicam, če pa imate na dosegu roke rešitev?

Parno čiščenje notranjosti avtomobila vam omogoča odstranjevanje umazanije, pranje in dezinfekcijo sedežev in katere koli druge površine v potniški kabini, brez uporabe kemičnih detergentov.  Notranjost avtomobila očistite s parnim čistilnikom za neverjetne rezultate in minimalnim trudom. Tukaj je nekaj nasvetov za dobro parno čiščenje avtomobila in napak, ki se jim je treba izogniti.

PARNO ČIŠČENJE: POPOLNA IZBIRA ZA VAŠ AVTO

Pravilno čiščenje avtomobila in njegove notranjosti je poseg, ki ga je treba izvajati redno, ne le zaradi tega, da bo vozilo predstavljivo in urejeno, ampak tudi da bo dlje časa v optimalnem stanju.

Umazanija, prah, ostanki hrane, dlaka, prhljaj in dlake hišnih ljubljenčkov se nabirajo vsak dan, a obisk avtopralnice pa ni poceni. Bolje je, da se odločite za praktično in učinkovito rešitev, ki jo naredite sami. Brez potrebe po uporabi kemičnih izdelkov ali alternativnih naravnih, je s čiščenjem s paro notranjosti avtomobila rezultat zagotovljen.

Zahvaljujoč Vaporettu ali, še bolje, večfunkcijskemu sesalniku in čistilni moči pare lahko odlično očistite vsak kotiček potniške kabine, vključno s sedeži, preprogami in prtljažnikom. Nekateri modeli parnih čistilnikov so opremljeni tudi s krtačo za tkanine, ki je kot nalašč za učinkovito čiščenje sedežev.

Preden se lotite parnega čiščenja notranjosti avtomobila, priporočamo, da celotno potniško kabino osvobodite morebitnih odvečnih predmetov ter izpraznite predale. Ko je to opravljeno, se lahko lotite čiščenja notranjosti avtomobila, da ne bi zanemarili prtljažnik in dno, ves prah in umazanijo odstranite s pomočjo sesalnika ali parnega sesalnika.

Ko odstranite prah in umazanijo, nadaljujte s čiščenjem s paro, pri čemer ne pozabite prilagoditi intenzivnosti in curka pare, da ne poškodujete površin. S parnim curkom ali posebno krtačo za čiščenje avtomobila lahko operete in sanirate predale, notranjo streho, preproge, dno, stopalke, sredinsko konzolo, notranjost prtljažnika in celo motorni prostor.

KAKO OČISTITI AVTOSEDEŽE

Eden od dobrih razlogov za izbiro parnega čiščenja notranjosti avtomobila je možnost temeljitega čiščenja in dezinfekcije sedežev.

Po predhodni fazi sesanja in odstranjevanja umazanije lahko sedeže iz blaga očistite z Vaporettom ali parnim čistilcem. Če tega še niste storili, predlagamo, da paro preizkusite na majhni, manj vidni površini, preden nadaljujete z ostalim; če je test opravljen, se lahko brez strahu posvetite parnemu čiščenju notranjosti avtomobila.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja