Novice

Para in Polti poskrbita za novo izkušnjo čistosti!

Ob hitrem življenjskem tempu in polnem delavniku je težko poskrbeti za čist in urejen dom. Hkrati nam delo otežujejo sesalniki in krpe, ki velik del umazanije spustijo nazaj v naše domove.

Pri iskanju ustrezne čistilne opreme se učimo iz napak. Velikokrat se zaletimo v najdražje in najnovejše rešitve, ki pa še niso prestale vsakdanjih izzivov čiščenja domov. Opazimo lahko porast prodaje pametnih robotov, ki niso primerna rešitev za vsak dom, še posebej za večje domove, kjer so večji prostori prevelik zalogaj za robotske sesalnike. Hkrati večina robotskih rešitev nima primernih filtrov, ki bi 100 % ujeli vse umazane delce. Kako torej najti primerno rešitev? Para in parni čistilniki so dokazano med najučinkovitejšimi in najugodnejšimi rešitvami za čist in svež dom.

Revolucija v vsakdanjem čiščenju

Zakaj izbrati parne čistilnike in ne sesalnikov ali pomivalcev? Navadni sesalniki postorijo le eno opravilo, in še to neučinkovito. Kakovostni parni čistilniki, kot so to Parni čistilnik Moppy in Vaporetto izkoristijo prednosti parnega čiščenja, ki uniči 99,9 % bakterij in mikrobov ter poskrbi za svežino našega doma. Hkrati se znebimo vseh alergenskih delcev, ki ovirajo dihalne poti. Uniči in prepreči nastanek najtrdovratnejših madežev, od maščob in bakterij do plesni, ki v velikih količinah neopazno vplivajo na naše zdravje.

Parni čistilnik Moppy  čisti in dezinficira z vročo krpo, napolnjeno s paro, ki ima dokazano zdravilne učinke. Moppy  je sestavljen iz podstavka za polnjenje, ki nadomešča običajno vedro in krpo napolni z vročo paro, s katero globinsko očistite vse vrste tal in navpičnih površin. Poudariti je treba, da uniči 99,9 % mikrobov brez uporabe dodatnih detergentov, kar pomeni, da so čistilniki tudi okolju prijazna rešitev. Elektrostatične krpe pa poskrbijo, da se delci prahu prilepijo nanje in se tako v vaš dom ne vrnejo več.

Znebite se težkih posod z vodo in gore čistil, ki uničujejo vaše domove in zdravje. Polti Moppy parni čistilnik je lahek in kompakten, ergonomsko držalo pa omogoča enostavno čiščenje. Teleskopski ročaj se prilagaja uporabniku, široka in tanka plošča pa doseže tudi najbolj skrite kotičke. Vroča para in  krpa poskrbita za hitro in enakomerno sušenje površin, brez motečih lis.

Umazanija kar izpari

Revolucija se nadaljuje z vsestranskim Polti parnim čistilnikom Vaporetto Smart z neomejeno delovno avtonomijo. Vaporforce krtača s široko površino poskrbi za hitro in učinkovito vsakodnevno čiščenje. Tako kot Moppy, ima tudi Vaporetto ergonomsko obliko in gibljiv sklep, s katerim dosežete najtežje dostopna mesta. Za svežino lahko poskrbite kar sami, saj ima krtača vgrajen dozirnik za Frescovapor dišave, ki vašemu domu dajejo pridih zemeljskih barv.

Kot že rečeno, je para najučinkovitejši in naraven način čiščenja. S paro očistimo najtrdovratnejše madeže, ne da bi pri tem z različnimi čistili zastrupljali svoje telo. Dodatna prednost parnega čiščenja in čistilnika Vaporetto Smart je v snemljivem rezervoarju vode s hitrim segrevanjem, kar pomeni, da je čistilnik pripravljen za uporabo v dveh minutah. Z Vaporetto parnim čistilnikom boste po končanem čiščenju čutili le čist in svež zrak.

Bogato ponudbo Polti parnih čistilnikov in ostalih izdelkov za čist in svež dom si lahko ogledate tukaj: APARATI ZA ČIST DOM